simurganka01
Daimi Üye
tansiyonum normal 11-6 nabız şimdide 120 atıyor eşimi aradım 1 saat yan yatıyım sonra yine yüksek çıkarsa hastaneye gidecem
Yaaa Laylam bence hiç bekleme 1 saat falan. Hemen git lütfen...
tansiyonum normal 11-6 nabız şimdide 120 atıyor eşimi aradım 1 saat yan yatıyım sonra yine yüksek çıkarsa hastaneye gidecem
günaydın güzeller nasılsınız?GÖKÇEM doğurmuş akşam arayacaktım sabah ararım diye düşündüm sağolsun tubiş aramış haberini aldık
AZOM fotoğraflarınız mütiş bayıldım yine duygulandım
bişey sormak istiyorum gece 2 saat anca uyudum kabuslar gördüm nefes alamıyorum sabahtan beri astım hastaları gibiyim simdi kalp atışımı ölçtüm dk 112 atıyor çok güç soluk alıyorum dr izinde ne yapacam
Lidoşum neden kendinden veresin? Kendinden verdiğinde herşey güzel olur tabi.
Ama işin şu tarafına da bakıyorum ben.Neden bizler geçinmeye çabalıyoruz ve kendimizden veriyoruz? Neden onlar gayret göstermiyor yada en azından neden onlar DA gayret göstermiyor?
selam babuşum aradım telefon kapalı izindeyim diye kapattı heralde gerzek herif 1 saat daha böyle devam ederse gidiyim ben nefes alamazsam bebeğime oksijen gitmiyor offfffff
bebişim o kadar güsel anlatıyosun ki şu anda kendimle konuşuyo gibiyim ama eşinden çıkarıncada değişen bişi oluyo mu kendin olunca üzüntün sıkıntın geçiyo mu allah korusun aile içinde huzursuzluk olunca daha kötü oluyo insan inan bana ben kocamdan çok memnunum kocam için bazı şeylere katlanmak zorundayım eşimde aynı şekilde kimse 4 4lük değil ki bide hepimizin farklı bir hayatı yetişme kültürü olmuş zamanında birbirimizi garipsememiz çok normal aslında herkes herkesi olduğu gibi kabul etmeli ben artık böle yapıyorum o onun huyu deyip kabullenmiş durumdayım birazda politik olmak gerekiyo yani nabza göre şerbet vermek bir laf varya tecavüz kaçınılmassa............. die giden harbiden bunu yapmak en doğrusu bu saatten sonra ya bu deveyi güdecez ya bu diyardan gidecez ben eşimi kaybetmek istemiyorum mutluluğumuz içinde bişeylerden fedakarlık etmek zorundayız malesef
doğumun ertesi gün çıkardık simuşum kimliği.eşim gidip halletti,sonraya kalırsa yapamayız diye.
çarşamba doğum yaptım işyerine de pazartesi bildirdik.
iş yeri sgk'ya başvuru yapıyormuş, eşim sgk'ya gitti bildirmeye gelmenize gerek yoktu iş yeriniz yapsın demişler.
selam babuşum aradım telefon kapalı izindeyim diye kapattı heralde gerzek herif 1 saat daha böyle devam ederse gidiyim ben nefes alamazsam bebeğime oksijen gitmiyor offfffff
günaydınn kızlarr.. hayırlısıyla 40 haftalık olduk artık. agrısız sızısız relax günler geciriyorum halays: kızın da keyfi gıcır masallah gece babasıyla oynasıyodu.
onun dısında dün gece hep kabus gördüm. yataktan kalkıp wc ye gidemedim korkudan. aynı evde salonda oturuyodum rüyamda. burda topikteyim. hayatıma lidırı gördüm valla offline olarak ekranda. pc yi bıraktım mutfaga gidicem kapıda bi adam belirdi. söyle bi ittirdi beni cakıldım yere. aynı karnım da kocaman.. ne kadar kötü bi psikoloji ya rüya bile olsa simdi napcak bu adam bana diye düsünmek. töbe allah ım. ondan sonra da hep ona benzer seyler gördüm sabaha kadar. korkunctuu:böö::böö:
Üzülme Ecrinim tek değilsin. Ben doğum yaklaştı yaklaşalı her gece kabus görüyorum. Bi doktorumu kaybediyorum bi doğum yaparken bebeğimin nefes almadığını görüyorum. Her gece sabaha kadar sürekli kabus kabus üstüne. Hayırlısıyla sağlıkla bi doğuraydık belki geçer o zaman bu kabuslar.
off yaa kopmak zorunda kaldım mevzudan istemeden işim çıktı geneneyse döndüm şükür aranıza..
yaa doğum sonrasında ailele arasında yaşanılan gerginlikten bahsetmişsiniz özeliikle babuşum ve şimuşum okadar haklısınızki anlatamam bende sırf sorun çıkmasın diye kendimden ödün vermek taraftarı değilim..herkes haddini hududunu bilecek gelemem bende hiç öyle şeylere sen 9 ay boyunca hiç yanımda olma maddi kısmını bir kenera koy manen yanımda olma sonra pat diye doğurduktan sonra herşeye o pis burnunu sok yok valla öyle yağma bende izin vermem bunu eşimde annemde çok iyi biliyor..benim sizlerden tek farkım sanırım eşimin annsinin huyunu çok iyi bilmesi ilk başlarda bizde çok yüzyüze geldik bu annesi konusunda ama biliyordu benide onuda o sebeple 1 defa bile müdafaa yapamadı kendi annesini bana şükürler olsunki çünkü oda biliyor dediğim gibi..ama ne oluyor işte eşin seni bilsede genede sinirlerini yıpratıyorlar ne olursa olsun...sırf kendi egomu tatmin etmek için eşim karşımda savunma yapmadığı halde bağırdım çağırdım bile ona annesi konusunda yazık çıtını bile çıkartmadı bana..ama lahusalık zamanımda ne olur ne biter şimdiden kestiremiyorum..yanlız bildiğim bir şey var asla müdahale etmesine izin vermeyeceğim kayınvalideme naptınki karşıyorsun hakkın yok diyeceğim bakalım inşallah bu tarz yüzyüze getirmez rabbim beni
ilk aylar normal diolardı ya son aylar da normal mi acaba kabus görmek.. ayy aminn sag salim bi doguralım da kabus görcek kadar uyuyamıcaz nasılsa
KIZ NE DİYON SEN KORKUTMA BENİ HEEE RÜYALARINDA NE İŞİM VAR BAK BİDAHA GECE GİRMEM NETEgünaydınn kızlarr.. hayırlısıyla 40 haftalık olduk artık. agrısız sızısız relax günler geciriyorum halays: kızın da keyfi gıcır masallah gece babasıyla oynasıyodu.
onun dısında dün gece hep kabus gördüm. yataktan kalkıp wc ye gidemedim korkudan. aynı evde salonda oturuyodum rüyamda. burda topikteyim. hayatıma lidırı gördüm valla offline olarak ekranda. pc yi bıraktım mutfaga gidicem kapıda bi adam belirdi. söyle bi ittirdi beni cakıldım yere. aynı karnım da kocaman.. ne kadar kötü bi psikoloji ya rüya bile olsa simdi napcak bu adam bana diye düsünmek. töbe allah ım. ondan sonra da hep ona benzer seyler gördüm sabaha kadar. korkunctuu:böö::böö:
Aslım senin evde internetin var mı? nası haberleşicez biz senle izne ayrılınca? Bide kızlar beni görmeyeniniz var mı? Size son fotomu ekliiim mi?
KIZ NE DİYON SEN KORKUTMA BENİ HEEE RÜYALARINDA NE İŞİM VAR BAK BİDAHA GECE GİRMEM NETE
ben göymedim seni simuş göyebilirmiyimmm
kızlar size bişiy sorcam..ben bugün 38+1 oldum.gebelig org da doğum haftanıza gidin dediğinde 39.haftaya denk geliyor.şimdi ben 39. haftanın içindemiyim yoksam 38 haftalık mıyım.bu hafta doğursam 38 haftalık mı olmus oluyorum?
Aslım senin evde internetin var mı? nası haberleşicez biz senle izne ayrılınca? Bide kızlar beni görmeyeniniz var mı? Size son fotomu ekliiim mi?
kızlar size bişiy sorcam..ben bugün 38+1 oldum.gebelig org da doğum haftanıza gidin dediğinde 39.haftaya denk geliyor.şimdi ben 39. haftanın içindemiyim yoksam 38 haftalık mıyım.bu hafta doğursam 38 haftalık mı olmus oluyorum?