2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

yaa azoo korkuyom yaa deme böle kocam izmirde :( yarın sabah anca burda olcak bugece yolcu ordan k.validemle k.pederde geliyo annem babam yanımda ama kocamın destek olduğu gibi olmazz :aglayan: yalancı sancıdır inşallah

yaaa tabii gelsinde teyzesi şimdi değil hem daha minik hem ben daha ayağımı bile uzatmamışken gelmesin bide babasıda burda değil :(

Korkma tatlım Allah hayırlı olduğu zamanda gönderecek onu.

gaz ypmaz mı ya ben mi yanlış biliyorum

benimki uyuyodu ama sürekli ağzı aranıyo ama battaniyesini bile emiyo ağzı boş kalmasın yeter ki ben de aç değil diye düşündüm
ama dr kendini açlığa adapte ediyor dedi içim acıdı

Ne bilim kız :D Sen bana soruyon ben sana :D
Sen mama veriyor musun?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben süt olsun diye
bulgur pilavı
soğan
hipp çay
tahin helvası
bol su

ama ne kadar sütüm var tartışılır

Ben de humana çay
mercimek çorbası soğan :D
Elma hoşafı
bol su

Yalnız herkes ayrı bişey söylüyor, obez oluruz herkesi dinlersek..Ay acıktım bak akşam yemeği muhabbetlerimiz aklıma geldi :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

Sen mama veriyor musun?

ben gaz yapar biliyorum :D

2 gündür başladım üzüle üzüle

lilacsc'cım bu arada aynı durumdayız
bütün gün şu durumdayım emziriyorum sağıyorum emziriyorum
ve eşim işten geliyo oğlunu kucağına alıyo biraz pişpişleyip acıkmış bu annesiii acıkmış bu annesiii ve bana fenalık geliyo
her an aç sanki bu çocuk en sonunda yap mama tıka basa doldur dedim çok can sıkıcı maalesef

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ben de humana çay
Elma hoşafı
bol su

Yalnız herkes ayrı bişey söylüyor, obez oluruz herkesi dinlersek..Ay acıktım bak akşam yemeği muhabbetlerimiz aklıma geldi :D

he ben de ayva hoşafı onu unytmuşum
zaten karnım aşağı sarkık obez gibi oturuyorum
daha dikişlerime bile bakamadım
bakabileceğimi de sanmıyorum daha

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ben de humana çay
Elma hoşafı
bol su

Yok kızlar oyle cok see abanmayın sut olduktan sonra her turlu oluyor. Cok sukur benim sutum ogluma yetşyor diye dusunuyorum. Corba cok icin bende iyi sut yapıyor corba ve normal cay iciyorum ben o da sut yapıyor .

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben gaz yapar biliyorum :D

2 gündür başladım üzüle üzüle

lilacsc'cım bu arada aynı durumdayız
bütün gün şu durumdayım emziriyorum sağıyorum emziriyorum
ve eşim işten geliyo oğlunu kucağına alıyo biraz pişpişleyip acıkmış bu annesiii acıkmış bu annesiii ve bana fenalık geliyo
her an aç sanki bu çocuk en sonunda yap mama tıka basa doldur dedim çok can sıkıcı maalesef

Ay hepimiz aynıyız galiba..Eşimin bu kadar pimpirikli olduğunu bilmezdim ben..Geçen altını değiştiriyor annem..Eşim gitmiş başına "anne ben tutayım oğlanı sabit dursun çok sallanıyor altı değişirken" diyor..Güler misin ağlar mısın :D
Her çocuğu kucağa almamda "başını tut, aman ayhhh" felan diyor yicek dümsüğü benden en sonunda :D

Hu huuu selam kızlar :utan:

Selam canım naber nasıl gidiyor :)

he ben de ayva hoşafı onu unytmuşum
zaten karnım aşağı sarkık obez gibi oturuyorum
daha dikişlerime bile bakamadım
bakabileceğimi de sanmıyorum daha

Bende bakamadım..40ımız çıkana kadar da bakamam..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsin canım
amin cnm dünyam gibi sayıkladım sayıkladım cöööööööö yapmasından mukaddesin bebeği gibi deme öle deme

Sen mama veriyor musun?
inşallah azoo dünyamda konuştu konuştu sonunda doğurdu
Hu huuu selam kızlar :utan:

aha iyi insan lafının üstüne anlat bakim sende sancın nasıl başladı yelizim sanırım benim doğum yakın sinyalleri veriyo sende 2-3 gün kıvrandın söledin paylaştın sonunda doğurdun

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Heee bir de kızlar esim gecen uzum incir ceviz badem fındık falan karısımı almıs. Onu yedigim gun goguslerim ta gibi geziyordum valla sagmak zorunda kaldım acısına yatamadım o gece. Cok guzel sut yapıyor bence deneyin.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yok kızlar oyle cok see abanmayın sut olduktan sonra her turlu oluyor. Cok sukur benim sutum ogluma yetşyor diye dusunuyorum. Corba cok icin bende iyi sut yapıyor corba ve normal cay iciyorum ben o da sut yapıyor .

Nerden anlıyon canım yettiğini? Ben anlamıyorum saf mıyım kız ben :D Kaç saat uyuyor? Emerken uyuyakalıyor ordan mı anlıyon?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Heee bir de kızlar esim gecen uzum incir ceviz badem fındık falan karısımı almıs. Onu yedigim gun goguslerim ta gibi geziyordum valla sagmak zorunda kaldım acısına yatamadım o gece. Cok guzel sut yapıyor bence deneyin.

Benimki de badem almış, yediriyor hergece bana.Demek doğruymuş :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

amin cnm dünyam gibi sayıkladım sayıkladım cöööööööö yapmasından mukaddesin bebeği gibi deme öle deme

inşallah azoo dünyamda konuştu konuştu sonunda doğurdu

aha iyi insan lafının üstüne anlat bakim sende sancın nasıl başladı yelizim sanırım benim doğum yakın sinyalleri veriyo sende 2-3 gün kıvrandın söledin paylaştın sonunda doğurdun

Tubisim benim kasıklarımda agrı vardı adet oldum olucam gibi oluyordum.

Cok sık degildi sancılarım oyle. Ama cuma aksamı baya sıklastı dakika tuttum 5 dk da 1 e dustugunu fark ettim. Boyle sancı giriyor, nefesimi kesiyor canımın acısına kasılıp kalıyordum oyle. Gecince hicbisey olmamıs gibi devam ediyrdum.

Ama sana tavsiyem tubisim sancıların sıklassa da suyuun gelmeden kanaman olmadan gitme hastaneye. Sancılar sıklastıgında hastaneye gittigin zaman Nst ye baglanıyorsn ve o yatakta yattıgın anda giren sancılar olduruyor insanı resmen..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar gülmeyin kızmayında bana bi yorum yapcam en güsel sütü ot yapar salata bol yeşillik haşlanmış ıspanak benzeri sebzeler inekleri niye otlatıyolar bol süt alsınlar die -ayse aynı hesap bizimde inekten farkımız yokki deneyin bakın nasıl ortıyo sütünüz her öğünde salata ve artı bulgur pilavını çok duydum süt yaptıgını

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tubisim benim kasıklarımda agrı vardı adet oldum olucam gibi oluyordum.

Cok sık degildi sancılarım oyle. Ama cuma aksamı baya sıklastı dakika tuttum 5 dk da 1 e dustugunu fark ettim. Boyle sancı giriyor, nefesimi kesiyor canımın acısına kasılıp kalıyordum oyle. Gecince hicbisey olmamıs gibi devam ediyrdum.

Ama sana tavsiyem tubisim sancıların sıklassa da suyuun gelmeden kanaman olmadan gitme hastaneye. Sancılar sıklastıgında hastaneye gittigin zaman Nst ye baglanıyorsn ve o yatakta yattıgın anda giren sancılar olduruyor insanı resmen..

yok benim ağrım bu anlattığın gibi değil tekrarlıyorum önce sağ tarafıma doğru belimden inceden sızlatan bir ağrı giriyor ardından ishal olcakmışım gibi bir karın ağrısı hemen akabindede karnım taş gibi oluyo ama süre düzensiz işte sorun orda

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar benim oglanın sarılıgı gecmeye basladı sanırım. Dunkune gore birz daha duzeldi yuzu. Yarın doktora kontrole gidicez bakalım ne diycek. Bir de benim dikislerim bugun acımaya basladı yaa :böö:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

yok benim ağrım bu anlattığın gibi değil tekrarlıyorum önce sağ tarafıma doğru belimden inceden sızlatan bir ağrı giriyor ardından ishal olcakmışım gibi bir karın ağrısı hemen akabindede karnım taş gibi oluyo ama süre düzensiz işte sorun orda

Benimkisi böyle başladı..Gerçi ilk suyum geldi benim..Sonra böyle oldu, 5 dk. 1e düşüncede acıtmaya başladı.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar benim oglanın sarılıgı gecmeye basladı sanırım. Dunkune gore birz daha duzeldi yuzu. Yarın doktora kontrole gidicez bakalım ne diycek. Bir de benim dikislerim bugun acımaya basladı yaa :böö:

Dikişlerine batticon sürüyon mu? Bak ben 1 hafta sürmedim salak gibi, dün canım çok acıdı, doktor baktı kızdı..Şimdi sürüyorum acı felan yok çok şükür.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar