2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benim cizgim de duruyo maalesef. umutla bekliyorum ama rengi bile acılmadı.. catlaklarım korkuncc.. sanki göbegim kücülünce daha da cogaldılar. fetih e gidicez valla. herkes cok begenmişş bide ben görim:D

neyse cıkm benn annem geldi. kız dururken işlerimi halledeyim. öptüm heppinizii:lilav:

Takma canım çizgi geçer herhalde, öyle diyorlar hep.Çatlak konusunda maalesef çözümü yok diye biliyorum.
Kendine iyi bak canım öpüldün, şimdiden iyi seyirler :beyazbayrak:

ben gittim o filme-kop3 saatlik bi film.. en pahalı(maliyetli) türk filmiymiş..fena değildi..hollywood tarzı bişeyler yapılmaya çalışılmış.. ama sanki ruhu eksik o filmin belki de fatmanın stresinden filmin içine giremedim.. beni ağlatır diye düşündüm ama olmadı:(

Oh maşallah hatun çok hızlısın yaaa :D 3 Saat çokmuş aboww, 1 saat yolda geçse 4 saat bebemi bırakcam :(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
sezeryan olan kızlar,
benim dikişler gerilmeye ve acımaya başladı iyice. Tuna bey gaz çıkarırken tekmeliyor arada :( içerde neyse dışarda aynı :ayk: acaba ondan mı acımaya başladı? sizde durumlar nasıl? uçlardaki dikişler düşmedi benim mesela. kontrol de 15 gün sonra... of offfffffffff :böö:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
:huhuu:

Heyet raporu falan alamıyor musun? :(

Yalancı meme bizimki almadı, 2 hafta sonra tekrar deneyeceğim.

Bak benimki gene ağlıyor. Daha ne zaman emdi yahu bu çocuk. Dur bi geçmişe bakiiim saatleri unutuyorum artık... :( :( Hiç kafa kalmadı bende yaaa....

2 haftanın bi özelliği varmı simuş:Dacep ben cok mu üstüne gittim yavruşun ondan mı almadı.. kız çok inatçı benim yarvuş yaaa..resmnen suyuna gider oldum bacak kadar çocuk ...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kız babusss 150 ml cok ii ıckıyomuss.kesin ilk günlerde gögüslerim patlıcak gibi oldugunda benden de 150 ml cıkardı. ama simdi sertlesmiyo bile. emmesine ragmen

Aynen aynen...Acaba ilk günler öyle oluyor sonra normali mi azalması ya?Deli sütleri filan derler ya ilk günler ondan mı çok geldi acep?
Belki de şimdi azalmamıştır da normali böyledir? Ama ben çocuk doktoruna sordum da bunu 50 ml az dedi iki göğüsten azalma var dedi.
Ama 150 ml demiştim baştan da ona da hay maşallah demişti...
Bilemedim şimdi:acep:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
annem de olabilir, bakıcı da. daha netleştiremedik. babam da rahatsızlanıyormuş arada. kıyamıyorum ona da. anneme git sen diyorum. o da arada kaldı. Tunayı bırakamıyor. çok zormuş be annelik. güvenebileceğim bir bakıcı bulursam sanırım bakıcıya bırakcam. tabi ondan önce rapor almaya çalışcam. ne kadar evde kalırsam kar misali

Lidılım sen özel sektörde mi çalışıyordun? Ne olur kusuruma bakma aklımda kalmamış :(

kız babusss 150 ml cok ii ıckıyomuss.kesin ilk günlerde gögüslerim patlıcak gibi oldugunda benden de 150 ml cıkardı. ama simdi sertlesmiyo bile. emmesine ragmen

Valla benden taş çatlasa belki 2 memeden 40 ml anca çıkar.

Fetih filmine mi gitcen kız :D Ay ben deli oldum daha gidemedim diye..
Benim de içim acıyor onu evde bırakınca ama hava almaya ihtiyacımız var.Yoksa çok bunalırız.
Benim karnım da pek iç açıcı değil.Vermem gereken 15 kilo var hala.Bi de göbek çizgim olduğu gibi duruyor, geçer mi bilmiyorum.

Geçeceğini umut ediyorum Azoşum, ama dün bi yerde okudum kalır o çizgi diye yazmışlar. Hangisi doğruysa artık...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Benim kız kardeşim Zara delisi.Çılgınlar gibi alışveriş ediyo bebeğe.Tam bir teyze kafası geldi kendisine,her bize gelişte elinde poşet poşet kıyafet.Ama sadece Zara :D
Dünyayı doldurdu,elbiseler,montlar,hırkalar,sweatler :D

Koyuyorum o zaman :D

Kız benim kayınvalidenin yaptığı şeyden kaçının çılgın mısınız nesiniz :D:D

En yaşlı biz miyiz yaw şimdi:D

babuşum söylermisin kız kardeşine yıllardır gizlediğin gerçeği yani bir ablası daha olduğunu hem de çocuklu dersin herhalde:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Fetih filmine mi gitcen kız :D Ay ben deli oldum daha gidemedim diye..
Benim de içim acıyor onu evde bırakınca ama hava almaya ihtiyacımız var.Yoksa çok bunalırız.
Benim karnım da pek iç açıcı değil.Vermem gereken 15 kilo var hala.Bi de göbek çizgim olduğu gibi duruyor, geçer mi bilmiyorum.

Benim de duruyo o kahverengi çizgi...Ama rengi açılmaya başladı biraz.

selam kızlar,
yetişebildim mi sohbete. :telefon:
ay özledim muhabbeti. yarın tam bir aylık olcaz. sonra 26 gün sonra benim iznim bitcek :( boğazımı sıkıyorlar valla,çok bunalıyorum, işe başlamak istemiyoruuuuuuum :( :mendil:
Selam canım hoşgeldin...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Lidılım sen özel sektörde mi çalışıyordun? Ne olur kusuruma bakma aklımda kalmamış :(

Valla benden taş çatlasa belki 2 memeden 40 ml anca çıkar.

Geçeceğini umut ediyorum Azoşum, ama dün bi yerde okudum kalır o çizgi diye yazmışlar. Hangisi doğruysa artık...

Demek o da kişiden kişiye değişiyor..İnşallah geçer ya, benimkisi baya koyu..Bi de benim önceden ne kadan güzel göbek deliğim vardı, şimdi sanki büyümüş delik :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
sezeryan olan kızlar,
benim dikişler gerilmeye ve acımaya başladı iyice. Tuna bey gaz çıkarırken tekmeliyor arada :( içerde neyse dışarda aynı :ayk: acaba ondan mı acımaya başladı? sizde durumlar nasıl? uçlardaki dikişler düşmedi benim mesela. kontrol de 15 gün sonra... of offfffffffff :böö:

lidılım senin tuna benim kızın erkek versiyonu sanki..bütün bebekler benziiyor gibi...yada ben kafayı yedim:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Babuş hadi koy resmi..Çıkıcam birazdan :uyku: Sizlerle muhabbet etmeyi o kadar özlemişim ki öğle uykumu feda ettim :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
sezeryan olan kızlar,

Bazen çok ağrıyor benim dikiş yerlerim, özellikle yatıp yatıp sonra kalkınca. Doğrulamıyorum mesela birkaç dakika. Bazen de sanki böyle hafiften şişlik var gibi geliyor...

2 haftanın bi özelliği varmı simuş:Dacep ben cok mu üstüne gittim yavruşun ondan mı almadı.. kız çok inatçı benim yarvuş yaaa..resmnen suyuna gider oldum bacak kadar çocuk ...

Emzik almayınca bizimki netten bakındım biraz. Bazı sitelerda bebekte kafa karışıklığı olmasın diye 4-6 haftalıkken başlayın diyor. Biz bugün 19 günü tamamladık çok şükür, 20 ye başladık. O yüzden hesapladım 2 hafta ideal geldi bebişim :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Takma canım çizgi geçer herhalde, öyle diyorlar hep.Çatlak konusunda maalesef çözümü yok diye biliyorum.
Kendine iyi bak canım öpüldün, şimdiden iyi seyirler :beyazbayrak:

Oh maşallah hatun çok hızlısın yaaa :D 3 Saat çokmuş aboww, 1 saat yolda geçse 4 saat bebemi bırakcam :(

o yüzden saatini yazdım.. benimki çok ağlamıştı son 15 dk izleyemedik.. sen banyo yaptır öyle git bence..iyice uyusun.. şimdiki aklım olsa öyle yapardım..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Emzik almayınca bizimki netten bakındım biraz. Bazı sitelerda bebekte kafa karışıklığı olmasın diye 4-6 haftalıkken başlayın diyor. Biz bugün 19 günü tamamladık çok şükür, 20 ye başladık. O yüzden hesapladım 2 hafta ideal geldi bebişim :D

Annem doğduğu günün gecesi hastanede verdi emziği ağzına :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
o yüzden saatini yazdım.. benimki çok ağlamıştı son 15 dk izleyemedik.. sen banyo yaptır öyle git bence..iyice uyusun.. şimdiki aklım olsa öyle yapardım..

Biz mama da verdiğimizden sorun olmaz saat ama çok özlüyom kız :D Hemen gözlerim doluveriyor..Çocuk sahibi olanlar "ilerde alın şunu diye vericek yer ararsın" diyorlar :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İşte kızlar cicilerimiz....MEvlütte bunları giydireyim diyorum...

HPIM3108.jpg

HPIM3109.jpg

HPIM3110.jpg

HPIM3111.jpg

HPIM3114.jpg

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Demek o da kişiden kişiye değişiyor..İnşallah geçer ya, benimkisi baya koyu..Bi de benim önceden ne kadan güzel göbek deliğim vardı, şimdi sanki büyümüş delik :D

:cokkomik: Benim göbek altı kuku arası çizgim üstteki çizgiden daha kalın, nerdeyse serçe parmağım kalınlığında :D Geçer inşallah Azom naapalım hediyeleri yavrularımızın :)

simuşum devlet memuruyum ben, ama heyet için yapabileceğim birşey yok bulunduğum yer itibariyle. tanıdık lazım... :(

Hmmm... Ücretsiz izin kullanmayacaksın o zaman? Süt iznini öğleden sonra kullansan ve amirlerinle görüşüp tüm öğleden sonra çıksan izin vermezler mi ki?

lidılım senin tuna benim kızın erkek versiyonu sanki..bütün bebekler benziiyor gibi...yada ben kafayı yedim:D

Bence biz 1 senedir takıla takıla çocukları da birbirine benzettik :D :D

Babuş hadi koy resmi..Çıkıcam birazdan :uyku: Sizlerle muhabbet etmeyi o kadar özlemişim ki öğle uykumu feda ettim :D

Ooooh mis mis. Ben gündüz uyuyamıyom. Çünkü gündüz uykularımız mıyk mıykla geçiyo. Ben de yarı uyur yarı uyanık yatacağıma protesto edip hiç yatmıyorum :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar