2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam kızlar nasılsınız bakalım?
Az önce bizim iş yerinden aradılar muhasebeden.
Dün akşam müdürüme mail atmıştım 2012 senelik izinlerini kullanmadan dönücem izinleri planlarken bana da bildirin lütfen diye.Birbirimize göre planlarız çünkü her sene.
Pek hoşlarına gitmedi sanırım hem bunca izin yapıp hem de senelik iznimi de döndükten sonra kullanacak olmam.
Muhasebeciye ne zaman döneceğimi sormuş doğum izninden...
Muhasebeci de teyitleşmek için aradı.
17 haziranda döneceğim.Bu konunun konuşulması bile içimi sıkmaya yetti.:(
Ayrıca müdürümün izinlerimi ayrı kullanmak istememi garipsemesi de (gerçi bu benim düşüncem ama kendisini az çok tanırım muhtemelen tahminim gibi olmuştur) tuhafıma gitti.
Devletin verdiği yasal hak.
Üstelik de hafta izin hak etmiş olmama rağmen 2 hafta kullandırıyor şirket, zaten hakkıma giriliyor.
İlginç ya...
Keşke daha güzel bi firma bulsam da ayrılsam hem evime yakın hem de kurumsal.O zaman süt iznimi toplu kullanma imkanım olmaz belki ama en azından daha iyi şartlarla çalışırdım...
CV mi güncelledim dün birkaç yerden aradılar,bakalım ne olacak...

canım yıllarca özel sektörde calısan biri olarak cok iyi anlıyorum seni, insallah Rabbim gonlune göre versin yakın ve huzurlu bi iş yeri bulabilirsin insallah :huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
İnşallah maddi manevi seni daha çok tatmin edecek bi iş olur Babuşum... :huhuu:

Az önce bi alışveriş merkezine gittik, yemin ederim bin pişman oldum. Daha da bu kızın ağlama krizleri bitmeden çıkmıcam dışarı. :( Acıktı diye koştur koştur emzirme odasına gittim, içerde Duru hariç 3 tane daha bebek vardı. Biri 42 günlük, biri 53 biri de 45 günlük. Bilin bakalım ortalığı tek yıkan bebek kimdi? :( Daha da çıkmıcam dışarı...

az kaldı minnoş insallah gecicek biticek sürekli aglamalar, daha az aglayıp daha cok gülücükler vericek annesine minnoş :) :huhuu:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Az önce bi alışveriş merkezine gittik, yemin ederim bin pişman oldum. Daha da bu kızın ağlama krizleri bitmeden çıkmıcam dışarı. :( Acıktı diye koştur koştur emzirme odasına gittim, içerde Duru hariç 3 tane daha bebek vardı. Biri 42 günlük, biri 53 biri de 45 günlük. Bilin bakalım ortalığı tek yıkan bebek kimdi? :( Daha da çıkmıcam dışarı...

Ahh canım. Bende bize misafir gelcegi zaman çok tedirginim. Selim aglamaya baslarsa diye cok korkuyorum. Biz daha alışveriş merkezine gitmedik. Babamız daha izin vermiyor..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar selam

bugün aşı olduk yavrum ağlarken kıpkırmızı oldu ya kıyamam nası yaş aktı gözünden bana bi bakışı var anne niye yaptırıyosun gibi :(

karma aşı ve verem olduk zatüreyi yapmadı 3 aşı bence çok geliyo dedi önümüzdeki ay yapcak
rotayı yapalım dediönümüzdeki ay kalça öıkıklığı testi yapılcak daha sonra da göz testigenel kontrolü ii
rengi soluk geldi ama çok zayıftı ya bi anda gelişmesinden dolayı olur dedi kg alımı ii maşallah şu an

inşallah ateşi çıkmaz bi çay kaşığı calpol verdim
bileydim aşıdan yarım saat önce verirdim o zaman daha az acı çekiyomuş aşı olmayanlar öle yapsınöptüm hepinizi kızlarbu arada ağlaması edepsizliğinden dedi
sensin edepsiz dicektim yutkundum :D
hepinizi çok özledimgezmeyi özledim ve hayatta en nefret ettiği şey yürümektiryürümeyi özledim
havanın yüzümü yalamasını özledim
dışarda hayat devam ediyor dimi
biraz büyüse de ve ağlamayı bitirse de gezmelere gitsek oğluşumla

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

benim de en büyük korkum ağlaması dışarı çıkınca :( biz de daha gitmedik bi yere, bir kere babaannesine gittik 40ında, bir de büyük dedesine. babaannede hep uyudu, büyük dede de kıyametler koptu, ama her ikisi de ev gezmesiydi, dışarı daha hiç çıkmadık, az önce kanguruyu denedim evde çok rahatsız bir şey geldi, kucakta taşımak bile daha kolay sanki.

kızlar selam

bugün aşı olduk yavrum ağlarken kıpkırmızı oldu ya kıyamam nası yaş aktı gözünden bana bi bakışı var anne niye yaptırıyosun gibi :(

karma aşı ve verem olduk zatüreyi yapmadı 3 aşı bence çok geliyo dedi önümüzdeki ay yapcak
rotayı yapalım dediönümüzdeki ay kalça öıkıklığı testi yapılcak daha sonra da göz testigenel kontrolü ii
rengi soluk geldi ama çok zayıftı ya bi anda gelişmesinden dolayı olur dedi kg alımı ii maşallah şu an

inşallah ateşi çıkmaz bi çay kaşığı calpol verdim
bileydim aşıdan yarım saat önce verirdim o zaman daha az acı çekiyomuş aşı olmayanlar öle yapsınöptüm hepinizi kızlarbu arada ağlaması edepsizliğinden dedi
sensin edepsiz dicektim yutkundum :D
hepinizi çok özledimgezmeyi özledim ve hayatta en nefret ettiği şey yürümektiryürümeyi özledim
havanın yüzümü yalamasını özledim
dışarda hayat devam ediyor dimi
biraz büyüse de ve ağlamayı bitirse de gezmelere gitsek oğluşumla

ben de çok özledim dediklerini, ev hapsindeyiz resmen :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bugün hava çok güzel bahar geldi ama biz eveden dışarı çıkamıyoruz patlıcam yarın kendimi dışarıya atmak temiz hava almak istiyorummmmmmmmm

tobe

Daimi Üye
Tepki
3.766
Ne güzel hepiniz yavrularınızı aldınız kucağınıza Allah sağlık sıhhat versin hepinizinkine uzun ömürler versin sizlerle birlikte.
Benimde mayısta doğum inş. ben de kucağıma alırım sağ salim..:utan:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Yehu ben geldim :D

Evde birsuru is var evi kaldırdım resmen ama benim sıpanın uyanacagı tuttu.
Onu sallıyorum uyusn da isimi yapayım die.

Sizde ne var ne yok?

Hava nefis yaa ama dısarı cıkacak adam yok :ajan:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
aynen,dısarısı mis gibi papatya kokuyo,bahar kokuyo,ugur boculeri ucusuyo havada ama cıkamıyoz yaa :(:vecihi:

Az kaldı canım 1-2 hafta sonra cıkmaya baslarız artık :)

Kızlar ya benim adet olalı 6 gun oldu bugun ama hala kanamam devam ediyor. Biraz azalma var ama sarıl sarıl gidiyordu dune kadar. Bu ne zaman bitecek yaa :'(

Kocisimi ozledim :acep: :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarrrr..dün kızcemle yürüyüs ve ev alısverişi yaptık.gerci her pazar dısarı cıkıyoruz 3_4 haftadır ama bu iki kişilikk ikinci sokaga atlayısımız. bi kere kalktı mama içti sonra yine uyudu. araba hareket ettigi sürece uyuyo eve kapatmayın kendinizi. ben ilk dısarı cıktıgımda defne 19 günlüktü(tabi ben 40 olayına tav olanlardanım o sebeple beklemedim). dısarı cıkınca evde de daha güzel uyuyo. altını degiştiriken arabaya ciş fıskırttı sadece:D erkek cocugu gibi her seferinde ya işiyo ya kaka yapıyo. gecenin bi vakti üzerime tazyikli kaka yapmıslıgı da var kızcemin:D

1 saat sonra falan da sahile inicez yürüyüs için. hava alalım azcık. belki yol üstündeki butiklerden üzerime bişiler bulurum. magazalar hep zayıflara calısıyo:acep:

bu yaz bana bikini de mayo da deniz de yok. hatta bu catlaklara baka baka bundan sonra hiç yapmayabilirim:( yada tca ya kadar gider bu iş:mendil: neyse tombulll bacınızz öperr heppiciginizii kilodan yanaklarının ortasına gömülmüşş dudişleriyle:acep:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba güzel anneler
Nasılsınız bakalım. Hafta sonu annemler burdaydi,süper oldu bi nefes aldım. Samimi bi arkadaşım bugün bana geldi, işle ilgili 2 saat çalıştık. Sonra yürüyüşe çıktım. Hava çok guzeldi. Artık bu yürüyüş işini daha sık yapacağım. Resmen hareketsizlikten nefesim daralıyor. Hamilelikten önce ileri derecede plates yapıyordum, şimdi yarım saat zor yürüdüm. Annem bu kilo konusuna takilmama çok kızdı,acele ediyormusum. Acayip güzel pastalar yapıp getirmiş.dayanamadım yedim ya:sok

Ecrinim ne güzel kizinla dışarıda geziyorsun, bizim buralarda hep rüzgar oluyor. Esimde tam pimpirikli.

Çarşamba günü aşı günümüz, umarım rahat atlatiriz.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

saol tatlım, iyiyiz hamd olsun. :huhuu: sen nasılsın Selim paşa nasıl?
Aşılarımız yaklaşıyor bizimde, hayırlısıyla bi atlatsaydık...

Iyiyim pikecim. Selimde iyi teyzesi, günü gününü tutmuyor. Alıştık artık devam ediyoruz uykusuz ve yorgun. Aşılari yaklaşıyor,umarım çok huzursuz olmazlar. Sen asidan önce ağrı kesici vercekmisin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar