2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kizlar

nasilsiniz? ben cok kotuyum 2 gundur dis agrisindan ölüyorum bugun gitti doktora yapilcakbisey kalmamis dedi cekilecek :( yanagim davul gibi sisti antibiyotik kullanicam 5 gun :( icim hic rahat degil süte gecicek bisey olucak diye ama iltahap kurumadan cekemezlermis ustelik anestezi alnadan cekilecek offfff offf cok fenayim yani.

irem cok fena alerjigeciriyor vucudu kabardi igneyle geziyor ayakta :( ela desen gündüzleri edepsizlik diz boyu uykusuz sirnasik hepsi üst uste geldi.agridan uyuyamadim bi bakayim dedim ama benim buyuk cadi cagiriyor simdi de hepinizi ve minnoslari cok operimm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kizlar

nasilsiniz? ben cok kotuyum 2 gundur dis agrisindan ölüyorum bugun gitti doktora yapilcakbisey kalmamis dedi cekilecek :( yanagim davul gibi sisti antibiyotik kullanicam 5 gun :( icim hic rahat degil süte gecicek bisey olucak diye ama iltahap kurumadan cekemezlermis ustelik anestezi alnadan cekilecek offfff offf cok fenayim yani.

irem cok fena alerjigeciriyor vucudu kabardi igneyle geziyor ayakta :( ela desen gündüzleri edepsizlik diz boyu uykusuz sirnasik hepsi üst uste geldi.agridan uyuyamadim bi bakayim dedim ama benim buyuk cadi cagiriyor simdi de hepinizi ve minnoslari cok operimm

Canım geçmiş olsun,inşallah en az sıkıntıyla atlatırsın.İreme de geçmişler olsun kıyamam kuzuya.Benim de çok alerjik bi bünyem var, bilirim sıkıntısını...Bu havalar alerjilerin tavan yaptığı zamanlar,çabucak atlatır inşallah...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam kizlar

Tatlım sana da kızına da cok cok gecmiş olsun..:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kızlarrrr
siskolugummm, sinirim stresimm yetmedi dee üstüne böcük belası cıktı. oldum olası igrenirim böcekten. nitekim dünden beri kendi evimde yemek yiyemiyorum o dereceyim:(

1 hafta önce esim evde bi böcek öldürmüşş. dün sabah da ben bagırdım kalkk öldür sunu die. ilacı sıktı öldürdü. aman yarabbi kırkayak:sok o siyah kalın olanlardan degilde böyle ince yarım parmak boyunda ama onlarca bacagı var nette resmi cıktı hemen. esim benim öldürdügümde bundandı deyince dünya basıma yıkıldı. banyo dolaplarını bosalttım, cekmeceleri bosalttım. nereye yuva yaptı acaba die. sonra dedim tesadüf oldu heralde camdan kapıdan girdi. sonra gece benimki benle ugrasıyodu aaa kırkayak kırkayak die. hadi be falan derken duvarda haketten bi tane görmüş. artık o dk itibariyle sürekli sagımda solumda bişi geziyo gibiyim. yere basamıyorum korkudan. halılarım tüylü. hepsini gözden cıkardım yani. cıkarıp atıcam sokaga. delimisin dur ilaclıcaz falan dedi ama kendi mutfagımda yemek yiyemedim sürekli gözümde:( sabah görümcem dedi ki bizim evde de olmustu bu mevsimde cıkıyolar. ama neme geliyolar. banyodan cıkıyo onlar uzaklasmazlar dedi. aaa dedim hakket üçüde koridordaydı. ama baktım heryere baska görmedim dedim. o deliklerden cıkıyo dedi. bende dustaki delige (digerini dün tıkadım) klorakla kaynar su döktüm. asagıya inip üstü kapanan kapaklardan alıcam. esimde silikon tabancası getiricek evde buldugum her deligi kapatıcam. sonra da ilaclayıp cıukıcam evden. yarın yada öbürgün de kadını alıp dolap köse temi,zlik yaptırıcam.bütün gece uyuyamadım cocugu da yanımda yatırdım. su an bile kasınıyorum yaa beni mi buldu :bitter::bitter:

nazommmm cok gecmiş olsun balımm.. nasıl cekilcek ki o anestezisizz:(:(:(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam kizlar

nazo çok çok geçmiş olsun hem sana hem kızına, diş ağrısı fena, inşallah sorunsuz çektirirsin...

selamm kızlarrrr
siskolugummm, sinirim stresimm yetmedi dee üstüne böcük belası cıktı. oldum olası igrenirim böcekten. nitekim dünden beri kendi evimde yemek yiyemiyorum o dereceyim:(

1 hafta önce esim evde bi böcek öldürmüşş. dün sabah da ben bagırdım kalkk öldür sunu die. ilacı sıktı öldürdü. aman yarabbi kırkayak:sok o siyah kalın olanlardan degilde böyle ince yarım parmak boyunda ama onlarca bacagı var nette resmi cıktı hemen. esim benim öldürdügümde bundandı deyince dünya basıma yıkıldı. banyo dolaplarını bosalttım, cekmeceleri bosalttım. nereye yuva yaptı acaba die. sonra dedim tesadüf oldu heralde camdan kapıdan girdi. sonra gece benimki benle ugrasıyodu aaa kırkayak kırkayak die. hadi be falan derken duvarda haketten bi tane görmüş. artık o dk itibariyle sürekli sagımda solumda bişi geziyo gibiyim. yere basamıyorum korkudan. halılarım tüylü. hepsini gözden cıkardım yani. cıkarıp atıcam sokaga. delimisin dur ilaclıcaz falan dedi ama kendi mutfagımda yemek yiyemedim sürekli gözümde:( sabah görümcem dedi ki bizim evde de olmustu bu mevsimde cıkıyolar. ama neme geliyolar. banyodan cıkıyo onlar uzaklasmazlar dedi. aaa dedim hakket üçüde koridordaydı. ama baktım heryere baska görmedim dedim. o deliklerden cıkıyo dedi. bende dustaki delige (digerini dün tıkadım) klorakla kaynar su döktüm. asagıya inip üstü kapanan kapaklardan alıcam. esimde silikon tabancası getiricek evde buldugum her deligi kapatıcam. sonra da ilaclayıp cıukıcam evden. yarın yada öbürgün de kadını alıp dolap köse temi,zlik yaptırıcam.bütün gece uyuyamadım cocugu da yanımda yatırdım. su an bile kasınıyorum yaa beni mi buldu :bitter::bitter:

ayy çok korkarım böcekten, okuyunca bile kaşıntı tuttu, Allah kolaylık versin, geçmiş olsun...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selamm kızlarrrr

ay benim ürtikerim var sadece görmem bile yetiyo her yerimin kıpkırmızı atmasına :sok
Ay inşallah kurtulursun canım yaaaa...
Of okuyunca sırtımdan ürperdim kaşınmaya başladım....

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Canim chicco kullandim ben adina guvenip ama hic memnun kalmadim.Cabuk arizalandi.Gittim iade ettim yerine mama sandalyesi aldim.Alacaksan chicco alma.

azocun sağolll

Canım kraftin aldım, hiç memnun değilim. Her çıt sesi duyuyorsun ama o kadarda gereksiz oluyor. Her sniyeye yanına gitmen gerekiyor.

kötü mü yani her sesi duyuran

selam kizlar

cnm sana ve kuzuya geçmiş olsun acil şifalar öoerim hepinizi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selamlar fıstık hatunlar Nasılsınız bakalım?

Kızlar bebeleriniz için güneş kremi ne alacaksınız/aldınız?
Sadece tatilde değil normalde de dışarı çıkarken kullanmak lazım sanırsam??

Babuşum ben de araştırmalardayım, almam lazım, bizimkinin teni çok hassas biran önce kullanmaya başlamam lazım, dışarda yüzüne güneş geliyo hemen kuruyo cildi...

kızlar benim arkın şahia kadar hemen hemen bebeği var
kız bebeği yüzüstü yatırıyo anında küt diye sırtüstü dönüyo sağ sol farketmiyo şahin daha dönemiyo normal mi sizinkilerin hareketleri nasıl

Benimki de dönemiyo daha Hayatım ama 4. ay dönme ayı imiş, heran dönebilir hepsi yani. O yüzden dikkatli olmak gerek artık...

kızlar acil bi sorum olcak bebek telsizi alan ve tavsite etcek var mı

ama böle çıtı bile duyuran

Ben weewell aldım, kullanıyorum ve memnunum. Şu modeli;

selam kizlar

Nazom çok geçmiş olsun İrem'e de sana da... Bahar gelince alerjik bünyeler coşuyor. Ben de öyleyim... :(

ay benim ürtikerim var sadece görmem bile yetiyo her yerimin kıpkırmızı atmasına :sok
Ay inşallah kurtulursun canım yaaaa...
Of okuyunca sırtımdan ürperdim kaşınmaya başladım....

Yaa Babuş, senle benim hastalıklarımız neden bu kadar aynı anlamadım gitti... Bende de ürtiker var, okuyunca alnım direk kızardı, kaşı kaşı öldüm kaşınmaktan. :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

Babuşum ben de araştırmalardayım, almam lazım, bizimkinin teni çok hassas biran önce kullanmaya başlamam lazım, dışarda yüzüne güneş geliyo hemen kuruyo cildi...

Benimki de dönemiyo daha Hayatım ama 4. ay dönme ayı imiş, heran dönebilir hepsi yani. O yüzden dikkatli olmak gerek artık...

Nazom çok geçmiş olsun İrem'e de sana da... Bahar gelince alerjik bünyeler coşuyor. Ben de öyleyim... :(

Yaa Babuş, senle benim hastalıklarımız neden bu kadar aynı anlamadım gitti... Bende de ürtiker var, okuyunca alnım direk kızardı, kaşı kaşı öldüm kaşınmaktan. :)

sağol simoşummm

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar, yavru kuşlarınızın göz rengi değişti mi? biz hala maviyiz, biraz açıldı ama hala mavi. sizinkiler ne alemde? böyle kalır mı ki artık?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Hakkaten simuşum, tiroit, gebelik şekeri derken bi de ürtiker de kesişim kümemize girdi :D
Çok problemli insanlarız he :D:D

kızlar, yavru kuşlarınızın göz rengi değişti mi? biz hala maviyiz, biraz açıldı ama hala mavi. sizinkiler ne alemde? böyle kalır mı ki artık?

Değişmedi canım Ada'nınki de.
Doğduğundan beri mavi.Biraz açıldı dediğin gibi, ama değişmedi.
Böyle kalacağını düşünüyorum.En azından renkli kalacağını...
Belki yeşil olabilir.Benim kızkardeşimin gözü 6 yaşında maviden yeşile döndü.
Bir arkadaşımın oğlunun da 9 yaşında maviden yeşile döndü.
Ama herhalde artık renkli kalır.Bebek mavisiyle doğan bazıarkadaşlarımın bebeklerinin gözleri kahverengiye döndü.Kahve olacaklar değişti sanırsam...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam kızlar nasılsınız ? okudum gecmisi ama alıntı yapamicam hemen yazmak icin kız uyanmadan :)

--Bende hala regl olmadım ne kırkımın icinde ne sonra..ara ara kasıklarım agrıyo ama gelen giden yok..

--Kızım da artık daha cabuk emiyo,zaten okuduklarıma gore artık emme sureleri kısalırmıs normalmis yani ha ama sutum ne kadar yetiyodur bilemicem 14 mayısta kontrolumuz var o zaman bakıcaz artık..

--Bide benimki gece hala 2-3 defa uyanıyo sabaha kadar yaa :( hemde her uyanısı parmagı agzında seklinde oluyo..sanırım doymuyo emzirip koyuyorum tekrar ama 2 saat uyuyo en fazla yine uyanıyo gozu kapalı eli agzında ık mık yapıyo...
hadi ya olursun zuzum normal sanırım ama normal dogurupta regli olmayan pek duymamıştım olabiliyo sanırım ccnm
senin zilli fena kızz allah yardımcın olsun gece mama takviyesi yap kalkmaz belki o kadar sık benimki 4 saat uyuyo kalkıyo sonra 3 saat bi uyuyo 2 saat bi uyuyo yetiyo sanırım sütüm bu durumda ???
bugun kontrole gittim

EYMEN 2ay 3hafta sonunda
5900gr 64cm olmuş sıpam bana zayıf gelmesine nazaran 1 ayda 1400gr almış doktor normal mama aramıyosa verme sütüne devam didi sırf kg alsın die mama zorluyorum çocuga ama içmiyo :( zargana dogdu böle büyüycek :iyyyy: elbiseleri boydan hep kısa geliyo ayına göre uzun sanırım ama içlerini doldurmuyo içinde sallanıyo :D
Canım hadi Allah selametle kurtarsın inşallah...
Ben genel anestezi ile sezeryan oldum, doğrusu epidurali veya spinali bilemiyorum.
Ama bebeğimin dünyaya geldiği anı görmek isterdim.Benim bünyem için uyumadan doğum yapmak mümkün değildi ama, inşallah Allah gönlüne göre verir....

Ben düzenli adet görmeye başladım.
Kırkımda benim sadece doğum sonrası kanama oldu 35 gün sürdü.
Sonra Ada 2 aylıkken regl oldum.Sonra da 3.ayında.
Yani düzene girdi.Eski düzeniyle devam ediyor, 31 gün döngüsü.
Ama eskiye farkı, ağrısız olması ve daha uzun sürmesi,daha yoğun kanama olması.Benim 4 gün gibi sürerdi,sonra lekeye dönerdi.Ve yogunluğu çok azdı.Şimdi bir haftayı aşıyor ve epey yoğun,dolu dolu oluyor.Lekeye dönmüyor.
aaaa maşallah süpermiş babuş benim her zamanki gibi ağrılı ve yogun adet görüşüm değişmedi 6 gün sürüyo ve 28 günde bir adet oluyorum

3 ay bitipte adet olmayan bi ben kaldım sanırım, doktora gidip sordum 6 ay olmaman normal dedi bakalım yapacak bişey yok henuz... :(

kızlar stres yapmayın sanırım olmaması normal gibi çünkü cevremde hep aa 6 ay olmadım diyen çok duydum
ben de yeni regl oldum daha. 3 buçuk ay sonra...
geç olsunda güç olmasın sonuçta insan tekrar hamilemiyim die düşünüyo sanırım ama yinede doktora gitmekte fayda var sanırım iç rahatlatmak açısından
kızlar bende regl olmadım daha doktora gittim yumurtlama başlamış ama 6 ay kadar bile adet olamayabilirsin dedi..ay bi olsam bunladım her seferinde çok tedirgin oluyorumm..spiral taktırcam adet olmadığım için takdıramıoum..bu arada rota aşısını oldukk.biras huzursuzlandı uyumadı ama atlattık çok şükür. bu arada benim kız da 6,100 gr olmuş boyuda 59 cm..sanırım bu ay fazla almışş geçen aya 4 nisandı kontrolümüz 4,740 tı..nese yarasın kızımaa:D
maşallah benim güsel kızıma tosturuk yirim ben onuu
cnm ben dehala olmadım ya normal mi acaba
sanırım normal yaaa bizim hormonlar tavan yapmış gibi
kızlar acil bi sorum olcak bebek telsizi alan ve tavsite etcek var mı

ama böle çıtı bile duyuran
heh bu soruyu bende istiyorum cvbını yani bakınıp duruyorum ama kararsızım 2 marka arasında chicco almayı düşmüyorum çok basit bir telsiz yapmışlar hoşuma gitmedi weewell ve phılıps avent
selam kizlar

taklım çok geçmiş olsun sanada iremede yavrum benimmm o edepsizlik çogumuzunkinde var
benimkinin kahve renkli olmasını çok istedim ama malesef :( sanırım değişmez

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Canım geçmiş olsun,inşallah en az sıkıntıyla atlatırsın.İreme de geçmişler olsun kıyamam kuzuya.Benim de çok alerjik bi bünyem var, bilirim sıkıntısını...Bu havalar alerjilerin tavan yaptığı zamanlar,çabucak atlatır inşallah...

Tatlım sana da kızına da cok cok gecmiş olsun..:utan:

selamm kızlarrrr

1 hafta önce esim evde bi böcek öldürmüşş. dün sabah da ben bagırdım kalkk öldür sunu die. ilacı sıktı öldürdü. aman yarabbi kırkayak:sok o siyah kalın olanlardan degilde böyle ince yarım parmak boyunda ama onlarca bacagı var nette resmi cıktı hemen. esim benim öldürdügümde bundandı deyince dünya basıma yıkıldı. banyo dolaplarını bosalttım,
cekmeceleri bosalttım. nereye yuva yaptı acaba die. sonra dedim tesadüf oldu heralde camdan kapıdan girdi. sonra gece benimki benle ugrasıyodu aaa kırkayak kırkayak die. hadi be falan derken duvarda haketten bi tane görmüş. artık o dk itibariyle sürekli sagımda solumda bişi geziyo gibiyim. yere basamıyorum korkudan. halılarım tüylü. hepsini gözden cıkardım yani. cıkarıp atıcam sokaga. delimisin dur ilaclıcaz falan dedi ama kendi mutfagımda yemek yiyemedim sürekli
gözümde:( sabah görümcem dedi ki bizim evde de olmustu bu mevsimde cıkıyolar. ama neme geliyolar. banyodan cıkıyo onlar uzaklasmazlar dedi. aaa dedim hakket üçüde koridordaydı. ama baktım heryere baska görmedim dedim. o deliklerden cıkıyo dedi. bende dustaki delige (digerini dün tıkadım) klorakla kaynar su döktüm. asagıya inip üstü kapanan kapaklardan alıcam. esimde silikon tabancası getiricek evde buldugum her deligi kapatıcam. sonra da ilaclayıp cıukıcam evden. yarın yada öbürgün de kadını alıp dolap köse temi,zlik yaptırıcam.bütün gece uyuyamadım cocugu da yanımda yatırdım. su an bile kasınıyorum yaa beni mi buldu :bitter::bitter:

nazo çok çok geçmiş olsun hem sana hem kızına, diş ağrısı fena, inşallah sorunsuz çektirirsin..

ayy çok korkarım böcekten, okuyunca bile kaşıntı tuttu, Allah kolaylık versin, geçmiş olsun...

azocun sağolll

kötü mü yani her sesi duyuran

cnm sana ve kuzuya geçmiş olsun acil şifalar öoerim hepinizi

canlarim cok saolun..bugun biraz daha iyiyiz pazartesi cekilecek.:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar