merhaba kızlar,
bebişlere su veriyormusunuz? günün en komik sorusu

canım, benim gittiğim çocuk dr u verebilirsin dedi, hatta her emdikten sonra bir çay kaşığı ılıtılmış su ver dedi sarılık için götürdüğümüzde. sağlık ocağındaki hemşire de su verebilirsin dedi. ilk zamanlar süt yokken daha çok veriyorduk şimdi pek almıyor kendisi suyu.
bir de bir fincan kaynatılmış ılıtılmış suya bir çay kaşığı karbonat koyup ağzının içini gazlı bezle silmemi söyledi, pamukçuk oluşumunu önlemek için. geçen tv de bir başka çocuk dr u da aynı şeyi dedi. yaptık bir iki kez.
Sagol nazom. Allah razı olsun.
Ben de snei gormusken biey soriyim.
Oglum surekli kusuyor emdikten sonra yaa normal mi bu?
Bir de bazen 10 dk emiyor bazen yarım saat emiyor hemen gogusumde uyuyor. Gogus degistirdigim zaman diger gogusumu almıyor bıraktıgım zaman khangisiyle basladıysak doyana kadar onu bırakmıyor yani. :acep:
benimki de kusuyor bazen, gazını çıkarmadığımız zamanlarda, emdikten sonra hemen yatırırsak bir süre sonra kusuyor, gazını çıkarırken uyanıyor, tekrar emmeden uyumuyor... illa emerek uyuyacak...
bu arada ben altını değiştiremiyorum hala, tam değiştirirken yapınca telaşlanıyorum, annem, ablam ya da eşim değiştiriyor, ben de yardımcı kuvvet oluyorum anca. bu yüzden bebeğe yetemediğimi düşünüyorum, moralim bozuluyor, benden iyi bir anne olacağından şüpheliyim çok.