canım merhaba,
2-3 saatte değiştiriyorum büyük çoğunlukla. Tuna maşallah kakasını çok sık yapıyor durum öyle olunca da sık değiştirmek gerekiyor. ben artık premiumdan yeşil pampersa geçtim. hatta jumbo boy mu nedir 3 numarasında 100 tane var, burda bir markette indirime girmişti. 26.90'a 3 tane 3 numara, 2 tane de 4 numara attım kenaramemnunum. bir alt açmada zeytinyağı, diğerinde mustela pişik önelyici krem ile de bakımını yapıyoruz. hala suyla temizliyorum tabiki. sadece dışarda değiştirdiğimde uni baby yenidoğan kullanıyorum.
demetcim ve tanselcim sizlere de çok geçmiş olsun...
aynen yaa, nasıl alıştıracağız biz bu çocukları yatakta uyumaya...kucağımda ama oturarak uyusa ona bile razıyım
ben de uyanıkken oyalıyorum bi süre, ama sonra illa gezmek istiyor, bugün arabasında gezdirdim evde biraz... o bile iyi geldi bana...
ben de en fazla 3 saat bırakıyorum, ama gece değiştirmiyorum uyanıkken yapmazsa ya da ağır kokular duymazsam, emzirip gaz çıkartıp yatırıyorum zaten çoğu zaman gözünü açamıyor.
ben de pampers aktif bebek kullanıyorum, pampers hassas ciltler ıslak mendil kullanıyorum en baştan, memnunum , bepanthen sürüyorum, senin dr dediğinden beri.
babuşum bizim günlük 6 bezi buluyor Kayra günde bir kere kaka yapıyor artık bez stogumuzda son bir paketimiz kaldı
Demek normal değiştiriyorum o zaman ben de sevindim
Bende 2-3 saatte değiştiriyorum bazen o kadarı bile bulmuyor.
Premium care kullanıyorum şu an ama yeşil pampers da kullanmıştım eskişehirde o da iyiydi.
Stoğumda bir paket yeşil daha var
Huggieslerim var
Ben de su ve pamukla bakımını yapıyorum.Azoştan duyduğumdan beri suyun içerisine zeytinyağlı bebeyağı da koyuyorum.
Bepanthene kullanıyoruz pişik kremi olarak ama elimde bi kutu da chicco var arada da onu sürüyorum o da kalmasın elimde alınmış o kadar diye.
teşekkür ederiz teyzoşlar bizim doktorumuzda 2. ayda uygun gördü rotayı zaten ağızdan veriliyor iğne olmadığı iyi oldu yoksa yavrum nasıl dayanacaktı bu arada aşıya 140tl verdik acaba heryerde aynımı kızlar?
evet ben de 142 verdim yanılmıyosam canım...
günaydın kızlar.. dün gece saat 2 ye kadar ıııhh ıhh die acıklı acıklı agladı yavrumuyuyamadı her uyudugunda sıcrayarak kalktı hemen. bende maskemi cıkarmamıstım zaten yatga aldım yanıma. bi elimle sarıldım sıcradıkca pıspısladım öyle uyuyakaldı. atesi 38.3 tü. yarım saat arayla 38.2 ,38.1 olunca ates düsürücüyü vermedim. zaten 2 den sonra düsmüş olucak ki sabaha kadar uyudu.suan 37 lerde yine. ama keyifsiz uyuyo. az bucuk nezle o da sanırsam. içim ezildi cocuguma yaa allah ım nasıl bi sevgidir bu böyle.
geçmiş olsun canım.nezleden değil de aşıdan da ateşlenmiş olabilir.Ben aşıyı olunca ateşlenmesini beklemeden paranox fitili yarım vermiştim.3 yarım verdim ateşi çıkmamıştı.Ateşi 38 olursa beni ara demişti doktor ama olmadı hamdolsun bence ateşi yeterince yükselmiş ve ateş düşürücüyü derim.