2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Regl olanlar,olmadan once kasık agrısı hissettinizmi ?
ben bikac gundur hissediyorum bide sanki akıntı basladı yogun olarak yumurtlama doneminde olur ya oyle..ama artık jinekologa gitmek istemiyorum yaa bıktım o masaya cıkmaktan :iyyyy:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
kızlar bende regl olmadım daha doktora gittim yumurtlama başlamış ama 6 ay kadar bile adet olamayabilirsin dedi..ay bi olsam bunladım her seferinde çok tedirgin oluyorumm..spiral taktırcam adet olmadığım için takdıramıoum..bu arada rota aşısını oldukk.biras huzursuzlandı uyumadı ama atlattık çok şükür. bu arada benim kız da 6,100 gr olmuş boyuda 59 cm..sanırım bu ay fazla almışş geçen aya 4 nisandı kontrolümüz 4,740 tı..nese yarasın kızımaa:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar bisi sorcam ya, Hira bazen basını hızlı hızlı bi saga bi sola ceviriyo cok komik gorunuyo o zaman :D cok hızlı yapıyo ama oyle anlamsızca cevirip duruyo ozellkle yatar pozisyonda yapıyo varmı sizden yapanlar merak ettim :durbun:

:cokkomik::cokkomik: benim kızz uyurken yada dalmaya calısırken yapıyo. gözü kapalı oluyo yani. hızlı hızlı kafayı bi saga atıyo bi sola :cokkomik::cokkomik: gldügüme bakma o öyle yaparken hem stres oluyorum boynuna bişi yapcak diye hem dayanamayıp gülüyorum sonra hakikatten komik:cokkomik:

3 ay bitipte adet olmayan bi ben kaldım sanırım, doktora gidip sordum 6 ay olmaman normal dedi bakalım yapacak bişey yok henuz... :(

bende olmadımmmm:eek:ys::(

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
:cokkomik::cokkomik: benim kızz uyurken yada dalmaya calısırken yapıyo. gözü kapalı oluyo yani. hızlı hızlı kafayı bi saga atıyo bi sola :cokkomik::cokkomik: gldügüme bakma o öyle yaparken hem stres oluyorum boynuna bişi yapcak diye hem dayanamayıp gülüyorum sonra hakikatten komik:cokkomik:

bende olmadımmmm:eek:ys::(

beni kızda yapıo uykuda dalarken bide ayakta tutarken,ama sanırım saçları dökülüo kafası kaşınıo bende ona yoruyorumm:evet:

Tepki
56
Bende bende regl olmadım...:S
Dışarda bir yağmur havası var..Kapkara her yer..
İçimde sıkıldı..
Oğlumu uyuttum bir bakınayım dediydim ama kimsecikler yok..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Slm ben geldim bi azoyu görüyorum naber cnm

Canımmmm :D İyidir senden naber?
Benim hışırım çıkmış durumda..Haftasonu gezmesine gidelim dedik..Valla evden çıkış ayrı merasim, eve dönüş ayrı..Bezini al, mamasını al, şusunu al busunu al...Haydaaa eve gel geri yerleştir...Bi de dışardan geldik benimkisinin gözünden uyku akıyor bi türlü uyumadı..En sonunda yıkadım da öyle zar zor uyudu ama ben çok yorgun hissediyorum kendimi..
Sen neler yapıyorsun?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Canımmmm :D İyidir senden naber?
Benim hışırım çıkmış durumda..Haftasonu gezmesine gidelim dedik..Valla evden çıkış ayrı merasim, eve dönüş ayrı..Bezini al, mamasını al, şusunu al busunu al...Haydaaa eve gel geri yerleştir...Bi de dışardan geldik benimkisinin gözünden uyku akıyor bi türlü uyumadı..En sonunda yıkadım da öyle zar zor uyudu ama ben çok yorgun hissediyorum kendimi..
Sen neler yapıyorsun?
Aynen canim yok emzir altini degistir ustunu degistir cantasini hazirla gezmeye degil de sanki olaganustu hal olmus da cepheye gidiyoruz:Dinan kendimi hazirlamam daha kisa suruyor ki esim cok susleniyorsun der..
Gecen ne oldu cok komik kardesime gidiceem kahvaltiya aksam da donucem yanima aldim uc bes bez aslinda hayli hayli yeterdi ne oldu begenirsin fatma ishal olmazmi inan bezi sayar oldum zaren oglen gibi bez bitti esimin kardesi beni eve birakmak zorunda kaldi:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Aynen canim yok emzir altini degistir ustunu degistir cantasini hazirla gezmeye degil de sanki olaganustu hal olmus da cepheye gidiyoruz:Dinan kendimi hazirlamam daha kisa suruyor ki esim cok susleniyorsun der..
Gecen ne oldu cok komik kardesime gidiceem kahvaltiya aksam da donucem yanima aldim uc bes bez aslinda hayli hayli yeterdi ne oldu begenirsin fatma ishal olmazmi inan bezi sayar oldum zaren oglen gibi bez bitti esimin kardesi beni eve birakmak zorunda kaldi:D

:D Aksilik işte..
Dediğin doğru ama olağanüstü hal gibi, hep bi çift yedek kıyafet alırım yanıma Kuzey için :D
Hele kadın olmanın zorluğunu çocuktan sonra daha iyi anladım..
Şu an çalışmadığım halde akşama pestilim çıkıyor, bi de o halde kocacının tekliflerini de değerlendirmek gerekiyor (anladın onu :D) Çalışınca hangi birine yeticem valla bilmiyom :D Allah hepimizin yardımcısı olsun.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
:D Aksilik işte..
Dediğin doğru ama olağanüstü hal gibi, hep bi çift yedek kıyafet alırım yanıma Kuzey için :D
Hele kadın olmanın zorluğunu çocuktan sonra daha iyi anladım..
Şu an çalışmadığım halde akşama pestilim çıkıyor, bi de o halde kocacının tekliflerini de değerlendirmek gerekiyor (anladın onu :D) Çalışınca hangi birine yeticem valla bilmiyom :D Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Anladim tabi:DBunu basarabilen kadini tebrik ediyorum bi de hayatimi ertelemeyeyim diyorum ama cocukla cok zor misal gecen ay cok misafir agirladim bebegi gormek isteyen cok kisi var aradan ciksinlar diye sonuc:fatma gecen ay sadece 100 gr almis okadar agladim ki normalde en az 1 kg aliyordu:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Anladim tabi:DBunu basarabilen kadini tebrik ediyorum bi de hayatimi ertelemeyeyim diyorum ama cocukla cok zor misal gecen ay cok misafir agirladim bebegi gormek isteyen cok kisi var aradan ciksinlar diye sonuc:fatma gecen ay sadece 100 gr almis okadar agladim ki normalde en az 1 kg aliyordu:(

Ay canım ya yorgunluktan mı? Neden az aldı?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Sütüm azaliyor bazen onun korkusu var ne bileyim hep bi endise hali kilo aldimi bu ay nasil oldu hasta mi oluyor kolumu incindi kiz resmen bi cocukta balatalari siyirdik iyi mi:DD

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Az emzirdim sanirim cok uyudu benim de isime geldi isleri yetistiricem diye bilmiyorum sebebini belki yememe dikkat etmiyordum sütüm doyurmadi...ama o ara cok uzuldum iyi anne degilim diye:(simdi agzindan cekmiyorum memeyi:D

Ay saçmalama..İnsanın dinlenmeye ihtiyacı oluyor ya, bitkin düşeriz yoksa valla.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar