kızımın bebek şekerleri kızlaar, bunlar lavantalı..bide çikolatalarımız gelcek..tabi bide kızım gelcek inşallah..geel anneeemm,gel kızııımmmm
harika buşekerler güle güle dagıt cnm
kızımın bebek şekerleri kızlaar, bunlar lavantalı..bide çikolatalarımız gelcek..tabi bide kızım gelcek inşallah..geel anneeemm,gel kızııımmmm
harika buşekerler güle güle dagıt cnm
ohhh maşallah noyana üzmesin annesini Allahım olmayan herkese yaşattın bu duyguyu pikem sanada kolay gelsin öptüm
çok güzel demetcim güle güle dağıt hayırlısıyla kızında gelir inşallah
hadi bakalım iyi olmanıza sevindim maşallah allah daha iyi etsin
olsun cnmsen misafirlerinle ilgilen yine görüşürüz
burda kaç gündür yayıyo ne fena yaaa korkuyorum sancım tutarsa ne yaparım die :acep: annende işin gırgırında desene kaç haftalık oldun demetim sen
geçmiş olsun balım iyi ol aman üşütme kendini heryer buzz
iyi demişin bizimde halamız almış sağolsn ilk ay beişiğimizi öteki yaza doğru geçiririm oraya heralde 3-4 aylık olsun bi hımm nasıl bi bşik aldın cnm
kimse beni merak etmemiş
günlerdir siteye girecem diye uğraşşıyorum
yöneticilerden biriyle maiileşiyodum ark.lrım beni merak etmiştir diye ama yanılmışım
gökçe, ecrin, calmdown gözüme çarpanlar
Allah analı babalı büyütsün inşallah
gökçecim bebiş hastalanmış Allah şifa versin tez zamanda inş.
azelya resimler süper çok duygulandım valla
bizde almadılar fotoyu hala üzgünüm yani
calmdown bebeğin çok ttalı maşallah
bebeğe biz zemzem suyu veriyoruz 1 çay kaşığı
mrhaba kızlar,
pikem gelmiş gitmiş, noyan bebek de annesi de iyidir inşallah...
ben de akşamları mama vercem sanırım, sütüm bol ama kilo alamamış nedense...mamayla takviye yapacaz kilo alana kadar.
hayatım, nasılsın? şahin oğlan nasıl?
benim moralim hala bozuk isimden dolayı. alışamadım hala, stres ve üzüntüm de oğluma geçiyor büyük ihtimalle, hiç kuzey diyemiyorum, sanki kuzey azelya nın oğlu, benim değil. hemen ertesi gün kimliği çıkardığımıza çok pişmanım. alışmaya çalışıyorum ama bilmiyorum ne olacak.
ismini duyan da kuzey güney diyor iyice geriliyorum... şu dizi bitseydi belki rahatlardım ama daha bir sezon daha sürecek belli.
evime de gidemedim daha, hala annemlerdeyim, onun stresi de var, iyi bakılıyoruz burada ama insan evde olmak istiyor tabi.
oğluma tek başıma bakamayacakmışım gibi geliyor, bir yandan korkuyorum eve dönmeye bir yandan da dönmek istiyorum. eşim geç geliyor, cmt çalışıyor, sanırım ben anne olmak için yeteri kadar istekli değilmişim...
bilemiyorum aklım çok karışık, ismine üzülüyorum, kendim koyamadığım için...diğer yandan bakamıyorum diye üzülüyorum...şimdi bir de gaz sancısı eklendi...
mrhaba kızlar,
ben de akşamları mama vercem sanırım, sütüm bol ama kilo alamamış nedense...mamayla takviye yapacaz kilo alana kadar.
hayatım, nasılsın? şahin oğlan nasıl?
benim moralim hala bozuk isimden dolayı. alışamadım hala, stres ve üzüntüm de oğluma geçiyor büyük ihtimalle, hiç kuzey diyemiyorum, sanki kuzey azelya nın oğlu, benim değil. hemen ertesi gün kimliği çıkardığımıza çok pişmanım. alışmaya çalışıyorum ama bilmiyorum ne olacak.
ismini duyan da kuzey güney diyor iyice geriliyorum... şu dizi bitseydi belki rahatlardım ama daha bir sezon daha sürecek belli.
evime de gidemedim daha, hala annemlerdeyim, onun stresi de var, iyi bakılıyoruz burada ama insan evde olmak istiyor tabi.
oğluma tek başıma bakamayacakmışım gibi geliyor, bir yandan korkuyorum eve dönmeye bir yandan da dönmek istiyorum. eşim geç geliyor, cmt çalışıyor, sanırım ben anne olmak için yeteri kadar istekli değilmişim...
bilemiyorum aklım çok karışık, ismine üzülüyorum, kendim koyamadığım için...diğer yandan bakamıyorum diye üzülüyorum...şimdi bir de gaz sancısı eklendi...
10 gündür salonda nöbet tutuyorum oğlumla
lohusalık sendromu ne ki yaaaa gereksiz kapris öyle diil mi
akşam resmen ayrılmayı bile düşündüm
ama oğluma bakıp vazgeçiyorum kendi annem babamın ayrı olduğunu düşününce ama kimseyle konuşmak istemiyorum valla yaa hayırlı olsuna bile kimse gelmesin istiyorum gerçi aman aman da kimse gelmedi ya hoş
eskilerden bişi duymak istemiyorum
eskiden biz tek başınaydık
bez de yoktu bez yıkardık
makina da yoktu elde yıkardık vik vik vik başlamıyolar mı uyuz oluyorum
bunaldım, hem nasıl bunaldım... çocuğun ağzını açık gören acıkmış bu diye başlıyor...evden dışarı çıkamıyorum ağlayacak emzirmem gerekecek diye...neyse, canınızı sıkmayım. sağol desteğin için.aaa olurmu oyle sey deme anne olmak icin istekli degilim diye..sabrsızlıkla beklemedinmi kac ay yuzunu gorebilmek icin..takma simdi adını falan kafana..Allah saglık versin ikinize de baska dert vermesin deme oyle :acep: bunalmıssındır sende ondan icin sismistir kolay degil tabi kalabalık uykusuzluk su bu daha bilemedigimiz bi suru sey ondan boyle diiyon gecer merak etme
sanırım buna lohusalık sendromu diyorlar canım. benzer şeyleri ben de zaman zaman hissediyorum. en kısa zamanda geçer inşallah...
canım aynen böyle oluyorum ben de. kayınvalidemi ne kadar sevdiğimi burdaki herkes bilir. her fırsatta söylerdim. bir haftada soğudumlohusa olduğumu, gergin ve alıngan olduğumu anlaması lazım dimi? ama o eşime gidip benim yüzümden mi böyle yapıyor, istemiyorsa giderim oğlum falan demiş. eşim de bana ve oğluma bir tripli davrandı kiiiii. hatta bir gün otururken yanına "ayh" dedim. soğuk bir sesle "senin dikişler daha iyileşmedi mi yaaaaaa" demez mi. ağlama krizine girdim. 3 güne dikiş mi iyileşir? sonra geldi bin özür diledi ama ne fayda
annem olmasa daha da çıldırırdım.
slm cnm hoşgeldin ecrinn doğumda simuşun sancıları varr şimdilik
oyyy kuzucuk ağlattılarmı yine göbüşüde düşmüş ohhh mis kokuncaz yanii süper
sanada kızayımmı azo nasıl ihmal edersin bacım ya dikkat et kendine oğluna bakarken kendinide ihmal etme
1 haftalık oldu haaaaa kuzey oğlan şaka gibi yaaa maşallah...ayy mis gibi banyo yapacakmış o kuzu misler gibi kokacakmıymış ayyy resmen burnuma kokusu geldi haa lütfen benim yerimede kokusunu içine çek sımsıkı annesi
merhaba, nasılsın?.. bizimde ilk kontrol yarın, bakalım nasılmıs... banada sütüm yetmiyo gibi geliyo aksam mama takviyesi yapıyoruz...
selam tatlım.. merak etme gider o kilocuklar.. banada hiç batikon sür falan demedi kimse...
nasıl gidiyo annelik?
kimse beni merak etmemiş
yöneticilerden biriyle maiileşiyodum ark.lrım beni merak etmiştir diye ama yanılmışım
gökçe, ecrin, calmdown gözüme çarpanlar
Allah analı babalı büyütsün inşallah
gökçecim bebiş hastalanmış Allah şifa versin tez zamanda inş.
azelya resimler süper çok duygulandım valla
bizde almadılar fotoyu hala üzgünüm yani
calmdown bebeğin çok ttalı maşallah
hadi bakalım iyi olmanıza sevindim maşallah allah daha iyi etsin
olsun cnmsen misafirlerinle ilgilen yine görüşürüz
iyi demişin bizimde halamız almış sağolsn ilk ay beişiğimizi öteki yaza doğru geçiririm oraya heralde 3-4 aylık olsun bi hımm nasıl bi bşik aldın cnm
kıs benim dünyadan haberim yok, bende yoktum cümkü.. mesajını aldım cevap yazdım.. simdi burdasınama hallolmuş sevindim...kimse beni merak etmemiş
mrhaba kızlar,
pikecim sağol tatlım. kuzucuk tatlı ama çok canavar. 2 gündür mememle resmen oynuyor. çekiyor, uzatıyor, canımı yakıyorzar zor azcık iyileşmişti yaralar, yeniden azdırcak sıpa
senin paşa da hoşgelmiş, sanırım daha önce karşılaşamadık. sağlıkla, uzuuuuuuuun bir ömür sürsün
Canım naber ne zamandır konuşamıyoruz..Benim de sütüm yetmiyor sanırım o yüzden mama takviyesi yapıyoruz.
Annelik nasıl gitsin biraz yorucu ama kokusunu içine çekmek paha biçilemez![]()
Bu arada ben de çok nazlı oldum hemen açıorum muslukları ya
Ayy yasamadım bı türlü azom iPad çok zormus. 2830 gr 50 cm sanırım bebem. Kuş kadar.ağzı burnu aynı ben. Cuk cuk emiyo sürekli.ama doyuyo mü doymuyor mü bilmiorm.gözleri de fildir fildir. Kordon dolanmış ondan inememiş kuzum. Korkunç acı çektim. Miyavlioo bakarım sona opt sizi