selam kızlar,
doğum yaptığım hastanedeki gecikmeli kontrolümüze gittik bugün. benim dikişler güzelmiş, iyi bakmışsın kendine dedi doktorum. ben sana sürekli emzir, çok çabuk toparlanacaksın demiştim hatırlıyorsun dimi dedi

Tunamı sevdi, maşallah, ben böyle bebek doğurturum işte dedi

özlemişim hee, 3 günde bir doktora gidince insan alışıyomuş
oğlumu da çocuk doktoru muayene etti. kar olunca 3 günlükken burdaki çocuk doktoruna götürmüştük. göbeğine alkol vermişti. bizim oğlanın daha göbeği düşmeyince bu doktora söyledik alkolü. o eski yöntemleri kullanmıyoruz artık dedi

ancak mikrop kapma durumunda başvuruyorlarmış. anlıycağınız mal gibi ıslata ıslata geciktirdik düşme süresini. burdaki doktoru mahvedicem gidip :sinir: oğlum doktor teyzesini çok seviyor. sakin sakin bakındı. bilmiş bilmiş

doğumdan sonra tartıldığında 4040grdı, bugün aynı baskülde 4430 gr geldi oğlum muayenede bir sorun çıkmadı çok şükür. sağ gözümüz akıyor ve çapaklanıyor 2 gündür. enfeksiyon olup olmadığını anlamak için 5 gün damla kullanıcaz. geçmezse anlıycaz ki damar tıkanıklığı var. açmak için 3 öğün 10ar kere masaj yapıcaz. dua edin de geçsin kızlar... kulaklarımızda da sorun yokmuş şükür. onu da hallettik gitmişken.
benim doktorum lohusalık bitiminde-30 gün sonra, bebişin doktoru 45 gün sonra çağırdı. Tunaya göz ve kalça kontrolü yapılacak. o zamana kadar Allaha emanetiz burda

yolda bir kere, hastanede bir kere emzirmeme rağmen kuzum o kadar acıkmışki, 2 göğsümü de nefes almadan emdi. gaz da çıkarttık. yatağın üstünde bakına bakına uyudu. keşke hep böyle kendi kendine uyusa