2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben de nadiren uğrayabiliyorum cnm. bakındığımda boş oluyor genelde. iyiyiz çok şükür. hala uyku düzenine alışamadım. gündüz melek, gece şeytan oluyor Tuna. 5 dk emiyor. uyuyakalıyor gece. sonra yarım saat olmadan yeniden uyanıyor. e haliyle ben de sersem oluyorum. gündüz de hiç bakma banamısın demiyor, ağzına meme sokuyorum da emmeye üşeniyor yalıyor sadece akan sütü :deli:

ahahahhaha yarıldım bee... kız benimki de ilk 5 gün öyleydi. geceleri bişey oluyordu çocuğa. bi ağzı yerde bi ağzı gökte sanki bi yerlerine bişiey olmuş gibi ağlıyordu. 2 gündür iyiyiz çok şükür. 2 saatte bir emziriyorum bazen kendi uyanıyor bazen uyandırmak zorunda kalıyorum. geceleri sağolsun anneannemiz ilgileniyor genellikle zaten. ben uyuyım uykusuz kalmıyım diye ne zaman gözümü açsam annemin kucağında ortada beraber dolanıyolar. bizimkinin gözü de cin gibi açık :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
dünyam merhaba canım. doğum yapmışsın çok şükür. maşallah ne tatlı yavrun kız. Rabbim analı babalı büyütsün. sağlık sıhhat mutluluk yavrunun ve sızın her daım yanınızda olsun.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
dünyam merhaba canım. doğum yapmışsın çok şükür. maşallah ne tatlı yavrun kız. Rabbim analı babalı büyütsün. sağlık sıhhat mutluluk yavrunun ve sızın her daım yanınızda olsun.

Evet benim oglan senden once davrandı :D

Sagol goke teyzesi o sizin tatlılıgınızzzz :lilav:

Rabbim cumlemizin yavrusunu bagıslsın insallah.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
lilam ve tanselimi görüyorum aşağıda nasılsınız hatunlar..

canım gökçecim merhaba..
Adenin iyi haberlerini Aslıdanaldım ve çok sevindim. Benim oğluşta sarılık oldu fototeapi aldı, 2 gün hastanede kaldık. Şükür şimdi iyi biraz daha iyi olcak inşalalh..
sen nasılsın?Adenim nasıl?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
selam kızlar,

doğum yaptığım hastanedeki gecikmeli kontrolümüze gittik bugün. benim dikişler güzelmiş, iyi bakmışsın kendine dedi doktorum. ben sana sürekli emzir, çok çabuk toparlanacaksın demiştim hatırlıyorsun dimi dedi :D Tunamı sevdi, maşallah, ben böyle bebek doğurturum işte dedi :D özlemişim hee, 3 günde bir doktora gidince insan alışıyomuş :cokkomik:

oğlumu da çocuk doktoru muayene etti. kar olunca 3 günlükken burdaki çocuk doktoruna götürmüştük. göbeğine alkol vermişti. bizim oğlanın daha göbeği düşmeyince bu doktora söyledik alkolü. o eski yöntemleri kullanmıyoruz artık dedi :( ancak mikrop kapma durumunda başvuruyorlarmış. anlıycağınız mal gibi ıslata ıslata geciktirdik düşme süresini. burdaki doktoru mahvedicem gidip :sinir: oğlum doktor teyzesini çok seviyor. sakin sakin bakındı. bilmiş bilmiş :D doğumdan sonra tartıldığında 4040grdı, bugün aynı baskülde 4430 gr geldi oğlum muayenede bir sorun çıkmadı çok şükür. sağ gözümüz akıyor ve çapaklanıyor 2 gündür. enfeksiyon olup olmadığını anlamak için 5 gün damla kullanıcaz. geçmezse anlıycaz ki damar tıkanıklığı var. açmak için 3 öğün 10ar kere masaj yapıcaz. dua edin de geçsin kızlar... kulaklarımızda da sorun yokmuş şükür. onu da hallettik gitmişken.

benim doktorum lohusalık bitiminde-30 gün sonra, bebişin doktoru 45 gün sonra çağırdı. Tunaya göz ve kalça kontrolü yapılacak. o zamana kadar Allaha emanetiz burda :( yolda bir kere, hastanede bir kere emzirmeme rağmen kuzum o kadar acıkmışki, 2 göğsümü de nefes almadan emdi. gaz da çıkarttık. yatağın üstünde bakına bakına uyudu. keşke hep böyle kendi kendine uyusa :utan:

benim oğluşunda gözü enfenkte oldu, damla ve krem kulandık geçti gibi. Çapaklanma oluyor. Eczanaden steril bezler aldık akşamları sıcak masaj yapıyoruz..Bebiş güzel kilo almış littelim maşallah kuzuya.. Bizde doktora götüreceğiz 2 hafta sonra.. Bu soğuklarda oğlumu dışarı çıkarmaya korkuyorum..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar Allah izin verirse yarın sabah doğuma girioumm,benim ve minik kızım için dualarınızı bekliouz:utan: zira çok korkuoum 2 gündür uyuyamıoum nasıl durcam ben die:iyyyy:

Rabbim yardımcınız olsun Demetcim. hiç korkma. ben hiçbirşey bilmeden girdim sezeryana, çok korktum, çok ağladım, ama hiç bu korkuya gerek yokmuş şimdi şimdi idrak ediyorum. sen ne kadar sakin olursan o kadar güzel bir doğum olacak. dualarımız sizinle...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlar,bugun doktora gittik yine nst icin kızımın keyfi yerinde suyu iyiymis kalp atısları da normalmiş cok sukur..acılmam 2 cm olmus..4 cm den once almam doguma dedi onumuzdeki randevu cuma gunu..o zaman bakıcam eger 3 cm i bulursa yeterli incelme ve baskı gorursem o zamanda alabilirim doguma yoksa bekleriz 4 cm olmasını dedi..boyle iste bizim durumumuz bekliyoz :utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar Allah izin verirse yarın sabah doğuma girioumm,benim ve minik kızım için dualarınızı bekliouz:utan: zira çok korkuoum 2 gündür uyuyamıoum nasıl durcam ben die:iyyyy:

Simdiden tebrik ederim hayırlı olsun insallah,Allah sag salim kavustursun ikinizi de..bak sen benden once dogurmus olcan ben hala bekliyorum korkma ne guzel kavuscaksın kızına iste :huhuu:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

Allah'ım ikinizi de sagsalim kurtarsın insallah.

Dualarımız seninle.. Korkmana gerek yok. Sonunda kızını kollarına alıcaksın bunun mutlulugunu yasamaya bak :)

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
selam kızlar,bugun doktora gittik yine nst icin kızımın keyfi yerinde suyu iyiymis kalp atısları da normalmiş cok sukur..acılmam 2 cm olmus..4 cm den once almam doguma dedi onumuzdeki randevu cuma gunu..o zaman bakıcam eger 3 cm i bulursa yeterli incelme ve baskı gorursem o zamanda alabilirim doguma yoksa bekleriz 4 cm olmasını dedi..boyle iste bizim durumumuz bekliyoz :utan:

Sagsalim hayırlısıyla dogar insallah canım. Sabret sabret 1 haftan kaldı en fazla surda. Dogumu baslatan acılmanın cogalmasını saglayan faktorlerden birisi sıcak banyo bendensoylemesi :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

canım merhaba, nasılsın? yazdım onceden ama gormemişsindir... cok sevindim eve donmenize, ogluna da maşallah canım...:huhuu:

Allah yardımcınız olsun, bir avazda kurtulun insallah...
Hersey gonlunuzce olsun tatlım...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar gözde capaklanma bizdede oldu bende damla kullandım 5 gundur, bakalım bugun daha iyi gibi, yarında doktor kontrolumuz var...

simuganka tatlımmmmmmmmmmm.. haberlerini aldım daha iyi oldum.. seni ve minnosunu öpuyorummmmmmmmm :utan::utan::utan:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar gözde capaklanma bizdede oldu bende damla kullandım 5 gundur, bakalım bugun daha iyi gibi, yarında doktor kontrolumuz var...

simuganka tatlımmmmmmmmmmm.. haberlerini aldım daha iyi oldum.. seni ve minnosunu öpuyorummmmmmmmm :utan::utan::utan:

slm cnm,
biz de bugün başlıycaz kullanmaya. inşallah geçer. gerçi bugün soğuğa çıkmasına rağmen düzeldi gibi sanki. 2 gün önce ilk peydah olduğunda sürekli akıyordu ve sonra kuruyunca açmakta zorlandı. insanın içi gidiyor :( sürekli ağlar gibi... siz nasılsınız ?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
slm cnm,
biz de bugün başlıycaz kullanmaya. inşallah geçer. gerçi bugün soğuğa çıkmasına rağmen düzeldi gibi sanki. 2 gün önce ilk peydah olduğunda sürekli akıyordu ve sonra kuruyunca açmakta zorlandı. insanın içi gidiyor :( sürekli ağlar gibi... siz nasılsınız ?

evet tatlım kuruyunca acması zor oluyordu, once caya batırıp pamukla temizledik, sonra damla, daha iyi gibi şimdi... iyiyiz cok şükür tatlım, bakalım yarın kilo alımı olmus mu olmamıs mı onu ogrenicez... insallah hersey yolundadır...
persebe kayınvalide geliyor o bir stres uzerimde... sütüm yetiyo mu acaba diye dusunuyorum hep.. bizden haberler boyle..:huhuu:

senin haberlerini de okudum canım.. cok alıntı yapamıyorum cunku birden uyanıyo ve kalkmak zorunda kalıyorum.. opuldunuz seker.....

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
sağlıklı olsunlar da HayatıM, ötesi yalan. yerim ben o çıtır çirozunu senin. Tuna babaya benziyor biraz. topik topik olcak galiba. ergenlikte rejimlere başlar artık :cokkomik:

evet önemli olan sağlıklı olmaları tabii cnm ama sanki zayıf olunca bakamıyomuşum gibi geliyo

Ben de sıkıyorum 11 gun oldu hala dusmedi gobegi yaaa. Cocuk kokmaya basladı artık :D

düşer düşer merak etme canım yıkayın biz yıkamıştık göbeği düşmeden zaten yıkadık 2 güne kalmadı düştü göbeği

demetcim Rabbim hayırlısıyla girip çıkmayı nasip etsin
sağsalim kucağına almak nasip olsun
sakın korkma gerçekten korkulcak hiçbişey yok herşey o kadar hızlı gelişiyor kii bi bakmışsın bebeğin viyaklıyo anın tadını çıkar canım
Allah kavuştursun
şimdiden hayırlı uğurlu olsun, kademli olsun, ömürlü olsun, Allah analı babalı büyütsün

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar