Dün aksam aslıyı aradım.Hastanedeydı hala.Doktoru esıyle konusmus.HAftaya kadar bekleyeceklermıs sanırım sonra sezeryanla bebegı alacaklarmıs,aynı anda da safra kesesındekı taslar ıcın amelıyat edeceklermıs...Allah sıfasını verır ınsallah tez zamanda.
Hepınıze cok selam soyledı,dualarımızı beklıyor...
ayy canım benim ya
bende akşam mesaj attım ama dönüş yapmadı
Allah şifasını verir en kısa zamanda inşşşş
zorr yaa offf acaba o ameliyettan sonra ilaç kullanması gerekecekmi kızına süt verebilecekmi acaba ya
nazoooo hayırlı haberlerle dönn inşallahhhhhhh Allah yardımcın olsun bi avazda doğum yaparsın inşşşşşşş
Dün aksam aslıyı aradım.Hastanedeydı hala.Doktoru esıyle konusmus.HAftaya kadar bekleyeceklermıs sanırım sonra sezeryanla bebegı alacaklarmıs,aynı anda da safra kesesındekı taslar ıcın amelıyat edeceklermıs...Allah sıfasını verır ınsallah tez zamanda.
canım cıkmısım hemen gormedim yazdıgını.. nasılsın tatlım? var mı bi gelişme yoksa 14 Şubat mı?
maşallah canım, cokkkkkk tatlı kızın... Gozünaydın olsun ..............
kıs beni de ekle o zaman sana gondermiştim bi ara benimkini, yada simurşdan yada laylada yada azoda varım oradan ekleyebulursun benuuuuuuuu.. tabii isteyen herkeslerde ekleyebuler..........
masallah canım cok seker cıkmış..dudakların hastası oldum yanlız ehehh.. maşallah...........
Ada uyumuşken doğum hikayemi yazayım dedim yine yazdıklarım kayboldu...Ay ne bahtsız başım varmış.
selam kızlarr naparsınızz bakalımm..
demettttt cok güzell yavrunn aallah analı babalı büyütsünn cnmm. rabbim korusun esirgesin
bugün aksam üstü kayınvalidemden eve kactım sonunda. ii mi ettim kötü mü bilmiyorum. cocukla basbasa kalmak garip oldu biraz. ev buz gibi. coook da uykum var. ama ordada sinir sistemim cökmüstü. neyse bu geceyi atlatırsam bana karada ölüm yok![]()
yarın görüsürüzz öpt simdidlikk
topikk bomboşş..yalnız kalıp haber vercekmişiz demekki sizeaz önce lavoboda meshurrr pembe akıntımız,nişanımız geldi
su an sadece belimde ve hafif aralıklarla gelen kasıklarımda bir ağrı var.henüz kimseye bişey demedim.malum ben gectiğimiz her gün doğuruyordum
iremi okula gönderene kadar bekleyip doktorumu arıcam panik olmasın minik kuşum..umarım bu aksama doğmuş olur benim kuzucumda...
offf ne bılımmmm yaaaaacanım niye yazdığında ctrl+c yapmıyosun
ya benimki de kimsede durmuyo ciyak ciyak imkansız susmuyo dışardan biri duysa çocuğa işkence yapıyolar derler
bi de öle bi memeye gelişi var ki dersiniz yazık çocuk 3 gündür aç bi de bana geç geldiyse eğer emiyo ya arada aklına mı ne geliyo başlıyo yine ağlamaya o hırsla memeyi bi kapıyo o zamn çok gülüyorum
bazen sağıyorum sütü veriyorum hani ne içtiğini görmesem çekiyo çekiyo süt gelmiyo dicem aç ondan ağlıyo ama yok illa bende olcak
eğer bu çocuk böle giderse ben nası işe başlıcam
utanırım ya diyemem
aa evet soğukta da sızlıyo niye ki acaba
benimki de hep kaşlar çatık bakıyo bi de dudak hep bükük hamileyken o kadar ağlarsam olacağı buydu
canım çok tatlı görünüyorsunuz Allah analı babalı büyütsün inşallah
2.kez de ilk seferki gibi mi oluyo
ben sanki 2yi yapsam aynı heyecanı duymazmışım gibi geliyo
kız yazık ev soğuksa gaz falan olmasın çocukta yarım kundak falan yap bari
ay nazooooooooooooooooo heyecan yaptım bak göğüs uçlarım sızladııı demek heyecandanda oluyomuş azelya :kahkaha:
ay Allah'ım inşallahhhh hamam ambiansı işe yaradı galibabi de üztüne çömelip kalktısan tamam hehehe
güzel haberlerini heyecanla bekliyorum canım Allah yardımcın olsun dualarım sizinle
canım yüzsütü battaniyenin üstüne yatır sıvazla
bi de benim dr en ii gaz ilacı kundak yapıp sıcak tutmaktır dedi yarım kundak yap
bi de öte tarafta kızın biri şey demiş
dru sölemiş yapmış bebek patır kütür kakasını yapmış
anne sütüne biraz halis zyağ karıştırp poposuna masaj
ben azonun fotolarını göremiyorum facebookta
Hayatıim senin oğlanda benimki gibiymişAnnem ve eşim ağlayınca hemen getiriyorlar bi sustur diye
Meme düşkünü yavrucaklar.. Yazık bide bol değilki sütüm lıkır lıkır içse...
Gaz içinde elma yağı aldım masaj yapıyorum.. Bende bol bol rezene içiyorum.. Kundak yamak benimkini imkansız.. Eldivene ble gıcık oluyor.. Ellerini çıkarmak istiyor, rahat olmak istiyor..bende hiç sıkıya gelemem bana çekmiş kuzum
bende de süt yol fazla meme istiyo emziğim ben
elma yağı poposuna mı canım