2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
!!!!!!!!!!!ALINTI YAPMAYIN!!!!!!!!!!!

ilk doğduğu gün

Nazar Duası

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
masalllahhhh subhanallahhh cok güzell yavrumm kıyamam yaa.. dudaklara bakk kız masallahhh:lilav: tam sey gibi hani böle dogu erkekleri olur ya kaslı gözlü düzgün hatlıı aynen öle görünüyo. cok cann yakıcek yanii:cokkomik::cokkomik: allah bagıslasın cnmm korusun nazarlardann

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
masalllahhhh subhanallahhh cok güzell yavrumm kıyamam yaa.. dudaklara bakk kız masallahhh:lilav: tam sey gibi hani böle dogu erkekleri olur ya kaslı gözlü düzgün hatlıı aynen öle görünüyo. cok cann yakıcek yanii:cokkomik::cokkomik: allah bagıslasın cnmm korusun nazarlardann

Allah razı olsun canım seninkini cepheden koy da biz de görek :)
kastamonu trakya karışımı doğuyla hiççç alakası yok :D
Amin cümlemizin evladını korusun Rabbim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hadi cnm nası 2700 kız tuna gibi duruyo maşallah :D

yüzü zayıf degil ama bu kadar tombul degil. eline almakta zorlanırsın:D yaa bütün kıyafetler büyük gelliyo hastahane cıkısı dahil:D iiki mothercareden bi baslangıc seti almısım tiny baby. bi tek onlar oluyo üstüne bide görümcemin hediye ettigi tulum. cekmece kıyafet dolu ama kızıma hepsi kocaman:(

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
sen lohusa yalnız kalıyo musun canım?

kızlar bi de lohusa adeti olarak yaptığınız bişeyler var mı?

hepimizde aynı sorunlar galiba
ben çıtçıtlı bodyi kafasında sokup çıkaramıyorum ya korkuyorum çıt diye biyerlerine bişi olcak diye

çıtçıtlı body olayı bende de war aynen sen gibi korkuoum giydirirken :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızı dürttüm uyanırmı acep die. meme verdim falan ama hiiiççç tınmadı beni.. öyle bi uyuyo ki o kadar olur. bu da gece oturcaz yine anlamına geliyo:bayil::bayil:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
yüzü zayıf degil ama bu kadar tombul degil. eline almakta zorlanırsın:D yaa bütün kıyafetler büyük gelliyo hastahane cıkısı dahil:D iiki mothercareden bi baslangıc seti almısım tiny baby. bi tek onlar oluyo üstüne bide görümcemin hediye ettigi tulum. cekmece kıyafet dolu ama kızıma hepsi kocaman:(

benimki 3130 doğdu 2820 çıktık 1 hafta içinde 2900 oldu en bildiğim kgsu bu benimkine de herşey büyük hele çoraplar Allahım :D

18 kg alıp bit kadar bebek doguran ilk anne olarak literatürlere gecicem:(

hahaha güldürme yaaa

çıtçıtlı body olayı bende de war aynen sen gibi korkuoum giydirirken :D

annem gidince ne poh yicem bilmiyom :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benimki 3130 doğdu 2820 çıktık 1 hafta içinde 2900 oldu en bildiğim kgsu bu benimkine de herşey büyük hele çoraplar Allahım :D

hahaha güldürme yaaa

annem gidince ne poh yicem bilmiyom :D

benimki de uyuyo ama arada gözünü açıyo pişliyorum yine kapıyo

sizde ikileri gördünüz yani:D masallah cnm yine 3 ü gecmiş de dgmus.. benim garibimm yazık kus kadar kalmıs. nezos normal dogurtcam diye tuttu cocugu 40 hafta içimde.. daha erken dogursam simdiye topac ettiydimn ben onu:D
annen evdeyken bol bol calıs sende:D

hayatım bebenin gözleri ne renk.. hani bi mavi olur ya bebelerin gözleri öle mi. ay benim kızın gözleri böle koyu yesil gibi bi renk duruyo. ama puslu degil. net. kimi degişir dio kimi degişmez dio. asansörde bi adam benimki gözlerini acınca aaa gözleri de renkli dedi. ayy böle mi kalcak acep die umutlandım ama herkesinki öleyse umutlanmayayım:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
sizde ikileri gördünüz yani:D masallah cnm yine 3 ü gecmiş de dgmus.. benim garibimm yazık kus kadar kalmıs. nezos normal dogurtcam diye tuttu cocugu 40 hafta içimde.. daha erken dogursam simdiye topac ettiydimn ben onu:D
annen evdeyken bol bol calıs sende:D

hayatım bebenin gözleri ne renk.. hani bi mavi olur ya bebelerin gözleri öle mi. ay benim kızın gözleri böle koyu yesil gibi bi renk duruyo. ama puslu degil. net. kimi degişir dio kimi degişmez dio. asansörde bi adam benimki gözlerini acınca aaa gözleri de renkli dedi. ayy böle mi kalcak acep die umutlandım ama herkesinki öleyse umutlanmayayım:D

evet cnm 2leri gördük ama sanki kg aldı gibi maşallah

bizimkini doğduğunda laci gibiydi şimdi koyu yeşil gibi
ama babasının ela kaynanaın yeşil benim annemin ela ve sülalede ela mavi çok

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
nazar degdirdimm kızcem uyandıı:D dilini dısarı cıkardı yine boylu boyuncaa geleceginden kork der gibi:D sonra görüsürüzz kızlarr dicem ama hayatımdan baskası gelmedi :( neysee öpülldünüzz heppinizz:utan::utan:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
hadi cnm nası 2700 kız tuna gibi duruyo maşallah :D

Tunaya hastane çıkışları falan düdük gibi oluyor artık teyzesi. birkaç çıtçıtlının çıtçıtları bile kapanmıyor. az alışveriş yapmışım diyorum şimdi. artık alışveriş merkezinde kırklanırız biz :D
bugün tırnaklarını kestim. eldiven takmadım. nasıl mutlu. heryere elleriyle dokunuyor. ama şaka gibi. akşama kadar uzadı resmen. az önce emerken mememi yoldu -rgulu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar