2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar birde gazı olan bebekler için gece çayı çıkarmış milupa markette falan görürsem alırım netten inceledim rahat uyumasını falan sağlıyormuş bilgilerinize

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

offff sen anlatıkça ben gerildim ayakta çok dolanma yat hatta kalkma lütfen her bebek aynı değil benim ilki kötüydü bu çok rahat geçti sende tam tersi bence çarşamba yap ayın 8 uygundur

öle mi dersin büyük dünür o zaman 8 i olsun :D canım doktorda kendini yormadan yürüyüşler yap dedi evde bile olsa koridorda git gel dedi..o kafasını soktuğu yerde basına bi iş gelmesin diyeymiş :D
nazo, Allah kurtarsın seni de diğer bekleyenleri de... şimdi hamilelik yalan gibi geliyor bana, sanki karnım burnumda dolanmadım ben hiç. hamileyken de eski halimi hatırlamıyordum sanki hep hamileydim. ne tuhaf hisler bunlar.

saol lilacs canım.insan öyle cabuk unutuyorki cok belirgin,bariz seyler hatrında kalıyor.büyürkende öle.kızım 9 yasına geldi inan hatırlayamıyorum coğu seyi.sadece belirgin seyler kaldı aklımda.sanki daha önce hamile olmadım,doğurmadım..öyle gerildim ki su son bi kaç gündür..allah yardımcımız olsun hepimizin..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bu arada kızlar aklıma geldi.gaz sorunlarını görünce.hani şimdi bu minnaklar memede yada karın doyururken uyuyorlarya,uyuduklarında yataklarına koyarız ya yani ben öle yapardım.uyanacak diye korkar hemen yatırırdım ammaaa öle yapmamak lazım mış.iremde cok sancılıydı gaz konusunda.emzirdikten sonra uyanması pahasına dahi olsa memeyi bıraktıktan sonra gazını cıkartmadan kesinlikle yatırmıyoruz demişti.ondan sonraları cok rahatlamıstık.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben geldim ama iştahım azaldı bu aralar sizlerinde son dönemlerinizde olmuşmuydu kızlar:(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

selamm canım,,benimde baska yerlerim acıyooooo:beyazbayrak: memeler sıraya girsin-rgulu

mrb şeker,

sol taraf emzirirken, sağ taraf emzirdikten sonra sızlıyor da sızlıyor nazom. tur atladı sağ taraf galiba :D hayırlısıyla geçseydi... :böö:

gaz için elma yağıyla masaj yapıyordu benim yakın bir arkadaşım. ayaklarına. çok iyi geliyor diyordu. aldırıp deniycem ben. bakalım işe yarıycak mı?

nazom aynen senin dediğin gibi, annem emdikten sonra gazını çıkarmadan uyutmuyor. bazen pes ediyor çıkmayınca, o zaman mutlaka ağlayarak uyanıyor Tuna :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
mrb şeker,

sol taraf emzirirken, sağ taraf emzirdikten sonra sızlıyor da sızlıyor nazom. tur atladı sağ taraf galiba :D hayırlısıyla geçseydi... :böö:

gaz için elma yağıyla masaj yapıyordu benim yakın bir arkadaşım. ayaklarına. çok iyi geliyor diyordu. aldırıp deniycem ben. bakalım işe yarıycak mı?

nazom aynen senin dediğin gibi, annem emdikten sonra gazını çıkarmadan uyutmuyor. bazen pes ediyor çıkmayınca, o zaman mutlaka ağlayarak uyanıyor Tuna :(

Göğüsler için garmastan pomad denedin mi canım...
Ben peşin peşin alıp koymuştum emecek diye de, şimdi süs olaraktan duruyor :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
mrb şeker,

canım allah kolaylık versin.bir minnak bebe koskoca insanın her yerini sızlatabiliyor ya..doğmadan önce sızlayan yerler baska doğduktan sonra baska..bosuna demiyorlar hakikaten cennet annelerin ayakları altındadır diye demekki.....

elma yağını hiç duymamıstım.aklımızda olsun bu da.gelince görücez basımıza gelecekleri...:durbun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar