2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
aynaya bakınca kendimi kadın gibi görmeye baslaadıım..yüzüme olgunlukk mugeldi ne..
diğr kızlara da olddumu acep...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
merhaba kızlar,

bebişlere su veriyormusunuz? günün en komik sorusu :D

canım, benim gittiğim çocuk dr u verebilirsin dedi, hatta her emdikten sonra bir çay kaşığı ılıtılmış su ver dedi sarılık için götürdüğümüzde. sağlık ocağındaki hemşire de su verebilirsin dedi. ilk zamanlar süt yokken daha çok veriyorduk şimdi pek almıyor kendisi suyu.
bir de bir fincan kaynatılmış ılıtılmış suya bir çay kaşığı karbonat koyup ağzının içini gazlı bezle silmemi söyledi, pamukçuk oluşumunu önlemek için. geçen tv de bir başka çocuk dr u da aynı şeyi dedi. yaptık bir iki kez.

Sagol nazom. Allah razı olsun.

Ben de snei gormusken biey soriyim.

Oglum surekli kusuyor emdikten sonra yaa normal mi bu?
Bir de bazen 10 dk emiyor bazen yarım saat emiyor hemen gogusumde uyuyor. Gogus degistirdigim zaman diger gogusumu almıyor bıraktıgım zaman khangisiyle basladıysak doyana kadar onu bırakmıyor yani. :acep:

benimki de kusuyor bazen, gazını çıkarmadığımız zamanlarda, emdikten sonra hemen yatırırsak bir süre sonra kusuyor, gazını çıkarırken uyanıyor, tekrar emmeden uyumuyor... illa emerek uyuyacak...

bu arada ben altını değiştiremiyorum hala, tam değiştirirken yapınca telaşlanıyorum, annem, ablam ya da eşim değiştiriyor, ben de yardımcı kuvvet oluyorum anca. bu yüzden bebeğe yetemediğimi düşünüyorum, moralim bozuluyor, benden iyi bir anne olacağından şüpheliyim çok.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gününden 3 hafta önce doğdu hatta 4 hafta...onu okumuşundur..sen nasılsın var mı gününedaha

masallahh cnmm yi ne 36 ii bi hafta klinik zamanları o zaman doluyo ya zaten. kavutunuz iste ne güzel :utan:
yok cnmm son hafta. pazartesi doluyo günümm. ama kız cıkmıyo nedense:D kafası kanala girmemişş. acılma falan da yokmus hiç. dr hep normal diodu bu kez suni sancı da alamazsın böyle dedi. persembe beli olcak akıbetim..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah... hoş geldin :)

hoşbulduk cnm.. çok saol senin de gözün aydın Allah analı babalı büyütsün... sizinle çok konusasım var anlatacak o kadr sey var ki..ama simdi çıkmam lazım bisürü misafir gelcek .kızm da uyanr şimdi..bi görsen teyzesi yersin onu çoooook tatlı.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
resmi bbusitede var
şahin bebek diye

ama biz lcd tadında..burnuyüzü dahaküçük..

ayyy masallahhh kızzz dudişleree bakk sennnnn :utan: yerimmm onu benn pekk güzel allah nazarlardann saklasınn uzun saglıklı ömürler versin insallahh. teyy ikinci kız bebekk duygulandımm:mendil:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben doğuracağım galiba bugünlerde fena sancılarım varr yerimde duramıyorum düzenli değil ama belden ve kasıktan vuruyo:iyyyy:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sesimi kimseler duymadan gitti :aglayan: hava karlı yollar buzlu kocam şehir dışında allahım yardım et doğurmayayım :iyyyy:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlar..aile hekiminde son kontrolümüz wardı onu hallettik,doktora gitmemize 5 gün daha wardı ama bebe kalp atışları biras hızlı gözük bugün istersen dedi,bisde doktora gittik,korkulck bişey yokmuşş,atışlar normalmiş,nst de sancımız çıktı..sancılarım war kanımca 2,3 güne doğururum die düşünüoumm-rgulu inşallah....

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
sesimi kimseler duymadan gitti :aglayan: hava karlı yollar buzlu kocam şehir dışında allahım yardım et doğurmayayım :iyyyy:

Allah yardımcınız olsun sakın kocan olmadan doğurma sık dişini tubişim dua edecem sana
selam kızlar..aile hekiminde son kontrolümüz wardı onu hallettik,doktora gitmemize 5 gün daha wardı ama bebe kalp atışları biras hızlı gözük bugün istersen dedi,bisde doktora gittik,korkulck bişey yokmuşş,atışlar normalmiş,nst de sancımız çıktı..sancılarım war kanımca 2,3 güne doğururum die düşünüoumm-rgulu inşallah....

demetcim geçmiş olsun sen doğur arkandanda ben doğuruyum ne güzel olur dün bende nst ye bağladılar ama hiç sancım yoktu zaten olmasında nasılsa sezaryan olacam:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
of ya benim niye sancım yooook :( varda hissetmıyo olabilirmiyim acaba ?

kuvvetle muhtemell olamazsın cnmm:D

kızz lidırrr dogurma sakınn tut 3 gün dahaa kocan gelsinn öncee.. yat dinlen bol bol. bacaklarını da uzat.. gerekirse yarın işe de gitme. hatta biraz daha tutt hazır izne cıkcaksın az dinlenirsinn. :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kuvvetle muhtemell olamazsın cnmm:D

kızz lidırrr dogurma sakınn tut 3 gün dahaa kocan gelsinn öncee.. yat dinlen bol bol. bacaklarını da uzat.. gerekirse yarın işe de gitme. hatta biraz daha tutt hazır izne cıkcaksın az dinlenirsinn. :(

kız sen neye geri sayıyon son 2 ? belli oldumu sezeryan mı oluyon ben mi kacırdım ?:acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kız sen neye geri sayıyon son 2 ? belli oldumu sezeryan mı oluyon ben mi kacırdım ?:acep:

yok nazom bana sen persembe dogurcan dedi bende geriye sayıyom ölee. persembe kontrol var yaa belkim dogururum:D

sahi nazo nerde yaff.. agrısı vardı onunda sankimm. ogurdu mu yosaa:ayk:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yok nazom bana sen persembe dogurcan dedi bende geriye sayıyom ölee. persembe kontrol var yaa belkim dogururum:D

sahi nazo nerde yaff.. agrısı vardı onunda sankimm. ogurdu mu yosaa:ayk:

anladım canım ne bileyim ticker'ın da yok ya ondan unutuyorum hep kac haftalık oldugunu..
hayırlısıyla hepimiz bi kavussak kuzularımıza :bebecik

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar