hımm anladım canım iyiler ama 2side değilmi önemli olan bu..
yaa ben şu su meselesinden çok korkuyorum ya idrarımla yavaş yavaş giderse ve ben anlamazsam diyeallah korusun..son gittiğimde doktorum suyuma bakmak için karnımı iki taraftan bir sıkıştırdı karnımı uzattı resmen bebemi topladı avuçlarına iyi dediydi ayyy inşallah çarşambada azalma yoktur tırsıyom ben:sok:sok
ya bişey sorcam size kızlar acaba aranızda yaşayan varmı bunun gibi birşey....
ya benim dün birden diş etlerim şişti ama bildiğiniz gibi değil ne oluyoruz dedim sonra ağrımaya başladı ama 1 saate yakın o iğrenç sancıyı çektim sonra kendiliğinden kanadı taki inene kadar neyki bu yaa sabahtan soracaktım unuttum
cnmm ben dr a sordumm.. sızıntı yapıyorum diodum ya.. akıntı artar bu dönemde ıslanabilir camasırın dedi. yada idrar kacırabilirisn bebek hareket ettikce dedi. su azar azar gelmez dedi birden bosalmaya baslar miktar fazla olur dedi. baska bişi girince araya unuttum azalanın suyu nasıl azalıyo o zaman ki diye sorcaktımys:
ayy benim üst dişetlerimde agrı vardıı. sonra kendi kendine gecti. kanama da 1_2 defa oldu.. ama üst disetimin bittigi yerde daha önce olmayan bi dis cıkıntısı var.. 20 lik diş degilde son dişimm orayı pırtlatıp tasmıs gibi:sok
o su azalmasını bende sormustum benimkide ole dedi azar azar olmaz o birden gelir dedi ama bende tam olarak nasıl azaldıgını bilmiyorum :sok
ben geldim yine
bende geldim gel öpüşek tuğbişim
kendimi kaldıramıyorum.nasıl bir ağırlıktır buu.yata kalka yuvarlana bu saati ettik.
ohhh nede tatlıymışşşşşşş
aynen ama pek yuvarlamıyorum koltukta şekilden şekle giriyorum nazoo
zilli kızın nerde bakem
yanımda balım.hannah montana izliyor bebem dizisini.bugun canımı cıkarttı tüm matematik ödevlerini bitirdik.olan bana oldu
bizden haberi varmı nazom zillinin???
ohh kıyamam sana bide sana diploma versinler cnm çogu ödevi sen yapıyosun maşallah
kızlarrr napıyosunuz sesinizde cıkmıyoo.aşagıda isimleri var..bebişler mi durmuyo yoksam.yerim onları ben..babus öğlende demiştim ama kaynadı arada.senin zilloş serpilmiştir az daha koyarmısın müsait olduğunda canım yaa..cok merak ediyorum ben hepsini..allah nazarlardan korusun hepsini..
olmaz mı tatlım.hepinizi biliyor.cocuklarınızın cinsiyetini,isimlerini..azoş doğum yapmıs dediğimde aa kuzey doğmus mu dedi? senin eymeni biliyor.avatarındakini senin bebiş sanıyodu
ay Allah razı olsun canım ya, sesimi duydun
azooo, ne güzel fotolar onlar yaa, maşallah kuzey e. siz de ne tatlı çıkmışsınız, bizim hastanede foto çekti ama ücretin içinde olunca böyle güzel anlarımız yok, eşinle oğlunla çok güzel hatıralar olmuş...çok beğendim...
azooşş balım sen mi geldin.resimlerinizi gördüm hepside cok güzeller.mutluluğunuz daim olsun balım...kuzey oğlanım napıyoo? yerim onu ben...
olmaz mı tatlım.hepinizi biliyor.cocuklarınızın cinsiyetini,isimlerini..azoş doğum yapmıs dediğimde aa kuzey doğmus mu dedi? senin eymeni biliyor.avatarındakini senin bebiş sanıyodu