2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

sağolasın aslıcım Allah dermensız dert vermesin kendimizi öyle avutuyoruz
annemin sesi kötüydü babamı kaybettik kadın daha ona alışamadı birde bu çıktı hayırlısı herşey rabbimden
banada nane limon iyi geliyor az kalmış gerçi evde daha rahat olursun

aminn bacım inşallah..sende kaybettin babanı canım başınız sağolsun:(gelen rabbimden canım ne denirki dediğim gibi kolay atlatacaktır allahın izniyle..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım bende fototerapi aldırırken mamayı bibaronla verdim iyi beslensin diye. Sonrasında memeyi zor kabul etti. Biberona alışıyor hemen. Ama geceleri emzik veriyorum..Emmeyi çok seviyor,emzikle biraz avutuyorum..

Evet canım biberon meme düşmanı maalesef.Ben genel anesteziyle sezeryan oldum ya, bir de diyabetliydim.Bebeğin kan şekeri biraz düşüktü, ben ayılmadan mamayı dayamışlar sanırım bebek hemşireleri.Tabi kan şekerinin düşmesi daha büyük sorun ama sonradan da memeyi almadı.Gerçi ben biberon alışkanlığından da olduğundan emin değilim, zira memeyi ağzına alıp sonra reddederdi öyle olsa.Ağzına bile almıyor, basıyor yaygarayı.Dilini değirir değirmez suratında bi öğürme ifadsi oluşuyor....Benden çıkmış beni beğenmiyo hanım

bu olayı bile tecrübe etmişsinn...babuşum ya süpersin..her sorunun cevabı var sende..ya bilginle ya tecrübenle.. seni öpüüyorum kocaman

:utan::utan::utan:

selam hanımlar,
o kadar alıntı yapıom ama kuzey uyanınca hepsi kalıyor, bilg.ı kapatıp ona koşuyoruz. sabahtan beri bi yazamadım, gaz sancılarıyla başımız belada. sancı geldi mi yıkıyo ortalığı, nefes alamayacak kadar ağlıyo neredeyse.

hatırladığım kadarıyla hayatım da benim gibi depresyondaydı :( bugün ben biraz daha iyiyim. dün facebook a oğlum adına albüm açtım, 5 foto ekledim, gelen yorumlara sevindim moralim biraz yerine geldi.

bugün de dedesi annenanesi ne kadar büyüdüğünü görebilecekler acaba diye ağladım. kendime kızdım onlara kızıyorum diye. ne kadar vakit geçirirlerse kar diye ağladım.

bblau nun da babasının seneyi devriyesiymiş. Allah rahmet eylesin tekrar babuş.

gökçe de hastaneden çıkmış çok şükür. Allah aden e sağlık sıhhat versin tez zamanda inşallah.

henüz doğuramayanları da Allah kurtarsın :)

bu arada tansel gelmiş bugün, selim paşa da iyiymiş çok şükür.

pikecim, her işini kendin yapıyorsan bravo sana... ben altını değiştirirken yardım alıyorum, hatta çoğu zaman ben değiştirmiyorum.

çıkıyorum şimdi, unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar...

layla da elini yakmıştı hatırladım şimdi, geçmiş olsun...

Teşekkürler lilacsım...Senin de daha iyi olmana sevindim....

iyi akşamlar LİLACS cım gaz sancısı çok kötü oluyor rezene ve papatya çayı denesen milupanın ben ilk oğlanda faydasını görmüştüm birde anason aklıma gelenler
sürekli yanında birileri olacakmı ?

Rezeneyi direkt bebeğe mi vericez laylam,zararı olmasın?
Kendimiz mi içicez.Ben milupanın rezene çayını aldım ama tadı iğrenç.Sütten geçer mi bebeğe?Sanki sancısı biraz daha az gibi normale göre bu ara ama...

rezeneyi içmedi layla, ben de içmeye çalıştım ama milupanınkini içemedim. normal rezene içiyorum kendim, sütten geçsin diye.
yanımda birileri her zaman olmayacak tabi ama annem 40ı çıkmadan evime göndermiyor, evim de 5-10 dk uzaklıkta.

biz de colonix (galiba böyleydi) aldık, iyi geliyor ama sancı bazen her gün bir kez en az tavan yapıyor... sizinki hiç sancılanmıyor mu?

günaydın aslı bacım, nasılsın?

Benimki feci sancılanıyor.Hatta şöyle diyim kıvranıyor.Yüzü kıpkırmızı oluyor, yüzünde bi ıkınma ifadesi.
Kafasını kaldırıyor, boynunu uzatıyor kaplumbağanın kabugundan çıkması gibi böyle, ağlıyor sonra da....
Zaten surat ifadesinden, mimiklerinden sancı geldiğini anlıyosun.
Büyük insan gibi ıkınıyo yavrum yazık...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam canım hoşgeldin
geçmiş olsun layla, neyse ki kötü huylu değilmiş, böyle düşün iyi gelecektir sana da. Allah annenin de yardımcısı olsun, bir acıya katlanırken üstüne zor olmuştur eminim ama iyi huyluymuş deyip moral vereceksiniz ona da artık.
teşekkür ederim lilacs cım dediğin gibi tabi ama insan ilk duyduğunda şok yaşıyor tabii annemi düşünemiyorum Allah yardımcısı olsun
aminn bacım inşallah..sende kaybettin babanı canım başınız sağolsun:(gelen rabbimden canım ne denirki dediğim gibi kolay atlatacaktır allahın izniyle..
sağolasın aslım herşey Allahtan şükür edip dua edecez artık

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

canım benim yalnız kaldın sabahları desene miğden nasıl oldu dün iyi geldimi nane limon?bende çok sıkılıyorum uykuda yok 2 gündür patlamak üzereyim üniversiteye giden kardeşim var beyninde iki tane kist çıkmış annemin morali çok kötü kötü huylu değilmiş ama kontrol altında olması gerekiyormuş durup durup ağlama geliyor

Geçmiş olsun laylam Allah şifa versin :(

:teselli: Canımmmm naber?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Rezeneyi direkt bebeğe mi vericez laylam,zararı olmasın?
Kendimiz mi içicez.Ben milupanın rezene çayını aldım ama tadı iğrenç.Sütten geçer mi bebeğe?Sanki sancısı biraz daha az gibi normale göre bu ara ama...

benim oğlanın çok gaz sancısı oluyordu doktora götürdük metsil diye damla ve milupanın rezene çayını vermişti hatta halamız papatya çayıda veriyordu benim oğlan ne verirsen içiyordu:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Geçmiş olsun laylam Allah şifa versin :(

:teselli: Canımmmm naber?

iyiyiz canım biz şükür bir sıkıntı yok şükür sadece bu ara asya iyice düştü yerlere ben oturunca oda resmen kafa üstü annesinin kucağına oturuyor:D:D

siz naptınız bakim kuzeyim nasıl paşam banyo yapmış dün gene kurban olduğum ayy yaa böyle varya resmen bebek kokusu geliyor bazen burnuma mis gibi:D:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Babuş Sıla'yı hergün yıkıyonuz mu?
Annem hergün yıkıcaz dedi, ama fazla değil mi hergün? Bi de derisi soyuluyor, deri değiştiriyormuş daha neler öğrencem bakalım.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

sağolasın azommm hoşgeldin sizin gaz sorununuz varmı?

Çok şükür yok canım, alttan üstten kendisi attırıyor :)

iyiyiz canım biz şükür bir sıkıntı yok şükür sadece bu ara asya iyice düştü yerlere ben oturunca oda resmen kafa üstü annesinin kucağına oturuyor:D:D

siz naptınız bakim kuzeyim nasıl paşam banyo yapmış dün gene kurban olduğum ayy yaa böyle varya resmen bebek kokusu geliyor bazen burnuma mis gibi:D:D

Oyyy yerim onu, assolist hanım en son gelecek :D
Hergün banyo faslımız var, ilkini videoya çektim :D Altınada shakiradan waka waka şarkısını ekledim komik oldu :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
geçmiş olsun layla, neyse ki kötü huylu değilmiş, böyle düşün iyi gelecektir sana da. Allah annenin de yardımcısı olsun, bir acıya katlanırken üstüne zor olmuştur eminim ama iyi huyluymuş deyip moral vereceksiniz ona da artık.

dünyam benim de bir göğsümden süt anca sağarak geliyor, kendim elimle sağmaya çalışınca bile yok, sadece pompayla uğraşınca biraz çıkıyor... üzüntüden mi ki acaba???

Emdigi zaman agzında goruyorum sutu ama bos gogusum. Sanki doymuyormus gibi geliyor. Ama doymasa surekli aglar yalanır durmaz diye de dusunuyorum. Emdikten sonra uyuyor oglum.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Çok şükür yok canım, alttan üstten kendisi attırıyor :)

Oyyy yerim onu, assolist hanım en son gelecek :D
Hergün banyo faslımız var, ilkini videoya çektim :D Altınada shakiradan waka waka şarkısını ekledim komik oldu :D

aynen öyle en minnağı benim kızım olacakinşallah..
ayy süper yaaa pipisini yediğim yüzüne işemiyormu banyodan sonra hahaaahaaaa salıverirler ya genelde pipi kocaman olunca kork bacım:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

canım benim yalnız kaldın sabahları desene miğden nasıl oldu dün iyi geldimi nane limon?bende çok sıkılıyorum uykuda yok 2 gündür patlamak üzereyim üniversiteye giden kardeşim var beyninde iki tane kist çıkmış annemin morali çok kötü kötü huylu değilmiş ama kontrol altında olması gerekiyormuş durup durup ağlama geliyor

canım benim cok geçmiş olsun..:( allahtan kötü huylu değilmiş.üzmemeye calıs kendini..allah acil şifalar versin canım benim ya...

kızlar bende az önce doktordan geldim.yine nst ve yine alttan muayene oldum.sıkıntı basmaya basladı.insan her doğumunu aynı olacak sanıyor.yanılmışım..doktor istediğin an suni sancıyla doğumu baslatabilirim her sey hazır dedi.ama biz biraz daha bekleyelim dedik.doktorumuzda bizimle aynı fikirde.bebeğin kafası iyice yerleştiğinden nerdeyse adım atamıyorum.arabaya inip binmek bile mesele.acılmamız ilerlememiş sancılarımız var ama düzenli değil.bu kız biraz inatçı sanırım.madem yola cıktın gelsene güzel kızım....

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Esimin gidip actırması lazım sigortasını cocugun. Olmazsa dedigin gbi hemen gideriz bir doktora.

canım her doğan yeni bebek artık baba-anne sigortalı olsun olmasın devlet tarafından 18 yaşına gelene kadar sigortalı oluyor..gidip sadece bilgi vermesi lazım sgk ya ihmal etmeyin derim

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Babuş Sıla'yı hergün yıkıyonuz mu?
Annem hergün yıkıcaz dedi, ama fazla değil mi hergün? Bi de derisi soyuluyor, deri değiştiriyormuş daha neler öğrencem bakalım.

biz 40 gün hergün yıkamıştık oğlumu gelişimi açısından iyi geliyormuş birde suyu çok seviyordu rahat uyuyordu banyodan sonra bebe yağıyla masaj yapsoyulması için

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar