2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay size daha önce bi arkadasımı anlatmıstım kızlar.. esinden yeni ayrıldı esimin bi arkadasına nasıl olduysa asık oluverdi diye. o kladar sinirliyim kii tarifi yok.. beni esimin yanında hareketleriyle rezil etmişti zaten içki istedi, sarhos oldu, yok nereye oturmustu bende oraya oturayım esprileri, eve cocuga kendini bıraktırıp hiç konu yokken ben evlenip ayrıldım senin için sorun var mı demesi vs ile. bunları yaparken henüz ayrılalı 1 ay olmustu cünkü. ki öyle olmasa da kadın dedigin agır olur biraz. cocuk ben evlenmicem ama takılabiliriz demesine ragmen yılbasında kusadasına cagırması benm icin son noktaydı. adam aramıyo diye kızıp bırakmıs. beni aradı naber diye hikaye onu sormak için aradı bişi dedi mi die. gelcektim dedi bende hep aksama denk getiriyosun gelceksen gündüz gel dedim. sonra bi kere daha aradı bi daha da konusmadık. dedim ki o gün sen nasıl onun ii niyetli oldugunu düsünürsün, gel dersen istanbula da gelir bekar adam tapınır hareketler yapıyosun die acıkca söyledim. ben basit mi davranmıs oldum die kızdı bana bende ona tabe. 2 haftadır aramıyo bende hayret küstü heralde falan demiştim. meger esim bana sölememiş. o cocukla kendince cıkıyolarmıs. biz cumartesi dısardyken bizimle beraber olan cocugun evindeymişler ikisi. kii o cocuk onla cıkmak istemişti. aralarında karar almıslar bizi karıstırmamak içinn. benim arkadasım olcak salak da tamam demiş. ama bilmiyo ki benim kocam o cocuga dedi bi daha aramıcak benim karımı uzak tutcaksın bilmem ne die. o gelip ötekilere anlatıyo suraya gittik söyle yaptık böle ettik die. bizim salak sanıyo ki cok asıklar yaa kimseyi karıstırmadan asklarını yasıyolar. allah ımm diyorum kız beni keklemişş resmen yaa her aradıgında x napıo die soruyodu evliyken bile. hiç içimi bozmamıstım.demek hep kötü niyetliymiş diorum. ayrılır ayrılmaz bizim eve yapıstı akabindede ccuga. hem de evlenmicem dedigi halde. rezil oldum rezill. ben nasıl farketmedim bu kızı simdie kadar :sinir::mad:-zebani

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

selam yelizcim.canım allah analı babalı büyütsün bebeğini..daha önce denk gelemedik seni görmüşken diyeyim dedim..

Sagol nazom. Allah razı olsun.

Ben de snei gormusken biey soriyim.

Oglum surekli kusuyor emdikten sonra yaa normal mi bu?
Bir de bazen 10 dk emiyor bazen yarım saat emiyor hemen gogusumde uyuyor. Gogus degistirdigim zaman diger gogusumu almıyor bıraktıgım zaman khangisiyle basladıysak doyana kadar onu bırakmıyor yani. :acep:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr naparsınız bakim.yine sessizlik olmus su an itibariyle.biz doktordan geldik.sancılarımız var ama düzene binmemiş.zaten o kadar gıcık oldum ki doktorumun beni bıraktığı doktora kadın zorla baktı.bişey demedi baska uyuzz.ama ters bişey olsa sölerdi dedim bende..henüz ağdacıya gidemedik onada sinir oldum..eve geldik.öperim sizi..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

Bir de bazen 10 dk emiyor bazen yarım saat emiyor hemen gogusumde uyuyor. Gogus degistirdigim zaman diger gogusumu almıyor bıraktıgım zaman khangisiyle basladıysak doyana kadar onu bırakmıyor yani. :acep:

tatlım kusmayı nazom bilir tecrübeli hatunumm onu o sölesin. ama digerini cok duydum ve okudumm. eger bebek diger memeyi almıyosa hic cevirmden digerine gecircekmişsinn. yani mesela sol gögsünü emdi ya aynı sekilde sagı vercekmişsin bebegi kaydırıp.. bide o solu emerken sen sag gögsün ucuna biraz masaj yaparsan süt hazırlanmıs oldugundan agzına aldıgı gibi emebilirmişş. haberin olsun

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

canım bebekler emdikten sonra bi parça sütü peynirimsi şekilde cıkartıyorlardı ama sürekli değildi hatırladığım.sen bunu doktorunuza sor mutlaka.gelişimi acısından sütü cıkartmaması önemli.gögsünün yeterli miktarda sütle dolu olması önemli,zaten ilk cektikleri sütün arkasına gelen süt daha besleyici derler canım.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

canım bebekler emdikten sonra bi parça sütü peynirimsi şekilde cıkartıyorlardı ama sürekli değildi hatırladığım.sen bunu doktorunuza sor mutlaka.gelişimi acısından sütü cıkartmaması önemli.gögsünün yeterli miktarda sütle dolu olması önemli,zaten ilk cektikleri sütün arkasına gelen süt daha besleyici derler canım.

Peynirimsi gibi kusmuyor sarı sarı kusuyor.

Gogusum dolu oluyor cok sis cunku emdigi zaman rahatlıyorum.
Cuma gun kontrolumuz var dktora gidicez. O zamana kadar takip ediyim bu kusma olayını olmazsa Cuma sorarım doktora

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
o nası cevap kızz ilk bakıstaymıs.. bi kac defa bakınca kendine mi benzetiyon cocugu:D ona kendini kandırma diolarr dogsun benzemezse bende aynısını yapcamm:D ilk bakısta babasına benzio ama burnu agzı tek tek bakınca ben dicem:D

Yok ama gercekten oyle sima olarak baba ama burnu ve kulakları bana benziyor benim yapımın oldugu gibi :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Amn saglıklı olsun da canım eli ayagı duzgun olsun hayırlı evlat olsun.. Gerisi onemli degil. Rabbim buyuk dert vermesin kimseye..

ayy öyle tabi önce saglıklı olsun da ben tam ergenlikte cok takmıstım kafama resmen psikolojim bozuktu.aynaya bakınca önce kulak görüyodum:D simdi gecti de kızımda yasasın istemem babasına benzesin insallah.

ayy benim kuzum da gelsin bende onu avatarıma koyayım ama ya:acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben cıkayım artıkınn.. kızz dünyamm minigini öp burnundann benim içinnn bide cenesindenn cok ısırmalık duruyo :D

daha giremem heralde. işleri bitircem böregi yapıp kaynanama gitcem. kocş te gec kalcak bugün..öperim heppiciginizii:huhuu::huhuu:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
ayy öyle tabi önce saglıklı olsun da ben tam ergenlikte cok takmıstım kafama resmen psikolojim bozuktu.aynaya bakınca önce kulak görüyodum:D simdi gecti de kızımda yasasın istemem babasına benzesin insallah.

ayy benim kuzum da gelsin bende onu avatarıma koyayım ama ya:acep:

Gelir gelir sabret az kaldı senin de :)

Sonra zaman nasıl geciyor anlamaycaksın bile.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
ben cıkayım artıkınn.. kızz dünyamm minigini öp burnundann benim içinnn bide cenesindenn cok ısırmalık duruyo :D

daha giremem heralde. işleri bitircem böregi yapıp kaynanama gitcem. kocş te gec kalcak bugün..öperim heppiciginizii:huhuu::huhuu:

Operim bitanem merak etme. Agzı uzu yemelik tam yaa hele o dudakları uzatması yok mu.. Yapısasım geliyo :D

Kolay gelsin sana da canım.

Bende cıkayım ytayım hazr benm sıpa uyuyorken :) Hepiniz opuldunuz kızlarr

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gelir gelir sabret az kaldı senin de :)

Sonra zaman nasıl geciyor anlamaycaksın bile.

ya herkes giriverir bi anda kanala bi anda gelir falan dio. bende tetikte bekliyorum. ama hiç belirti yok yaa son günler bide stresliyim acayip.. 36 haftada falan bklemek daha kolaydı. son 1 haftaa zaman gecmiyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Operim bitanem merak etme. Agzı uzu yemelik tam yaa hele o dudakları uzatması yok mu.. Yapısasım geliyo :D

Kolay gelsin sana da canım.

Bende cıkayım ytayım hazr benm sıpa uyuyorken :) Hepiniz opuldunuz kızlarr

o da tutupp öpcek gibi duruyo zatii.dudişlerre baksana:D hadi ii uykular sana da dinlen fırsat buldukca:heyo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar