2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ben avo diye br çanta markasının portbebemi deniliyor o şekilde ana kucağını aldım. İçi kalın soğuktan koruyan kumaşla kaplı.. Çok güzel bişey, onunla hastaneden çıkardık.. Ayyy hastaneden çıktığımızdasıcaklık -15 idi.. Tam kış çoçuğu oldu bizimkiler..

evet ya, kar eksik olmadı. nerdeyse atlet-külot dolaştığımız evimiz bile soğuk. Tunam hep kat kat giyiniyor... :( üşür diye çok korkuyorum. elleri hemen buz gibi oluyor. eldivensiz daha rahat ama üşüyor diye hemen takıyoruz...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben kulaktan ölçer aldım. memnunum canım. kol altından katiyen ölçtürmez Tuna :D

calmişim ben pijamalarımı giydim, sadece çocuğumla ilgilendim. hala da öyle. annem sağolsun. melek o melek :utan:

lilacscım mrb biz graco almıştık. battaniyeye sarıyoruz zaten. iyi oldu bize. Boluya gelip giderken kullanıyoruz. az daha büyüse daha rahat edecek

bende çok güzel lohuslık geçirdim, annem eşim sağolsunlar.. Bide günlük işler ve temizlik için gelen abla var o da çok iyi.. Ben sadece selimle ilgileniyorum. O bütün zamanımı alıyor..Gelecek hafta annem gidince işler biraz karışacak. Ama olsun alışmak gerek.. Bu zamana kadar iyice dinlendim buda bişeydir..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ben kulaktan ölçer aldım. memnunum canım. kol altından katiyen ölçtürmez Tuna :D

calmişim ben pijamalarımı giydim, sadece çocuğumla ilgilendim. hala da öyle. annem sağolsun. melek o melek :utan:

lilacscım mrb biz graco almıştık. battaniyeye sarıyoruz zaten. iyi oldu bize. Boluya gelip giderken kullanıyoruz. az daha büyüse daha rahat edecek

canım kayınvalidem sağolsun her işimi yapıyor bana da uyu diyor.. bebekle de ilgileniyor rahat edeyim diye ama kadın o kadar yoruluyor ki ister istemez kalkıp ona yardım ediyorum..
bi kadın temizlik hastası nerdeyse hergün evi altını üstüne getiriyor o iş yaparken bana geliyorlar kalkıp ben de girişiyorum işe..temizlik olmadığı zamanlar da misafir var..gel de lohusa ol...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kız o sağı solu nerden biliyor anacığım..
benim kız da yalancı meme almadı bi türlü.. o kadar da uğraştım.. bazen yalancı memeyi veriyorum ağlayarak atıyor ağzından ben de mememi veriyorum ağlamsın diye.. inan fatma diliyle mememin ucunu yokluyor bikaç kere yalancı mı değil mi diye sonra emiyor.. cingöze bak sen..
walla çocuk yok bu devirde hepsi açık göz..

benimki de diliyle yokluyo gerçek meme mi yoksa biberon mu diye :) gerçek memeye kılız ya :)
yalancı emzik almıyor buna rağmen...boş biberon emiyor ama yalancı yerıne.gaz olur dıye hemen cekıyorum ama...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
evet ya, kar eksik olmadı. nerdeyse atlet-külot dolaştığımız evimiz bile soğuk. Tunam hep kat kat giyiniyor... :( üşür diye çok korkuyorum. elleri hemen buz gibi oluyor. eldivensiz daha rahat ama üşüyor diye hemen takıyoruz...

benim evimde çok sıcaktır Hava çok soğuk olunca bizim yatak odası biraz soğuk.. Bizde oturma odasındayız.. Ya üşüyecek diye çoçuğu çok giydirdik biraz pişik olmuş:(

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bizim ev sıcak olmasına ragmen altını değiştirirken resmen titriyor elleri de mosmor oluyor ..
buarada benimki de şapkadan nefret ediyor uykuda bile gözünün önüne gelince basıyor çığlığı.. gerçi ona bahane olsun çığlık atmak için:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
benimki de diliyle yokluyo gerçek meme mi yoksa biberon mu diye :) gerçek memeye kılız ya :)
yalancı emzik almıyor buna rağmen...boş biberon emiyor ama yalancı yerıne.gaz olur dıye hemen cekıyorum ama...

Selim yalancı emzik emmeyi çok istiyor.. Bazen tutuyor cok cok emiyor..Ama çoğunlukla boğazına takılıyor emmemiyor.. Çevremdekiler emzi için erken diyor zamanla emer diyorlar.. Yalancı emzik benim kurtuluşum olcak ona alıştırmak istiyorum..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bizim ev sıcak olmasına ragmen altını değiştirirken resmen titriyor elleri de mosmor oluyor ..
buarada benimki de şapkadan nefret ediyor uykuda bile gözünün önüne gelince basıyor çığlığı.. gerçi ona bahane olsun çığlık atmak için:D

ben evde şapka takmıyorum. Saçları ve ensesi çok terliyor.. Bide şapka tasam acayip bunalır..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

seninki de mi almadı.. yalancı meme çok büyük rahatlıkmış aslında hala da deniyorum alsın diye.. benim ki mememi emzik niyetine uyumak için kullanıyor bazen de öyle ağzında duracak..iki günde eskitti göğsümü aşırı kullanımdan:D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

biz sıcak suyla siliyoruz poposunu. ne zaman ıslak mendil kullansak çişi, kakayı koyveriyor sıpa. hele çişini yaparken bir muzur bakışı var. anlıyor da yapıyor sanki :D şapkayı sevmiyor ama takıyoruz. önüne gelince aynen, uykusunda olsa kıyametleri koparıyor -rgulu

benim evimde çok sıcaktır Hava çok soğuk olunca bizim yatak odası biraz soğuk.. Bizde oturma odasındayız.. Ya üşüyecek diye çoçuğu çok giydirdik biraz pişik olmuş:(

aynen biz de salonda konaklıyoruz. eşim de annem gidince bir yumruk yemişe dönecek ama olcak o kadar artık :D daha onu bakım işlerine dahil etmedik. annem benimle yatıyor.
ya tanselcim Tunanın da yine yüzünde birşeyler çıktı. sadece yüzünde. hassas ciltli olacak herhalde benim gibi. çok üzülüyorum :( isilik olsa heryerinde olurdu...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ben evde şapka takmıyorum. Saçları ve ensesi çok terliyor.. Bide şapka tasam acayip bunalır..

ben de artık takmıyorum ama acayip vicdan azabı çekiyorum.. takmasam kulaklarını elliyorum üşümüş oluyor..taksam avaz avaz çıklık uykusu bölünüyor.. ne yapacağımı şaşırdım takmama kararı aldım insiyatifimi kullanıp..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
biz sıcak suyla siliyoruz poposunu. ne zaman ıslak mendil kullansak çişi, kakayı koyveriyor sıpa. hele çişini yaparken bir muzur bakışı var. anlıyor da yapıyor sanki :D şapkayı sevmiyor ama takıyoruz. önüne gelince aynen, uykusunda olsa kıyametleri koparıyor -rgulu

aynen biz de salonda konaklıyoruz. eşim de annem gidince bir yumruk yemişe dönecek ama olcak o kadar artık :D daha onu bakım işlerine dahil etmedik. annem benimle yatıyor.
ya tanselcim Tunanın da yine yüzünde birşeyler çıktı. sadece yüzünde. hassas ciltli olacak herhalde benim gibi. çok üzülüyorum :( isilik olsa heryerinde olurdu...

ben ıslak mendil kullanıyorum.. ondan mı pıtışını silerken çişi kakayı koyveriyor benimkisi.. inanmayacaksın ama gecen gün baştan aşağı çişe buladı beni:D kız gibi değil erkek gibi yukarı fıskırtıyor çişini.. kayınvalidemi de kakaya bulamış bkaç kez ben sonradan gördümm gülme krizine girdik:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

aynen canım yüzüne küçük küçük sivilce gibi şeyler var.. Annem sütün yağlıdırda ondan diyo.. benim oğlanında yüzü hassas.. hemen kızarıyor..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben de artık takmıyorum ama acayip vicdan azabı çekiyorum.. takmasam kulaklarını elliyorum üşümüş oluyor..taksam avaz avaz çıklık uykusu bölünüyor.. ne yapacağımı şaşırdım takmama kararı aldım insiyatifimi kullanıp..

bebekle bulunduğumuz oda 28 derece vardır, üşümez diye düşünüyorum..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben ıslak mendil kullanıyorum.. ondan mı pıtışını silerken çişi kakayı koyveriyor benimkisi.. inanmayacaksın ama gecen gün baştan aşağı çişe buladı beni:D kız gibi değil erkek gibi yukarı fıskırtıyor çişini.. kayınvalidemi de kakaya bulamış bkaç kez ben sonradan gördümm gülme krizine girdik:D

bende çoğunlukla pamuk ve su ile temizliyorum.. Ama geceleri üşenip ıslak mendil kullandığım oluyor:(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

valla biz sonunda bu nedene ulaştık. bana suyla silmek biraz zor geliyordu, ama annem de mendilleri sağlıklı değil diye istemiyordu zaten. şimdilik böyle idare ediyoruz. Tuna da benim yüzüme kakasını yapıyordu az daha. Allahtan reflekslerim iyi de çabuk kaçtım. yoksa direk bana doğru fırlattı. koltukta açmıştım altını :cokkomik:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
aynen canım yüzüne küçük küçük sivilce gibi şeyler var.. Annem sütün yağlıdırda ondan diyo.. benim oğlanında yüzü hassas.. hemen kızarıyor..

aynen öyle ya. çok yapışıyor bana emerken. çok heyecanlı emdiği için de yüzü gözü süt oluyor. sütlü nuriyem diye seviyorum artık :D doğduğunda heryerinde vardı o sivilce gibi kızarıklardan. bnm geçirdiğim enfeksiyon sebep olmuş. geçer demişti doktor. ama bu sonradan oldu. teyzemiz de isilik için krem getiriyimmi dedi eczaneden. her bebekte olur dedi. yine de doktora göstermekte fayda var herhalde. bu kadar uzak olmasaaaaaaaa :sinir:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar