Selam kızlar
selam yelizcim.canım allah analı babalı büyütsün bebeğini..daha önce denk gelemedik seni görmüşken diyeyim dedim..
Selam kızlar
Sagol nazom. Allah razı olsun.
Ben de snei gormusken biey soriyim.
Oglum surekli kusuyor emdikten sonra yaa normal mi bu?
Bir de bazen 10 dk emiyor bazen yarım saat emiyor hemen gogusumde uyuyor. Gogus degistirdigim zaman diger gogusumu almıyor bıraktıgım zaman khangisiyle basladıysak doyana kadar onu bırakmıyor yani. :acep:
Sagol nazom. Allah razı olsun.
Ben de snei gormusken biey soriyim.
Oglum surekli kusuyor emdikten sonra yaa normal mi bu?
Bir de bazen 10 dk emiyor bazen yarım saat emiyor hemen gogusumde uyuyor. Gogus degistirdigim zaman diger gogusumu almıyor bıraktıgım zaman khangisiyle basladıysak doyana kadar onu bırakmıyor yani. :acep:
anammmm babasına mı benziyo kızz bu tosbikkk :besik: kıyamamm cok datlu masallahh allah analı babalı büyütsünn hayırlı evlat olsun balımm.. oyyy seklini yidigimmm
canım bebekler emdikten sonra bi parça sütü peynirimsi şekilde cıkartıyorlardı ama sürekli değildi hatırladığım.sen bunu doktorunuza sor mutlaka.gelişimi acısından sütü cıkartmaması önemli.gögsünün yeterli miktarda sütle dolu olması önemli,zaten ilk cektikleri sütün arkasına gelen süt daha besleyici derler canım.
Eve babasına daha cok benziyor ilk bakısta
o nası cevap kızz ilk bakıstaymıs.. bi kac defa bakınca kendine mi benzetiyon cocuguona kendini kandırma diolarr dogsun benzemezse bende aynısını yapcamm
ilk bakısta babasına benzio ama burnu agzı tek tek bakınca ben dicem
Yok ama gercekten oyle sima olarak baba ama burnu ve kulakları bana benziyor benim yapımın oldugu gibi
cok yeri benziyomuss bi burnu bi de kulaklarıııayy benimkinin kulakları bana benzemez insallah accık kepceyim ben:acep:
Amn saglıklı olsun da canım eli ayagı duzgun olsun hayırlı evlat olsun.. Gerisi onemli degil. Rabbim buyuk dert vermesin kimseye..
ayy öyle tabi önce saglıklı olsun da ben tam ergenlikte cok takmıstım kafama resmen psikolojim bozuktu.aynaya bakınca önce kulak görüyodumsimdi gecti de kızımda yasasın istemem babasına benzesin insallah.
ayy benim kuzum da gelsin bende onu avatarıma koyayım ama ya:acep:
ben cıkayım artıkınn.. kızz dünyamm minigini öp burnundann benim içinnn bide cenesindenn cok ısırmalık duruyo
daha giremem heralde. işleri bitircem böregi yapıp kaynanama gitcem. kocş te gec kalcak bugün..öperim heppiciginizii
Gelir gelir sabret az kaldı senin de
Sonra zaman nasıl geciyor anlamaycaksın bile.
Operim bitanem merak etme. Agzı uzu yemelik tam yaa hele o dudakları uzatması yok mu.. Yapısasım geliyo
Kolay gelsin sana da canım.
Bende cıkayım ytayım hazr benm sıpa uyuyorkenHepiniz opuldunuz kızlarr