2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ben de çok isterim Laylam tanışmayı. Ben burdaki tüm arkadaşlarımla tanışmayı da çok istiyorum. İnşallah Allah kısmet eder de bir gün ortak bir yer bulur buluşuruz :) Kızı da doktora götürmeye de korkuyorum. Gideriz, film çekelim kan alalım idrar alalım muhabbeti olursa daha çok acı çeker diye :( :( İki arada deredeyim anlayacağın...

Valla ben pişman oldum, 2. dozunu yaptırmayı hiç ama hiç düşünmüyorum. Haa şu da var, burda yaptıran diğer arkadaşlarımdan Sanırım Ecrin hariç hiç şikayet yan etki okumadım. Ama bizi fena çarptı... :(

Doktora sordum, adam halen aşıdan değildir diyo. Çıldırttı beni, sanırım bi daha gitmicem o doktora...

Ürtiker, de nam-ı diğer kurdeşen. Mesela bişeye kızdın, bişeden huylandın, hemen bi yer kaşınmaya kızarmaya başlıyo. Deride bazen döküntü oluyo. Benim en çok alnımda ve yanaklarımda olur mesela. Hatta bazen öyle bi hal alır ki, kendi saçımdan bile nefret ederim, yolasım gelir, yüzüme değdiği an kaşın kaşın ölürüm. Öyle pis bişe işte :)

Teşekkür ederiz teyzemiiiiiiiiiiiiiiiiz, öpüyooooz :) Benden böyle bi kızın çıkması... İlginç demi? Siyahla beyaz gibiyiz kızçemle :D:D

hmm demek o kasıntı durumuna ültiker deniyomuş, bende de var ismini bilmiyodum, aynen bazen saçtan bile huylanıyorum ama ben şeftaliye de elleyemem zaten :(

benim cok yakın bi arkadaşım cok acık sarışın ve yeşil gözlü beyaz tenli ama anne ve babası ve diger kardeşleri bayaa esmer, oluyo bazen gen varsa cıkıyor ortaya. Tatlım zaten hangi renklerde olursa olsun cok güzel olacagı kesindi yanim bence...

Tatlım nasıl oldu Duru?

maşallah burda gördügüm her minnoş cokkkkkkkkkkkkkkkkk tatlı:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ssimusssss tatlım bencede rotadan degildir heralde ya:( cünkü benim kızz rota günü katıldı aglamaktan karnı tas gibi oldu. mümkün degil susturamadık. yaslarla agladı inletti koca caddeyi sonra evi.aksam surup verdikten yarım saat sonra bi sakinledi sızdı kaldı. ama sadece o gün oldu ertesi gün normale döndü. bende ikinciden korkuyorum nasıl yaptiricam yaf:korkak:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hayatımmmmm nasıl alırsın kızz böcegi elinleeeeeee :bayil: bak kasınıyorum yine:( sen farenin kafasına terlikte atarsın o vakit:cokkomik: ben bırak tutmayı ortada böcek yok yere basamıyorum hala:( bütün aksam ay omzumda bişi var, sırtımda , belimmdeee , yaa bacagımda , vallaa içime girdi,parmagımdan bişi gecti die die adamı da delirttim:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarrrrr.. kızı bu sefer öglen yıkayıp yatırdım. cünkü işim var aksama misafir gelcek:( o uyumusken hızlıca gecmişe baktım ama hepsini okuyamadım. benim kızz gündüz toplasan ancak 2 saat uyur oldu. sabah ilk uyku haric genelde aglıyo. hele aksam uykusundan önce aglamayı huy edindi. avaz avaz aglıyo iki gözü kapalı. 15 dk falan sürüyo sonra kütt. ama bütün gün yorulmadıgımı o 15 dk da yoruluyorum. resmen pestil vaziyetine geliyorum yani.

dr bana bu kontrolde zaten öyle cok iştahlıı yemek arayan bi cocuk olmucak dediginde sok olmustum. hiç de dikkat etmemişim hakikatten benim kız sinameki olldu:( gece zaten 2 kez kalkıyo sabaha kadar. gün boyu da 2 kez hadi cok zorladın 3 kez mama içiyo.arada memeyi dayıyorum bi kac fırt cekiyo ama genelde istemiyo. daha uzun tok kalmasına yoruyorum bende ama ek gıdaya falan gecince görücez durumu.

3 gündür gece uykusunda hep mıkırdanıyo. top böcegi gibi toplanıp toplanıp yana atıyo kendini. surat üstü kalıyo. öylede uyuyamadıgı için bnim kalkıp kalkıp cevirmem gerekiyo. gündüz de aynı calısmalara devm. altta sıkısan kolu cekmeyi akıl ettiginde tam dönücek simdilik bi ceyrek havada kalıyo kol sıkıstıgından:D bi kere sıkısan kolu ben cektim böylelikle yüzüstü yatmıs oldu ama baktım aglıyo vazgectim. kendi akıl etsin cekmeyi eninde sonunda cekicek nasılsa:ask:

bide utanmayı ögrenmiş:D kim sakalassa sevse laf atsa gülerken iki elini agzına dogru götürüp kafayı yana ceviriyo:D ayy o kadar komikk ki. teyyyy zaman ne cabuk geciyo

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kizlarrrr

hayatim dogum gunun kutlu olsun balim 55:

simus canim gecmis olsun...

elanin aylik kontrolu vardi size yazmak istedigim notlar var ama ela ne kadarina izin verir bilmiyorum :crazy:
bu arada elada cok sik kaka yapiyor bi sakinca gormedi doktoru.

bu ay gecen aya gore daha az kilo almisiz.doktor normal dedi fazlaca hareketli oldugu icinmis.. kucagimizda oturttmaya baslayabilirmisiz artik.eline elma,armut maydonoz,taze fasulye,salatalik verir oynamasina izin vericekmisiz kokularina alismasi icin :D nane,kekik koklat dedi.gunde 1 saat degisik muzik turlerinden dinleyip bizi izlemesini saglamaliymisiz.

acil ciks kizlar ama yzicaklarim var daha operim hepinizi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar selam...Herkes iyidir inşallah...
Bugun bir kaza geçirdik...Uzun uzadıya yazamayacağım,şu an iyi hissetmiyorum psikolojik olarak,günün etkisiyle...
Bugün Eskişehire geldik.Tam annemin evine geldik,apartman kapısından giriyorduk ki annem Ada'yı bebek arabasından düşürdü.Basiretim mi bağlandı nedir ben güvenlik kemerlerini bağlamamışım.Bağlamamışım diyorum çünkü,"hadi bağlamıyım" diye es geçmedim,cidden basiretim bağlandı herhalde.Annem de beni beklemedi,önden önden gidiyordu Ada mızmızlandığı için.Ben de arkadan bavulları getiriyordum.
Bir anda basamağı atlatmaya çalışırken ne oldu,nasıl oldu hatırlamıyorum bile,Adayı yerde gördüm.Başını çarpmamış,hafif bi şekilde düşmüş.
Biz bağrışınca o da ağlamaya başladı.Ben şoka girmişim dizlerimin bağı çözüldü yere yığıldım,ne yaptığımı bilmiyorum,şu an 1-2 kare dışında olayı da hatırlamıyorum zaten.Hafıza kaybı oluştu.Hemen komşular çıktılar yardım ettiler.Avaz avaz anneme bağırdığımı hatırlıyorum nye basamakları tek başına çıkarıyosun,o senin tek başına yiyeceğin halt mı diye.Ben niye bağlamadım çocuğumu diye bağırdığımı da hatırlıyorum...Kendimi kaybetmişim :(
Öyle pek uzun ağlamadı,hemen sustu.
Hemen doktorumu aradım, durumu anlattım, yarım saat içinde kusmazsa korkma dedi.
Ama yetinmedim,hemen acile götürdüm yakın hastaneye.Çocuk acili yokmuş ama acilde baktılar,solunum sesleri gayet iyi,travmaya ait bir belirti yok ama gözlemlemek lazım, ama içimiz rahat olsun derseniz,tıp fakültesinin çocuk acili var,götürün dediler.
Oraya gittik hemen.Orada 3-4 ayrı doktor baktı.Biri müşahedeye bile gerek yok dedi.Ada ilk hastaneden itibaren gülücükler,agucuklar veriyodu zaten.
Ama yine de röntgen yazdı.Kıyamam yavruma,röntgen ışınına maruz kaldı evladım.Röntgenler çekilirken bile kıyamadım ağladım hep :(
Her tarafına bakıldı.2 saate yakın da müşahede altında kaldık.
Hamdüsenalar olsun yavrumu veren,koruyan,gözeten Rabbime hiç birşey olmadı evimize geldik.
Oradaki doktorlardan biri 5-6 saatten sonra için ferahlasın korkma dedi.
Diğeri sorumluluktan ödü patlayan bi tip,saati yoktur bunun,yarın yada öbür gün de kusma,kasılma, el kol hareketlerinde bi sakınma,zorluk görürsen getir dedi.Çıkarayım mı hastayı diye de kırk doktora sordu.Onun güven vermemesine de moralim bozuldu.
Bütün röntgenlerine bakıldığı halde hala kollarında, bacağında hareket zorluğu var mı diyo. Röntgene baktı işte kaç tane doktor, bişeycik yok dediler, hala ne hareket zorluğu.Onun o sorumluluktan kaçar halleri beni gerdi...
Zaten hiç gelmek istememiştim,sırf annemin gönlü olsun diye geldim, çimdeki sıkıntı da çıktı.Nazar oldu yavruma.
İşte böyle,dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
Bu kadarla geçmiş olsun inşallah...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bugun bir kaza geçirdik...Uzun uzadıya yazamayacağım,şu an iyi hissetmiyorum psikolojik olarak,günün etkisiyle...
Bugün Eskişehire geldik.Tam annemin evine geldik,apartman kapısından giriyorduk ki annem Ada'yı bebek arabasından düşürdü.Basiretim mi bağlandı nedir ben güvenlik kemerlerini bağlamamışım.Bağlamamışım diyorum çünkü,"hadi bağlamıyım" diye es geçmedim,cidden basiretim bağlandı herhalde.Annem de beni beklemedi,önden önden gidiyordu Ada mızmızlandığı için.Ben de arkadan bavulları getiriyordum.
Bir anda basamağı atlatmaya çalışırken ne oldu,nasıl oldu hatırlamıyorum bile,Adayı yerde gördüm.Başını çarpmamış,hafif bi şekilde düşmüş.
Biz bağrışınca o da ağlamaya başladı.Ben şoka girmişim dizlerimin bağı çözüldü yere yığıldım,ne yaptığımı bilmiyorum,şu an 1-2 kare dışında olayı da hatırlamıyorum zaten.Hafıza kaybı oluştu.Hemen komşular çıktılar yardım ettiler.Avaz avaz anneme bağırdığımı hatırlıyorum nye basamakları tek başına çıkarıyosun,o senin tek başına yiyeceğin halt mı diye.Ben niye bağlamadım çocuğumu diye bağırdığımı da hatırlıyorum...Kendimi kaybetmişim :(
Hemen doktorumu aradım, durumu anlattım, yarım saat içinde kusmazsa korkma dedi.
Ama yetinmedim,hemen acile götürdüm yakın hastaneye.Çocuk acili yokmuş ama acilde baktılar,solunum sesleri gayet iyi,travmaya ait bir belirti yok ama gözlemlemek lazım, ama içimiz rahat olsun derseniz,tıp fakültesinin çocuk acili var,götürün dediler.
Oraya gittik hemen.Orada 3-4 ayrı doktor baktı.Biri müşahedeye bile gerek yok dedi.Ada ilk hastaneden itibaren gülücükler,agucuklar veriyodu zaten.
Ama yine de röntgen yazdı.Kıyamam yavruma,röntgen ışınına maruz kaldı evladım.Röntgenler çekilirken bile kıyamadım ağladım hep :(
Hamdüsenalar olsun yavrumu veren,koruyan,gözeten Rabbime hiç birşey olmadı evimize geldik.
Diğeri sorumluluktan ödü patlayan bi tip,saati yoktur bunun,yarın yada öbür gün de kusma,kasılma, el kol hareketlerinde bi sakınma,zorluk görürsen getir dedi.Çıkarayım mı hastayı diye de kırk doktora sordu.Onun güven vermemesine de moralim bozuldu.
Bütün röntgenlerine bakıldığı halde hala kollarında, bacağında hareket zorluğu var mı diyo. Röntgene baktı işte kaç tane doktor, bişeycik yok dediler, hala ne hareket zorluğu.Onun o sorumluluktan kaçar halleri beni gerdi...
Zaten hiç gelmek istememiştim,sırf annemin gönlü olsun diye geldim, çimdeki sıkıntı da çıktı.Nazar oldu yavruma.

Ay tatlım cok cok cok gecmiş olsun dilim tutuldu, Rabbim esirgesin... canım tekrardan gecmiş olsun ..
nasıl şimdi? insallah bişey yoktur da heyecanı yeter, tatlım cok üzüldüm..
ama gerekeni yapmışsın zaten insallah da bişeyi yoktur canım.

Allah kazalardan belalardan korusun yavrularımızı, Allah esirgesin canım..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hayatımmmmm nasıl alırsın kızz böcegi elinleeeeeee :bayil: bak kasınıyorum yine:( sen farenin kafasına terlikte atarsın o vakit:cokkomik: ben bırak tutmayı ortada böcek yok yere basamıyorum hala:( bütün aksam ay omzumda bişi var, sırtımda , belimmdeee , yaa bacagımda , vallaa içime girdi,parmagımdan bişi gecti die die adamı da delirttim:D

fareden korkarım çok fena ve iğrenirim

selam kizlarrrr

hayatim dogum gunun kutlu olsun balim 55:

simus canim gecmis olsun...

elanin aylik kontrolu vardi size yazmak istedigim notlar var ama ela ne kadarina izin verir bilmiyorum :crazy:
bu arada elada cok sik kaka yapiyor bi sakinca gormedi doktoru.

bu ay gecen aya gore daha az kilo almisiz.doktor normal dedi fazlaca hareketli oldugu icinmis.. kucagimizda oturttmaya baslayabilirmisiz artik.eline elma,armut maydonoz,taze fasulye,salatalik verir oynamasina izin vericekmisiz kokularina alismasi icin :D nane,kekik koklat dedi.gunde 1 saat degisik muzik turlerinden dinleyip bizi izlemesini saglamaliymisiz.

acil ciks kizlar ama yzicaklarim var daha operim hepinizi

sağol canım
ela'ya da maşallah

canım ya ağladım valla çok kötü oldum :(
aynısını ben şahin'e yapıyodum
gülhane parkında arabada kemri bağlı değildi altını değiştircektim arabanın kolunda poşet vardı ağır sen araba bi gerisin geri gitti çığlıkla arkamı dönüp ilerledim bakamadım bile giit dedim beyin üstü
eşim gel yok bişey dedi ama döndüm yere çöktüm ağlama krizine girdim :(
ben de senin gibi hayal meyal hatırlıyorum meğersem ben elimin ucuyla arabayı tutmuşum ben çığlık atınca eşim havada yakalamış
seni anlyorum çok etkisinden kaldım durup durup özür dilemştim
Allah hepimizn yavrusunu kazalardan belalardan korusun inşallah bişeyi çıkmaz ki öyle görünüyor annecine de kızma fazla yazık o da üzülmüştür

KIZLAR YARIN ŞAMPİYON BELLİ OLDUKTAN SONRA LÜTFEN MERAK EDİP CAMA ÇIKMAYIN BEBEKLERİNİZLE CAM KENARINDA BALKONDA VS. OTURMAYIN
HAVAİ FİŞEK VE SİLAH GİBİ YANICI PATLAYICI MADDELER ÇOK OLUYOR
ALLAH KORUSUN
VE ACİL BİŞEY OLMADIKÇA MAÇ SAATİ VE SONRASI DIŞARI ÇIKMAYIN

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
arkadaşım bugün çok moralimi bozdu
gerçi herzaman yapıyo ama bi daha görüşmicem
bugün dediki Şahin de gelişme geriliği varmış :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

tövbe ya Rabbim hangi geri ze.............. dedi onu, doktor muymuş kendileri valla agzına yapıstırsaydın bi tane.. zaten sinirim bozuldu babuş icin tövbe ya Rabbim...
neyse kusuruma bakma canım arkadasına kızdım şimdi ama yani.........

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bblaucum canım haber ver bize, merak ederim şimdi seni...
yavrucugunun bişeyi yoktur da moralin bozuldu ya ondan canım...
Hayatımın dedigi gibi annecinde mahvolmustur...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

tövbe ya Rabbim hangi geri ze.............. dedi onu, doktor muymuş kendileri valla agzına yapıstırsaydın bi tane.. zaten sinirim bozuldu babuş icin tövbe ya Rabbim...
neyse kusuruma bakma canım arkadasına kızdım şimdi ama yani.........

onun da şahin'den 1 ay büyük oğlu var ama obez maşallah 2ye katlıyo kgda
sen drunu değiştir bence gelişme geriliği var normal değil bu dedi
yengesi şahin parmaklarını emiyo diye aynen şöle dedi
aç mı bu ve ardından şarkıyla şöle dedi
annenin sütü yetmiyo muuuu sanaaaaa
annenin sütü doyurmuyo mu seniiiiiiiiii
ne alakası var dedim şimdi emdi
doyurmuyodur sen mama ver bak ben karnını elledim boş diyo bana
sonra kızın babası geldi zayıf mı bu?
ebenin ... dicektim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ay tatlım cok cok cok gecmiş olsun dilim tutuldu, Rabbim esirgesin... canım tekrardan gecmiş olsun ..
nasıl şimdi? insallah bişey yoktur da heyecanı yeter, tatlım cok üzüldüm..
ama gerekeni yapmışsın zaten insallah da bişeyi yoktur canım.

Allah kazalardan belalardan korusun yavrularımızı, Allah esirgesin canım..

Teşekkür ederim tatlım.Hamdolsun şu an iyi bişeyciği yok...Şükürler olsun,hamdü senalar olsun...
Ama korkusu yetti dediğin gibi...

fareden korkarım çok fena ve iğrenirim

sağol canım
ela'ya da maşallah

canım ya ağladım valla çok kötü oldum :(
aynısını ben şahin'e yapıyodum
gülhane parkında arabada kemri bağlı değildi altını değiştircektim arabanın kolunda poşet vardı ağır sen araba bi gerisin geri gitti çığlıkla arkamı dönüp ilerledim bakamadım bile giit dedim beyin üstü
eşim gel yok bişey dedi ama döndüm yere çöktüm ağlama krizine girdim :(
ben de senin gibi hayal meyal hatırlıyorum meğersem ben elimin ucuyla arabayı tutmuşum ben çığlık atınca eşim havada yakalamış
seni anlyorum çok etkisinden kaldım durup durup özür dilemştim
Allah hepimizn yavrusunu kazalardan belalardan korusun inşallah bişeyi çıkmaz ki öyle görünüyor annecine de kızma fazla yazık o da üzülmüştür

KIZLAR YARIN ŞAMPİYON BELLİ OLDUKTAN SONRA LÜTFEN MERAK EDİP CAMA ÇIKMAYIN BEBEKLERİNİZLE CAM KENARINDA BALKONDA VS. OTURMAYIN
HAVAİ FİŞEK VE SİLAH GİBİ YANICI PATLAYICI MADDELER ÇOK OLUYOR
ALLAH KORUSUN
VE ACİL BİŞEY OLMADIKÇA MAÇ SAATİ VE SONRASI DIŞARI ÇIKMAYIN

Anneme birşey demiyorum ama yaptığı düşüncesizliğe kızıyorum elimde olmadan canım.
Ama bişey olmadı ya hamdolsun...Elbetteki isteyerek yapmaz,ama işte bekleseydi beni,1 dk arkasındaydım yani...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ay salak! afedersin ama öyle yani...
gelişme geriliği nedir biliyo mu acaba kendisi?
valla canım kız kardeşim yaklaşık ortaokula kadar yaşıtlarından 10 kg kadar eksik, 10 cm kadar da kısaydı...
Gelişme geriliği değildi, zayıftı sadece, minyondu.
Ama bu öyle devam edecek anlamına gelmedi tabi.Ortaokulda bi boy attı, kilo aldı.Şu an 1.80e yakın, kilo da ona keza. 60ın üzerinde maşallah subhanallaih

ben de 1850 gram ve 42 cm doğmuşum,yaşıtlarımı yakalamam 1 seneyi aşmış.Ben de maşallah kazulet gibiyim, kardeşim gibi

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
babuşum geçmişler olsun, tüylerim diken diken oldu. Rabbim tüm kuzularımızı korusun. verilmiş sadakanız varmış. sen birkaç ihtiyacı olanı sevindir. nazar da değmiştir benim çirkin kuzuma...

hayatım tüm arızalar sana gelmiş o gün herhalde. hepsine bir güzel uçasım geldi. yahu benim 9 yaşında 18 kg olduğumu söyle sen o dengesizlere. çok şükür gelişim geriliği teşhisi falan konmamış :D töbe yaaa. akşam akşam ...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ebenin ... dicektim

canım sen bilirsin ama bi sorgulamak lazım o insanları sanki ya...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

:( :( O kadar üzüldüm ki Babuşum anlatamam, içim gitti yaaa.... :( Bu haliyle gelmiş geçmiş olsun inşallah... Allahım esirgesin Adamızı da bütün bebeklerimizi de...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hayatım, doktora özele götürüyorum. Maalesef Ankarada özel hastanelerde bile saatlerce bekeleyebiliyorsun, eminim İstanbul da bu durumdadır. Beklemekten hoşlanmıyorum, hoş... Kim hoşlanır ki... Alışveriş sitesi de "u" ile başlayan.

Pikem, Duru çok şükür dün daha iyiydi. Bu ağlamak bağırmak genetik mi bilmem ama annem sen de öyleydin bebekken diyo... Allahım kimsenin evladını ağlatmasın, içi sıra bizlerinkini de...Amin.

Ecrincim, Rotarix in prospektüsüne tekrar baktım benimkinin ağlama krizleri devam edince, 14 güne kadar sürebiliyormuş yan etkiler. Ve bahsettiğim durumun olma ihtimali %10 dan büyükmüş. Demek ki her 10 bebekten 1 i biz olduk... İnşallah tamamen geçer de kurtuluruz. 2. dozu yaptırmak istemiyorum. Ama yaptırmazsam bişe olur mu onu da bilmiyorum... :( Bu arada Duru da dönmeye çalışıyo. Şimdilik sağ tarafına doğru dönüp topluyo kendini, ama daha fazlasını yapamıyo. Artık gözleri 4 değil 8-10 açmak lazım sanırım. Allah korusun ne olur ne olmaz. Ben yatak odasında yatağın üstünde değiştiriyorum çünkü.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ebenin ... dicektim

Keşke deseydin! Ben olsam derdim Hayatım. Mal mıdır nedir yaaa!! Valla kusura bakma, ben yumuşatıp yazamıcam baştan söyliiim. Hayatta en gıcık olduğum insan tipidir. Nefret ederim böyle insanlardan ve ASLA AMA ASLA HAYATIMDA OLMALARINA İZİN VERMEM!! Bak sana bişe anlatiiim, benim bi çocukluk arkadaşım vardı. Nerdeyse 15 senedir tanıdığım, can dostum dediğim, hiçbirşeyimi saklamadan paylaştığım biriydi. Biz eşimle evlenip balayına gittik. Döndük, bu hamileydi bizim düğünümüzde, biz balayından döndükten 1 ay falan sonra doğum yaptı. Biz balayındayken eşimin annesi rahatsızlanmış, bazı tahliller vs yapılmış ve neticede adını anmak istemediğim (herkesten uzak olsun) bir hastalığa yakalanmış. Biz döndüğümüzde belli oldu bu. Neyse, eşim annesine çok düşkün olduğu için çok çok üzüldü. 1 haftada 3-4 kilo birden verdi. Bu arkadaşım doğum yaptım hadi gelin diye sürekli aradığı için hadi aradan çıksın diye eşimle gittik. Oturduk falan herşey iyi. Ben bi ara wc ye kalktım, bu iki arada bi derede eşime; "evlilik sana yaramamış, erimişsin resmen" demiş. Eşim orda bana bişe söylemedi. Çıktık eve geldik bana böyle böyle dedi dedi. Aradım arkadaşı, sen bunu neden söyledin dedim cvp yok, sanırım sandı ki eşim bana demicek bişe, dedim benim eşimin annesi ölümle cebelleşiyo, ne bekliyodun falan dedim. Benim haberim yoktu diyo. Dedim haberinin olsun olmasın, kusura bakma bu edilecek laf değil, varsayalım ki evlilik yaramadı, senin haddin mi böyle bi lafı etmek. Bir daha görüşmek istemiyorum dedim ve o da son görüşmemiz oldu. Hiç düşünmeden sildim, bir daha ne aradım ne sordum, tlf larına cvp vermedim. Hiç işim olmaz!! Bunlar iyi niyetli davranışlar değil Hayatım. Benden söylemesi. Arkadaşın senin gerçekten arkadaşın olsa, demesi gerekirdi ki; "ne kadar emiyor, acaba az mı sütün var, dur sana bi komposto yapalım." Valla bak ciddiyim. O ne biçim laftır ki küçücük sabiye annenin sütümü yetmiyo, doyurmuyo vs vs demek. Afedersin bi s..tirsin gitsin yaaa! Ağzımı bozdurdu bana maaaaaaaaaaaaaal!! (Ne olur dediklerimden alınma Hayatım, böyle insanlardan ben her tür kötülüğü beklerim, iyi niyet yok çünkü ortada)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar