2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

???
bugun kontrole gittim

EYMEN 2ay 3hafta sonunda
5900gr 64cm olmuş sıpam bana zayıf gelmesine nazaran 1 ayda 1400gr almış doktor normal mama aramıyosa verme sütüne devam didi sırf kg alsın die mama zorluyorum çocuga ama içmiyo :( zargana dogdu böle büyüycek :iyyyy: elbiseleri boydan hep kısa geliyo ayına göre uzun sanırım ama içlerini doldurmuyo içinde sallanıyo :D

5900 gram az değil ki canım.Ada da 3 ay 4 günlükken 6010 gramdı.Seninkiyle ölçüm arasında 10 gün var, o 100 gram da o 10 günlük arada kapanırdı zaten.
Doktor gelişiminin %90lık dilimde olduğunu söylemişti.
Evet kız bebekle erkek bebek arasında biraz fark oluyor ama o kadar da zayıf değil bence Eymen.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar, yavru kuşlarınızın göz rengi değişti mi? biz hala maviyiz, biraz açıldı ama hala mavi. sizinkiler ne alemde? böyle kalır mı ki artık?

yok canım degişmedi bizimki de sanırım babusun dedigi gibi yeşile donebilir belki ama renkli olacak gibi duruyor, bizim baba da boncuk gözlü.. ona benzicek sankim..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
5900 gram az değil ki canım.Ada da 3 ay 4 günlükken 6010 gramdı.Seninkiyle ölçüm arasında 10 gün var, o 100 gram da o 10 günlük arada kapanırdı zaten.
Doktor gelişiminin %90lık dilimde olduğunu söylemişti.
Evet kız bebekle erkek bebek arasında biraz fark oluyor ama o kadar da zayıf değil bence Eymen.

eheh en zayıf bebek benim oglan sanırsam, doktora diyorum herkesin bebişi cok kilo alıyo benim sütüm mü kelek niye kilo almıyo bu cocuk diye ama normal diyo, saglıklı diyo teselli ediyo.. bende su aralar daha cok mama vermeye başladım, gündüz emmek istemiyo :( böyle böyle bırakırsa cok üzülücem.. ama nasip kısmet tabii... saglıklı olsunlarda gerisi boş....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

eheh en zayıf bebek benim oglan sanırsam, doktora diyorum herkesin bebişi cok kilo alıyo benim sütüm mü kelek niye kilo almıyo bu cocuk diye ama normal diyo, saglıklı diyo teselli ediyo.. bende su aralar daha cok mama vermeye başladım, gündüz emmek istemiyo :( böyle böyle bırakırsa cok üzülücem.. ama nasip kısmet tabii... saglıklı olsunlarda gerisi boş....

Kaç kilo canım Noyan?
Gündüz emmek istememe durumunu daha önce de okumuştum,ama sanırım bunu önleme yolları varmış...Bi ara okumuştum nette....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

valla babuş, yakından görsen "yanlış ölçüyorlar kesin bu çocuğun kilosunu" dersin :D hatta en son doktora akıl vermeye kalktım da ağzımın payını aldım :D oturarak ölçtü kilosunu. sığmaz boydan artık, sağlıklı sonuç vermez dedi

pikecim sen yine de memeyi zorla kuzum. Tuna da savaşıyor bazen ama çoğunlukla zafer benim oluyor

ya 4 buçukta eve gelince minnoşum beni o kadar özlemiş oluyorkiiiiiiiii, tam yarım saat emiyor. 2 kere çekiyor memeden, sonra kafayı çevirip yüzüme bakıyor, gülüyor, sonra yine meme, bir daha bakıyor, orda olduğumu görünce rahatlıyor. başta birkaç sefer bunu tekrarlıyor. resmen inanamıyor kuzum yanında olduğuma. sonra da yanağını göğsüme dayayıp gözlerini kapıyor. ben de hem hüznümden hem sinirimden çocuk gibi ağlıyorum :( kokusunu içime çekip hasret gidermeye çalışıyorum. valla çalışmak çok zor kızlar yaaaaaa

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pike şahin de zayıf

mama takviyesi yapıyo musun canım?

Kaç kilo canım Noyan?
Gündüz emmek istememe durumunu daha önce de okumuştum,ama sanırım bunu önleme yolları varmış...Bi ara okumuştum nette....
3. ayın sonunda 5.7 kg canım :( ilk ay cok az kilo almıştı 600 gr. kayınvalidenin stresi cok etkilemiş sonra ki aylar 900 gr. aldı ama hiç 1 kilo ve üzeri kilo alımı olmadı bizde :(

valla babuş, yakından görsen "yanlış ölçüyorlar kesin bu çocuğun kilosunu" dersin :D hatta en son doktora akıl vermeye kalktım da ağzımın payını aldım :D oturarak ölçtü kilosunu. sığmaz boydan artık, sağlıklı sonuç vermez dedi

pikecim sen yine de memeyi zorla kuzum. Tuna da savaşıyor bazen ama çoğunlukla zafer benim oluyor

ya 4 buçukta eve gelince minnoşum beni o kadar özlemiş oluyorkiiiiiiiii, tam yarım saat emiyor. 2 kere çekiyor memeden, sonra kafayı çevirip yüzüme bakıyor, gülüyor, sonra yine meme, bir daha bakıyor, orda olduğumu görünce rahatlıyor. başta birkaç sefer bunu tekrarlıyor. resmen inanamıyor kuzum yanında olduğuma. sonra da yanağını göğsüme dayayıp gözlerini kapıyor. ben de hem hüznümden hem sinirimden çocuk gibi ağlıyorum :( kokusunu içime çekip hasret gidermeye çalışıyorum. valla çalışmak çok zor kızlar yaaaaaa

tatlım inan ben de cok zorluyorum istemese de, bazen ben bazen o kazanıyo savaşı.. korkum hep onun kazanması olabilir diye ama ben ısrara devam edicem tabii ki...

tatlım benim annem de ögretmedi şimdi emekli... valla calısacaksan en avantajlı mesleklerden şükret...
ben calıssam mesela sabah 8:00 aksam en erken 20:00 iş yetişmesi gerekirse daha da uzayabilen saatler ve aşırı stresli bi meslek.. yani şanslısın bence üzülme. çalışan anne olmak da güzel bişey bence... tabii özlem olur mutlaka ama buyudükce daha kolaylaşır inşallah...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar, yavru kuşlarınızın göz rengi değişti mi? biz hala maviyiz, biraz açıldı ama hala mavi. sizinkiler ne alemde? böyle kalır mı ki artık?

Benim kizin da renkli maviyle yesil arasi guzel bi tonda.. Doktoruma sordum degisir mi diye teorik olarak 3. Aydan sonra degismiyor dedi:dance:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
selam kizlar

nasilsiniz? ben cok kotuyum 2 gundur dis agrisindan ölüyorum bugun gitti doktora yapilcakbisey kalmamis dedi cekilecek :( yanagim davul gibi sisti antibiyotik kullanicam 5 gun :( icim hic rahat degil süte gecicek bisey olucak diye ama iltahap kurumadan cekemezlermis ustelik anestezi alnadan cekilecek offfff offf cok fenayim yani.

irem cok fena alerjigeciriyor vucudu kabardi igneyle geziyor ayakta :( ela desen gündüzleri edepsizlik diz boyu uykusuz sirnasik hepsi üst uste geldi.agridan uyuyamadim bi bakayim dedim ama benim buyuk cadi cagiriyor simdi de hepinizi ve minnoslari cok operimm

Nazom gecmis olsun dis agrisi kabir azabinin numunesidir derler..o yuzden gunahlarimiza kefaret olur ins.kizina da acil sifalar dilerim..bebisleri opuyorum:ask:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

3. ayın sonunda 5.7 kg canım :( ilk ay cok az kilo almıştı 600 gr. kayınvalidenin stresi cok etkilemiş sonra ki aylar 900 gr. aldı ama hiç 1 kilo ve üzeri kilo alımı olmadı bizde :(

tatlım inan ben de cok zorluyorum istemese de, bazen ben bazen o kazanıyo savaşı.. korkum hep onun kazanması olabilir diye ama ben ısrara devam edicem tabii ki...

tatlım benim annem de ögretmedi şimdi emekli... valla calısacaksan en avantajlı mesleklerden şükret...
ben calıssam mesela sabah 8:00 aksam en erken 20:00 iş yetişmesi gerekirse daha da uzayabilen saatler ve aşırı stresli bi meslek.. yani şanslısın bence üzülme. çalışan anne olmak da güzel bişey bence... tabii özlem olur mutlaka ama buyudükce daha kolaylaşır inşallah...

Pikecim Benim kizim da bir bucuk aydir ayni kilo da ilk iki ay super kilo aldi 3. Ayda emmeyi reddetmeye basladiSimdi hem sagarak veriyorum hem de emzirmeyi hatirlamasini sahliyorum..tosunu da kilciga cevirdim ya helal olsun bana:(

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Bu arada teknikerm şoparima sevgilr ve ecrincim böceklerle mucadelen de Allah yard. Olsun ..benim evde de bi tur kanatli gormustum bi kac kere bakliyattan cikiyormus..hepsine baktim boceklenen yok esim ilaclamisti oonceki ciktiklarinda ..simdi yine turedilrr seninkiyle kiyaslanmaz ama ben de help help yani:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikecim Benim kizim da bir bucuk aydir ayni kilo da ilk iki ay super kilo aldi 3. Ayda emmeyi reddetmeye basladiSimdi hem sagarak veriyorum hem de emzirmeyi hatirlamasini sahliyorum..tosunu da kilciga cevirdim ya helal olsun bana:(

tatlım bilmiyorum inan doktor saglıklı gelişimi diyo artık öyledir herhalde... birde cok hareketli ise onun da etkisi olmustur ...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

yatmadan önce 80-100 cc
benim en düşük 750 en fazla 1100

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar