2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azaoşum,hayatım.calmişim hoş geldiniz annecikler büyüdünüzde annemi oldunuz sizyavruşlarınız olduda onlaramı bakıyorsunuz:):):)ayy şaka gibi haaa düne kadar hepsi göbekteydi şimdi siz ellerinize aldınız rabbim bizlerede kısmet etsin inşallah

Amiiiiinnnnn canım :) Bana hala hayal gibi geliyor, benim olduğuna pek inanamıyorum...
Ya kızlar bu arada yün yelek ve hırkalar çok lazım oluyormuş, benim hiç yoktu bi koşu gidip aldık :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy hıçkırık tuttu bebemi geçmiyorrr kızzzz:)
amannn daha bana çok var 15 gün kaldı bugün itibariyle teskere bekler gibi gün sayar oldum:)

Ya o hıçkırık benim oğlanı çok tutardı..Aynı karnımdaki gibi hıçkırıyor şimdi de :) Kıyamam çok hıçkırık tutuyor bunları ya..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Amiiiiinnnnn canım :) Bana hala hayal gibi geliyor, benim olduğuna pek inanamıyorum...
Ya kızlar bu arada yün yelek ve hırkalar çok lazım oluyormuş, benim hiç yoktu bi koşu gidip aldık :D

demi yaa bende bakar bakar sanırım bunu bizmi yaptık fatihhh hee derim:):)cidden mucize yaa

kızz ben bilem ördüm yelek şu akıllı iplerden yeşilli sarılı falan bişey el kadar ilk doğduğunda giyer diye anneaneside ördü ilk etapta giyebileceği 3-4 tane yeleği var yetmezmiki azom

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benimkisi çok şaşkın yaw, gazını çıkarırken kafasını dik tutuyor etrafa bakınıyor, herkes görmez daha diyor ama sanki görüyor gibi bakıyor :D
Bi de maşallah kakası bir kokuyor bir kokuyor anlatamam :D Sesli sesli osuruyor..Erkek bebekler böyle oluyor demek adam rahat :D

Günaydın yavrummm..Su kuşu çıktı valla :D Artık gün aşırı yıkanacakmış..Anam o yıkanırken ev bir dağılıyor sorma, küveti, kıyafetleri, şampuanlar, kremler, bezi felan herşey salona geliyor :D
hayal ettim kuzeyi bi öle osururken etrafa baktıgını :kahkaha: çok şeker yaaa adam etrafı kolacan ediyo bana bakan varmı die küçük adam ya harbiden yirim onu eskimoğallara benziyonuz azom siz çözdüm şimdi :D japonlara değil
su içinde yıka tabi bol bol ama üşütmemeye dikkat et sen yıkadıkca boyu uzuycak büyüycek annesi mis kokcak tahmin edebiliyorum o kargaşayıı düzenli hatunum benim şimdi yine ii ayaklansın ortada toplu bişi kalmayacak bacım
teknikerim fındık kurdum ben de seni özledim..umarım hersey yolundadır..sadece bunuyazmya vaktim var zira benim kurabiye tata yapmış.. gerisi malum..
ama ama yaaa lütfen en kısa zamanda yazz müyendiss özledim senide hayatımıda ama bana pas vermiyo ziraa beni beğenmiyor :uzgun: galiba
Sürüyom canım gözüm korktu çünkü..Her çişten sonra sürmeye başladım :D
Hadi bi Aslı kaldı dimi çalışan, Allah onu da kurtarsın en kısa sürede.

bencede sür allah korusun o kuku lasım bize bacım :D daha ne bebeler yapcaz dikkat et kendine enfeksiyon kapmasın aman diyim şakaya alma azo

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
demi yaa bende bakar bakar sanırım bunu bizmi yaptık fatihhh hee derim:):)cidden mucize yaa

kızz ben bilem ördüm yelek şu akıllı iplerden yeşilli sarılı falan bişey el kadar ilk doğduğunda giyer diye anneaneside ördü ilk etapta giyebileceği 3-4 tane yeleği var yetmezmiki azom

Oh iyi yeter o kadar..Hep penye almışım, 0-3lerin çoğu büyük geldi kuzuma.Kat kat giydiriyoruz hepsi penye :D Sonra yün yelekleri aldıkta rahat ettik..

Kızlar şimdilik çıkıyorum öperim hepinizi, öğleden sonra girer okurum yine

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ya o hıçkırık benim oğlanı çok tutardı..Aynı karnımdaki gibi hıçkırıyor şimdi de :) Kıyamam çok hıçkırık tutuyor bunları ya..

bununla pek alakalı değil ama geçen eltim aradı onunda arkadaşı hamileymiş neyse son ayında gribe yakalanmış ama baya ağır geçirmiş doğurduğunda bile hala hastaymış okadar yani..neyse öksürük geçmek bilmemiş hamileliğinde neyse bebek doğuyor ama sürekli uykusunda meme emerken zıplıyormuş durduk yere doktora götürmüşler..anne karnında öksürükten çok etkilenmiş yavrucak sürekli sıçrıyormuş:):)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

yerim kızz ben onu..sen öle san yapabildiklerini bakısları bile değişiyordur onun her gün şimdi :D kokusu yeter insana bee... sen nasılsın?

bilmem hergün bakıyorum ama evet bakışları daha anlamlı sanki kuşumun :)

azaoşum,hayatım.calmişim hoş geldiniz annecikler büyüdünüzde annemi oldunuz sizyavruşlarınız olduda onlaramı bakıyorsunuz:):):)ayy şaka gibi haaa düne kadar hepsi göbekteydi şimdi siz ellerinize aldınız rabbim bizlerede kısmet etsin inşallah

heee bebik bakıyoruz :ninni: darısı tez zamanda başına canım

ayy hıçkırık tuttu bebemi geçmiyorrr kızzzz:)
amannn daha bana çok var 15 gün kaldı bugün itibariyle teskere bekler gibi gün sayar oldum:)

ay emzir dicektim ama senin ki içerde dimi şaşırdım:D

aa çok lazım oluyor bende şu an giyeceği 4 tane var diğerleri daha sonraları için
ama 4 tane bile bazen yetmiyo kustumu kusmuk kokuyo :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gelmesin o senin bebeeen kime sorsan bilir yani aynı sennnn maşallah
aaa yelek konusunda üstüme tanımam 5 yeleği 2 hırkası 2 de süveteri var anneanneciğim örmüş ilk zaman için yeter sanırım
hahahaa en sona ben gözüküyom dur bende bir depar yapayımda doğurayım siz görün:dill:

sen dur durduğun yerde bacım aneamm buda ecrinoş gibi dayanamıyo doğuracak zaar bekle sıranı oyun bozancılık yok sıra nazomun

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bilmem hergün bakıyorum ama evet bakışları daha anlamlı sanki kuşumun :)

heee bebik bakıyoruz :ninni: darısı tez zamanda başına canım

ay emzir dicektim ama senin ki içerde dimi şaşırdım:D

aa çok lazım oluyor bende şu an giyeceği 4 tane var diğerleri daha sonraları için
ama 4 tane bile bazen yetmiyo kustumu kusmuk kokuyo :)

ayyy inşallah emzireceğim zamanda gelir içim cız etti şimdi hayatım:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bununla pek alakalı değil ama geçen eltim aradı onunda arkadaşı hamileymiş neyse son ayında gribe yakalanmış ama baya ağır geçirmiş doğurduğunda bile hala hastaymış okadar yani..neyse öksürük geçmek bilmemiş hamileliğinde neyse bebek doğuyor ama sürekli uykusunda meme emerken zıplıyormuş durduk yere doktora götürmüşler..anne karnında öksürükten çok etkilenmiş yavrucak sürekli sıçrıyormuş:):)
vah kıyamam yavrum nasıl etkilendiyse balum
teyzelerimm biz bugün taaaam 2 haftalık oldukkk

maşallah mevlüt ne zaman???

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
20 ocak pazartesi kısmetse hoca ayarlandı
hoca çok iyiymiş ben kesin ağlarım bebeği kucağına alıyıyomuş yatakodasında anneden salona tekbirle getiriyomuş yazarken bile ağliciim geliii

20 şubat demek istedin sanırım ayyy fena duygulu olurr ağzına sağlık hocanın şimdiden biz kimi ayarlıycaz bakalım bayan hoca dimi? yolu yordamı bilmiyorum hiç ama nerden ayarlanır hoca ücret verilirmi filan ne kadar olur hiç bilmiyorum senin bi bilgin varmı?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
teyzelerimm biz bugün taaaam 2 haftalık oldukkk
ayy maşallahh sübhanallah
20 ocak pazartesi kısmetse hoca ayarlandı
hoca çok iyiymiş ben kesin ağlarım bebeği kucağına alıyıyomuş yatakodasında anneden salona tekbirle getiriyomuş yazarken bile ağliciim geliii

şubat kız ocakta doğurdun sen:):)
bişey kalmamış valla ben ozamanlara ancak doğurmuş yada doğurcak oluyorum siz 40ını çıkarıyorsunuz maşallah yaa bebelerinizin artık sizin engin tecrübelerinden yararlanmak farz oldu bana:)

Tepki
56
selam kızlar nasılsınız?

bir meleğimiz daha olmuş bugün allah analı babalı büyütsün.. Darısı başıma ama hiç doğurmıcak gibiyim ya kızım hala yukarıda ... bu hafta çatı muayenemiz var dr.umuz ona göre doğum şekline karar vericek, hayırlısı olsun..

pazartesiden beri evime gidemiyorum hava yüzünden.. iş yerim anneme çok yakın bırakmıyor, düşerim diye korkuyor.. evimi özledim :mendil:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

20 şubat demek istedin sanırım ayyy fena duygulu olurr ağzına sağlık hocanın şimdiden biz kimi ayarlıycaz bakalım bayan hoca dimi? yolu yordamı bilmiyorum hiç ama nerden ayarlanır hoca ücret verilirmi filan ne kadar olur hiç bilmiyorum senin bi bilgin varmı?

ay şubat :D
bayan hoca aksaray tarafında oturuyo çok iyiymiş annem bebek mevlüdünde dinlemiş
100 tl. fiyatı

ayy maşallahh sübhanallah

şubat kız ocakta doğurdun sen:):)
bişey kalmamış valla ben ozamanlara ancak doğurmuş yada doğurcak oluyorum siz 40ını çıkarıyorsunuz maşallah yaa bebelerinizin artık sizin engin tecrübelerinden yararlanmak farz oldu bana:)

hee ocak olsa 19 ocakta doğurdum zaten :)
evet biz artık eskicez siz taze olcaksınız canım

kızlar bol bol çıtçıtlı body almışsınızdır umarım

bi de biz primanın son çıkan beyaz paket bezinden almıştık ablam da yeşil paker yenidoğandan almıştı
yeşil olan beyaza nazaran daha iyi kavrıyo yenidoğanı tabii bebek obez değilse ortalama 3 kg civarı olanlara diyom

göbek için babusol sprey verdi dr
onu sıktık sorunsuz atlattık göbeği ve düşürdük (drdan istemedim yani elime geldi hahahahha)

eczaneden steril distile su alın şimdiden bi de hazır kesilmiş gazlı bez
emzirmen evvel memişleri onunla temizlersiniz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam kızlar nasılsınız?

bir meleğimiz daha olmuş bugün allah analı babalı büyütsün.. Darısı başıma ama hiç doğurmıcak gibiyim ya kızım hala yukarıda ... bu hafta çatı muayenemiz var dr.umuz ona göre doğum şekline karar vericek, hayırlısı olsun..

pazartesiden beri evime gidemiyorum hava yüzünden.. iş yerim anneme çok yakın bırakmıyor, düşerim diye korkuyor.. evimi özledim :mendil:
hadiş bakalım şekerim benden öndesin bir gün dönmüştür inşallah bebeğin iyi yapmış annende salmamış seni yollar felaket allah korusun bi kayıp düşsen son zamanında o kadın vicdan azabı duyar
ay şubat :D
bayan hoca aksaray tarafında oturuyo çok iyiymiş annem bebek mevlüdünde dinlemiş
100 tl. fiyatı

hee ocak olsa 19 ocakta doğurdum zaten :)
evet biz artık eskicez siz taze olcaksınız canım

kızlar bol bol çıtçıtlı body almışsınızdır umarım

bi de biz primanın son çıkan beyaz paket bezinden almıştık ablam da yeşil paker yenidoğandan almıştı
yeşil olan beyaza nazaran daha iyi kavrıyo yenidoğanı tabii bebek obez değilse ortalama 3 kg civarı olanlara diyom

göbek için babusol sprey verdi dr
onu sıktık sorunsuz atlattık göbeği ve düşürdük (drdan istemedim yani elime geldi hahahahha)

eczaneden steril distile su alın şimdiden bi de hazır kesilmiş gazlı bez
emzirmen evvel memişleri onunla temizlersiniz

aaa süpermiş ben hocam bulamassam ayarlarmısınız bana o günler gelince bulurum seni hayatım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar