Bende üşür diye telaş yapıyorum, yoksa sakin sakin yıkıcam ama çabuk olmak gerekiyor diye annem yıkıyor, ben su döküyorum.
Eşim varken ilk banyosunu yaptırdık, sonraki banyoları o yokken yaptırıyoruz, kendisi herşeye karışıyor çünkü![]()
Ama haftada 2-3 az değil mi?
sizinkileri okuyunca bana da az geldi
biz de üç kişi yıkanıyo bebiş, biri tutuyor, biri sabunluyor biri de su döküyor
bu arada kızlar aklıma geldi.gaz sorunlarını görünce.hani şimdi bu minnaklar memede yada karın doyururken uyuyorlarya,uyuduklarında yataklarına koyarız ya yani ben öle yapardım.uyanacak diye korkar hemen yatırırdım ammaaa öle yapmamak lazım mış.iremde cok sancılıydı gaz konusunda.emzirdikten sonra uyanması pahasına dahi olsa memeyi bıraktıktan sonra gazını cıkartmadan kesinlikle yatırmıyoruz demişti.ondan sonraları cok rahatlamıstık.
evet, gazı çıkınca daha uzun uyuyor, ama ne yalan söyleyim gece kalktığında gazı çıkarmadan yatırıyorum bazen uykusuzluktan...
hellooooo, how do u do? -gozluk
memelerim acıyor, acıyor, acıyoooooooooooor :sinir:
benim de bir tanesi acıyor, içi dolu ama süt gelmiyor pompayla sağmadan.
Altını açtım, kıyamet koptu...Aklımı aldı velet ya vıyak vıyak nasıl bağırıyo...Boklu boklu otur madem diyesim geldi :acep:
Açmakta sorun yok nazom.Pıntışımızı sergiliyoruz herkeslere.Silerken debelenmeye başlıyo, kremlerken de ortalığı yıkıyo...Krem soğuk mu geliyo nedir....
Bepanthene merhem kullanırken bu kadar bağırmıyodu,merhemler daha sıcak olur ya sürülürken...Bu sefer bepanthene krem almışız yanlışlıkla, bu soğuk, vallahi insanın aklını alıyo ağlarken
yalnız mı açtın altını babuş? ben daha ona cesaret edemedim hiç
bepanthene merhem mi krem mi diye soracaktım bugün size ama sen yazmışsın cevabı sormadan, mersi
bu arada huggies beğenmedim ben. prima premium da altına yapışıyor oğlumun ama yine de o daha iyiydi. huggies de çok sızdırma yaşadık. her alt açtığımızda üstünü komple değiştiriyoruz.