Kızlar geçmişi okudum ama alıntı yapamadım..Aklımda kalanları yazıcam.
lilacs canım, anlattığından çok etkilendim..Bizimkisi de kendi kendine bi yere bakarak çok gülüyor..Kendileri de melek ve günahsız oldukları için, diğer alemlerle ilgili şeyler gördüklerine inanıyorum ben.Ne güzel onlar sayesinde evimize melekler geliyor.
Layla kuşum inşallah büyük oğlunun agresifliği geçer.Acaba kardeşini mi kıskanmaya başladı?
demetmania taşınmışsın hayırlı uğurlu olsun inşallah canım.
_HaYaTiM_ çok sağol ben de aşıdan önce calpol vericem sayende
Bize gelince; bugün annemin para günü vardı dışarda..Kuzey'i de götürdüm, o kadar sese rağmen maşallah iyi sabretti

Yalnız bu bebek arabası beni öldürecek.3 kat indir, 3 kat çıkar canım çıkıyor.
Bu arada 62 kiloda takıldım kaldım ya, bi türlü 50lere inemedim..Spor yaptığımdan belim inceliyor ama kilo kaybetmiyorum..Tabi boğazım durmadığından olabilir
Sütüm iyice gitti.Burda bir market milupayı 14tlya indirmiş kapatacağı için, gittim 2 aylık mama aldım

Ama artık süt konusuna üzülmüyorum, bunda da vardır bir hayır, Allah'ın takdiri.
Hee unutmadan söleyeyim; spiral taktırmaya karar verdim.En rahatı olduğuna kanaat getirdim.Bi arkadaşta tavsiye etti.Özelde 250tl.ya takıyorlarmış, ben de niye vereyim dedim devlete gidicem ücretsiz.Yalnız adetli olmak gerekiyormuş, o halde açmak psikolojimi iyice bozacak ama napalım, aça aça alıştık artık
İş konusunda da çok tereddütlerim var düşündükçe işin içinden çıkamıyorum.Evde biraz rahata alıştım, işi düşündükçe canım sıkılıyor, ama çalışmaya mecburum.Eski işim internet cafeydi biliyorsunuz.Parası az, hemde çok az..Ama çok rahat ve evime yakın.
Yalnız orda nereye kadar çalışabilirim diye düşünüyorum.Ön muhasebe ile ilgili bir işe mi girsem diye düşünüyorum.Sonra yeni ortam yeni iş beni biraz geriyor, ürküyorum.Ama şimdi çocuğum var daha fazla kazanmam lazım..Gitgeller yaşıyorum, karmakarışığım anlıcanız..Bi fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim kızlar..
Oğlum uyurken çenem düştü yazdım da yazdım