2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ben yemeğe kaçar ordanda bir iki işim var bir yere uğrıycam 2,5 gibi geliirm max byeee

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

hadiş bakalım şekerim benden öndesin bir gün dönmüştür inşallah bebeğin iyi yapmış annende salmamış seni yollar felaket allah korusun bi kayıp düşsen son zamanında o kadın vicdan azabı duyar

aaa süpermiş ben hocam bulamassam ayarlarmısınız bana o günler gelince bulurum seni hayatım

ayarlarız canım kadın öle kuran bilp okuyanlardan değil hafız kadın

Tepki
56

hadiş bakalım şekerim benden öndesin bir gün dönmüştür inşallah bebeğin iyi yapmış annende salmamış seni yollar felaket allah korusun bi kayıp düşsen son zamanında o kadın vicdan azabı duyar

canım biz seninle aynı gün pırtlatıcaz bu bebişleri :)

annelik böyle bir şey galiba canım.. resmen üzerime titriyor annem, rahat edeyim kendi evimi aramiyim diye elinden geleni yapıyor..

kızlar ben yemeğe kaçar ordanda bir iki işim var bir yere uğrıycam 2,5 gibi geliirm max byeee

afiyet olsun canım, yarasın kuzuna :)

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ecrinnnnnnnnnn canım benim gözünn aydınnnn biraz zor bi süreçtede olsa aldın meleğini kucağınaa maşallahhhhh

simuşum inş sende bebişinde iyidir en kısa zamanda heberlerini bekliyoruzzzz

sllmm kızlarrr
bugün itibariyle 37. haftamız bittii bakalım ne zaman gelecek benim ela'm

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
deliricemm sabahtan bu yana internet gidip geliyoo.sayfa acılmıyo.gıcık oldum..kızlar sabahtan bu yana cok düzgün bi hareket hissetmedim ben bebikle ilgili acaba endişelenmelimiyim? karnımda olan sey hareketten cok bi ittirmeye asağı doğru cekilmeye benziyor.doktoramı gitsem acaba bilemedim.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
deliricemm sabahtan bu yana internet gidip geliyoo.sayfa acılmıyo.gıcık oldum..kızlar sabahtan bu yana cok düzgün bi hareket hissetmedim ben bebikle ilgili acaba endişelenmelimiyim? karnımda olan sey hareketten cok bi ittirmeye asağı doğru cekilmeye benziyor.doktoramı gitsem acaba bilemedim.

canım yaa gitmekten ziyade ara sor istersen
benim doktorum kahvaltıdan sonra günde en az 10 haraket demişti
sen muhtemelen kahvaltını yapmışsındır
bence tatlı bişeyler ay ağzına uzan eğer hala tam oynamıyosa ara doktorunu

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar ben çıkıyorummm
bybybybybyy
bu arada tuğbaaaa sende artık erken çıkıon yemeğee bee karşılaşamıoz bi türlü
eee tabi anneciğin hazırlıyo erkenden mamalarııı ohhh sende yiyonn bi güsell :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlar 11 den bu yana ütü yapıyorum bıktım valla çok yoruldum SİMUŞUM doğurmuş kızını çok şükür darısı bize olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
NAZOM endişelenme kuzum 3 gün önce öğleden akşam 10 kadar benimkide öyleydi kıpırdamadı sonra eşim karnıma kafasını dayadı 10 dk konuştu şarkı söyledi ondan sonra kıpırdadı sıpa:)uyuyodu heralde biraz daha bekle tatlı yee

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kizlarr hepinize cookk teşekkür eder fındık kurdumla bir yanaciklarinizdann operiz:utan: simuş dogum yapmış galiba allh analii babali büyütsün korusun melegini:huhuu: benim kizz pek çığırtkan çıktı.hep kucağımda olmak istiyo sürekli bı yerini emdiinden odaya sapirdatma sesi hakim. Dil hep disarda. Onun dısında herseyi ii şükür. Benim dikişlerin daha ii. Henüz Dr gelmedi cikcaz mı bilmiorum. İzmirevkar yağdık burası bembeyaz. Kuşum kar getirdi gelirkenn gökçeye ozendiydimm kar yağarkn doğsa bebem die. :evet: neyse çıkınca kaynanama gidiciz. Bikac gün giremeyeblirm. Optumm hepinizi :utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kizlarr hepinize cookk teşekkür eder fındık kurdumla bir yanaciklarinizdann operiz:utan: simuş dogum yapmış galiba allh analii babali büyütsün korusun melegini:huhuu: benim kizz pek çığırtkan çıktı.hep kucağımda olmak istiyo sürekli bı yerini emdiinden odaya sapirdatma sesi hakim. Dil hep disarda. Onun dısında herseyi ii şükür. Benim dikişlerin daha ii. Henüz Dr gelmedi cikcaz mı bilmiorum. İzmirevkar yağdık burası bembeyaz. Kuşum kar getirdi gelirkenn gökçeye ozendiydimm kar yağarkn doğsa bebem die. :evet: neyse çıkınca kaynanama gidiciz. Bikac gün giremeyeblirm. Optumm hepinizi :utan:

Bu arada bebenin resmini egepolun sitesine koymuşlar, bebek bilici die. Karpuz kiminn çıkmış yuzu ama ben size sonra güzel fotolardnda koyarimm:utan:

ecrincim bende sizi öpüyorum geçmiş olsun güzel kızını da gördüm maşallah Allahım korusun emmesinde sorun yok heralde ohhh ne güzel kendine ve kızına iyi bak görüşürüz

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bu arada bebenin resmini egepolun sitesine koymuşlar, bebek bilici die. Karpuz kiminn çıkmış yuzu ama ben size sonra güzel fotolardnda koyarimm:utan:

maşallah ecrincim yaa sende kavuştun artık cennet kokulu kızına canım benim..oyy oyyy yesin emsin kuzum bir an evvel büyüsün ama değilmi iştahı yerinde olsun annesi daha ne istiyorsun..dur hemen bakayım egepolun sitesine çok merak ettim kızımı

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

nazom yazalı baya olmuş işten giremedim bir türlü ne oldu canım şimdi durum nasıl eğer hala aynıysa ya bir doktorunu ara yada git canım bizide haberdar et durumdan

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayarlarız canım kadın öle kuran bilp okuyanlardan değil hafız kadın
heh işte öle hoca lasım bana hafız sesini duydukça ağlarsın izmirde var benim hafız tanıdığım belki buralara gelirse o ara onu çağırcam gelmesse bulamassam mutlaka yardım isterim senden cnm
canım biz seninle aynı gün pırtlatıcaz bu bebişleri :)

annelik böyle bir şey galiba canım.. resmen üzerime titriyor annem, rahat edeyim kendi evimi aramiyim diye elinden geleni yapıyor..

afiyet olsun canım, yarasın kuzuna :)
yaaa öle beraber doğurcaz sen mannak ben birer gin var aramızda :D
sağol cnm yidim mamamı
ecrinnnnnnnnnn canım benim gözünn aydınnnn biraz zor bi süreçtede olsa aldın meleğini kucağınaa maşallahhhhh

simuşum inş sende bebişinde iyidir en kısa zamanda heberlerini bekliyoruzzzz

sllmm kızlarrr
bugün itibariyle 37. haftamız bittii bakalım ne zaman gelecek benim ela'm
ohhh maşallah doğum geliyoooo niloş
kızlar ben çıkıyorummm
bybybybybyy
bu arada tuğbaaaa sende artık erken çıkıon yemeğee bee karşılaşamıoz bi türlü
eee tabi anneciğin hazırlıyo erkenden mamalarııı ohhh sende yiyonn bi güsell :)
uykucu bu saatte uyanırsan karşılaşamayız tabeee anacığım sağolsun yidim mamamı ama sen gitmişin
ecrinim gelinim çok şiker maşallah öle zayıfta gözükmüyo maşallah allah analı babalı büyütsün söliyim benim oğlanın gelmesi yakındır heyecan yaptı sıpam göbek atıyo seninkini görüncee yüz görümlüğümüz hazır efendim ne zaman getirelim :D cennet kokulu defne yirim ben onu

hiçte bi kere hakaret etme annesi çok taklu bişi buu maşallah darısı bize olsun inşallah zargana ailesi olcak biizmkiler :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar.
Simuşum da doğum yapmış.Allahım analı babalı,güzel yazgılı,uzun ömürler versin kuzuya Gözleri aydın olsun...
Ecrincim,seni de tekrar tebrik ediyorum,Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrunu

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Selam kızlar.
Simuşum da doğum yapmış.Allahım analı babalı,güzel yazgılı,uzun ömürler versin kuzuya Gözleri aydın olsun...
Ecrincim,seni de tekrar tebrik ediyorum,Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrunu

selam canım benimmmm.nasılsınız bakalım sıla hanım nasıllar:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ne enterasan konuklarımız varya :D
akarsu,parıltı,cazibe......... konuşmadan öle bakıyolar :durbun: insan hiç tanımadığı insanları hiç girmediği sohbetleri saatlerce böle uzun uzudıya nasıl dikizler sıkılmadan hayret doğrusu:ajan: telsizler ellerinde

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

nasıl alayım canım, cok estetik bişey alamadım, işgoren hafif dandik bi beşigi dünya paraya aldım... :acep: acele olunca böyle oluyo...

kıs benim dünyadan haberim yok, bende yoktum cümkü.. mesajını aldım cevap yazdım.. simdi burdasınama hallolmuş sevindim...
nasılsın?:huhuu:

tatlım seni anlıyorum sanırım, ama eminim ki bunların hepsi gelip gececek.. ismi cok güzel canım, zaten ne koysanız en güzeli odur bence...

ben inanıyorum ki en güzel şekilde bakarsın yavruna, sadece üzme kendini annesi, anlıyolar hemen minnoşlar...
sezeryanda cıkardıktan sonra bana bi koklattılar yavrumu aglayan cocuk o 3 saniyede hemen nasıl sustu.. :lilav: nasıl tanıdı beni.. hayatımın en unutulmaz 3-4 saniyesini yaşattı bana...
yani annesi oglundan gerisini salla gitsin...........

saol tatlım..:huhuu::huhuu:ehehh öyle öyle güclenip büyüyecek annesi, masallah canım.....:huhuu:

Güzelcim, folarınız muhteşem cıkmış...:huhuu::huhuu: Maşallah canım güzel haberlerine sevindim tatlım...daha da iyi olun insallah........

teşekkür ederim pikecim, iyi olacam inşallah.

Vay be 1 hafta ne kadar çabuk geçti, sanki 2 gün önce gittin doğuma :sok Maşallah Kuzey Bey e de, anası sadece oğluna çalışmış anlaşılan. :( Neyse Azom, bundan sonrası için dikkat et lütfen. Bu arada ilk banyonuz nasıl olacak çok merak ediyorum :)

Alınganlık yapma minnoşum. Yeminle benim hep aklımdasın. Ama ayın 30 unda öte mahallede ocak annelerinde gördüm seni, dedim sanırım ya gelmek istemedi buraya ya da morali bozuk konuşmak istemedi. O yüzden de bişi demedim. Ama inan aklım sende, Tanselde, Pikede ve Gökçedeydi. Çünkü diğer arkadaşlar günde 1 kez de olsa geliyorlar...

Lilacscım lütfen sıkma kendini. Sen ne hissedersen bu bebeğini ekiliyor. Lütfen pozitif düşünmeye çalış. İsmine de alışırsın inşallah en kısa zamanda...

Sağolasın Nazom Allah razı olsun, cümleyle beraber inşallah.. :huhuu:

teşekkür ederim simuş,
miniğini kucağına almışsın bugün, Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

ecrinn de doğurmuş nihayet :)
bebeğine baktım, çok güzel maşallah... Allah analı babalı büyütsün bacım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar