littlesunshine
Daimi Üye
simuşum vallahi ben öle bişi yapsam varya asla ve asla bir daha aile olarak silmiş olmam lasım ki yapayım dünyayı bana zından ederler ömür boyu ağızlarında olurum o sebepten açıkçası asla yorum yapmayı konuşmayı düşünmüyorum umarım üstüme fazla gelen olmaz kimsenin kalbini kırmadan atlatırım şu lohusalığı
oyyy yavrum benim nedir bu topuk kanı yaa canlarını bu kadar yakıcak ne var almışlar tekrar neden alıyorlar acaba tuna kuzum kocuman oluyo annesi maşallah
anlıyorum güselim seni hakikaten öle bu yaşadıklarımızı normal bir insana anlatmak komik gelir yaşamayan bilemez anlayamaz kesinlikle
Hoşgeldin tatlım. Maşallah Tunamıza Bizler aynı bıraktığın gibiyiz, sen nasılsın oğluşun nasıl? Topuk kanının neticesini sağlık ocağına götürsen olmuyormuymuş yaaa? Neden onlar da alıyorlar ki?
hastaneden de sağlık ocağına götürmemizi ve tekrarlatmamızı istediler. sanırım prosedür böyle
Tuna tabiri caizse mememden düşmüyor. çok şükür tabi, şikayetim yok. emsin yeterki, acıların eeeen büyüğüne razıyım. ah annelik ne başka duyguymuş. kim için o acılara katlanır insan.
bu arada benim sezeryan ağrıları epey azaldı. dikiş yerim neredeyse belli olmuyor. çarşamba dikişleri alacaklar. oğlumu da kontrole götürcez. kızlar iyiki doktorumu bırakmamışım. çok memnun kaldım. hem hastaneden, hem kendisinden. tanselim çok desteklemişti bu konuda. güvenmemi telkin etmişti. burdan kendisine öpücüklerimi göndermeden edemiycem
verdiğimiz ücret de sadece 312 lira. şaka gibi geldi. 2 yataklı(artı yatak olan koltuklu) bir odada kaldık. çocuk hemşiresi, ebe hemşire, anestezistim, doktorum, çocuk doktoru...hepsi pervane oldular. Allah razı olsun...