Hoşbuldukkkkk canım....
Selam kızlar...
selam babuşum akşam oğlum uyandı çıkmak zorunda kaldım
Hoşbuldukkkkk canım....
Selam kızlar...
ben bilgide doğum yaptım canım oradaki çocuk doktoruna götürdüm memnun kaldım çok ilgili bir doktor kalça filmi çekilmiyormuş orada eşim araştırıp bakacakmış nisanda bizim kontrol
Hoşbuldukkkkk canım....
Selam kızlar...
selam babuşum akşam oğlum uyandı çıkmak zorunda kaldım
Sen şimdiden al randevunu bence. 5 marttı sanırım ben 28 marta randevu aldığımda... Hacettepe iyi bu konuda. Bende kalça çıkığı var ya ben tüm ameliyatlarımı orda oldum. Adı ne doktorun? Sana mı soyduruyor minnoşu yoksa seve seve kendi mi yapıyor? Konuşuyor mu bebişle? Önemli bunlar benim için...
Selam yavruşuuuuuuum :beyazbayrak:
Sen şimdiden al randevunu bence. 5 marttı sanırım ben 28 marta randevu aldığımda... Hacettepe iyi bu konuda. Bende kalça çıkığı var ya ben tüm ameliyatlarımı orda oldum. Adı ne doktorun? Sana mı soyduruyor minnoşu yoksa seve seve kendi mi yapıyor? Konuşuyor mu bebişle? Önemli bunlar benim için...
Selam canımmmm...Dün Duru azıcık uyumuş,az da olsa dinlenebildin mi sen de?
Kızlar sizi bulmuşken bişi sorcam.
Çok onemli diil ama merak ettim.
Bebeklerinizin gözleri ne renk?Ne renk doğdular ve değiştimi renkler?
Ben de çok merak ediyorum ne zaman değişecek diye... Mavi doğdu halen mavi. Ama mavi kalmayacağını biliyorum Kızlar sizi bulmuşken bişi sorcam.
Çok onemli diil ama merak ettim.
Bebeklerinizin gözleri ne renk?Ne renk doğdular ve değiştimi renkler?
evet almak lazım eşime söyleyimde alsın randevu iki bayan doktor var biz önce doğuma girene gittik eşim sinir oldu kadına oturdugu yerden kalkmadı gerizekalı suratsız kasıntı bişeydi bu sefer diğerine gittik çok şeker kadın cana yakın oğlumu kucağımdan aldı konuşa konuşa kendi çıkardı üzerini herşeyiyle ilgilendi kaka yapmıştı onu bile değiştirecekti nerdeyse
kızlar şarjım bitmek üzere öpüyorum sizi heran kapanabilir
BENGÜ ÖZDEMİR ismi canım bende senin gibi düşünüyorum diğer doktor dokunmadı bile oğluma düşün buda içeriye girer girmez hemen kuçağımızdan alıp kendi açtı battaniyesini birde çok güzel konuşuyordu bebekle tavşanım falan diyeİşte bak bu süper. Benim de aradığım bu. Hayır onu soymak vs zor değil, her gün yaptığım şey ama ben kızımın doktorunu sevmek, yakın hissetmek istiyorum. Yavrumu emanet ediyorum sonuçta. İlgili biri olsun. Baştan savma iş yapmasın. İsmini yazar mısın bana bu doktorun? Bide mesela 24 saat ulaşılabilme şansı var mı?
BENGÜ ÖZDEMİR ismi canım bende senin gibi düşünüyorum diğer doktor dokunmadı bile oğluma düşün buda içeriye girer girmez hemen kuçağımızdan alıp kendi açtı battaniyesini birde çok güzel konuşuyordu bebekle tavşanım falan diye
iyiyiz babuşum uykusuzluk harici
benimkinin lacivert gri anlayamadım hala ama koyu renk olacak heralde
Çok şükür dinlendim Babuşum. hatta babamız sabah azcık geç gitti işe biraz daha uyuma fırsatım oldu
Ay aynısını ben sorcaktımBen de çok merak ediyorum ne zaman değişecek diye... Mavi doğdu halen mavi. Ama mavi kalmayacağını biliyorum
![]()
BENGÜ ÖZDEMİR ismi canım bende senin gibi düşünüyorum diğer doktor dokunmadı bile oğluma düşün buda içeriye girer girmez hemen kuçağımızdan alıp kendi açtı battaniyesini birde çok güzel konuşuyordu bebekle tavşanım falan diye
Uykusuzluk hep var laylammaalesef....
Simuşum ay hadi sevindim ya azıcık uyuyup toparlandığına...Hadi çok şükür...
Adanın da gözleri koyu lacivert doğdu...Gittikçe açıldı şimdi mavi.Ama değişir diyolar daha 6 aya kadar...
İlgili doktor ne kadar önemli dimi laylam.Benim yine şansım güldü doktordan yana.Tamamen tesadüf,doğumuma girdiği için şu an takibinde olduğumuz doktorumuz çok iyi hamdolsun.
Adayı her seferinde kendi soyuyor,hatta geçen sefer kaka yapmış onu bile temizledi.Altını yeniden bagladı.
Ayaklarını öpüyor Adanın her seferinde,aşkım-bitanem diye seviyor kızımı.Ne zaman arasam telefonda destek veriyor.Bazen psikolojik destek bile veriyo bana sağolsun...
Benim kız kardeşimin gözleri maviydi doğduğunda ve sapsarıydı. Şimdi kumral ve yeşil gözlü. gözleri de 1 yaşında maviden yeşile döndü.maviden kahveye de dönebiliyormuş. sağlıklı olsunlar, görsünler ve heeeeeeeeeeep gülsünler de renk önemli değil. ama insan yine de merak ediyor
![]()
Benimki uyanmak üzere eller kollar havaya kalktı yine. :sila: öperim muaaaaaaaaaaah
Merhabalar güzel anneler
Selim uyuyor bende sizlere bakayım dedim.
Bblau nasilsin ozledim seni..nasil gecti gunler
Simusum duru biraz yormus seni.sen yanına yardımcı alacaktin. Biri olsa yaninda rahat edersin. Bana hergun gelen yardımcım işimi cok kolaylaştırıyor..
2. Ay aşıyi yaptiran varmı..