simurganka01
Daimi Üye
dün sanki size yazdıklarımı görmüş gibi uyandıktan sonra pek bi ilgilendi, öğleden sonra da kuzey'i anneme bırakıp dışarı çıktık biraz, avm ye gittik, bebek arabalarıyla gelenleri inceledik hep, arabalarını, ufacık bebeklerle millet dışarda vallahi, bizim sıpa durmuyor bir tek, evden çıktık mı basıyor yaygarayı...bu sabah da eşime beyan ettim bir pazar günü kendilerini yalnız bırakacağımı, ben bakarım dedi, biz oğlumla gezeriz diyor da benim çıkabileceğime pek inanmadı... hftya pazar bırakacam onları yalnız
bu arada arabalara bakarken annelere de baktım göz ucuyla, millet ne zayıf ve bakımlı yaf, kendimi çok paspal hissettim...
ben eşimden şüpheliyim zaten. yazdıklarımı okuyor olabilir benim de. amaaaan okursa okusun, kendisine demediğim bişeyi yazmıyom, yalan yanlış bişe de yazmıyom. sorun yok o yüzden.
bu arada bırak kız, baksın eşin. belki zorluğunu daha iyi anlar. hem senin kararlılığını da görmüş olur.
o anneleri de boşver, ben de çok bakımsızım. bıyıklarım levent kırcanın bıyıklarıyla yarışır o derece, kilo desen, sütü artırcam diye yemediğim şey kalmadı kilo almaya başladım...