2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
miğde yanması bitti yeni moda miğde bulantısı çıktı bende yaa sabahtan beri felaket bulanıyor hatta 1-2 kokudanda tiksindim ayyy yaaa neden oluyor bu:(:(

aslıcım o miğde bulantısı bendede var hele dün çok kötüydüm sebebi nedir acaba başlangıçta dahi bulantım olmamıştı

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
sen nasıl oldun nazom demincek sordum ama görmedin sanırım.şimdi nasılsın canım?
hadi yaa ama hemen doğum habercisi değildir demi böyle sürsün gene çekerim 2-3 hafta daha ama erkendende gelmesin kuzum çok zayıf daha 2500 bile olmamıştır eminim

canım görmedim..daha iyiyim hatta su anda ağrıyan bi yerimde yok.:evet: ben mide bulantısı yasamadığım için ilk dönemde ondan sordum.bu dönemde ne iş dedim.normal doğum yaklasıyor dedi aslım...senin minnak azcık daha beklesin insallah.bugun doktor bana bu hafta tut cocuğu içerde dedi.aklı sıra espri yaptı ama..39.haftayı görelim dedi.hee hee olur dedim.biz kızlarla konustuk haftaya salı doğurcam didim onada:evet:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

canım benim acılmam 3cm de kaldı en son.bugun alttan muayene etmedi.nst deki sancılara bakarak yorum yaptı.dedim ya ilk defa bu kadına gidince cok bişeyde soramadım.sadece şikayetimi anlattım.dünden bu yana aralıklarla gelip giden bel ağrısı falan.yerleşmiş tosbaa doğum her an baslayabilir sancılarda düzenli gelmeye baslamıs dedi.ama ben su an cok iyiyim mesala.anlamadım hiç bişey valla..

nazom her an gelebilir harbiden senin kız sen hissettiğine bakma haftasonu bari geçseydi abooo 4 şubatı rezerve etmiştin senn kız şimdi aklıma geldi o gün doğursan yaaa
tecrübeli arkadaşım benim bak 10 dk tatlı tatlı sağ tarafta belime ağrı giriyo böle ayıptır dimesi isal olurken karın ağrısı olur ya aynen ölede sızlıyo bu tarz ağrın oldumu iremde

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

gitgel sende strese girdin kızına söyle ya gelsin yada beklesin annesini yormasın böyle zaten doktorda yok

evet laylam yaa.ne bu böle yaa.dedim zaten ya rahat dur yada baska hastenede doğarsın:evet: doktorumuz olacak yer bitmesi de yok zatii.sinirlerim tümden ayakta.bende sasırıyorum irem böle değildi ya..:mendil:

nazom her an gelebilir harbiden senin kız sen hissettiğine bakma haftasonu bari geçseydi abooo 4 şubatı rezerve etmiştin senn kız şimdi aklıma geldi o gün doğursan yaaa
tecrübeli arkadaşım benim bak 10 dk tatlı tatlı sağ tarafta belime ağrı giriyo böle ayıptır dimesi isal olurken karın ağrısı olur ya aynen ölede sızlıyo bu tarz ağrın oldumu iremde

evet oldu kuzumm..tatlı tatlı ağrımıstı.işte varya burasıda kötü işin o ağrıyı öle iyi hatırlıyorumki.şimdi azcık baslasa bi yerim hıh ahanda baslıyoz diye pimpirikleniyomm..bilmekde kötü bee.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

evet laylam yaa.ne bu böle yaa.dedim zaten ya rahat dur yada baska hastenede doğarsın:evet: doktorumuz olacak yer bitmesi de yok zatii.sinirlerim tümden ayakta.bende sasırıyorum irem böle değildi ya..:mendil:

evet oldu kuzumm..tatlı tatlı ağrımıstı.işte varya burasıda kötü işin o ağrıyı öle iyi hatırlıyorumki.şimdi azcık baslasa bi yerim hıh ahanda baslıyoz diye pimpirikleniyomm..bilmekde kötü bee.

doktorun ne zaman gelecekti? kendinide yorma bence bu aralar yorgunluktanda ağrın olabilir

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ayyyy:iyyyy: ben doktorada gitmiyorum 4 gündür böyleyim nasılsa sancım gelirse şiddetlenir düşüncesiyle oturuyorum totoma tırsmaya başladım bende %90 açılma var yada başka bişi var bu hafta cumartesi kontrolum var zorla çatı muayeneside olcam nstye sokturtcam kendimi kıllanıyorum artık bu dediklerim olurkende karnım taş gibi oluyo bırakıyo kastırıyo allahım zamanında gelsinler bebelerimiz

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bence kusmaya çalışsan daha rahatlarsın düşüncesindeyim aslım baksana nazoya ne demiş doktor tahmin ettiğim gibi ne zaman senin randevun öncesinde bir git gözük istersen yada bu aralar bi dikkat et kendine

evet canım geçmezse şayet en aından bir arayıp soraım bakayım onada ne desem normal diyor sinirlerimi zıplatıyor anammm sorduğuma soracağıma pişman oluyom sonra bende biliyom normal ama rahatlatacak şeyler söyle bana demi

aslıcım o miğde bulantısı bendede var hele dün çok kötüydüm sebebi nedir acaba başlangıçta dahi bulantım olmamıştı

ayyy laylam benim başlardada bulanmıştı hakkaten kız bebikler bulandırıyor sanırım yaa teşhis doğru:)inşallah erken doğurmam valla benimkisi pek bi minnak

canım görmedim..daha iyiyim hatta su anda ağrıyan bi yerimde yok.:evet: ben mide bulantısı yasamadığım için ilk dönemde ondan sordum.bu dönemde ne iş dedim.normal doğum yaklasıyor dedi aslım...senin minnak azcık daha beklesin insallah.bugun doktor bana bu hafta tut cocuğu içerde dedi.aklı sıra espri yaptı ama..39.haftayı görelim dedi.hee hee olur dedim.biz kızlarla konustuk haftaya salı doğurcam didim onada:evet:

aman iyi ol nazom amannn diyim..dikkat et kendine..3 hafta daha dursa benim zıbıtık kızım valla süper olur kız nazo dua edin erkenden doğurmayım valla yaptığım şaka kaka olmasın:Dhee doktormadı bilşyor kız bizi allah canını almasın hele birde kendini medyum sana aslı var 1 kişiye tutturdu tarihi herkese tarih veriyor deseydin:):):)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

doktorun ne zaman gelecekti? kendinide yorma bence bu aralar yorgunluktanda ağrın olabilir

cumartesi geliyor yani cumartesi bana randevu verdi gitmeden. ağrım yok laylam.karnım kasılıyor sadece ama tam düzenli değil.zaten bugun bakan kadın dedi ki endişelenme doğumun belirtilerini biliyosun dedi.cıkkss bilmiyom unuttum dedim:beyazbayrak:kanama,yada pembemsi sümüksü akıntı ve suyunun gelmesi bunlar olmadığı sürece cok endişelenme dedi.hı hııı olur dedim bende:dill: zaten iş yaptığım yok bi çişe gidiyom bi yemeğe:evet::evet:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar bu arada gökçe ile konusabilen varmı yada haber alan? nasıl olduki kuzucuk merak ediyorum onları..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar bu arada gökçe ile konusabilen varmı yada haber alan? nasıl olduki kuzucuk merak ediyorum onları..

nazom ben konuştum ama 2 gün evveldi hastanedelerdi işte enfeksiyon kapmış aden biliyorsundur zaten burya kadar olan kısmı ama bir daha aramadım..yarın arayım bi durda.

bu arada tansel aradı beni onunda oğlu 2 gündür hastanede yatıyormuş bak size demeyi unuttum kızlara söyleyin aç kalınca oluyormuş sarılık mama vermekten okadarda korkmasınlar dedi kendisi bizzat..birde bebeğin gözleri enfeksiyon kapmış küçük kuzum yaa ne kadar savunmasız oluyorlar baksana nazom hemen hastalanıyorlar kıyamam..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
evet canım geçmezse şayet en aından bir arayıp soraım bakayım onada ne desem normal diyor sinirlerimi zıplatıyor anammm sorduğuma soracağıma pişman oluyom sonra bende biliyom normal ama rahatlatacak şeyler söyle bana demi

ayyy laylam benim başlardada bulanmıştı hakkaten kız bebikler bulandırıyor sanırım yaa teşhis doğru:)inşallah erken doğurmam valla benimkisi pek bi minnak

aman iyi ol nazom amannn diyim..dikkat et kendine..3 hafta daha dursa benim zıbıtık kızım valla süper olur kız nazo dua edin erkenden doğurmayım valla yaptığım şaka kaka olmasın:Dhee doktormadı bilşyor kız bizi allah canını almasın hele birde kendini medyum sana aslı var 1 kişiye tutturdu tarihi herkese tarih veriyor deseydin:):):)

canım ne zaman hayırlısı ise o zaman doğsun bu zıbıtık zilliler..ama su bi gercek ki mümkün mertebe orda durmaları onların faydasına..insan sıkılıyor yani ben sıkıldım artık bu hamilelik işinden ama diyorum ki bencillik yapma 38 hafta tasıdın 2 hafta mı gözüne batıyor diye kendimi frenliyom cıkarmıyoo zilli içerden hahahah:evet: dedim zaten ben salı doğurucam diye.neden sezeryanmıydı sizin dedi yoo dedim aslı hanım dedi..sükran hanımdan baska doktora da mı gidiyosunuz dedi..hee onun gibi bişey dedim :):cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gökçenin enfeksiyonu kendi idrarında varmış daha önceden beri bebeğede geçmiş :( tanseli bilmiyorum cnm benim ama dediğin gibi çok savunmasızlar kolay değil bebek bakımı

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazom ben konuştum ama 2 gün evveldi hastanedelerdi işte enfeksiyon kapmış aden biliyorsundur zaten burya kadar olan kısmı ama bir daha aramadım..yarın arayım bi durda.

bu arada tansel aradı beni onunda oğlu 2 gündür hastanede yatıyormuş bak size demeyi unuttum kızlara söyleyin aç kalınca oluyormuş sarılık mama vermekten okadarda korkmasınlar dedi kendisi bizzat..birde bebeğin gözleri enfeksiyon kapmış küçük kuzum yaa ne kadar savunmasız oluyorlar baksana nazom hemen hastalanıyorlar kıyamam..

ayy ben çıkıyorum azcık hava alayım gene kötülendim:(:(görüşürüz kızlar

biliyorum canım hastanede olduklarını.tanseli bilmiyordum.allah bebeklerimize tez zamanda sağlık versin.kuzucuklara yazık yaa..
sende dikkat et canım kendine soğuktur dısarı şimdik sarıl bürün öle cıkk..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

canım ne zaman hayırlısı ise o zaman doğsun bu zıbıtık zilliler..ama su bi gercek ki mümkün mertebe orda durmaları onların faydasına..insan sıkılıyor yani ben sıkıldım artık bu hamilelik işinden ama diyorum ki bencillik yapma 38 hafta tasıdın 2 hafta mı gözüne batıyor diye kendimi frenliyom cıkarmıyoo zilli içerden hahahah:evet: dedim zaten ben salı doğurucam diye.neden sezeryanmıydı sizin dedi yoo dedim aslı hanım dedi..sükran hanımdan baska doktora da mı gidiyosunuz dedi..hee onun gibi bişey dedim :):cokkomik:

:kahkaha: kadın şaşkına dönmüştür yahu ne diyon bee nasıl bi doktormuş öle diede kendinden şüphe etmiştir:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende her banyomda konuştum asya ile bakalım kızımda suyu sevecekmi etkisi oldumu görecez:)ne güzel yaa suyu seven bebek iyi olur düşünsene her su döktüğünde bassa yaygarayı seninde elin ayağın birbirine dolaşırdı maşallah kuzuma:)
ayy babuşş yıllar evvel o prolaktin denen zıkkım çıkmasında hamile kalalım diye uğraşırken şimdide o hormondan medet ummak haa teyyy allahım ne günler gösterecekmişsin sen bize meğer:):)
yaa sanırım bende çatlıyorum 2 tane morluk gördüm karnımda aynısı dünyamla ecrinde vardı resimlerini eklemişlerdi o görüntüye çok benzettim:(:(benimde canım sıkıldı aynada görünce:(

Sorma aslıcım.Düşük yaptığımda benim prl yüksekti, bi süre de düşmedi kıl olmuştum. Şimdi de yükselticem diye kıçım düşüyo afedersin :)

adama kurban olayım ben bebeklerin geneli suyu sever mis gibi olmuştur cicek gibin :lilav: dikkat et üşütmesin cnm
cıksss kilo alma babuş sınır koy kendine lohusalıkta alınan kglar kalır unutmaaa

Yok canım kendime fren koyucam artık :)

selam kızlar,

benim de azaldı sanki babuş :( yada bir problem var ama ben çözemiyorum. doğduğu saat mememe yapışan çocuk şimdi ağzına alırken zorlanıyor. hem de sürekli azcık süt çıkartıp veriyorum ki şiş olmasın ucu rahat kavrasın :( memeyi tutunca da cok cok çekiyor, ama oyun oynuyor kısa süre sonra. sağa sola çekiştiriyor, canımı yakıyor. ah bir kontrole gidebilseydik, doktora herşeyi soracam. sağıp biberonla versem ne olur mesela? katiyen kullanma demişti :( kar bizi yine vurdu :( benim dikişlerin uçları sertleşti gibi, sende de oldu mu?

bu arada spinal olmuş biri olarak söyleyebilirim ki, o çekiştirmeye oluşan çatlaklar az bile. hamur açıyorlar sanki :D

he son birşey, pompa alcam, ne kullanıyorsun, sanki daha önce de sordum ama cevabı unutmuşum :acep:

Benim dikişlerin uçlarında bi katılık vardı.Sanki böyle içeride zeytin çekirdeği varmış gibi.Düğümler onlar dedi doktor.Bugün krem sürerken farkettim azalmışlar.Düğümleri hissediyosun sanırım canım.
Benim pompa medela.Güzel pompa valla, ama sütüm azalınca ondan da şüphe ettim bi ara,acaba çekemiyo mu diye ama değil.Önceden göğüslerim patlayacak gibi oluyodu, hatta kitle var gibi sertleşiyodu süt kanalları, ağrısı kollarıma vuruyodu ama şimdi doğru düzgün dolmuyo bile.Neredeyse 1/3e düştü.
Bakalım kürler,ilaç filan umutluyum inşallah düzelicek...
Bu arada benim doktorum bana bi ilaç yazdı göğüs uçları yara olana kadar lansinoh olunca da bunu kullanırsın dedi ama,yara olmadı emmeyince zilli.Garmastan mıydı neydi adı onu bi denesen?

saolun kızlarr.simdi doktordan geldim.nst ye baglandık.her an doğum başlayabilirmiş.kendi doktorum izinde olduğu için baska doktor baktı haliyle cok rahat soramadım ama dediği bu.sancılarımız artmış.bu kız fena olacak.ablası böle yapmamıstı bana.sancılandık hastaneye gittik doğum olmustu.bu sefer gün gün sancı mübarek.. bu arada 38.haftadan sonra bebek hareketlerinde azalma,2,5 saat hissetmeme durumunda doktora gidiyomusuz onu öğrendik.en fazla 2 saat beklemelisin dedi..durum bu bekliyoruz bakalım..

ecrin canım kızın cok güzell.maşallahhh.allah uzun sağlıklı,mutlu ömürler versin insallah...

Canım sen kaçıncı haftandasın?
Hadi hayırlı haberler inşallah...

sevsinler senin minnak kurabiyenii..yerim onu ben...babuşum süt cok fena bişey senin kaygını stresini hemen anlıyor ve inadına geri gidiyor.ben iremde cok cektim sütten yana.ne zaman stres bitti süt kendine geldi..takma hiç bişeyi.hem emmezsede üzülme sen elinden geleni yaptın nasılsa...kısmet işi bu süt..öpüyorum ikinizide

aslımm ya bende öleyim hamileliğimin basında bu kadar midem bulanmadı be.doktora sordum doğum yaklasırken normal bir durum olduğunu söledi..

İnşallah geri gelir canım sütüm.
Senin de azaldıktan sonra geri arttı öyle mi,umudumu kaybetmiyim yani?

Kızlar benim arkadaşım var haziranda doğum yapmıştı o bana sıkı sıkı tembihledi sakın mamaya karşı ön yargılı olma aman diyim sarılık olursunuz bak diye.Ben de sözünü dinledim, doktorumuz da aynı şeyi söyledi çünkü.Hamdolsun sarılık olmadık, riski de atlattınız dedi doktorumuz.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
deliricemm sabahtan bu yana internet gidip geliyoo.sayfa acılmıyo.gıcık oldum..kızlar sabahtan bu yana cok düzgün bi hareket hissetmedim ben bebikle ilgili acaba endişelenmelimiyim? karnımda olan sey hareketten cok bi ittirmeye asağı doğru cekilmeye benziyor.doktoramı gitsem acaba bilemedim.

canım benim de son dönemde ittirme gibi oluyodu

Kizlarr hepinize cookk teşekkür eder fındık kurdumla bir yanaciklarinizdann operiz:utan: simuş dogum yapmış galiba allh analii babali büyütsün korusun melegini:huhuu: benim kizz pek çığırtkan çıktı.hep kucağımda olmak istiyo sürekli bı yerini emdiinden odaya sapirdatma sesi hakim. Dil hep disarda. Onun dısında herseyi ii şükür. Benim dikişlerin daha ii. Henüz Dr gelmedi cikcaz mı bilmiorum. İzmirevkar yağdık burası bembeyaz. Kuşum kar getirdi gelirkenn gökçeye ozendiydimm kar yağarkn doğsa bebem die. :evet: neyse çıkınca kaynanama gidiciz. Bikac gün giremeyeblirm. Optumm hepinizi :utan:

ay canımm Allah bağışlasın maşallah gördüm çok tatlı

heh işte öle hoca lasım bana hafız sesini duydukça ağlarsın izmirde var benim hafız tanıdığım belki buralara gelirse o ara onu çağırcam gelmesse bulamassam mutlaka yardım isterim senden cnm

tamam cnm o zaman konuşuruz yine

selam kızlar,

benim de azaldı sanki babuş :( yada bir problem var ama ben çözemiyorum. doğduğu saat mememe yapışan çocuk şimdi ağzına alırken zorlanıyor. hem de sürekli azcık süt çıkartıp veriyorum ki şiş olmasın ucu rahat kavrasın :( memeyi tutunca da cok cok çekiyor, ama oyun oynuyor kısa süre sonra. sağa sola çekiştiriyor, canımı yakıyor. ah bir kontrole gidebilseydik, doktora herşeyi soracam. sağıp biberonla versem ne olur mesela? katiyen kullanma demişti :( kar bizi yine vurdu :( benim dikişlerin uçları sertleşti gibi, sende de oldu mu?

bu arada spinal olmuş biri olarak söyleyebilirim ki, o çekiştirmeye oluşan çatlaklar az bile. hamur açıyorlar sanki :D

he son birşey, pompa alcam, ne kullanıyorsun, sanki daha önce de sordum ama cevabı unutmuşum :acep:

cnm ben o çekiştirmeyi çok anlamadım ya heyecandan heralde

ay canım kıyamam Allah nazarlardan saklasın korusun hepimizin yavrusunu

gökçenin enfeksiyonu kendi idrarında varmış daha önceden beri bebeğede geçmiş :( tanseli bilmiyorum cnm benim ama dediğin gibi çok savunmasızlar kolay değil bebek bakımı

ay Allahım gökçe ve bebeğine de sağlık sıhhat versin

bu arada ben avent pompa aldım
hiç sağmıyordu doğru dürüst sonra medela buldum o da aynıydı demek benim sütüm azmış

ama avent ve medelayı karşılaştırırssam eğerd

medela avente nazaran daha gürültülü

medele çok acıtıyo aventin sağdığını bile anlamıyosun

mama verenler

ne mama veriyosunuz
günde kaç kere
kaç cc
kaç ccye kaç ölçek koyuyosunuz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar