Canım gozun aydın,hosgeldin...Allah analı babalı buyutsun dıyım tekrar
Alkolsuz bıra degıl sanırım canım da o ıcerıkte bısey sanırım...Nette okudum bırkac kısı gunde 200 cc olan sutum 1000 cc ye cıktı fılan demıs bı umut sıparıs ettım bakalım bugun gelır,dener sonucu yazarım...
Bende lohusa sendromu gectı canım ama daha degısık bı gergınlık peydah oldu sımdı de.Sertlestım sankı herkese kızıyorum,uzulmuyorum da yapatığıma,katılaştım sankı...
Benım annem bebegın tum yükünü üstleniyor.Geceleri bile benden fazla bakıyor Allah razı olsun.Hatta bana fırsat vermiyor kendi bebegi gibi davranıyor,bunun da farkında.KEndi de soyluyor zaten bazen abarttığımın,yanlış yaptıgımın farkındayım ama kendımı frenleyemıyorum kusura bakma dıyor bana,sevgımın buyuklugunden dıyor.Sonra da bebekle konusuyor annen hep sever senı benım vaktım kısıtlı ben doya doya bakayım da sonra annen bakar dıyor...Ama sunun farkında degıl,benım de ılk bebegım ve onun ılk gunlerı. benım de heveslerım var ve bu gunler gerı gelmeyecek bır daha.Kıyafet alırken hazırlık yaparken de heveslerıme saygı gosterılmedı,sımdı de...Ben de saldım madem bakıyor,oyle ıstıyor herseyını ustlensın dıyorum bazen.Bılıyorum hata ama gecelerı fılan bırakıyorum bazen,dınlenıyorum ben de napım...Bılıyorum su ankı ruh halımden dolayı da duzgun dusunemıyorum....
Bır de sankı emmesı ıcın dıretmıyor annem cunku o zaman bana bagımlı olacak.Mama yapıp verıyor oh bana da ıhtıyacı olmuyor...Of bılıyorum cok salakca dusunuyorum....Boyle dusundum dıye de kızıyorum sonra kendıme....
Insallah alır canım...1 ay hatta 3 ay sonra alan bebekler varmıs duydukca umutlanıyorum ama...Annem soyle yureklıce destek olsa....Bırılerı de benım harıcımde gayret gosterse benı motıve etse...Ben demesem hadı emzır demıyor bıle kımse....
Benım annem de sureklı ustunu ortturuyor bana.Doktor maksımum 24 derece olacak ev dedı oyle tutuyoruz banyo harıcınde ama annem hala durmadan ortturuyor....
Evet bebek ınsanı acayıp mesgul edıyor canım...Ikı ınsanı bırden baglıyor...Ev ıslerıne bakamıyorsun...
Bebegın cok camasırı cıkıyo dedıgın gıbı,gelen gıden hala oluyor bı yandan...Ben de oturmaya gelır gıbı gelenlere kılım.Gecen aksam saat 10dan sonra geldıler bıze.Genc cıftler ve kız servıse en ufak yardım etmedı bana bardagını uzatıyor cay koyayım dıye.Dedım pes artık....