2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Kızlar dün spiralimi taktırdım..Biraz canım acıdı o rahim açıcı alet içeri girince..Tedirgindim de zaten..Takıldıktan sonra hafif kasık ağrısı çektim ama ağrı kesici içinde geçti..1 ay sonra kontrol edecekler bakalım..
ohh hayırlı olsun dünürüm hadi rahatsın artıkın :) benimde 1 ay olacak taktıralı bu persembe kontrolum var bakalım ne durumda :) bu arada ilk bir hafta cok agır kaldırma doktorun sölemiştir ama bende diyim :) birde spiralden sonra adet kanaman biraz cogalır hem gün hem yoğunluk olarak normal yanim endişelenme emi kuzum :)) bu arada kısa kolluları cektiniz hee yerim kuzeyin kollarını ben ıssırırım onları,tunayıda ıssırdım dün ekrandan kol bacak acıkta görünce dayanamıyom bennn :)) öperim..

evet tatlım ya bide sesli gülme başladı ya ona kopuyorum, öperim tabii canım sende minnoş oglunu öp benim için... ayy bunlar bi de biraz daha buyuyunce ne de güzel oynarlar...:utan:

sesli gülüyor demek kuzucuk yerim ben gülüsünü ela henüz onu beceremiyo.yaptığı sesli tek iş ağlamak :D
Slm kizlar
Nasilsinuz bakem özledim sizleri...
Bikac sey sormam lazim öncelikle şu su meselesi...ben fatmaya sadece süt veriyorum hic su vermedim sadece mama yiyen cocuklR mi su icmeli..bircde kayinvidem 40 günün icindeyken fatmayi ayakkarı üstüne bastirmisti ve simdi fatma dik durabiliyor bazen..arada bende bastiriyorum sizce sakincali mi?
Azom bu sorum spiral takilinca esin bisey takiyor mu yoksa free mi yani icine mi neyse cok utandim ..cahilligimi mazur görün..
Buarada babustan duymustum kabizliga rezene denedim süprr sonuc thanks honey..
Kizimda parmaklarini resmen yuksek sesle emiyor ama salya yok..
Ecrinim avent emzik markasi ne benim kizim emmeyi bilmiyor teyzesi.emzikleri cigniyor sonra da diliylefirlatiyor..
En can acitan konuysa kayinvallidem beni artik aramiyor uzaktayken aramiz superdi simdi hep ben ariyorum ..anlayacaginiz 60 gun fazlaydi 20 de gondermeliydim ki tadinda kalsin:eek:ky:

kız calmiş güldürdün beni :)) hee spirali taktır herbişey free kuzum bi taktırıyon sonra kafana,yada baska yerlere :D bişiy takmıyon relax relax oh missss:evet:

kızlar size soracaklarım vardı.hemen aklımdakileri ela uyanmadan sorayım.hani sol omuzdan yaptırdığımız kızamık asısı varya hemsire bana kabuk baglayacak kızaracak dedi ama bizim kolumuzda bisiy yok yani nokta gibi kırmızılık var ası yerinde acaba herkesde aynı mı.yani ası tutmamıs falan olabilir mi içime kurt düştü :(

bu arada bizim doktor emzirdikten sonrada 3-4 cay kasıgı su verebilirsin dedi dili ve damağı temizlenir dedi.babası pek meraklıda ağzına bişeyler sokmaya :) dün de recel yalattı ben bu adamdan cok cekicem zaten :)

bir sürü sey sorcaktım heyecandan unuttum iyimi :D ela uyuyo ya elim ayağıma dolastı hahaha :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam kızlar.. aksam dügüne gergin gergin gittim ama hiçbekledigim gibi olmadı.. kız rusyanın köyündendi galiba:D

neyse ama cok sevimli bi gelindi uzun boylu esmer.. cok güleryüzlüydü. dügüne kadar internetten calısmıss kayınvalidesi söyledi. bayagı kıvırttı :cokkomik: ama hiç akrabası yoktu. dahası hiçç yakını yoktu bi tek annesi vardı. o da garibim türkce bilmiyo napcagını bilmiyo öle dikildi sagda solda gece boyu.. bi ara kızıyla kendileri özgü bi dans ettiler cok bilindik bi sarkıyla cok sevimliydiler. damadın annesi de reklamda muazzez abacının tüylü bamya yaftasını yedigi kıyafetin nerdeyse aynısını giymiş sacını da öle yapmıstı:Dotrisi bile vardı ayyy:cokkomik:

ben de sırıtmadım bilakiss gayet ii görünüyodum ama tombulumm yaaa. esime sordum bacakların tombiş tombişş yürürken dedi. simdii suuu tavuk bacagını burnuna sokucam dedimm. gerci ona sormaya gerek yokmuss biraz gecince fotograflar masaya geldi ve gercegi gördümm.. kilodan kocakarı gibi duruorum.. gıdım falan cıkmıss. otururkenn cekilendede göbegiminn üst katı fırlamıs:eek:ys: neyse diyete devamm..

1 haftayı gecti mide bulantım. kan ilacını da içiyorum ama demek ondan degil. dün kuaförde bayılıcaktım bas dönmesinden. sonra kız manikür yaparken minnacık kesti. daha önce hamileyken kadın kesmişti. durmak bilmemişti sok olmustuk. ama simdi hamile degilim olmaz heralde die oralı olmadım. ama o ufacık yerden kan durmak bilmedi.

gece dügün dönüşüü yolda öldüm bulantıdan. gece uykumdan bulantıyla kalktımm. saka gibii. gecmezse dr a gidicem:(
Canım geçmiş olsun, bende kilolarımi vermek istiyorum bel ağrıma sebep gösterdi doktorum. Ama ecrinim unutma sakın süt veriyoruz çok ciddi rejimler yapamayız. Emziren anneler için ayda 2 kilo vermesi öneriliyor. Senin baş dönmene sebep rejim olabilir. Tansiyonun düşüyordur.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

insan imreniyor dimi babuşum emzirenleri duydukça Allah daha çok versin emziren arkadaşlara sütleri bol bol olsun
ben sınavlarda çuvallayacaklarına inanmıyorum benim görümcemin oğlu 1 ay anne sütü almış çocuk şu an fen lisesine gidiyor hep derece yaptı notları 95 in altına hiç düşmedi onun için hiç üzülme alakası yok balım ayrıca büyük oğlumda 40 gün emdi gayet başarılı bir çocuk maşallah

ilk zamanlar daha çok üzülüyodum laylam.
bir de içim şeye çok eziliyo,benim sütüm çoktu, emse kızım,kesilmeyecekti...herneyse hayırlısı.
az da olsa emzirmenin tadını aldım hiç olmazsa.ve 2 ay da olsa sütümü verebildim en azından.ona da hamdolsun.

Selam kızlar, umarım herkesler iyidir... bir türlü uzun süreli keyifle gelemiyorum buraya.. sanırım bu gidişle geçmiş bile okuyamayacağım. Şuan babasının kucağında çığlık çığlığa ağlıyor :( :( çok üzülüyorum... günlerdir o kadar huysuz ki... sanırım diş çıkaracak. damaklarını kaşıyor. yüzüstü ne zaman yatırsak neremizi bulursa ağzına sokuyordu. geçen parmağımı yakaladı ben de çekmedim bakalım ne yapacak diye. Yazık yaa yavrum parmağımı tuttuğu gibi ısırdı. öyle bir kafa sallayışı vardı ki parmağa doğru, nerdeyse tüm ağzının içinde dolaştırdı parmağı. şimdi her huysuzlandığında ya diş kaşıyıcıyla ya da parmağımla kaşımaya çalışıyorum, ilginç ama ağlarken birden susuyor ısırıp kaşıyınca damaklarını. kıyamıyorum yaa... bu durumu yaşayan var mı aranızda? anneme sordum ben yaşımda çıkarmışım dişimi ama eşim çok erken çıkarmış, sanırım 4 aylıkken falan... diş çıkımı da hem genetik oluyomuş hem de annenin hamileyken ki beslenmesine bağlıymış...

bizim doktorumuz da artık diş çıkarabileceğimizi söyledi canım.ada da bu ara huysuz damakları acıyor,kaşınıyor sanırım.yarın buzdolabında soğutulan diş kaşıyıcıya başlayayım diyorum.biberonun emziğini ısırıyor yazık :(

ah be babusum uzulmeyin siz alacagini aldi onlar gayet saglikli olacaklar insallah :) irem mamanin tadina bayiliyor elaya gece yatirmadan 90 yapiyorum 70 falan iciyor kalanini versem icecek hahahah :d bende pirinc unlarini bekliyorum iremden kalanlari yerdim de bu oss isi ne be ole olsaydi babam nasaya astronot olurdu adam ilkokula kadar emmis hatirliyor annesini emdigini :) canim babam allah eksik etmesin basimizdan her turlu hastaligida var kolayca hastalanir.

bu anne sutu farkli bi olay takmayin kafaniza olmayinca olmuyor yine emdi kuzular ilk dogduklarinda canlari sagolsun saglikli buyusunler karinlari bi sekilde doysun dimi onemli olan bu

armut yedi hee...oyy nasil yalanmistir kuzu :) masallah size tanselcim

yerim ben senin obur oglunu...onumuzdeki hafta bekliyorum sizi yicem kayramii :))

bizleri soracak olursaniz kizlar....ela 2 gundur misafir agirliyor canimizcikti 2 gundur huysuzluk diz boyu gelen misafir gece yarisi gidiyor cok zorlandim dun gece aglayarak yataga girdim bel bacak agrisindan oldum :( onun disinda gunduzleri uyumuyoruz artik sekerleme halinda uykumuz doktorumuz zorlamayacaksin dedi ama gece uykusuna 9 - 9.30 arasi yatirmis ol dedi artik gece uykusu duzeni icin ugrasiyorum.gerci misafirden goz acabilirsek :) gece yatmadan mama veriyorum.hem goguslerim dinleniyor hemde ben. bizde haberler bole :)) operiz siziii

öyle canım en azından 2-2.5 ay kadar anne sütü verebildim ona da hamdediyorum.
Benim dün gece misafirim vardı ve sabaha karşı 5te gittiler.Düşünebiliyomusun.
Artık üstüne söz söyleyemiyorum.Ada gece uyandı emdi bi daha uyudu ondan sonra gittiler.

Kızlar ben salıncak aldım graco nun kızım çok sevdi çok şükür. şimdi kucak alışkanlığından kurtarmaya geldi sıra. uyanıkken hep ayakta gezmek istiyor kollarım sırtım çok ağrımaya başladı. var mı bildiğiniz duyduğunuz bir yöntem kucak alışkanlığını unutması için? ya da sizler ne yapıyorsunuz her kucak istediğinde alıp geziyor musunuz evde?

Valla eğer bi yöntem bulursan bana da söyle simuşum :)

tatlım tam bizim ki gibi degil ama işte gülücük verirken haa gibi ses cıkartıyor, sesle gülüyor, tam anlatamadım ama o aaaaaaaaaa gibi bagırmanın dışında bişey... duyunca kesin anlarsın ama şekercim... :huhuu:

Canım Ada da ıııııııhhhhhhıııııı gibi bi ses çıkarıyo keyifli keyifli gülerken :D
Benim de kesildi, hatta baya oldu.
Bu arada ben mamadan sonra su vermeye başladım.Günde 3 kez 50cc ya da 30 veriyorum.Ya da rezene çayı.

Bana doktor su vermene gerek yok dedi Azoşum.Mama suyla yapıldığı için ama ben rezene veriyorum.Arada su da veriyorum.

Heee babuş mama konusu ile ilgili birşey daha diyim, maşallah çocuklarımızın iştahı var, ek gıdalara geçince zorluk çekmicekler..Niye? Çünkü en tiksinç şeyi içebiliyorlar :D

Eheheheheheh :D:D
Evet ek gıdaya 4.ayda geçicez kısmetse Azoşum
Zorlanmayız inşallah.Valla Adaya sorarsan mama hiç tiksinç diil :eek:ky:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar Cuma günü Ada'nın 3. ay kontrolü oldu.Hamdolsun herşey yolunda. 6010 gram ve 62 cm çıktı.Doktorumuz kilosunun iyi olduğunu, boyunun kız bebek için epey uzun olduğunu ve gelişim eğrisinde %90lık kısımda bulunduğunu söyledi.
Maşallah subhanallah diyeyim.
4.ayda da bizi ek gıdaya başlatacak.
Bu ay aşımız olmadı.
İlk kez doktora da yalnız götürdüm.Doktorumuz Cumartesi izinli olacağı için randevuyu apar topar Cumaya aldık ve eşim gelemedi.Öyle olunca da tek başıma götürmek zorunda kaldım,epey de uzak yerde hastanemiz ama hakkından geldim çok şükür,kendime güvenim de gelmiş oldu.
Bebek arabasını taksiyle bir yere götürmek gözümde büyüyordu.
Bugün de arkadaşım Amerikadan bir kanguru getirdi bana,bakalım en azından arabayı katlarken,açarken kanguruda taşırım Adayı,bakalım nasıl olacak daha denemedim...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

hatun cok alemsin ya.. şeker kız seni :utan:

:ask:
Canım geçmiş olsun, bende kilolarımi vermek istiyorum bel ağrıma sebep gösterdi doktorum. Ama ecrinim unutma sakın süt veriyoruz çok ciddi rejimler yapamayız. Emziren anneler için ayda 2 kilo vermesi öneriliyor. Senin baş dönmene sebep rejim olabilir. Tansiyonun düşüyordur.

tatlımm ekmek pilav makarna haricc cokokrem bile yiyorum yaaa:( nie anlamadım. bende diyete bagladım ama bugün gözlğk olabilcegini de düsündüm.. takmam gerekiyo ama takmıyorum. pc ye bakarken de basım agrıyo cünkü:(
Dün 2 kilo vermemin sevinci ile mudoda pantalon bakıyordum, magzaci kız hamilemisin diye sorunca bisey almadan kös kös çıktım.:sok .adidasa girdim spor ayakkabi almak için, 39 numara dar geldi:sok ordanda mort olup çıktım.

bende hanfendi kotun en büyügü bu deince cok mort olmustum:( 26 bedenin beli bos kalıyodu desem kim inanır:(
Kızlar Cuma günü Ada'nın 3. ay kontrolü oldu.Hamdolsun herşey yolunda. 6010 gram ve 62 cm çıktı.Doktorumuz kilosunun iyi olduğunu, boyunun kız bebek için epey uzun olduğunu ve gelişim eğrisinde %90lık kısımda bulunduğunu söyledi.
Bu ay aşımız olmadı.
İlk kez doktora da yalnız götürdüm.Doktorumuz Cumartesi izinli olacağı için randevuyu apar topar Cumaya aldık ve eşim gelemedi.Öyle olunca da tek başıma götürmek zorunda kaldım,epey de uzak yerde hastanemiz ama hakkından geldim çok şükür,kendime güvenim de gelmiş oldu.
Bugün de arkadaşım Amerikadan bir kanguru getirdi bana,bakalım en azından arabayı katlarken,açarken kanguruda taşırım Adayı,bakalım nasıl olacak daha denemedim...

oyy masallahhh cnmmm:ask: kız ne 90 ıı yüzlük dilimde masallah.. kızlar için bu ay en uzun boy 62 cm veriliyo. senin kızz mankenn kiminn olcakk masallahh.. nazardan saklasınn kuzuyuu

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bu ay aşımız olmadı.

maşallah canım Ada'ya, :ninni:hadi geçmiş olsun, darısı başımııza.
Bizim kontrole var daha 3-4 gün bakalım neler yapmış minnoş oglum... soracak cok sorum var doktora...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
iyi geceler kızlar,

sanırım su konusunda her doktorun yine farklı bir görüşü var :D
ben çok susayan birisi olduğum için daha ilk günlerde danışmıştım bu konuyu doktora. sütten başka hiçbirşeye ihtiyacı yok, zaten midesi küçücük, 3 kaşık su içeceğine 3 kaşık fazla süt alır demişti. ama ben bir kere dayanamayıp verdim :D sırf nasıl tepki vereceğini merakımdan.

hatta kendimce devamını getirmeye karar verdim, e artık midesi büyüdü diye. 2 markanın bebek ve çocuk suyu var. ondan alıyım dedim markete gittiğimde. baktım onun üstünde bile 6 aydan sonra kullanıma uygundur gibi birşey yazıyor. vazgeçtim

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bir de unutmadan. oyuncak arayanlara tavsiyem var. bugün kuzuya 23 Nisan hediyesi alalım dedik çıkmışken. oyuncakçıda mest oldu zaten. bayıldı. kafayı bir sağa bir sola öyle hızlı çeviriyor ki... neye bakacağını şaşırdı. eşim zaten ayrı bir komediydi. 2 oyuncağı tutmuş Tuna'nın karşısında "bunu mu alayım babam, şunu mu?" :cokkomik: o da anlıyormuş gibi "aaaaaaaaaa" diye çığlık atıyor.

neyse sonuç olarak playskoolun parmak kuklası ve ilk kitabını aldık. hemen kuklayla hikayeler anlattım. ingilizce bir şarkı var, "old mc donald" onu söyledim. çok eğlendi. kahkahalar attı kitabın da damak kaşıma bölümü var, ağzına geçirdi evire çevire bol bol damakları kaşıdı. beraber sayfaları çevirdik, hışırdattık, ses çıkarttık, sayıları saydık. sanırım oyun oynamayı sevecek Tuna. oyuncak arayan varsa, biz bu ikisini beğendik

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
NAZO....
sol omuzdan yapılan ası verem asısı degilmi ya ? kızamıkmı ? ben yanlısmı biliyom yoksa..verem diye biliyodum ben :sok

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bir de unutmadan. oyuncak arayanlara tavsiyem var. bugün kuzuya 23 Nisan hediyesi alalım dedik çıkmışken. oyuncakçıda mest oldu zaten. bayıldı. kafayı bir sağa bir sola öyle hızlı çeviriyor ki... neye bakacağını şaşırdı. eşim zaten ayrı bir komediydi. 2 oyuncağı tutmuş Tuna'nın karşısında "bunu mu alayım babam, şunu mu?" :cokkomik: o da anlıyormuş gibi "aaaaaaaaaa" diye çığlık atıyor.

neyse sonuç olarak playskoolun parmak kuklası ve ilk kitabını aldık. hemen kuklayla hikayeler anlattım. ingilizce bir şarkı var, "old mc donald" onu söyledim. çok eğlendi. kahkahalar attı kitabın da damak kaşıma bölümü var, ağzına geçirdi evire çevire bol bol damakları kaşıdı. beraber sayfaları çevirdik, hışırdattık, ses çıkarttık, sayıları saydık. sanırım oyun oynamayı sevecek Tuna. oyuncak arayan varsa, biz bu ikisini beğendik
hayırlı olsun oyuncaklarınız bizde dün playskoolun bastıkça ses çıkaran peluş oyuncağını ve meyveli diş kaşıcısı oda müzikli bayada renkli onu aldım benimkisi keyfi yerindeyse ilgileniyor sanırım daha oyuncaktan anlamıyor:)
bu arada NAZOM bizimde aşımız kırmızı nokta gibi duruyor banada hemşire kabuk falan olur demişti ama olmadı

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar nasılsınız bakalım?
İnşallah herkes iyidir.
Bizim verem aşısı da kabuk filan olmadı.Benim kendi verem aşımın da yok izi.Lisede tekrar olmuştuk hatta o da kabuk filan olmadı.
Neyse biz bugün bişey yaptık ama iyi mi yaptık bilemedim.Graco'nun elektrikli salıncağını aldık.Eşim zaten Ada'ya birşeyler almaya dünden razı sürekli ne alsam ne alsam modunda geziyor.Ben de ona uydum İdil baby'den aldık.Süper kampanya vs.dediler,pek de iyi fiyata aldık sanıyordum ki eve gelince netten baktım gayet de herkesin sattığı fiyatmış :D
Aslında amacım Adayı şu kucakçılıktan vazgeçirmek...Ama 1-2 sallandı, yine uyku için kucak istedi velet :D Zaten normalde yatarak oyalanıyor ama uyku geldimi ille kucak...
Bakalım elimizde mi patlayacak bu salıncak,zaten evde adım atacak yer yok :D
Simuşum almıştı sanırım bu elektrikli salıncaktan, memnun musun acaba simuşum sen?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Buarada bugün kanguruyla ilk deneyimimizi yaşadık.Arkadaşım 12.5 $'a almış ama fena çıkmadı valla :D
İçine tek başıma oturtabiliyorum,çocuk da öyle pek rahatsız değil içinde.Ama çok da kaliteli bişey gibi değil tabi,ince sanki kumaşı...
Bir de bir süre taşıyınca belim ağrıdı,hamileymişim gibi hissettim :D
Ağırlık merkezimi geriye almak için hamile gibi geriye kaykıldım :D
Ama kendi başıma biyerlere giderken bana rahatlık olacak bence...Bebek arabasını taşımak tek başına kolay değil...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yasliligima verin kizlarr 2 bebe olunca saftim kaydi veremdi o asi demi:cokkomik:

bu arada elanin ayaklari cok terliyor tek corap giymesine ragmen benim kiizim kokarcami oluyor acaba:cokkomik:

bende salincak almak istiyorum ela canima okuyor kucakta memnun kalanlar buraya yazsa bizde acilinden alsak ne kadarliga kadar duracaklarmis ki o salincakta alan annisler bi olcun bicin sizce kac ay orda tutabiliriz

bende elaya cingirakli patiklerden aldim gozlerini portleterek bakiyor tepkisiz tepkisiz bide kukla alalim madem

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
yasliligima verin kizlarr 2 bebe olunca saftim kaydi veremdi o asi demi:cokkomik:

bu arada elanin ayaklari cok terliyor tek corap giymesine ragmen benim kiizim kokarcami oluyor acaba:cokkomik:

bende salincak almak istiyorum ela canima okuyor kucakta memnun kalanlar buraya yazsa bizde acilinden alsak ne kadarliga kadar duracaklarmis ki o salincakta alan annisler bi olcun bicin sizce kac ay orda tutabiliriz

bende elaya cingirakli patiklerden aldim gozlerini portleterek bakiyor tepkisiz tepkisiz bide kukla alalim madem

slmm kızlarrrrr

canımmm benim kızımında ayakları altını açınca çok terliyo sebebini çook merak ediyorum
normalde terlemiyo çıplakken terliyo çok garip

bizde yarın aşılarımızı olucaz inşşş hiç bi sorun yaşamayızz

hepinizi çokkk öpüyorummmm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Nazom Ada'nın ayakları da çok terliyo devamlı çorap değiştiriyorum.Bu bebe milleti böyle demek.
Ben salıncağı Graco'nun Lovin Hug with Plug modelini aldım.İdil Baby'den.288 TL idi.Kampanya var, 400 tl civarı bi fiyattan satıyoruz dediler.Hatta kasaya barkodu okutup 288 tl çıkınca şaşırdılar filan.Ama netten fiyatlara baktım üç aşağı beş yukarı öyle.
Salıncak güzel,yeni aldım gerçi ama,Ada şimdilik oyalanıyor diyebilirim.Yalnız biraz tutuyor galiba çocuğu salıncak, babası kılıklı :) Yavaş da sallansa midesi bulanıyor,ama bizimkini kucakta da biraz sars hemen kusuyor :D Babası da öyledir,lunaparka filan kessen götüremezsin.Fobik insan :D

İşte 6 hızı var,müzik sesleri var.Klasik müzik,kuş sesleri,su sesi,anne karnı sesler.Zaman ayarı var henüz nasıl kullanıldığını öğrenemesem de :D
Bir de en büyük avantajı elektrikli olması.Diğer modeller pilliymiş.Enerji yönünden de bi avantajı var yani.Tipi filan da güzel,şöyle birşey:

1l98apee_lovin_hug_with_plug_no_toys_apple_1_11.jpg

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Nazom Ada'nın ayakları da çok terliyo devamlı çorap değiştiriyorum.Bu bebe milleti böyle demek.
Ben salıncağı Graco'nun Lovin Hug with Plug modelini aldım.İdil Baby'den.288 TL idi.Kampanya var, 400 tl civarı bi fiyattan satıyoruz dediler.Hatta kasaya barkodu okutup 288 tl çıkınca şaşırdılar filan.Ama netten fiyatlara baktım üç aşağı beş yukarı öyle.
Salıncak güzel,yeni aldım gerçi ama,Ada şimdilik oyalanıyor diyebilirim.Yalnız biraz tutuyor galiba çocuğu salıncak, babası kılıklı :) Yavaş da sallansa midesi bulanıyor,ama bizimkini kucakta da biraz sars hemen kusuyor :D Babası da öyledir,lunaparka filan kessen götüremezsin.Fobik insan :D

İşte 6 hızı var,müzik sesleri var.Klasik müzik,kuş sesleri,su sesi,anne karnı sesler.Zaman ayarı var henüz nasıl kullanıldığını öğrenemesem de :D
Bir de en büyük avantajı elektrikli olması.Diğer modeller pilliymiş.Enerji yönünden de bi avantajı var yani.Tipi filan da güzel,şöyle birşey:

Ekli dosyayı görüntüle 11036

güle güle kullan canım, çok begendim...:utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar