bu doktorlar normal değil haaa ciddiye alınmayınca daha çok sinirleniyosun iş yerinde nane limon yapma şanssın varmı?
aynen öyle yaa deli oldum..biliyorum beni rahatlatmak için yapıyor ama geriliyorum daha beter farkında değil..
faydası olurmu dersin hemen yaptırayım ozaman bacım
benim doktorda öyle anlıyorum seni nane limon çok iyi geliyor bana yaptır hemen
babuş uyudumu kurabiyen ?yerim onu bennnkoluma silverdin sürdüm canım sanki sızısını aldı banyo yaparken zor olacak
kendine ii bak güselim umarım beraber doğururz yarın görüşürüz kısmetse yavrumtamamm yavruşummm
afiyet bal şeker olsun yarasın eymenciğimeeee
yarın görüşürüz inşş senin vaktin olmaz herhalde misafirin var malumm
ama en azından doğumdan önce belki son girüşmemiz olurrr
ama inşşşş aynı gün doğururuzzzzz
öpüom çok
bende çıkıom çamaşırım var asılacak çok işim var çok
ayyy müthiş bi haber bu mükemmel çok şükürrŞimdi Gökçe aradı taburcu olmuşlar
Ay çok sevindim yaaaaa maşallah...
Hepinize selamı var kızlar 1-2 gün gelemem sonra gelicem dedi...
offfff kolumu yaktım hemde buhardan su topluyor çok acıdı yaww bi bu eksikti zaten canım burnumda
kızlarrr irem hanımla banyoya giriyoruz şimdik.anne senle yıkanmak istiyorum dedi uzun zamandır yıkanmıyodu benle dedim hadi küçük cadı gelmeden yıkanalım.biz bıcı bıcı yapmaya gidioruzzz..öpüldünüz..
laylacım geçmiş olsun canım
bblau günde 2 göğüsten kaç cc sağıyosun
Canım hastaneden çıktığım ilk zamanlar günde iki göğüsten 750-800 ml sağıyordum.Sonra azaldı birden...350ye filan düştü...Şimdi artırmaya çalışıyorum,sık sağarak ve yiyecekler filan...
Senin ne kadar oluyor?
Selam kızlar nasılsınız?
Kızlar, dualarını eksik etmeyen ve iyi dileklerde bulunan bulunmayan herkese sonsuz teşekkür ederim...
Şuan inanılmaz karman çorman bir durumdayım. Uyumam gerek çünkü 4 te kalkıp duşumu alacağım, son hazırlıklarımı tamamlayıp saat 5.30 gibi evden çıkacağım inşallah. 6'da hastanede olmam gerekiyormuş. 6.30-6.45 aralığında ameliyata gireriz dedi doktorumuz. Ama uyumak istemiyorum. Kızımı bir daha içimde hissedemeyecek olmanın verdiği garip bir hüzün var üstümde. O minik tekmeler, hıçkırıklar, popo kaldırmalar olmayacak artık içimde... Neyse işte buna üzülürken, kızımı göreceğim, kokusunu duyacağım için de heyecanlanıyorum. Bak şimdi de heyecandan midem bulandı...
Neyse fıstıklar ben çıkıyorum. Son gözden geçirmeleri yapayım. Sonra da uyumaya çalışayım. Malum yarın bizim için büyük gün
Allah'a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyin, zira bu anne adayı birazcık korkuyor...![]()
maşallahhh
biberonun kaçlık senin
benim 125 cclik
2sinden anca 40 cc çıkıyobide emiyo da tabii ayrıca
maşallahhh
biberonun kaçlık senin
benim 125 cclik
2sinden anca 40 cc çıkıyobide emiyo da tabii ayrıca
Allah'ım cıldırıcam yaaa. Cocugumun ismini koyduk kimligi cıktı hala baska isim arıyolar..! Esimin annanesi takmıs ADEM ADEM diye cocuga Adem olucak ismi diyo bunu ben koydum digerini siz koyun diyor lafa bak! Sanki cocugu yaparken katkıda blundu ya Ona dusuyor ismin koymak. Neymis Batuhan Peygamber ismi degilmis o sayılmazmıs Adem olucakmıs. Ölür müsü öldürür müsün. Valla sinirime oturup aglıycam surda yaa!
Bu aksam ezanı okunacak cocugun icimden bir ses nedense esimin Batuhan Adem diye kulagına okutturacagını soyluyor ama hadi hayırlısı bakalım. Eger oyle birsey olursa esimle cok kavga ederiz ya neyse..
iyiyiz cnm sen nasılsın ne dedi bakim doktor batuhana?
Topugundan kan alındı. Sarılık cok az da olsa var dedi her bebekte gorulur normal dedi. Bol bol emzir kendiliginden gecer dedi. Kilosu 3300 gr olmus
Dogdugundan bu gune 30 gr mı almıs. Tabi bir de sisliginin inmesi var ama o ne kadar bilmiorum.. Saglıkocagına goturduk. orda da tartıldı boyu olculdu hastanede cıplak 3300 geldi saglıkocagında kıyafetle 3460 gr geldi boyu da 48 cm dedi hemsire. Kimin dedigi dogru bilemedim! Hastanede 50 cm cıkan cocuk 1 haftada 48 cıkıyor hemsire oglun 1 haftada cekmis diyerek guldu..
Oglumun kolunda biraz ice donukluk varmıs. Hemsire oyle dedi ama kilo aldıkca gcebilir dedi. Gene de bir ortapediste gostein dedi. Allah'ım insallah birsey cıkmaz cok uzuluyorum, suan dokunsan aglayacak durumdayım..
Rabbim hepimizin evlatlarına herseyden once saglık sıhat versin insallah..
hey yarabbim yaa ne fenalar haaa arkadaş bu kadar karışılmaz yeminle yaa