ohh hayırlı olsun dünürüm hadi rahatsın artıkınKızlar dün spiralimi taktırdım..Biraz canım acıdı o rahim açıcı alet içeri girince..Tedirgindim de zaten..Takıldıktan sonra hafif kasık ağrısı çektim ama ağrı kesici içinde geçti..1 ay sonra kontrol edecekler bakalım..
evet tatlım ya bide sesli gülme başladı ya ona kopuyorum, öperim tabii canım sende minnoş oglunu öp benim için... ayy bunlar bi de biraz daha buyuyunce ne de güzel oynarlar...
sesli gülüyor demek kuzucuk yerim ben gülüsünü ela henüz onu beceremiyo.yaptığı sesli tek iş ağlamak
Slm kizlar
Nasilsinuz bakem özledim sizleri...
Bikac sey sormam lazim öncelikle şu su meselesi...ben fatmaya sadece süt veriyorum hic su vermedim sadece mama yiyen cocuklR mi su icmeli..bircde kayinvidem 40 günün icindeyken fatmayi ayakkarı üstüne bastirmisti ve simdi fatma dik durabiliyor bazen..arada bende bastiriyorum sizce sakincali mi?
Azom bu sorum spiral takilinca esin bisey takiyor mu yoksa free mi yani icine mi neyse cok utandim ..cahilligimi mazur görün..
Buarada babustan duymustum kabizliga rezene denedim süprr sonuc thanks honey..
Kizimda parmaklarini resmen yuksek sesle emiyor ama salya yok..
Ecrinim avent emzik markasi ne benim kizim emmeyi bilmiyor teyzesi.emzikleri cigniyor sonra da diliylefirlatiyor..
En can acitan konuysa kayinvallidem beni artik aramiyor uzaktayken aramiz superdi simdi hep ben ariyorum ..anlayacaginiz 60 gun fazlaydi 20 de gondermeliydim ki tadinda kalsinky:
kız calmiş güldürdün beni

kızlar size soracaklarım vardı.hemen aklımdakileri ela uyanmadan sorayım.hani sol omuzdan yaptırdığımız kızamık asısı varya hemsire bana kabuk baglayacak kızaracak dedi ama bizim kolumuzda bisiy yok yani nokta gibi kırmızılık var ası yerinde acaba herkesde aynı mı.yani ası tutmamıs falan olabilir mi içime kurt düştü
bu arada bizim doktor emzirdikten sonrada 3-4 cay kasıgı su verebilirsin dedi dili ve damağı temizlenir dedi.babası pek meraklıda ağzına bişeyler sokmaya
bir sürü sey sorcaktım heyecandan unuttum iyimi
ha
hadi geçmiş olsun, darısı başımııza.