2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarr.. kızımla kuaföre gittik. hiççç tıkını cıkarmadı. sacımı kestirdimm,manikür yaptırdım kasımı falan aldırdımm. bakındı durdu öle. garezi eve bu cocugunn. yoksa mümkün mü o kadar kucaga gelmeden yatsın bakınsın:D

neyse kuaföre niye gittim? aksam dügüne gidicez. cok hevesliydimm degişiklik olsun die. gitmeye karar verdik sonunda. ama bi detayı unuttum.gelin rus. dolaysı ile kız arkadasları da rus. ailede russ.. :sok allahımm su balina kasa zamanımı bulur hersey. ince olsam degme rusa kompleks yapmam ama bu gece yapabilirim. cok gerildim coooookkk:eek:ys: elbise de aramadım kumas bi elbisem var siyah onu giyicem insallah cok sade olmaz dügün için. :utan:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

haaa haaa:gul:kız yine trakyalı damarın tutmuş ABE KAYNANA :)
ben hamilelikten önce 56 kiloydum en son 70 e dayanmıştım doğum yaptım 64 de kaldım hayalim en fazla 58 heralde veririm benim karnımın büyük bölümünde var hissizlik doktorum 6 ayı bulur dedi ama tamamen geçmezmiş benim ilkide sezaryandı ama hiç hatırlamıyorum böyle hissizlik olmamıştı birde 40 gün içinde aynı kiloma dönmüştüm heralde ozaman gençtik:)

hee şoparlığım belli olsun dimi :D
a benim hissizlik çok sinirimi bozuyo
ya ben 78,3üm :(

haha bendim o zat-ı muhterem :D sorry babe :D yanlış yönlendirmişim kaaac

yok kız yanlış değil bizimki oyuncaktan anlamıyo hasbam :)

heheh bakın kızlar benim kızıma uyurken tıkıverdim agzına 5 dk tuttu hemen foto cektim :D hep emzik emsin bebegim isterdim bu cadoloz emmiyo ama emzikli bi fotosu oldu boylece :D

hahaha harikasın ya çok güldüm

ayyy kızlarrr kiloo verdimmm bennnnnnn 71 idi en son bir haftada 69.6 oluvemişimmmmm... annnaammm o kadar mutluyumm kii gören 10 kg verdim sanırr:D

yemememekten canım sıkıldı ama degdi.. darısı 5 li rakamlara insallah artıkk:dance::dance:

darısı başıma ama daha çok vereyim

Üzülme kız hepimiz öyleyiz baksana. Hem çocukları yapıştırdık kendimize hem şikayet ediyoz :D

kesin göbek bağını gömmedim ya ondan böle :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yapmayın kızlar yahu...sütü kesilenler var aramızda.en azından benim ve laylanın kesildi.
anne sütü alamadı diye öss'de çuvallayacak dendi :D
şimdi tiksinç mama oldu :D
psikolojimi bozdunuz heeee :D:D
biz napalım komşu memeden süt mü çalalım yok işte içicek o tiksinç mamayı çare mi var :(

Benim de kesildi, hatta baya oldu.
Bu arada ben mamadan sonra su vermeye başladım.Günde 3 kez 50cc ya da 30 veriyorum.Ya da rezene çayı.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar dün spiralimi taktırdım..Biraz canım acıdı o rahim açıcı alet içeri girince..Tedirgindim de zaten..Takıldıktan sonra hafif kasık ağrısı çektim ama ağrı kesici içinde geçti..1 ay sonra kontrol edecekler bakalım..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Heee babuş mama konusu ile ilgili birşey daha diyim, maşallah çocuklarımızın iştahı var, ek gıdalara geçince zorluk çekmicekler..Niye? Çünkü en tiksinç şeyi içebiliyorlar :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Heee babuş mama konusu ile ilgili birşey daha diyim, maşallah çocuklarımızın iştahı var, ek gıdalara geçince zorluk çekmicekler..Niye? Çünkü en tiksinç şeyi içebiliyorlar :D

ay deme tatlım oyle, cok şükür ki ihtiyacı olanları alabiliyorlar mama sayesinde :) yarasın minnoşlara...
nasılsın canım? maşallah Kuzey paşaya cok şirin annesi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

ay deme tatlım oyle, cok şükür ki ihtiyacı olanları alabiliyorlar mama sayesinde :) yarasın minnoşlara...
nasılsın canım? maşallah Kuzey paşaya cok şirin annesi

Canım yanlış anlama mamayı tiksinç diye nitelendiren leaderdı..Ben de onun için o kelimeyi kullandım..Bana kalsa tabiki tiksinç değil, çocuğuma veriyorum neticede.Neyse boşver :D
Nasılsın karşılaşamıyoruz? Bu arada teşekkür ederiz

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Canım yanlış anlama mamayı tiksinç diye nitelendiren leaderdı..Ben de onun için o kelimeyi kullandım..Bana kalsa tabiki tiksinç değil, çocuğuma veriyorum neticede.Neyse boşver :D
Nasılsın karşılaşamıyoruz? Bu arada teşekkür ederiz

haa tamam tatlım dedim ne oldu?? ehehhh :D minnoşum iyi bak kendine, hamd olsun iyiyiz canım işte.. bende veriyorum mama aksamları, hem süt toplanıyo hem daha bi tok tutuyo uyku oncesi.. valla cümlemizin Allah yardımcısı olsun kuşum, kolay iş degilmiş cocuk bakmak... ama cooooooookkkkk güzellllllllll

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

haa tamam tatlım dedim ne oldu?? ehehhh :D minnoşum iyi bak kendine, hamd olsun iyiyiz canım işte.. bende veriyorum mama aksamları, hem süt toplanıyo hem daha bi tok tutuyo uyku oncesi.. valla cümlemizin Allah yardımcısı olsun kuşum, kolay iş degilmiş cocuk bakmak... ama cooooooookkkkk güzellllllllll

:D
Amin canım kolay değil dediğin gibi ama hakikaten çok güzel..Hele şimdi gülüyorlar ya, daha bi kanı kaynıyor insanın :D Noyan'ımızı öp benim için

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
:D
Amin canım kolay değil dediğin gibi ama hakikaten çok güzel..Hele şimdi gülüyorlar ya, daha bi kanı kaynıyor insanın :D Noyan'ımızı öp benim için

evet tatlım ya bide sesli gülme başladı ya ona kopuyorum, öperim tabii canım sende minnoş oglunu öp benim için... ayy bunlar bi de biraz daha buyuyunce ne de güzel oynarlar...:utan:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Slm kizlar
Nasilsinuz bakem özledim sizleri...
Bikac sey sormam lazim öncelikle şu su meselesi...ben fatmaya sadece süt veriyorum hic su vermedim sadece mama yiyen cocuklR mi su icmeli..bircde kayinvidem 40 günün icindeyken fatmayi ayakkarı üstüne bastirmisti ve simdi fatma dik durabiliyor bazen..arada bende bastiriyorum sizce sakincali mi?
Azom bu sorum spiral takilinca esin bisey takiyor mu yoksa free mi yani icine mi neyse cok utandim ..cahilligimi mazur görün..
Buarada babustan duymustum kabizliga rezene denedim süprr sonuc thanks honey..
Kizimda parmaklarini resmen yuksek sesle emiyor ama salya yok..
Ecrinim avent emzik markasi ne benim kizim emmeyi bilmiyor teyzesi.emzikleri cigniyor sonra da diliylefirlatiyor..
En can acitan konuysa kayinvallidem beni artik aramiyor uzaktayken aramiz superdi simdi hep ben ariyorum ..anlayacaginiz 60 gun fazlaydi 20 de gondermeliydim ki tadinda kalsin:eek:ky:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
anladım canım tamam ben tedirgin oldugum icin pek ellemedim yani surekli kontrol etmedim o yuzden belki anlayamam ama zaten bıngıldakları git gide kapanıyo demi...ben deniyim bakalım bi cay kasıgı su icicekmi,kaynamıs sogumus mu verliyo yoksa damacana suyu verilse oluyo mu? ay hicbise bilmiyomuyum ben bu su konusunda yaa

Valla Bebikom ben damacana suyu kaynatıp ılıtıp veriyorum ama şimdiye kadar hiç direkt su vermedim. Rezene çayı ve iyi geceler çayı içirdim. Haaa ama geçen gün bi bebe mağazasında şişelenmiş ve özel koruma ambalajlı bebek suyu gördüm. Hayat tı sanırım markası.

Trachy hogg cd si nedir canım ben ilk defa duydum.

Tatlım Tracy Hogg ebeveyn cankurtaran seti diye bişe var, hem kitapları hem de dvd si varmış. Henüz almadım ama epey duydum ve okudum, alanlar memnun olduklarını azmışlar. Sanırım dvd de de atıyorum gazın nasıl çıkarıldığını falan uygulama ile gösteriyor...

15. günde basladık cnm. saglıkocagı da söledi sonra ama biz zaten baslamıstık. magical drops die bişi. acd vitamin takviyesi

Ecrinim, bizim doktor şuan gerek yok, çünkü çocuğun a ve c vitaminlerine ihtiyacı yok dedi. Ama belli bir aydan sonra bize de onu verecekmiş. Şimdilik sadece devit 3 verdi.

kesin göbek bağını gömmedim ya ondan böle :D

Aaaaa bak o hiç aklıma gelmemişti :D :D Ben de daha gömmedim kıııııııııııız, karar verdim ODTU ye mühendislik mimarlık fakültesinin oralara bi yerlere gömcem inşallah :D

Kızlar dün spiralimi taktırdım..Biraz canım acıdı o rahim açıcı alet içeri girince..Tedirgindim de zaten..Takıldıktan sonra hafif kasık ağrısı çektim ama ağrı kesici içinde geçti..1 ay sonra kontrol edecekler bakalım..

Hadi hayırlı uğurlu olsun Azoşum, darısı da başıma olsun :D :D Bu spiralin ilaçlısı ilaçsızı vs si varmış. Sen hangisinden taktırdın? Hangisi daha iyiymiş balım?

Slm kizlar
Nasilsinuz bakem özledim sizleri...
Bikac sey sormam lazim öncelikle şu su meselesi...ben fatmaya sadece süt veriyorum hic su vermedim sadece mama yiyen cocuklR mi su icmeli..bircde kayinvidem 40 günün icindeyken fatmayi ayakkarı üstüne bastirmisti ve simdi fatma dik durabiliyor bazen..arada bende bastiriyorum sizce sakincali mi?
Azom bu sorum spiral takilinca esin bisey takiyor mu yoksa free mi yani icine mi neyse cok utandim ..cahilligimi mazur görün..
Buarada babustan duymustum kabizliga rezene denedim süprr sonuc thanks honey..
Kizimda parmaklarini resmen yuksek sesle emiyor ama salya yok..
Ecrinim avent emzik markasi ne benim kizim emmeyi bilmiyor teyzesi.emzikleri cigniyor sonra da diliylefirlatiyor..
En can acitan konuysa kayinvallidem beni artik aramiyor uzaktayken aramiz superdi simdi hep ben ariyorum ..anlayacaginiz 60 gun fazlaydi 20 de gondermeliydim ki tadinda kalsin:eek:ky:

İyiyiz çok şükür Calmişim, sen nasılsın? geçen bana karşı komşu geldi ziyarete. Duru hanımın çok ağladığını duyuyormuş, acaba suya mı ihtiyacı var diye sordu. Ben de süt alan çocuklarda su ihtiyacı olur mu dedim. O da kendi en büyük çocuğunun sadece emdiğini ama sık sık su verdiğini, doktorunun öyle söylediğini söyledi. Buradan su verilebilir sonucu çıkıyor, ama ben gene de kendi doktorunuz demeden kesinlikle verme derim.

Fatmamızı da bence bastırma, bizim doktor geçen oturtur gibi doğrulttu Duru hanımıbuna bile sakın evde yapmayın bunu dedi.

Son olarak benim kayınvalidem yok, vefat etti 3 sene önce ama 3 tane görümcem, 1 tane kayınbabam ve 1 tane de onun eşi var ve beni hamileliğim de dahil olmak üzere 1 kere bile aramadılar ;) Bilmem anlatabildim mi :D :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

evet tatlım ya bide sesli gülme başladı ya ona kopuyorum, öperim tabii canım sende minnoş oglunu öp benim için... ayy bunlar bi de biraz daha buyuyunce ne de güzel oynarlar...:utan:

:D Sesli gülme nası oluyo Pikoşum? Yani bizimkinde de var bişeler ama nası anlatiiim daha çok böyle iç geçirme gibi şöyle zilli zilli aaaaaaaaaaaaayyyyyyyh der gibi bide arada çığlık gibi keyifli bi ses çıkarıyo Bunlar mı gülme? Yoksa hahahaha gibi bişe mi gülme :D :D (Aaaaaay soruya ve anlatışa bak bak çay demle :D :D )

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
:D Sesli gülme nası oluyo Pikoşum? Yani bizimkinde de var bişeler ama nası anlatiiim daha çok böyle iç geçirme gibi şöyle zilli zilli aaaaaaaaaaaaayyyyyyyh der gibi bide arada çığlık gibi keyifli bi ses çıkarıyo Bunlar mı gülme? Yoksa hahahaha gibi bişe mi gülme :D :D (Aaaaaay soruya ve anlatışa bak bak çay demle :D :D )

tatlım tam bizim ki gibi degil ama işte gülücük verirken haa gibi ses cıkartıyor, sesle gülüyor, tam anlatamadım ama o aaaaaaaaaa gibi bagırmanın dışında bişey... duyunca kesin anlarsın ama şekercim... :huhuu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ayyyy azommmm acıdı mıı yaaaa:( bende taktırcam ay sonu ama cok tırsıyorummm.. nezoss anestezi demedi bile canını yakcak bişi degil dedi ama bak tırstımm

simussss saglıkocagı da kalsi d mi öle bişi demişti ama dr acd verdi bende arkasını aramadım:tskler:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlar.. aksam dügüne gergin gergin gittim ama hiçbekledigim gibi olmadı.. kız rusyanın köyündendi galiba:D

neyse ama cok sevimli bi gelindi uzun boylu esmer.. cok güleryüzlüydü. dügüne kadar internetten calısmıss kayınvalidesi söyledi. bayagı kıvırttı :cokkomik: ama hiç akrabası yoktu. dahası hiçç yakını yoktu bi tek annesi vardı. o da garibim türkce bilmiyo napcagını bilmiyo öle dikildi sagda solda gece boyu.. bi ara kızıyla kendileri özgü bi dans ettiler cok bilindik bi sarkıyla cok sevimliydiler. damadın annesi de reklamda muazzez abacının tüylü bamya yaftasını yedigi kıyafetin nerdeyse aynısını giymiş sacını da öle yapmıstı:Dotrisi bile vardı ayyy:cokkomik:

ben de sırıtmadım bilakiss gayet ii görünüyodum ama tombulumm yaaa. esime sordum bacakların tombiş tombişş yürürken dedi. simdii suuu tavuk bacagını burnuna sokucam dedimm. gerci ona sormaya gerek yokmuss biraz gecince fotograflar masaya geldi ve gercegi gördümm.. kilodan kocakarı gibi duruorum.. gıdım falan cıkmıss. otururkenn cekilendede göbegiminn üst katı fırlamıs:eek:ys: neyse diyete devamm..

1 haftayı gecti mide bulantım. kan ilacını da içiyorum ama demek ondan degil. dün kuaförde bayılıcaktım bas dönmesinden. sonra kız manikür yaparken minnacık kesti. daha önce hamileyken kadın kesmişti. durmak bilmemişti sok olmustuk. ama simdi hamile degilim olmaz heralde die oralı olmadım. ama o ufacık yerden kan durmak bilmedi.

gece dügün dönüşüü yolda öldüm bulantıdan. gece uykumdan bulantıyla kalktımm. saka gibii. gecmezse dr a gidicem:(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam kızlar.. aksam dügüne gergin gergin gittim ama hiçbekledigim gibi olmadı.. kız rusyanın köyündendi galiba:D

neyse ama cok sevimli bi gelindi uzun boylu esmer.. cok güleryüzlüydü. dügüne kadar internetten calısmıss kayınvalidesi söyledi. bayagı kıvırttı :cokkomik: ama hiç akrabası yoktu. dahası hiçç yakını yoktu bi tek annesi vardı. o da garibim türkce bilmiyo napcagını bilmiyo öle dikildi sagda solda gece boyu.. bi ara kızıyla kendileri özgü bi dans ettiler cok bilindik bi sarkıyla cok sevimliydiler. damadın annesi de reklamda muazzez abacının tüylü bamya yaftasını yedigi kıyafetin nerdeyse aynısını giymiş sacını da öle yapmıstı:Dotrisi bile vardı ayyy:cokkomik:

ben de sırıtmadım bilakiss gayet ii görünüyodum ama tombulumm yaaa. esime sordum bacakların tombiş tombişş yürürken dedi. simdii suuu tavuk bacagını burnuna sokucam dedimm. gerci ona sormaya gerek yokmuss biraz gecince fotograflar masaya geldi ve gercegi gördümm.. kilodan kocakarı gibi duruorum.. gıdım falan cıkmıss. otururkenn cekilendede göbegiminn üst katı fırlamıs:eek:ys: neyse diyete devamm..

1 haftayı gecti mide bulantım. kan ilacını da içiyorum ama demek ondan degil. dün kuaförde bayılıcaktım bas dönmesinden. sonra kız manikür yaparken minnacık kesti. daha önce hamileyken kadın kesmişti. durmak bilmemişti sok olmustuk. ama simdi hamile degilim olmaz heralde die oralı olmadım. ama o ufacık yerden kan durmak bilmedi.

gece dügün dönüşüü yolda öldüm bulantıdan. gece uykumdan bulantıyla kalktımm. saka gibii. gecmezse dr a gidicem:(

hatun cok alemsin ya.. şeker kız seni :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar