2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bebişkom alacaksan premıum care alma çok kişiden duydum kremli hava alan dokuya sahip olmasına ragmen bebeklere yaramıyomuş aktif babynin 2-5kg 1 numarasını al bence ben 1 paket almıştım ama şimdi bi tane daha ilave edeyim diyorum

beyaz paket prima daha büyük gibi
yeşil paket yenidoğan daha iyi sarıyo haberiniz olsun

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

hoşbulduk cnm msjını yeni gördüm :D kahvaltıyı yeni ettimde k.validem sagolsun kızım yat uyu bu günleri bulamassın diyo yatırıyo öğlene kadar kahvaltıyı hazır edince uyandırıyo beni dedim nete gireyim direk cvp yazacağıma

benimkide aynı seyi soyluyo..bugunleri cok ararsın diye..5 dk tuvalette yanlız kaldıgını bile kar bilcen diyo..bakalım artık..nasılsın varmı agrı sızı sancı acılma vs ?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yapayım ben bunu da canım...ben sadece ıncırlısını yapmıstım pek fayda goremedım...bı de dutluyu denıyım...
yap canım insallah faydası olur.
heee öle olsa benim ki korkusundan gelemezdi

vazgeçmek yokkkkk
sen korkunc olmamısın demekki balım.
kızlarrrrr nihayetttt kavuştumm sizlere ben geldimm:utan: windows işletim sistemi çöktü 3 gün önce sizlerden habersiz kaldım nasılsınız?

kızz hosgeldin nerdesin sen günlerdir?

inciride mi suya koyuyoz

doğurdun mu kızzz

yok be 2-5 benim döte olduysa bebeğe hayli hayli oluyo :D

evet canım inciride suya aynı sistemle kaynatıyoz..

gökçee hosgeldin kuzum.oğluş nasıl? yerim onu ben.haydi koy resminiii

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
o değil de anne olmak ne zormuş ya. gerçi aden; beni süt anası anamı da annesi sanıyor sanırım. bende susmayan çocuk annemin kucağında anında uykuya dalıyor. zaten o kadar sahiplendi ki bebeği anlatamam. kadının gözleri parlıyor torununa bakınca resmen. geceleri hep annemde. ben sadece emzirıyorum o kadar. gazı kakası sancısıyla hep annem ilgileniyor.

Rabbim yanında kimsesi olmayanlara yardım etsin.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
inciride mi suya koyuyoz

doğurdun mu kızzz

yok be 2-5 benim döte olduysa bebeğe hayli hayli oluyo :D
doğurmadım bekliyorum sancılarımı önümüzdeki salı 14 şubatta muayenem var nst artı alttan
benimkide aynı seyi soyluyo..bugunleri cok ararsın diye..5 dk tuvalette yanlız kaldıgını bile kar bilcen diyo..bakalım artık..nasılsın varmı agrı sızı sancı acılma vs ?

valla öle cnm ya ama iyi dinlendim şükürr yaaa evim gibisi yokmuş ohh temizlik yapmayı öslemişim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hadi ya..bende benim kız insallah en az 3250 dogar demisti doktor da o yyuzden direk 3-6 mı alsam diye dusundum..tamam madem 2-5 alayım o zaman

canım ada 3.5 kg dogdu ama 2-5ler bıle buyuktu.
3-6lar hala buyuk ve dendıgı gıbı oyle 1 paket fılan da yetmıyo...ben huggıes organık pamuklu,yesıl prıma,premıu care prıma ve can bebe denedım....can bebe pısık ettı yavrumu...en ıyı prıma premıum care ve huggıes organık pamuklu...ben daha tenı ok taze dıye sık degısıyorum altını...2.buyuk paketımız bıtmek uzere....

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
gökçemmm maşallahh cok güzel be.onlar nasıl güzel dudak öle köfte dudaklı,teoman kılıklı...:D maşallah,maşallahh kuzuyaa..karizma bebe

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dudak burun aynı ben. yumuk gözleri de baba aynı... gören ee bu gökçe dıyor. arada aa onur'a da benzıyor dıyen de var. hayırlı sağlıklı olsun da kime benzerse benzesın edepsizim benim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sağolsun hatunlar... tüm bebekler gibi güzel işte misim benim.

de bazen ben annelik yapamayacam gibi geliyor ya. normal mi?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

nazomm cumartesi günü koca gün havuzlu handaydık altüst ettik işimiz bitti pazar günü yorgunluğu atamadık gezdik forumu altüst ettik pzartesi sabahta pc göçtü :D
o değil de anne olmak ne zormuş ya. gerçi aden; beni süt anası anamı da annesi sanıyor sanırım. bende susmayan çocuk annemin kucağında anında uykuya dalıyor. zaten o kadar sahiplendi ki bebeği anlatamam. kadının gözleri parlıyor torununa bakınca resmen. geceleri hep annemde. ben sadece emzirıyorum o kadar. gazı kakası sancısıyla hep annem ilgileniyor.

Rabbim yanında kimsesi olmayanlara yardım etsin.
kuzum benim napsın annesii bilmiyo o daha
oha kayınvalideye bakkk :sok

allah herkese versinn

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

sağol canımm

dediğin kürü de denicem

doğurmadım bekliyorum sancılarımı önümüzdeki salı 14 şubatta muayenem var nst artı alttan

valla öle cnm ya ama iyi dinlendim şükürr yaaa evim gibisi yokmuş ohh temizlik yapmayı öslemişim

temizlik yapmayımı özledin :böö:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar