ayyy tosbikk kızz masallahhhhh kıyamammısıl mısıll uyuyoo.. sarısın galibamm dimii, topikte sarı bebe yok hiç![]()
allah nazarlardan sklasın pikecimm, uzun saglıklı ömürler versnn.. yirim minnak burnunuu yirim
saol tatlım ..seninkide yakın insallah... acık kumral canım.. acık tenli.. aman işte annesinin çirkini o....
eşimi aradım yarım saate gelirim dedi acile gidelim bakalım ne diyecekler zaten taşıkardi hastasıyım kendimden önce bebişim zor durumda kalmasın
bugün çok baskı yok canım kahvaltı yaparken ekmegi ağzıma attım yutana kadar nefesim kesildi o kadar yani şimdi sürekli ölçüyorum 116 altına düşmüyor kalp atışım
hepsi biribirinden cikin masallah sarısına dönük yüzüişte kilo aldıkca daha da rengi acılır onun. sende beyaz tenlisin cünküm
ayy bi dogsa benim cikinimde. yakındı az kaldı vs didikce duruyo içerde cocuk.. her gece (sanki dogum sancsı illa gece gelirmiş gibi) bi umut bi umut. anca popoyu yukarı dikip yatsın..poposunu ısırcam bi dogsunn
canım yaaa 2 tane proje daha aldım ön çalışma yapıyorum bende offf nasıl yetişcek bilmiyorum çöktüm gene moral olaraklidır işlerini topluyoo bi onu biliyozz.. digerleri nie yazmıyo acepp:sok
aslıııı senden bi sarı performansı bekliyorumm.. sen rusa benziodun dimee.. bebende topiginn tek sarısı olcak sankimm. maviss ve sarıı. yesil de olabilerr mühim olan sacın sarı olmasıen siyahını da ben dogurcamm hayırlısyla
dün kızceğimin bebek şekerleri geldii,hepsi çok tatlılarr..bide kızım gelse artık çok özledimmherkes hergün tel ediyor,naptın doğum yaptın mı die..benden 3 hafta geride olan bi akrabamızda doğum yapmışş,doğurmak istioumm:gulbis:
aslım makina eşimde gelsin çekip koyarım yaa bebeğin suyu bitmiş sezeryanla almak zorunda kalmışlarr ondan erken doğurdu
pikoş ben göremedim kaçırdımmm ama
bende görmedim
ama ama ama yaa böle olmas kiii:uzgun: