hadiş bakalım şekerim benden öndesin bir gün dönmüştür inşallah bebeğin iyi yapmış annende salmamış seni yollar felaket allah korusun bi kayıp düşsen son zamanında o kadın vicdan azabı duyar
aaa süpermiş ben hocam bulamassam ayarlarmısınız bana o günler gelince bulurum seni hayatım
hadiş bakalım şekerim benden öndesin bir gün dönmüştür inşallah bebeğin iyi yapmış annende salmamış seni yollar felaket allah korusun bi kayıp düşsen son zamanında o kadın vicdan azabı duyar
kızlar ben yemeğe kaçar ordanda bir iki işim var bir yere uğrıycam 2,5 gibi geliirm max byeee
deliricemm sabahtan bu yana internet gidip geliyoo.sayfa acılmıyo.gıcık oldum..kızlar sabahtan bu yana cok düzgün bi hareket hissetmedim ben bebikle ilgili acaba endişelenmelimiyim? karnımda olan sey hareketten cok bi ittirmeye asağı doğru cekilmeye benziyor.doktoramı gitsem acaba bilemedim.
Bu arada bebenin resmini egepolun sitesine koymuşlar, bebek bilici die. Karpuz kiminn çıkmış yuzu ama ben size sonra güzel fotolardnda koyarimm
Kizlarr hepinize cookk teşekkür eder fındık kurdumla bir yanaciklarinizdann operizsimuş dogum yapmış galiba allh analii babali büyütsün korusun melegini
benim kizz pek çığırtkan çıktı.hep kucağımda olmak istiyo sürekli bı yerini emdiinden odaya sapirdatma sesi hakim. Dil hep disarda. Onun dısında herseyi ii şükür. Benim dikişlerin daha ii. Henüz Dr gelmedi cikcaz mı bilmiorum. İzmirevkar yağdık burası bembeyaz. Kuşum kar getirdi gelirkenn gökçeye ozendiydimm kar yağarkn doğsa bebem die.
neyse çıkınca kaynanama gidiciz. Bikac gün giremeyeblirm. Optumm hepinizi
Bu arada bebenin resmini egepolun sitesine koymuşlar, bebek bilici die. Karpuz kiminn çıkmış yuzu ama ben size sonra güzel fotolardnda koyarimm
deliricemm sabahtan bu yana internet gidip geliyoo.sayfa acılmıyo.gıcık oldum..kızlar sabahtan bu yana cok düzgün bi hareket hissetmedim ben bebikle ilgili acaba endişelenmelimiyim? karnımda olan sey hareketten cok bi ittirmeye asağı doğru cekilmeye benziyor.doktoramı gitsem acaba bilemedim.
heh işte öle hoca lasım bana hafız sesini duydukça ağlarsın izmirde var benim hafız tanıdığım belki buralara gelirse o ara onu çağırcam gelmesse bulamassam mutlaka yardım isterim senden cnmayarlarız canım kadın öle kuran bilp okuyanlardan değil hafız kadın
yaaa öle beraber doğurcaz sen mannak ben birer gin var aramızdacanım biz seninle aynı gün pırtlatıcaz bu bebişleri![]()
annelik böyle bir şey galiba canım.. resmen üzerime titriyor annem, rahat edeyim kendi evimi aramiyim diye elinden geleni yapıyor..
afiyet olsun canım, yarasın kuzuna
ohhh maşallah doğum geliyoooo niloşecrinnnnnnnnnn canım benim gözünn aydınnnn biraz zor bi süreçtede olsa aldın meleğini kucağınaa maşallahhhhh
simuşum inş sende bebişinde iyidir en kısa zamanda heberlerini bekliyoruzzzz
sllmm kızlarrr
bugün itibariyle 37. haftamız bittii bakalım ne zaman gelecek benim ela'm
uykucu bu saatte uyanırsan karşılaşamayız tabeee anacığım sağolsun yidim mamamı ama sen gitmişinkızlar ben çıkıyorummm
bybybybybyy
bu arada tuğbaaaa sende artık erken çıkıon yemeğee bee karşılaşamıoz bi türlü
eee tabi anneciğin hazırlıyo erkenden mamalarııı ohhh sende yiyonn bi güsell
ecrinim gelinim çok şiker maşallah öle zayıfta gözükmüyo maşallah allah analı babalı büyütsün söliyim benim oğlanın gelmesi yakındır heyecan yaptı sıpam göbek atıyo seninkini görüncee yüz görümlüğümüz hazır efendim ne zaman getirelimKizlarr hepinize cookk teşekkür eder fındık kurdumla bir yanaciklarinizdann operizsimuş dogum yapmış galiba allh analii babali büyütsün korusun melegini
benim kizz pek çığırtkan çıktı.hep kucağımda olmak istiyo sürekli bı yerini emdiinden odaya sapirdatma sesi hakim. Dil hep disarda. Onun dısında herseyi ii şükür. Benim dikişlerin daha ii. Henüz Dr gelmedi cikcaz mı bilmiorum. İzmirevkar yağdık burası bembeyaz. Kuşum kar getirdi gelirkenn gökçeye ozendiydimm kar yağarkn doğsa bebem die.
neyse çıkınca kaynanama gidiciz. Bikac gün giremeyeblirm. Optumm hepinizi
Selam kızlar.
Simuşum da doğum yapmış.Allahım analı babalı,güzel yazgılı,uzun ömürler versin kuzuya Gözleri aydın olsun...
Ecrincim,seni de tekrar tebrik ediyorum,Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrunu
nasıl alayım canım, cok estetik bişey alamadım, işgoren hafif dandik bi beşigi dünya paraya aldım... :acep: acele olunca böyle oluyo...
kıs benim dünyadan haberim yok, bende yoktum cümkü.. mesajını aldım cevap yazdım.. simdi burdasınama hallolmuş sevindim...
nasılsın?
tatlım seni anlıyorum sanırım, ama eminim ki bunların hepsi gelip gececek.. ismi cok güzel canım, zaten ne koysanız en güzeli odur bence...
ben inanıyorum ki en güzel şekilde bakarsın yavruna, sadece üzme kendini annesi, anlıyolar hemen minnoşlar...
sezeryanda cıkardıktan sonra bana bi koklattılar yavrumu aglayan cocuk o 3 saniyede hemen nasıl sustu.. :lilav: nasıl tanıdı beni.. hayatımın en unutulmaz 3-4 saniyesini yaşattı bana...
yani annesi oglundan gerisini salla gitsin...........
saol tatlım..ehehh öyle öyle güclenip büyüyecek annesi, masallah canım.....
Güzelcim, folarınız muhteşem cıkmış...Maşallah canım güzel haberlerine sevindim tatlım...daha da iyi olun insallah........
Vay be 1 hafta ne kadar çabuk geçti, sanki 2 gün önce gittin doğuma :sok Maşallah Kuzey Bey e de, anası sadece oğluna çalışmış anlaşılan.Neyse Azom, bundan sonrası için dikkat et lütfen. Bu arada ilk banyonuz nasıl olacak çok merak ediyorum
Alınganlık yapma minnoşum. Yeminle benim hep aklımdasın. Ama ayın 30 unda öte mahallede ocak annelerinde gördüm seni, dedim sanırım ya gelmek istemedi buraya ya da morali bozuk konuşmak istemedi. O yüzden de bişi demedim. Ama inan aklım sende, Tanselde, Pikede ve Gökçedeydi. Çünkü diğer arkadaşlar günde 1 kez de olsa geliyorlar...
Lilacscım lütfen sıkma kendini. Sen ne hissedersen bu bebeğini ekiliyor. Lütfen pozitif düşünmeye çalış. İsmine de alışırsın inşallah en kısa zamanda...
Sağolasın Nazom Allah razı olsun, cümleyle beraber inşallah..