2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Şimdi Gökçe aradı taburcu olmuşlar :)
Ay çok sevindim yaaaaa maşallah...
Hepinize selamı var kızlar 1-2 gün gelemem sonra gelicem dedi...
ne güzell haber.cok sevindimm.geçmişler olsun kuzucuğaa...
Hoşgeldin canım kandilin mübarek olsun...

banada msjda antibiyotiğin bitmesini bekliyoruz yazmıştı sonra aradı,dualarınızla taburcu oluyoruz şimdi dedi.Maşallah

Kızlar bu arada tek elimle yazıyorum ada hnm kucakta uyuyacakmış...Prenses hazretleri :utan:

saol canım.hepimizin kandili mübarek olsun.baban nur içinde yatsın canım..dualarımızda olsun bu gece.. ben senin o minnak kızını yerim beee..kucakta uyuyacak hee :D nerde istiyosa orda uyusun zilloş:evet:

aslım,laylam alıntı yaptım cıkmamıs hosbuldum.nasılsınız bakim? yaklasın bi öpim sizi..:huhuu:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
şuna bir bakın kızlar:):)

nazom eğildim öp bakim muahhhhhhh pekt datlıymış ayolll:huhuu::huhuu:

Ekli dosyalar

• SALKL%~1.JPG
    SALKL%~1.JPG
    63,7 KB · Görüntüleme: 52

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
offfff kolumu yaktım hemde buhardan su topluyor çok acıdı yaww bi bu eksikti zaten canım burnumda:mendil:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazom hayırdır son 5 çarşambamı doğuracan:)

bilmiyom laylam öle züürt tesellisi olsun diye yazdım işte.hedefimiz salı :).gerçi görümcen sen bu gece doğurcan diye tutturdu ama du bakalım.
şuna bir bakın kızlar:):)

nazom eğildim öp bakim muahhhhhhh pekt datlıymış ayolll:huhuu::huhuu:
mucukss..hahahah öle yaa..bide onların beklentileri var bizden.aklıma bak su konusana filmi geldi.kimbilir bizim yaptığımız maymunluklara neler diyorlardır bee..
offfff kolumu yaktım hemde buhardan su topluyor çok acıdı yaww bi bu eksikti zaten canım burnumda:mendil:

napıyosun güzelim.sende kendini yaralama potansiyeli var evin içinde.gecen de bişiy olmustu.dikkat et canım ya..geçmiş olsun.silverdin gibi bi krem varsa hemen sürsen ii gelir :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

bilmiyom laylam öle züürt tesellisi olsun diye yazdım işte.hedefimiz salı :).gerçi görümcen sen bu gece doğurcan diye tutturdu ama du bakalım.

mucukss..hahahah öle yaa..bide onların beklentileri var bizden.aklıma bak su konusana filmi geldi.kimbilir bizim yaptığımız maymunluklara neler diyorlardır bee..

napıyosun güzelim.sende kendini yaralama potansiyeli var evin içinde.gecen de bişiy olmustu.dikkat et canım ya..geçmiş olsun.silverdin gibi bi krem varsa hemen sürsen ii gelir :(

bu gece doğurma hava çok soğuk heryer buz onaylamıyorum görümcene söyle bugün müsait değilsin :)evet yaa bu aralar kendimle zorum var geçende parmağımı rendeledim tam iyileşti kolumu yaktım hakkımda hayırlısı silverdin sürdüm yoğurt kıvamında inşallah iyi gelir

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aman dikkat et laylam yaaa..

ya benim gene miğdem bulanıyor off allahım derin nefes almaktan çiğerlerim patlayacak

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

bu gece doğurma hava çok soğuk heryer buz onaylamıyorum görümcene söyle bugün müsait değilsin :)evet yaa bu aralar kendimle zorum var geçende parmağımı rendeledim tam iyileşti kolumu yaktım hakkımda hayırlısı silverdin sürdüm yoğurt kıvamında inşallah iyi gelir

bencede cok soğuk bu gece zaten öle bi hazırlıkta yok bizde:evet: ağrım sızım yok cok şükür.dikkat et güzelim kendine iyi yapmıssın silverdin alır acısını en azından..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

kuzum senin ne cok miğden bulandı bu ara.tüh yaa.doktoruna bi sorsan bu işi.

aradım sekreterine sordum neyse bağladı dedim 3-4 gündür miğdem bulanıyor özelliklede öğleden sonra dedim aa aslıcım hamilemisin yoksa dedi salak bir bozuldum:):)eeeeeee diye kaldım sonrada normal dedi biliyordum zaten normal diyeceğini adama son haftalarımda bir rahatlık çöktü haaa delimidir nedir önceden daha piypirikli daha heycan doluydu acaba doğuma yakın heycan kaybımı yaşıyorki delimi ne:cokkomik::cokkomik:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aman dikkat et laylam yaaa..

ya benim gene miğdem bulanıyor off allahım derin nefes almaktan çiğerlerim patlayacak

aslım doktorunla görüşsen bir iki kerelik değilki sürekli oluyor ben istifra ediyordum biraz rahatlatıyordum ama bebeğim karnımda taş gibi toplanıyordu sende ihmal etme telefon etsen

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarrr irem hanımla banyoya giriyoruz şimdik.anne senle yıkanmak istiyorum dedi uzun zamandır yıkanmıyodu benle dedim hadi küçük cadı gelmeden yıkanalım.biz bıcı bıcı yapmaya gidioruzzz..öpüldünüz..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

aslım doktorunla görüşsen bir iki kerelik değilki sürekli oluyor ben istifra ediyordum biraz rahatlatıyordum ama bebeğim karnımda taş gibi toplanıyordu sende ihmal etme telefon etsen

görüştüm bacım gayet lakayt cevap verdi normalmiş..eğer geçmezse başka bir doktora gidicem yaa bu ne böyle hamileiğimin başlarına döndüm tekrar resmen:(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlarrr irem hanımla banyoya giriyoruz şimdik.anne senle yıkanmak istiyorum dedi uzun zamandır yıkanmıyodu benle dedim hadi küçük cadı gelmeden yıkanalım.biz bıcı bıcı yapmaya gidioruzzz..öpüldünüz..

benim oğlanın böyle isteği olmuyor nedenki:)hatta banyo kapısınıda kitliyor erkeğimmmm

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
görüştüm bacım gayet lakayt cevap verdi normalmiş..eğer geçmezse başka bir doktora gidicem yaa bu ne böyle hamileiğimin başlarına döndüm tekrar resmen:(

bu doktorlar normal değil haaa ciddiye alınmayınca daha çok sinirleniyosun iş yerinde nane limon yapma şanssın varmı?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım ne güzel ne mübarek bir güne denk gelmiş bu yılki senesi..rabbim yattıkları yerde huzurlu eylesin inşallah..bu akşam baban içinde dua edeceğim inşallah canım

Amin canım...Çok teşekkürler Allah razı olsun...

ne güzell haber.cok sevindimm.geçmişler olsun kuzucuğaa...

saol canım.hepimizin kandili mübarek olsun.baban nur içinde yatsın canım..dualarımızda olsun bu gece.. ben senin o minnak kızını yerim beee..kucakta uyuyacak hee :D nerde istiyosa orda uyusun zilloş:evet:

aslım,laylam alıntı yaptım cıkmamıs hosbuldum.nasılsınız bakim? yaklasın bi öpim sizi..:huhuu:

Saol canım Allah razı olsun..
Kucakta uyuyo kız zilli...

Ay canım benim geçmiş olsun, bepanthene var mı hemen sür varsa...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar