2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar ben çıkıyorum sorduklarımı görende olmadı sanırım neyse yarın okurum cevaplarsanız..öpüyorum görüşürüzzzz

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hımm anladım canım iyiler ama 2side değilmi önemli olan bu..
yaa ben şu su meselesinden çok korkuyorum ya idrarımla yavaş yavaş giderse ve ben anlamazsam diye:(:(allah korusun..son gittiğimde doktorum suyuma bakmak için karnımı iki taraftan bir sıkıştırdı karnımı uzattı resmen bebemi topladı avuçlarına iyi dediydi ayyy inşallah çarşambada azalma yoktur tırsıyom ben:sok:sok

cnmm ben dr a sordumm.. sızıntı yapıyorum diodum ya.. akıntı artar bu dönemde ıslanabilir camasırın dedi. yada idrar kacırabilirisn bebek hareket ettikce dedi. su azar azar gelmez dedi birden bosalmaya baslar miktar fazla olur dedi. baska bişi girince araya unuttum azalanın suyu nasıl azalıyo o zaman ki diye sorcaktım:eek:ys:

ya bişey sorcam size kızlar acaba aranızda yaşayan varmı bunun gibi birşey....
ya benim dün birden diş etlerim şişti ama bildiğiniz gibi değil ne oluyoruz dedim sonra ağrımaya başladı ama 1 saate yakın o iğrenç sancıyı çektim sonra kendiliğinden kanadı taki inene kadar neyki bu yaa sabahtan soracaktım unuttum:)

ayy benim üst dişetlerimde agrı vardıı. sonra kendi kendine gecti. kanama da 1_2 defa oldu.. ama üst disetimin bittigi yerde daha önce olmayan bi dis cıkıntısı var.. 20 lik diş degilde son dişimm orayı pırtlatıp tasmıs gibi:sok

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
cnmm ben dr a sordumm.. sızıntı yapıyorum diodum ya.. akıntı artar bu dönemde ıslanabilir camasırın dedi. yada idrar kacırabilirisn bebek hareket ettikce dedi. su azar azar gelmez dedi birden bosalmaya baslar miktar fazla olur dedi. baska bişi girince araya unuttum azalanın suyu nasıl azalıyo o zaman ki diye sorcaktım:eek:ys:

ayy benim üst dişetlerimde agrı vardıı. sonra kendi kendine gecti. kanama da 1_2 defa oldu.. ama üst disetimin bittigi yerde daha önce olmayan bi dis cıkıntısı var.. 20 lik diş degilde son dişimm orayı pırtlatıp tasmıs gibi:sok

o su azalmasını bende sormustum benimkide ole dedi azar azar olmaz o birden gelir dedi ama bende tam olarak nasıl azaldıgını bilmiyorum :sok

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
o su azalmasını bende sormustum benimkide ole dedi azar azar olmaz o birden gelir dedi ama bende tam olarak nasıl azaldıgını bilmiyorum :sok

işte azalıyr bi sekilde ama nasıl oldugunu anlayamadık:D neyse ögrenmek zorundada kalmadık hiçbirimiz sükür:D

ayy hiçbir iş yapmadım bugünn.. yattım yattı kalktım ama ev dagınık oldugundan uyuyamadım da psikolojik.. kociş gelmeden toplayım bari yavas yavas. aksam mac varmıss:böö: buz devri de var hangi kanaldayd unuttum. onu seyrederim bende artık:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kendimi kaldıramıyorum.nasıl bir ağırlıktır buu.yata kalka yuvarlana bu saati ettik.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
azooşş balım sen mi geldin.resimlerinizi gördüm hepside cok güzeller.mutluluğunuz daim olsun balım...kuzey oğlanım napıyoo? yerim onu ben...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

bizden haberi varmı nazom zillinin???
ohh kıyamam sana bide sana diploma versinler cnm çogu ödevi sen yapıyosun maşallah

olmaz mı tatlım.hepinizi biliyor.cocuklarınızın cinsiyetini,isimlerini..azoş doğum yapmıs dediğimde aa kuzey doğmus mu dedi? senin eymeni biliyor.avatarındakini senin bebiş sanıyodu :evet:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
dün park yatağımızı kurcaktık.bi açtık renk mavi.kutusuna bakmamıstık.telefon actım sabahtan beri gelip alıcaklar benim istediğim rengi getirceklerdi..ne uyuslar bee

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarrr napıyosunuz sesinizde cıkmıyoo.aşagıda isimleri var..bebişler mi durmuyo yoksam.yerim onları ben..babus öğlende demiştim ama kaynadı arada.senin zilloş serpilmiştir az daha koyarmısın müsait olduğunda canım yaa..cok merak ediyorum ben hepsini..allah nazarlardan korusun hepsini..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlarrr napıyosunuz sesinizde cıkmıyoo.aşagıda isimleri var..bebişler mi durmuyo yoksam.yerim onları ben..babus öğlende demiştim ama kaynadı arada.senin zilloş serpilmiştir az daha koyarmısın müsait olduğunda canım yaa..cok merak ediyorum ben hepsini..allah nazarlardan korusun hepsini..

Canım bebik bi duruyo bi durmuyo, birden çıkmam gerekiyo bazen,zillinin napıcanı belli olmuyo aniden koparıveriyo yaygarayı :D
Koyayım canım fotoyu yenilerden...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ay Allah razı olsun canım ya, sesimi duydun :)

azooo, ne güzel fotolar onlar yaa, maşallah kuzey e. siz de ne tatlı çıkmışsınız, bizim hastanede foto çekti ama ücretin içinde olunca böyle güzel anlarımız yok, eşinle oğlunla çok güzel hatıralar olmuş...çok beğendim...

Sağol canım benim

azooşş balım sen mi geldin.resimlerinizi gördüm hepside cok güzeller.mutluluğunuz daim olsun balım...kuzey oğlanım napıyoo? yerim onu ben...

Sağol Nazom, aminnnn inşallah hepimizin mutluluğu daim olsun..Kuzey oğlan beşiğinde gözleri açık yatıyor :D Birazdan bir yaygara koparabilir :D

olmaz mı tatlım.hepinizi biliyor.cocuklarınızın cinsiyetini,isimlerini..azoş doğum yapmıs dediğimde aa kuzey doğmus mu dedi? senin eymeni biliyor.avatarındakini senin bebiş sanıyodu :evet:

Yerim onu :D

Az önce kuzenin kızı geldi tam okurken ondan yeni bakabiliyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar