2012 Şubat Anneleri

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269

harika buşekerler güle güle dagıt cnm

ohhh maşallah noyana üzmesin annesini Allahım olmayan herkese yaşattın bu duyguyu pikem sanada kolay gelsin öptüm

çok güzel demetcim güle güle dağıt hayırlısıyla kızında gelir inşallah

hadi bakalım iyi olmanıza sevindim maşallah allah daha iyi etsin
olsun cnmsen misafirlerinle ilgilen yine görüşürüz

burda kaç gündür yayıyo ne fena yaaa korkuyorum sancım tutarsa ne yaparım die :acep: annende işin gırgırında desene kaç haftalık oldun demetim sen

geçmiş olsun balım iyi ol aman üşütme kendini heryer buzz

iyi demişin bizimde halamız almış sağolsn ilk ay beişiğimizi öteki yaza doğru geçiririm oraya heralde 3-4 aylık olsun bi hımm nasıl bi bşik aldın cnm

saolasınız kızlar,teşekkür ettik...37+3 olduk tubişim...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kimse beni merak etmemiş
günlerdir siteye girecem diye uğraşşıyorum
yöneticilerden biriyle maiileşiyodum ark.lrım beni merak etmiştir diye ama yanılmışım

gökçe, ecrin, calmdown gözüme çarpanlar
Allah analı babalı büyütsün inşallah

gökçecim bebiş hastalanmış Allah şifa versin tez zamanda inş.

azelya resimler süper çok duygulandım valla
bizde almadılar fotoyu hala üzgünüm yani

calmdown bebeğin çok ttalı maşallah

bebeğe biz zemzem suyu veriyoruz 1 çay kaşığı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kimse beni merak etmemiş
yöneticilerden biriyle maiileşiyodum ark.lrım beni merak etmiştir diye ama yanılmışım

canım en son anlattıklarından sonra şahinle ilgileniyosundur moralin bozuktur die düşündük telinde yokki bak bugün nazo gelmedi layloş gelmedi hemen haberleştik cnm kızma hemen :acep:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Topigin en anlamlı gunu bugun mu acaba :D subat'a girdik ya o bakımdan didim laf olsun diye :dill:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
mrhaba kızlar,

pikem gelmiş gitmiş, noyan bebek de annesi de iyidir inşallah...

ben de akşamları mama vercem sanırım, sütüm bol ama kilo alamamış nedense...mamayla takviye yapacaz kilo alana kadar.

hayatım, nasılsın? şahin oğlan nasıl?

benim moralim hala bozuk isimden dolayı. alışamadım hala, stres ve üzüntüm de oğluma geçiyor büyük ihtimalle, hiç kuzey diyemiyorum, sanki kuzey azelya nın oğlu, benim değil. hemen ertesi gün kimliği çıkardığımıza çok pişmanım. alışmaya çalışıyorum ama bilmiyorum ne olacak.

ismini duyan da kuzey güney diyor iyice geriliyorum... şu dizi bitseydi belki rahatlardım ama daha bir sezon daha sürecek belli.

evime de gidemedim daha, hala annemlerdeyim, onun stresi de var, iyi bakılıyoruz burada ama insan evde olmak istiyor tabi.

oğluma tek başıma bakamayacakmışım gibi geliyor, bir yandan korkuyorum eve dönmeye bir yandan da dönmek istiyorum. eşim geç geliyor, cmt çalışıyor, sanırım ben anne olmak için yeteri kadar istekli değilmişim...

bilemiyorum aklım çok karışık, ismine üzülüyorum, kendim koyamadığım için...diğer yandan bakamıyorum diye üzülüyorum...şimdi bir de gaz sancısı eklendi... :mendil::mendil::mendil:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
mrhaba kızlar,

ben de akşamları mama vercem sanırım, sütüm bol ama kilo alamamış nedense...mamayla takviye yapacaz kilo alana kadar.

benim moralim hala bozuk isimden dolayı. alışamadım hala, stres ve üzüntüm de oğluma geçiyor büyük ihtimalle, hiç kuzey diyemiyorum, sanki kuzey azelya nın oğlu, benim değil. hemen ertesi gün kimliği çıkardığımıza çok pişmanım. alışmaya çalışıyorum ama bilmiyorum ne olacak.

ismini duyan da kuzey güney diyor iyice geriliyorum... şu dizi bitseydi belki rahatlardım ama daha bir sezon daha sürecek belli.

evime de gidemedim daha, hala annemlerdeyim, onun stresi de var, iyi bakılıyoruz burada ama insan evde olmak istiyor tabi.

oğluma tek başıma bakamayacakmışım gibi geliyor, bir yandan korkuyorum eve dönmeye bir yandan da dönmek istiyorum. eşim geç geliyor, cmt çalışıyor, sanırım ben anne olmak için yeteri kadar istekli değilmişim...

bilemiyorum aklım çok karışık, ismine üzülüyorum, kendim koyamadığım için...diğer yandan bakamıyorum diye üzülüyorum...şimdi bir de gaz sancısı eklendi... :mendil::mendil::mendil:

aaa olurmu oyle sey deme anne olmak icin istekli degilim diye..sabrsızlıkla beklemedinmi kac ay yuzunu gorebilmek icin..takma simdi adını falan kafana..Allah saglık versin ikinize de baska dert vermesin deme oyle :acep: bunalmıssındır sende ondan icin sismistir kolay degil tabi kalabalık uykusuzluk su bu daha bilemedigimiz bi suru sey ondan boyle diiyon gecer merak etme

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
mrhaba kızlar,

sanırım buna lohusalık sendromu diyorlar canım. benzer şeyleri ben de zaman zaman hissediyorum. en kısa zamanda geçer inşallah... :(

pikecim sağol tatlım. kuzucuk tatlı ama çok canavar. 2 gündür mememle resmen oynuyor. çekiyor, uzatıyor, canımı yakıyor :( zar zor azcık iyileşmişti yaralar, yeniden azdırcak sıpa :( senin paşa da hoşgelmiş, sanırım daha önce karşılaşamadık. sağlıkla, uzuuuuuuuun bir ömür sürsün

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
10 gündür salonda nöbet tutuyorum oğlumla
lohusalık sendromu ne ki yaaaa gereksiz kapris öyle diil mi
akşam resmen ayrılmayı bile düşündüm
ama oğluma bakıp vazgeçiyorum kendi annem babamın ayrı olduğunu düşününce ama kimseyle konuşmak istemiyorum valla yaa hayırlı olsuna bile kimse gelmesin istiyorum gerçi aman aman da kimse gelmedi ya hoş
eskilerden bişi duymak istemiyorum
eskiden biz tek başınaydık
bez de yoktu bez yıkardık
makina da yoktu elde yıkardık vik vik vik başlamıyolar mı uyuz oluyorum

canım aynen böyle oluyorum ben de. kayınvalidemi ne kadar sevdiğimi burdaki herkes bilir. her fırsatta söylerdim. bir haftada soğudum :( lohusa olduğumu, gergin ve alıngan olduğumu anlaması lazım dimi? ama o eşime gidip benim yüzümden mi böyle yapıyor, istemiyorsa giderim oğlum falan demiş. eşim de bana ve oğluma bir tripli davrandı kiiiii. hatta bir gün otururken yanına "ayh" dedim. soğuk bir sesle "senin dikişler daha iyileşmedi mi yaaaaaa" demez mi. ağlama krizine girdim. 3 güne dikiş mi iyileşir? sonra geldi bin özür diledi ama ne fayda :( annem olmasa daha da çıldırırdım.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
aaa olurmu oyle sey deme anne olmak icin istekli degilim diye..sabrsızlıkla beklemedinmi kac ay yuzunu gorebilmek icin..takma simdi adını falan kafana..Allah saglık versin ikinize de baska dert vermesin deme oyle :acep: bunalmıssındır sende ondan icin sismistir kolay degil tabi kalabalık uykusuzluk su bu daha bilemedigimiz bi suru sey ondan boyle diiyon gecer merak etme
bunaldım, hem nasıl bunaldım... çocuğun ağzını açık gören acıkmış bu diye başlıyor...evden dışarı çıkamıyorum ağlayacak emzirmem gerekecek diye...neyse, canınızı sıkmayım. sağol desteğin için.

sanırım buna lohusalık sendromu diyorlar canım. benzer şeyleri ben de zaman zaman hissediyorum. en kısa zamanda geçer inşallah... :(

inşallah canım :)

canım aynen böyle oluyorum ben de. kayınvalidemi ne kadar sevdiğimi burdaki herkes bilir. her fırsatta söylerdim. bir haftada soğudum :( lohusa olduğumu, gergin ve alıngan olduğumu anlaması lazım dimi? ama o eşime gidip benim yüzümden mi böyle yapıyor, istemiyorsa giderim oğlum falan demiş. eşim de bana ve oğluma bir tripli davrandı kiiiii. hatta bir gün otururken yanına "ayh" dedim. soğuk bir sesle "senin dikişler daha iyileşmedi mi yaaaaaa" demez mi. ağlama krizine girdim. 3 güne dikiş mi iyileşir? sonra geldi bin özür diledi ama ne fayda :( annem olmasa daha da çıldırırdım.

ben de çıldırmak üzereyim üstelik ben kendi annemlerdeyim, gayet güzel bakılıyoruz, ama her söz batıyor bana.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selamlarrr..
ecrinim canım umarım sağ salim bebeğine kavusmussundur.allah analı babalı büyütsün. ben 2 subat demiştim 1 gün erken geldi kızımız.sağlıkla kucağına almıssındır insallah...
gökçemm canım aden oğlumuza cok geçmiş olsun.tez zamanda acil şifalar versin allah.sağ salim dönün evinize..
simuşum canımm yarın ve şimdiden dualarım seninle.sağ salim allahın izniyle kavus bebeğine...

kızlar alıntı yaptım cıkmamıstı geriye dönemedim de.taze ve güzel anneler canınız sıkılmıs sanırım biraz.yapmayın bunu kendinize ve bebiklerinize.geri gelmeyecek eşsiz günler bunlar..hele sağlık sorunu olmadığı müddet inanın değmiyor.keyif içinde geçirin yeni anne olmanın haklı sevinci içinde bu günlerinizi:huhuu:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.112
Merhabalar,

Doğum yapan bebeğine sağlıcakla kavuşan anneciklerimize uzun ömürler diliyorum.. Rabbim sağlıklı huzurlu günler geçirmeyi nasip eylesin

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ayyyy bi düzgün online olamadım ya, giriyorum tam okurken ya biri geliyor, ya Kuzey acıkıyor..Çokta başım ağrıyor şu an..Ama okuduklarımı gördükten sonra birşeyler yazmamak ayıp olurdu..
Öncelikle Gökçecime çok çok üzüldüm..Allah inşallah şifasını versin en yakın zamanda :( Acayip canım sıkıldı..Kız kimbilir ne haldedir..

Simuşum hayırla doğumlar diliyorum sana şimdiden..O muhteşem duyguyu yarın yaşayacaksın inşallah..

slm cnm hoşgeldin ecrinn doğumda simuşun sancıları varr şimdilik
oyyy kuzucuk ağlattılarmı yine göbüşüde düşmüş ohhh mis kokuncaz yanii süper
sanada kızayımmı azo nasıl ihmal edersin bacım ya dikkat et kendine oğluna bakarken kendinide ihmal etme

Kız sonunda doğuruyor he :) Hatta doğurmuştur bile şimdi...Çok sevindim ama suni sancı olayı kötü olmuş ya yok yere çekti sancıyı :(

1 haftalık oldu haaaaa kuzey oğlan şaka gibi yaaa maşallah...ayy mis gibi banyo yapacakmış o kuzu misler gibi kokacakmıymış ayyy resmen burnuma kokusu geldi haa lütfen benim yerimede kokusunu içine çek sımsıkı annesi:):)

Çok şükür büyüdük teyzesi, banyomuzu da yaptık az önce :) Kokladım bol bol :)

merhaba, nasılsın?.. bizimde ilk kontrol yarın, bakalım nasılmıs... banada sütüm yetmiyo gibi geliyo aksam mama takviyesi yapıyoruz...

selam tatlım.. merak etme gider o kilocuklar.. banada hiç batikon sür falan demedi kimse...
nasıl gidiyo annelik?:huhuu:

Canım naber ne zamandır konuşamıyoruz..Benim de sütüm yetmiyor sanırım o yüzden mama takviyesi yapıyoruz.
Annelik nasıl gitsin biraz yorucu ama kokusunu içine çekmek paha biçilemez :)

kızımın bebek şekerleri kızlaar, bunlar lavantalı..bide çikolatalarımız gelcek..tabi bide kızım gelcek inşallah..geel anneeemm,gel kızııımmmm:ninni:

Canım çok beğendim ben güle güle dağıt :huhuu:

kimse beni merak etmemiş

Aman da aman Şahin'imizin anası nazlar da yaparmış :D Canım valla ben 2 gündür bi düzgün online olamadım..Kim girdi kim çıktı pek takip edemedim..En son moralin bozuktu nasıl oldun şimdi?

Bu arada ben de çok nazlı oldum hemen açıorum muslukları ya :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayy yasamadım bı türlü azom iPad çok zormus. 2830 gr 50 cm sanırım bebem. Kuş kadar.ağzı burnu aynı ben. Cuk cuk emiyo sürekli.ama doyuyo mü doymuyor mü bilmiorm.gözleri de fildir fildir. Kordon dolanmış ondan inememiş kuzum. Korkunç acı çektim. Miyavlioo bakarım sona opt sizi

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

hadi bakalım iyi olmanıza sevindim maşallah allah daha iyi etsin
olsun cnmsen misafirlerinle ilgilen yine görüşürüz

iyi demişin bizimde halamız almış sağolsn ilk ay beişiğimizi öteki yaza doğru geçiririm oraya heralde 3-4 aylık olsun bi hımm nasıl bi bşik aldın cnm

nasıl alayım canım, cok estetik bişey alamadım, işgoren hafif dandik bi beşigi dünya paraya aldım... :acep: acele olunca böyle oluyo...

kimse beni merak etmemiş

kıs benim dünyadan haberim yok, bende yoktum cümkü.. mesajını aldım cevap yazdım.. simdi burdasınama hallolmuş sevindim...
nasılsın?:huhuu:

mrhaba kızlar,

tatlım seni anlıyorum sanırım, ama eminim ki bunların hepsi gelip gececek.. ismi cok güzel canım, zaten ne koysanız en güzeli odur bence...

ben inanıyorum ki en güzel şekilde bakarsın yavruna, sadece üzme kendini annesi, anlıyolar hemen minnoşlar...
sezeryanda cıkardıktan sonra bana bi koklattılar yavrumu aglayan cocuk o 3 saniyede hemen nasıl sustu.. :lilav: nasıl tanıdı beni.. hayatımın en unutulmaz 3-4 saniyesini yaşattı bana...
yani annesi oglundan gerisini salla gitsin...........

pikecim sağol tatlım. kuzucuk tatlı ama çok canavar. 2 gündür mememle resmen oynuyor. çekiyor, uzatıyor, canımı yakıyor :( zar zor azcık iyileşmişti yaralar, yeniden azdırcak sıpa :( senin paşa da hoşgelmiş, sanırım daha önce karşılaşamadık. sağlıkla, uzuuuuuuuun bir ömür sürsün

saol tatlım..:huhuu::huhuu:ehehh öyle öyle güclenip büyüyecek annesi, masallah canım.....:huhuu:

Canım naber ne zamandır konuşamıyoruz..Benim de sütüm yetmiyor sanırım o yüzden mama takviyesi yapıyoruz.
Annelik nasıl gitsin biraz yorucu ama kokusunu içine çekmek paha biçilemez :)

Bu arada ben de çok nazlı oldum hemen açıorum muslukları ya :(

Güzelcim, folarınız muhteşem cıkmış...:huhuu::huhuu: Maşallah canım güzel haberlerine sevindim tatlım...daha da iyi olun insallah........

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ayy yasamadım bı türlü azom iPad çok zormus. 2830 gr 50 cm sanırım bebem. Kuş kadar.ağzı burnu aynı ben. Cuk cuk emiyo sürekli.ama doyuyo mü doymuyor mü bilmiorm.gözleri de fildir fildir. Kordon dolanmış ondan inememiş kuzum. Korkunç acı çektim. Miyavlioo bakarım sona opt sizi

canımmm:huhuu: Geçmiş olsun... Allah analı-babalı saglık ve sıhatle büyütmeyi kısmet etsin tatlım...
maşalah yavruşuna.......

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar