niye sizin ev de mi klimalı:böö:
kombili ama salon daha sıcak yodası serin
niye sizin ev de mi klimalı:böö:
masalllahhhh subhanallahhh cok güzell yavrumm kıyamam yaa.. dudaklara bakk kız masallahhh:lilav: tam sey gibi hani böle dogu erkekleri olur ya kaslı gözlü düzgün hatlıı aynen öle görünüyo. cok cann yakıcek yaniiallah bagıslasın cnmm korusun nazarlardann
oyyy maşallahh tontişşşşşşş
bu yeni doğduğunda sanırım daha şiş
yok kızz dün cektim bunubakma tombiş cıktıgına pzartesi 2700 dü. 130 gr vermişti. fotograflarda tombiş cıkıyo nedense
hadi cnm nası 2700 kız tuna gibi duruyo maşallah
sen lohusa yalnız kalıyo musun canım?
kızlar bi de lohusa adeti olarak yaptığınız bişeyler var mı?
hepimizde aynı sorunlar galiba
ben çıtçıtlı bodyi kafasında sokup çıkaramıyorum ya korkuyorum çıt diye biyerlerine bişi olcak diye
yüzü zayıf degil ama bu kadar tombul degil. eline almakta zorlanırsınyaa bütün kıyafetler büyük gelliyo hastahane cıkısı dahil
iiki mothercareden bi baslangıc seti almısım tiny baby. bi tek onlar oluyo üstüne bide görümcemin hediye ettigi tulum. cekmece kıyafet dolu ama kızıma hepsi kocaman
18 kg alıp bit kadar bebek doguran ilk anne olarak literatürlere gecicem
çıtçıtlı body olayı bende de war aynen sen gibi korkuoum giydirirken
kızı dürttüm uyanırmı acep die. meme verdim falan ama hiiiççç tınmadı beni.. öyle bi uyuyo ki o kadar olur. bu da gece oturcaz yine anlamına geliyo:bayil::bayil:
benimki 3130 doğdu 2820 çıktık 1 hafta içinde 2900 oldu en bildiğim kgsu bu benimkine de herşey büyük hele çoraplar Allahım
ha güldürme yaaa
annem gidince ne poh yicem bilmiyom
benimki de uyuyo ama arada gözünü açıyo pişliyorum yine kapıyo
sizde ikileri gördünüz yanimasallah cnm yine 3 ü gecmiş de dgmus.. benim garibimm yazık kus kadar kalmıs. nezos normal dogurtcam diye tuttu cocugu 40 hafta içimde.. daha erken dogursam simdiye topac ettiydimn ben onu
annen evdeyken bol bol calıs sende
hayatım bebenin gözleri ne renk.. hani bi mavi olur ya bebelerin gözleri öle mi. ay benim kızın gözleri böle koyu yesil gibi bi renk duruyo. ama puslu degil. net. kimi degişir dio kimi degişmez dio. asansörde bi adam benimki gözlerini acınca aaa gözleri de renkli dedi. ayy böle mi kalcak acep die umutlandım ama herkesinki öleyse umutlanmayayım
nazar degdirdimm kızcem uyandııdilini dısarı cıkardı yine boylu boyuncaa geleceginden kork der gibi
sonra görüsürüzz kızlarr dicem ama hayatımdan baskası gelmedi
neysee öpülldünüzz heppinizz
hadi cnm nası 2700 kız tuna gibi duruyo maşallah