2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
sizlere birşey sormak istiyorum kırkı çıkıpta doktora gidenler doktor nasıl muayene ediyor simil testi falan yapıyormu ben haftaya gidecem ona göre temiz gideyim

ben de daha gitmedim canım. cumartesi gidicem ama annem burdayken ağdaya gidemedim mikrop kapar korkumdan. şimdi de Tunayı bırakıp gidemiyorum evde yalnızım. jilet kullanmak da istemiyorum. ay doğurduk ama bitmedi derdi :cokkomik:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben de daha gitmedim canım. cumartesi gidicem ama annem burdayken ağdaya gidemedim mikrop kapar korkumdan. şimdi de Tunayı bırakıp gidemiyorum evde yalnızım. jilet kullanmak da istemiyorum. ay doğurduk ama bitmedi derdi :cokkomik:

bende ağdaya pazar gideyim diyorum eşime bırakıp gidecem haklısın valla bitmiyor

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar nasılsınız

iyidir canım. hep aynı terane. uğraşıp duruyoruz Tuna beyle.
çok çişi çıkıyor bezinden ya. hep üst değiştiriyoruz. uzun kollu çıtçıtlı giydirmekten nefret ediyom. ne zor işmiş -rgulu kısa kollu ve kolsuzlarla da üşür gibi geliyor. evlat zormuş zooooooooor. Rabbim yokluklarını göstermesin tabi, çok can, candan öte can. artık sevildiğini anlayıp gülücükler saçıyor

sen nasılsın? Şahin bey nasıllar?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bugun 2.doz hepatit olduk ela hanimin gaz sancilari aynen devam ediyor aksam 6-9 arasi surekli aglamakla mesguluz bazen nasil yaptim ben ne cesaret 2. cocuk diyorum ama ela siritinca hepsi geciyor ve sanirim bugun yalanci emzige alismaya calisiyoruz :beyazbayrak: gece uyurken almali mi bunu agzindan napiyosunuz siz cikartiyomusunuz kizlar?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

oooooooo kimleri görüyorum selam gökçem bende seni özledim kız nasılsın :utan:

eheheheheh kafada hunim eksik laylam :) geceleri uyumayan yavrum 2 saattir deliksiz uyuyor :) ehehehehehhehehe..

oooo butun kizlar toplanmiss :cokkomik: selammm kizlarr ozledim sizii nasilsiniz? beni soracak olursaniz insanliktan ciktim geziyom olee:uyku:

nazommmmmmmmmmmm. eheheheh benım de kafamdan aşaaa kusmuklar falan akıyor ve ben o kusmuklarla 2 gün yaşıyorum. ehehehehhe ehehehehhee hepimiz huniliğiz hepimiz.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

selamm nazom ne oldu kız niye insanlıktan çıktın uyku meselesimi bendede aynı sorun gözlerimi kısıp gezmekten gözler küçüldü:1:

evet canumm uyku yok ustune artik kurek kemiklerimi hissetmiyom laylam canima okuyo bu kiz! hele yarim saat sonra baslar simdiden basladik ciziklamaya sanirim kolik bu bu hafta doktoro gidicez bakalim.bi de sag bacagindan ara sira ses geliyo ona canim sikildi iste kalca filmini one alin dedi saglik ocagindaki doktor bugun.:eek:ys:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bugun 2.doz hepatit olduk ela hanimin gaz sancilari aynen devam ediyor aksam 6-9 arasi surekli aglamakla mesguluz bazen nasil yaptim ben ne cesaret 2. cocuk diyorum ama ela siritinca hepsi geciyor ve sanirim bugun yalanci emzige alismaya calisiyoruz :beyazbayrak: gece uyurken almali mi bunu agzindan napiyosunuz siz cikartiyomusunuz kizlar?

gaz sancısına yaramadımı o ilaç cnm ya :( her ilaç her bebeğe farklı etki ediyormuş. sizin ilacı bulursunuz inşallah...

Tuna uykuya daldığında atıyor emziği. hatta ayakta sallarken emziği atarsa anlıyorumki daldı, mission accomplished :cokkomik: ve hemen bırakıyorum yatağa :D

siz de nasıl burun durumu ya? bizim burnumuz sık tıkanıyor, korkuyorum ben emzikle uyumasından... günde 3-4 kere çekiyorum ben kızlar sümükleri. banamısın demiyor. her seferinde tekrar çıkıyor... bir de uzuyor çekerken, çok sinir oluyor kazara orasına burasına bulaştıysa-gozluk zaten kaşlar hep çatık. ama kendisiyle konuşulunca, sevildiğini anlayınca pispis sırıtıyor sıpam

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
eheheheheh kafada hunim eksik laylam :) geceleri uyumayan yavrum 2 saattir deliksiz uyuyor :) ehehehehehhehehe..

nazommmmmmmmmmmm. eheheheh benım de kafamdan aşaaa kusmuklar falan akıyor ve ben o kusmuklarla 2 gün yaşıyorum. ehehehehhe ehehehehhee hepimiz huniliğiz hepimiz.

gokcemmmm en son ne zaman yikandim unuttum her yerim kusmuk peynir kesigi:beyazbayrak: hahaha bu nasil hayat ulee...rahat batti bana oyy ben nerelere gidem deliksiz 2 saat masalllah deeee:beyazbayrak: adenime yeni resim koycam suraya elim degmedi.

o tuna nin yeni resminide yerim bennnn:beyazbayrak: yumosum benim.benim cadi da gozleini acinca korkuyom valla

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
gaz sancısına yaramadımı o ilaç cnm ya :( her ilaç her bebeğe farklı etki ediyormuş. sizin ilacı bulursunuz inşallah...

Tuna uykuya daldığında atıyor emziği. hatta ayakta sallarken emziği atarsa anlıyorumki daldı, mission accomplished :cokkomik: ve hemen bırakıyorum yatağa :D

siz de nasıl burun durumu ya? bizim burnumuz sık tıkanıyor, korkuyorum ben emzikle uyumasından... günde 3-4 kere çekiyorum ben kızlar sümükleri. banamısın demiyor. her seferinde tekrar çıkıyor... bir de uzuyor çekerken, çok sinir oluyor kazara orasına burasına bulaştıysa-

gozluk zaten kaşlar hep çatık. ama kendisiyle konuşulunca, sevildiğini anlayınca pispis sırıtıyor sıpam

yerimmm o tunayi ben masallah ona:beyazbayrak: benim oglan kardesimin bebekligine benziyo tuna ayri bi hayranligim var oglusuna lidilim:evet: biz bugun ilk defa emzik aldik agzimiza ole bakiyom bende iremde emmemisti simdi uyuyunca cikartmak mi lazim onu bilemedim burnumuz tikaniyor bide ablamizdan hastalik gecmis hafif bogazimiz kizarmis

gaz damlasi cok etkili olmadi sanirim canim ya ve sanirim biz kolikliyiz hep ayni satte baslayan aglamlar 3 saat suren bu hafta gidicez bakalim ne dicek?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bugünlerde gececek yıvvrum üzülme eşimle ben öyle diyip avutuyoruz kendimizi:)topluca sorunumuz uykusuzluk sanırım olsun onlar herşeye degerler dimi kuşum

evet canumm uyku yok ustune artik kurek kemiklerimi hissetmiyom laylam canima okuyo bu kiz! hele yarim saat sonra baslar simdiden basladik ciziklamaya sanirim kolik bu bu hafta doktoro gidicez bakalim.bi de sag bacagindan ara sira ses geliyo ona canim sikildi iste kalca filmini one alin dedi saglik ocagindaki doktor bugun.:eek:ys:

Allah nazardan korusun benim oğlanın yeterki karnı tok olsun gayet iyi pek bi şikayetim yok :lilav:nasıl ses geliyor yaa anlamadım kütleme gibimi ?moralini bozma canımcım inşallah birşeyi yoktur elamın biran önce gidip baktırsaydın keşke

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

yerimmm o tunayi ben masallah ona:beyazbayrak: benim oglan kardesimin bebekligine benziyo tuna ayri bi hayranligim var oglusuna lidilim:evet: biz bugun ilk defa emzik aldik agzimiza ole bakiyom bende iremde emmemisti simdi uyuyunca cikartmak mi lazim onu bilemedim burnumuz tikaniyor bide ablamizdan hastalik gecmis hafif bogazimiz kizarmis

gaz damlasi cok etkili olmadi sanirim canim ya ve sanirim biz kolikliyiz hep ayni satte baslayan aglamlar 3 saat suren bu hafta gidicez bakalim ne dicek?

geçmiş olsun tatlıma benim. tez zamanda geçsin. inşallah kolik değildir, tesadüfen o saatlere denk geliyordur ve kurtulursunuz. ağlayınca elim ayağıma dolaşıyor benim

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ben en iyisi mutfağa geçeyim salata için kızlar. Tuna da uyandı bakınıyor. 2 gündür yemekte eşlik ediyor bize. oto koltuğuna koyuyoruz. orayı burayı süzüyor. babası gibi mutfağı sevecek herhalde

haydin hoşçakalııııııın. minnoşlarıma iyi bakın :heyo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar