2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyy tosbikk kızz masallahhhhh kıyamammısıl mısıll uyuyoo.. sarısın galibamm dimii, topikte sarı bebe yok hiç:D

allah nazarlardan sklasın pikecimm, uzun saglıklı ömürler versnn.. yirim minnak burnunuu yirim:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
dünyam niye koymadı halaaa göbbeee cekip cekipp koyuyoduu bebegii cekmiyo bak:cokkomik: ben daha little ın,tanselin ve gökceninn bebesini de görmedim:eek:ys:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ayyy tosbikk kızz masallahhhhh kıyamammısıl mısıll uyuyoo.. sarısın galibamm dimii, topikte sarı bebe yok hiç:D

allah nazarlardan sklasın pikecimm, uzun saglıklı ömürler versnn.. yirim minnak burnunuu yirim:D

saol tatlım ..seninkide yakın insallah... acık kumral canım.. acık tenli.. aman işte annesinin çirkini o....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

saol tatlım ..seninkide yakın insallah... acık kumral canım.. acık tenli.. aman işte annesinin çirkini o....

hepsi biribirinden cikin masallah sarısına dönük yüzüişte kilo aldıkca daha da rengi acılır onun. sende beyaz tenlisin cünküm:utan:

ayy bi dogsa benim cikinimde. yakındı az kaldı vs didikce duruyo içerde cocuk.. her gece (sanki dogum sancsı illa gece gelirmiş gibi) bi umut bi umut. anca popoyu yukarı dikip yatsın..poposunu ısırcam bi dogsunn:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aslıııı senden bi sarı performansı bekliyorumm.. sen rusa benziodun dimee.. bebende topiginn tek sarısı olcak sankimm. maviss ve sarıı. yesil de olabilerr mühim olan sacın sarı olması:D en siyahını da ben dogurcamm hayırlısyla:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
eşimi aradım yarım saate gelirim dedi acile gidelim bakalım ne diyecekler zaten taşıkardi hastasıyım kendimden önce bebişim zor durumda kalmasın

bugün çok baskı yok canım kahvaltı yaparken ekmegi ağzıma attım yutana kadar nefesim kesildi o kadar yani şimdi sürekli ölçüyorum 116 altına düşmüyor kalp atışım

laylam, geçmiş olsun tatlım, hayırdır??? daha iyisindir umarım, bak bende seni merak ettim ....

hepsi biribirinden cikin masallah sarısına dönük yüzüişte kilo aldıkca daha da rengi acılır onun. sende beyaz tenlisin cünküm:utan:

ayy bi dogsa benim cikinimde. yakındı az kaldı vs didikce duruyo içerde cocuk.. her gece (sanki dogum sancsı illa gece gelirmiş gibi) bi umut bi umut. anca popoyu yukarı dikip yatsın..poposunu ısırcam bi dogsunn:D

evet annesi ısır ısır bitmez valla..:utan::utan:

anaaaaaa bu kızların adları var kendileri ve sesleri yok???? :telefon:anam nööluyöööörrr bacılarrrrrrrr... nirdesiiiiiizzzzzzzzzzz????-rgulu-rgulu

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
dün kızceğimin bebek şekerleri geldii,hepsi çok tatlılarr..bide kızım gelse artık çok özledimm:utan: herkes hergün tel ediyor,naptın doğum yaptın mı die..benden 3 hafta geride olan bi akrabamızda doğum yapmışş,doğurmak istioumm:gulbis:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
lidır işlerini topluyoo bi onu biliyozz.. digerleri nie yazmıyo acepp:sok
canım yaaa 2 tane proje daha aldım ön çalışma yapıyorum bende offf nasıl yetişcek bilmiyorum çöktüm gene moral olarak:(:(
aslıııı senden bi sarı performansı bekliyorumm.. sen rusa benziodun dimee.. bebende topiginn tek sarısı olcak sankimm. maviss ve sarıı. yesil de olabilerr mühim olan sacın sarı olması:D en siyahını da ben dogurcamm hayırlısyla:D

kızz sadece genleri ben ve benim tarafıma çekerse sarışın ve renkli gözlü olması kaçınılmaz ancak baba tarafıda hep esmer babamızda öyle bence bizimki melez olur gibime geliyor.buğday tenli kumral saçlı renkli gözlü inşalla:):):)h

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
dün kızceğimin bebek şekerleri geldii,hepsi çok tatlılarr..bide kızım gelse artık çok özledimm:utan: herkes hergün tel ediyor,naptın doğum yaptın mı die..benden 3 hafta geride olan bi akrabamızda doğum yapmışş,doğurmak istioumm:gulbis:

hoşgeldin demetcim..hadi ya resimlerini koyda görelim şekerlerini pikenin bebesinin resmini kaçırmışım inşallah bunu kaçırmam:)

ayy ne diyorsun 34.haftadamı doğurmuş neden acaba bir sorun falanmı vardıki erken doğmuş baya rabbim analı babalı büyütsün inşallah gözleri aydın olsun

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
aslım makina eşimde gelsin çekip koyarım yaa bebeğin suyu bitmiş sezeryanla almak zorunda kalmışlarr ondan erken doğurdu

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslım makina eşimde gelsin çekip koyarım yaa bebeğin suyu bitmiş sezeryanla almak zorunda kalmışlarr ondan erken doğurdu

hımm anladım canım iyiler ama 2side değilmi önemli olan bu..
yaa ben şu su meselesinden çok korkuyorum ya idrarımla yavaş yavaş giderse ve ben anlamazsam diye:(:(allah korusun..son gittiğimde doktorum suyuma bakmak için karnımı iki taraftan bir sıkıştırdı karnımı uzattı resmen bebemi topladı avuçlarına iyi dediydi ayyy inşallah çarşambada azalma yoktur tırsıyom ben:sok:sok

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ya bişey sorcam size kızlar acaba aranızda yaşayan varmı bunun gibi birşey....
ya benim dün birden diş etlerim şişti ama bildiğiniz gibi değil ne oluyoruz dedim sonra ağrımaya başladı ama 1 saate yakın o iğrenç sancıyı çektim sonra kendiliğinden kanadı taki inene kadar neyki bu yaa sabahtan soracaktım unuttum:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sinsi zeynepte burdaymış aaaaaaaaaaaa aaaaa hoşgeldin zeynep nasılsın kardeşşşşşş:sinir::sinir::sinir:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar