ne güzell haber.cok sevindimm.geçmişler olsun kuzucuğaa...Şimdi Gökçe aradı taburcu olmuşlar
Ay çok sevindim yaaaaa maşallah...
Hepinize selamı var kızlar 1-2 gün gelemem sonra gelicem dedi...
Hoşgeldin canım kandilin mübarek olsun...
banada msjda antibiyotiğin bitmesini bekliyoruz yazmıştı sonra aradı,dualarınızla taburcu oluyoruz şimdi dedi.Maşallah
Kızlar bu arada tek elimle yazıyorum ada hnm kucakta uyuyacakmış...Prenses hazretleri
offfff kolumu yaktım hemde buhardan su topluyor çok acıdı yaww bi bu eksikti zaten canım burnumda
nazom hayırdır son 5 çarşambamı doğuracan
mucukss..şuna bir bakın kızlar
nazom eğildim öp bakim muahhhhhhh pekt datlıymış ayolll
offfff kolumu yaktım hemde buhardan su topluyor çok acıdı yaww bi bu eksikti zaten canım burnumda
amann tühh ya naparken yaptın canım bol su ile yıka
bilmiyom laylam öle züürt tesellisi olsun diye yazdım işte.hedefimiz salı.gerçi görümcen sen bu gece doğurcan diye tutturdu ama du bakalım.
mucukss..hah öle yaa..bide onların beklentileri var bizden.aklıma bak su konusana filmi geldi.kimbilir bizim yaptığımız maymunluklara neler diyorlardır bee..
napıyosun güzelim.sende kendini yaralama potansiyeli var evin içinde.gecen de bişiy olmustu.dikkat et canım ya..geçmiş olsun.silverdin gibi bi krem varsa hemen sürsen ii gelir
bu gece doğurma hava çok soğuk heryer buz onaylamıyorum görümcene söyle bugün müsait değilsinevet yaa bu aralar kendimle zorum var geçende parmağımı rendeledim tam iyileşti kolumu yaktım hakkımda hayırlısı silverdin sürdüm yoğurt kıvamında inşallah iyi gelir
aman dikkat et laylam yaaa..
ya benim gene miğdem bulanıyor off allahım derin nefes almaktan çiğerlerim patlayacak
kuzum senin ne cok miğden bulandı bu ara.tüh yaa.doktoruna bi sorsan bu işi.
aman dikkat et laylam yaaa..
ya benim gene miğdem bulanıyor off allahım derin nefes almaktan çiğerlerim patlayacak
aslım doktorunla görüşsen bir iki kerelik değilki sürekli oluyor ben istifra ediyordum biraz rahatlatıyordum ama bebeğim karnımda taş gibi toplanıyordu sende ihmal etme telefon etsen
kızlarrr irem hanımla banyoya giriyoruz şimdik.anne senle yıkanmak istiyorum dedi uzun zamandır yıkanmıyodu benle dedim hadi küçük cadı gelmeden yıkanalım.biz bıcı bıcı yapmaya gidioruzzz..öpüldünüz..
görüştüm bacım gayet lakayt cevap verdi normalmiş..eğer geçmezse başka bir doktora gidicem yaa bu ne böyle hamileiğimin başlarına döndüm tekrar resmen
kızlarrr irem hanımla banyoya giriyoruz şimdik.anne senle yıkanmak istiyorum dedi uzun zamandır yıkanmıyodu benle dedim hadi küçük cadı gelmeden yıkanalım.biz bıcı bıcı yapmaya gidioruzzz..öpüldünüz..
canım ne güzel ne mübarek bir güne denk gelmiş bu yılki senesi..rabbim yattıkları yerde huzurlu eylesin inşallah..bu akşam baban içinde dua edeceğim inşallah canım
ne güzell haber.cok sevindimm.geçmişler olsun kuzucuğaa...
saol canım.hepimizin kandili mübarek olsun.baban nur içinde yatsın canım..dualarımızda olsun bu gece.. ben senin o minnak kızını yerim beee..kucakta uyuyacak heenerde istiyosa orda uyusun zilloş
aslım,laylam alıntı yaptım cıkmamıs hosbuldum.nasılsınız bakim? yaklasın bi öpim sizi..