2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Canım benim de ayaklarımda dönüklük varmış, kollarımda da.
Zeytinyağıyla masaj yapmış geçirmiş annem.
Geçer Allahın izniyle...
Senin süt sorunun ne canım?

hımm çok sevindm bu cevabına.. ben de z.yagı masajı yapacagım ama ayağın neeresine yapsamm bilemedim eklem yerine sürerek mi yapmalıyım acep gösterdiği hareketi..karar veremedim..cahil mühendislik
sütüme gelince sadece emziriyorum mama vermiyorum gündüzleri uyuması iyi..geceye sütüm kalmıyor mu ne..gece 2 kere uyanıyor 1 saat emiyor dalıyr bi daha emiyor...hele bugece bi sıkıntısı vardı sabah ettk beraber..
ANNELİK=UYKUSUZLUK..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hımm çok sevindm bu cevabına.. ben de z.yagı masajı yapacagım ama ayağın neeresine yapsamm bilemedim eklem yerine sürerek mi yapmalıyım acep gösterdiği hareketi..karar veremedim..cahil mühendislik
sütüme gelince sadece emziriyorum mama vermiyorum gündüzleri uyuması iyi..geceye sütüm kalmıyor mu ne..gece 2 kere uyanıyor 1 saat emiyor dalıyr bi daha emiyor...hele bugece bi sıkıntısı vardı sabah ettk beraber..
ANNELİK=UYKUSUZLUK..

Komple masaj yap canım zararı olmaz.Benim kolum ve bacağım resmen yamukmuş annem anlatıyor.Orak şeklindeydi diyor.Masaj yapmış sürekli annem...
Allahın izniyle hiçbişey kalmayacaktır...
Annelik uykusuzluk evet.Allah razı olsun annem bana çok yardımcı oluyor da biraz uyuyabiliyorum...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Aynen canım feci terliyorum ben de.Lohusalar çok terlermiş zaten...
Mamayı biberonla veriyorum canım.
Kendileri kaşığı da kabullenmiyolar...

canım bende fototerapi aldırırken mamayı bibaronla verdim iyi beslensin diye. Sonrasında memeyi zor kabul etti. Biberona alışıyor hemen. Ama geceleri emzik veriyorum..Emmeyi çok seviyor,emzikle biraz avutuyorum..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Komple masaj yap canım zararı olmaz.Benim kolum ve bacağım resmen yamukmuş annem anlatıyor.Orak şeklindeydi diyor.Masaj yapmış sürekli annem...
Annelik uykusuzluk evet.Allah razı olsun annem bana çok yardımcı oluyor da biraz uyuyabiliyorum...

Uykusuzluk çok büyük sorun. Eşim ve annemle geceleri nöbet tutuyoruz:) Biraz uyuyorum. Ama Selim paşa bana acyip alıştı. Bazen sadece kcağımda uyumak istiyor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ANNELİK=UYKUSUZLUK..

Ben beşiği oturmaodasına taşıdım, daha sıcak diye. Gecede bütün kanalları izliyoru..:) Ya bide gaz sorunu oluyor..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

bu olayı bile tecrübe etmişsinn...babuşum ya süpersin..her sorunun cevabı var sende..ya bilginle ya tecrübenle.. seni öpüüyorum kocaman

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Ben beşiği oturmaodasına taşıdım, daha sıcak diye. Gecede bütün kanalları izliyoru..:) Ya bide gaz sorunu oluyor..

Allahtan benim evimin en sıcak yeri yatak odası beşikte orda zaten..seninki kanal izliyor benimki yakında babasıyla beni izlemez inş:cokkomik:
buaradateyzesi benim kurabiyemin o kadar komik mimikleri varki izlemeye doyamazsın:utan:benim favorim yandan kıyak gülüşü..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

ne olsun hep aynı koca bir göbekle ordan oraya atıyorum kendimi:cokkomik:sen nasıl oldun kuzey nasıl?

:D Az kaldı canım az daha sabret :)
Ben iyiyim bugün makyaj yaptım kendimi daha iyi hissettim :D Kuzey iyi banyo yaptı yine uyuyor mışıl mışıl..Bende şimdi yalan dünyayı izlicem fırsattan istifade :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
:D Az kaldı canım az daha sabret :)
Ben iyiyim bugün makyaj yaptım kendimi daha iyi hissettim :D Kuzey iyi banyo yaptı yine uyuyor mışıl mışıl..Bende şimdi yalan dünyayı izlicem fırsattan istifade :)
evet az kaldı sabır yok ama
valla iyi yapmışsın malüm savaştan çıktın normale dönmeye çalışıyorsun kuzey beyeda sıhatler olsun da büyüsün kuzucuk mis gibi olmuştur:utan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam hanımlar,
o kadar alıntı yapıom ama kuzey uyanınca hepsi kalıyor, bilg.ı kapatıp ona koşuyoruz. sabahtan beri bi yazamadım, gaz sancılarıyla başımız belada. sancı geldi mi yıkıyo ortalığı, nefes alamayacak kadar ağlıyo neredeyse.

hatırladığım kadarıyla hayatım da benim gibi depresyondaydı :( bugün ben biraz daha iyiyim. dün facebook a oğlum adına albüm açtım, 5 foto ekledim, gelen yorumlara sevindim moralim biraz yerine geldi.

bugün de dedesi annenanesi ne kadar büyüdüğünü görebilecekler acaba diye ağladım. kendime kızdım onlara kızıyorum diye. ne kadar vakit geçirirlerse kar diye ağladım.

bblau nun da babasının seneyi devriyesiymiş. Allah rahmet eylesin tekrar babuş.

gökçe de hastaneden çıkmış çok şükür. Allah aden e sağlık sıhhat versin tez zamanda inşallah.

henüz doğuramayanları da Allah kurtarsın :)

bu arada tansel gelmiş bugün, selim paşa da iyiymiş çok şükür.

pikecim, her işini kendin yapıyorsan bravo sana... ben altını değiştirirken yardım alıyorum, hatta çoğu zaman ben değiştirmiyorum.

çıkıyorum şimdi, unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar...

layla da elini yakmıştı hatırladım şimdi, geçmiş olsun...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyi akşamlar LİLACS cım gaz sancısı çok kötü oluyor rezene ve papatya çayı denesen milupanın ben ilk oğlanda faydasını görmüştüm birde anason aklıma gelenler
sürekli yanında birileri olacakmı ?

calla

Üye
Tepki
20
kizlar pek giremiyorum kizim krese gitmiyor evde bilg acinca yapisiyor.. herkesin kandili mubarek olsun, allah dualarinizi kabul etsin.. :utan:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sanırım önümüzdeki 12 gün ben sabahları böyle yanlız olacağım:mendil::mendil:
günaydın kızlar genede elbet görürsünüz:(:(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
iyi akşamlar LİLACS cım gaz sancısı çok kötü oluyor rezene ve papatya çayı denesen milupanın ben ilk oğlanda faydasını görmüştüm birde anason aklıma gelenler
sürekli yanında birileri olacakmı ?

rezeneyi içmedi layla, ben de içmeye çalıştım ama milupanınkini içemedim. normal rezene içiyorum kendim, sütten geçsin diye.
yanımda birileri her zaman olmayacak tabi ama annem 40ı çıkmadan evime göndermiyor, evim de 5-10 dk uzaklıkta.

gaz için metsil damla verdi dr bize iyi geldi

biz de colonix (galiba böyleydi) aldık, iyi geliyor ama sancı bazen her gün bir kez en az tavan yapıyor... sizinki hiç sancılanmıyor mu?

sanırım önümüzdeki 12 gün ben sabahları böyle yanlız olacağım:mendil::mendil:
günaydın kızlar genede elbet görürsünüz:(:(

günaydın aslı bacım, nasılsın?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın lilacsım biz kızımla iyiyiz şükür siz nasılsınız bakalım benim koca adamım napıyor artık kocaman oldu benim paşam maşallah:utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar