2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

simuşum vallahi ben öle bişi yapsam varya asla ve asla bir daha aile olarak silmiş olmam lasım ki yapayım dünyayı bana zından ederler ömür boyu ağızlarında olurum o sebepten açıkçası asla yorum yapmayı konuşmayı düşünmüyorum umarım üstüme fazla gelen olmaz kimsenin kalbini kırmadan atlatırım şu lohusalığı

oyyy yavrum benim nedir bu topuk kanı yaa canlarını bu kadar yakıcak ne var almışlar tekrar neden alıyorlar acaba tuna kuzum kocuman oluyo annesi maşallah

anlıyorum güselim seni hakikaten öle bu yaşadıklarımızı normal bir insana anlatmak komik gelir yaşamayan bilemez anlayamaz kesinlikle

Hoşgeldin tatlım. Maşallah Tunamıza Bizler aynı bıraktığın gibiyiz, sen nasılsın oğluşun nasıl? Topuk kanının neticesini sağlık ocağına götürsen olmuyormuymuş yaaa? Neden onlar da alıyorlar ki?

hastaneden de sağlık ocağına götürmemizi ve tekrarlatmamızı istediler. sanırım prosedür böyle :( ay benim memeler fena kızlar. ağlayarak emziriyorum sol taraftan. bir an önce geçse de kurtulsam, keyfine varamıyorum o güzel dakikaların.
Tuna tabiri caizse mememden düşmüyor. çok şükür tabi, şikayetim yok. emsin yeterki, acıların eeeen büyüğüne razıyım. ah annelik ne başka duyguymuş. kim için o acılara katlanır insan.
bu arada benim sezeryan ağrıları epey azaldı. dikiş yerim neredeyse belli olmuyor. çarşamba dikişleri alacaklar. oğlumu da kontrole götürcez. kızlar iyiki doktorumu bırakmamışım. çok memnun kaldım. hem hastaneden, hem kendisinden. tanselim çok desteklemişti bu konuda. güvenmemi telkin etmişti. burdan kendisine öpücüklerimi göndermeden edemiycem :utan:
verdiğimiz ücret de sadece 312 lira. şaka gibi geldi. 2 yataklı(artı yatak olan koltuklu) bir odada kaldık. çocuk hemşiresi, ebe hemşire, anestezistim, doktorum, çocuk doktoru...hepsi pervane oldular. Allah razı olsun...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hürremi de izlemiyom ki feyz alayım :D :D Aileler söz konusu olunca eşim hemen savunmaya geçiyor, karar verdim artık onunla bu konuda konuşmayacağım. Aklıma daha iyi bir çözüm gelmiyor çünkü...

İnşallah dediğini yapabilirsin Tubişim. Umarım sorunsuz, tartışmasız geçer bu süreç. Ben beni sildiğini hissettiğim kişiyi hiç düşünmeden silerim. Böyle de kati kurallarım vardır ne yazık ki. Hayata o kadar esnek bakmayı becerebilsem zati sorun olmaz... Neyse yaaa herşeyin hayırlısı olsun inşallah..

kendi ailemide düşündüğüm için esnek bakmak zorunda gibi hissediyorum kendimi simuşum çünkü ben eşimin ailesiyle kötü olursam ister istemez eşimde aynı şekilde benim ailemle kötü olacaktır. güselim akraba aile kavramı ne kadar kötüde olursa olsun yinede farklı kapıları kapatırsak türkiyeden çekip gitmem lasım benim he kimseye ihtiyacımız varmı tabiki yok karı koca bir çekirdek aile çok rahat huzurlu yaşarız ama ne yazıkki hiçbirimiz ceviz kabugundan çıkmadık bizler arın bigün nasıl k.valide olcaz aynı durumu kendime düşündüğüm zaman o zaman hak veriyorum sevmeye biliriz ama gecinmek için elimizden geleni yapmalıyız kuzucuğum bebişomla gecen uzun uzadıya konuştuk aslında herkesi kendin gibi görebilmeyi başarsak sorun kalmıycak art niyet aramadan laf sokmadan gırgır şamataya vurmak lasım biraz açıkcası yüzsüz olup oturmak daha iyi geliyor bazen bana çünkü hertürlü üzülüyorum ama huzursuzluk çıktığı zaman 2 kat yıpranıyorum o sebepten uygulama teorim bu oldu başarılıda sayılır çok iyi anlaşmaya başladık ben kendimden verdikçe herşey normale döndü :lilav:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bilmiyorum ki simuşum sanırım sabitlemek için filan...görmedim ama torba gibi bişeydi.zaten yatınca göbeğim gerildi,bi de ağırlığı koyunca hepten gergin oldu,epey canım yandı.
ama yine de genel anesteziden yana hiç sıkıntım olmadı benim.çabuk ayıldım, hiç baygınlıkla ayıklık arası durumum olmadı...memnunum genel olarak.epidural benlik iş değildi,sezoş için...

ailelere gelince.eşimle senin ailen benim ailem sendromunu biz ilk evlendiğimizde yaşadık,çooookkkkk sorunlar atlattık,az boşanmanın eşiğine gelmedik.
sonra koyduk takkeleri önümüze düşündük, böyle davranırsak hiç kimse inadından vazgeçmeyecek, bu sorun asla çözülmeyecek, kimse karşı tarafa evet sen haklısın demicek...kaybeden biz olucaz ve o sorunu çözmeden kaldırdık rafa...yok gibi davrandık....
şimdi eşimden yana değil sıkıntım ama sürekli doldurmaya çalışmalarından muzdaribim....
üstlerine hiç vazife olmayan maddi ve manevi meselelere müdahale etmeye çalışmalarına gıcığım....
düşün benim kayınpederim doğum yaptım ve hastaneye gelmedi.sebebi yok yani.evde gördü 3 gün sonra...e şimdi ne diye sahiplenmeye bu çaban? çok sevsen ben doğuma girerken yanımda olurdun, olurdunuz...
eşimin ailesine de sancılanınca haber verdim.saat 3te.
sabah 8de doğuma teşrif ettiler, onda da baba yok yani.

Yaaa Babuşum, biz acaba neden senle nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız hayret ediyorum okurken. Evliliğimizin ilk yılı kabus gibiydi. Nerdeyse her hafta bu aile mevzuları yüzünden en az 1 kez "boşanalım" lafı geçiyordu aramızda. Sonra biz de baktık çözülemeyecek konuşmayalım dedik ve aynen sizin gibi hasır altı ettik. Ama şimdi gene gün yüzüne çıkmaya başladı. Eğer sık gelecek gibi olurlarsa evi Ankara dışına bi yere taşımayı bile düşünüyorum ne yalan söyleyeyim... Allah yardımcımız olsun cidden. Hepimizin. AMİİİN...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kızlar,
ne var ne yok? sağlık ocağından geliyoruz. topuk kanımızı hastanede aldılar ama burda da almaları lazımmış :( balböceğimi ağlattılar, kıyamam ona. gözler yaş içinde kalmış, emzirirken hep içini çekti.
400 gr almışız maşallah sübhanalllah benim Tunama. şimdi uykuda, rahat. Rabbim huzursuz etmesin yavrularımızı

ay kıyamam....biz de 2.yi geçen cuma verdik.kuzum yoğun bakımda ağladı ben de dışarda kendimi zor tuttum :(
Allahım bebeklerimize sağlık versin...

günaydın güzeller sanırım güzel haberler var.hızlı bir geçmiş gezintisi yapıyorum hemencekkk...

Günaydın nazom hoşgeldin...

Hoşgeldin tatlım. Maşallah Tunamıza Bizler aynı bıraktığın gibiyiz, sen nasılsın oğluşun nasıl? Topuk kanının neticesini sağlık ocağına götürsen olmuyormuymuş yaaa? Neden onlar da alıyorlar ki?

Canım aslında alınan topuk kanları hep aynı merkezlere gidiyor.
Sağlık ocağında da alınsa, hastanede de.Sağlık bakanlığının belirlediği yerler var, İstanbulda Çapa mesela.
Sonuçlar 1.5 ayda filan çıkıyormuş.
İyi çıkarsa zaten sonucu vermiyolarmış, Allahım korusun,ırak eylesin bi sorun olursa arıyolarmış telefonla.
Aslında nerde verdiğin pek de önemli değil sanırım.
Bize sağlık ocağından ev ziyaretine geldiler. 2.kanı getirin alalım dediler, aynı gün hastanemiz de çağırdı dedim, peki öyleyse dediler.
biz ikisini de hastanemizde verdik.
bir de nasıl oldu bilmem,sağlık ocağı doğum yaptığımı ben bildirmediğim halde haber almış, daha hastaneden çıkmadan aradılar bilgi aldılar benden...kimlik no.sunu filan sordular...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
Gökçem aradı az önce msjıma cvp verdi haktan aden paşa dünyaya gelmiş şükürler olsun dün öğlen 13,30 sularında 3800gr 53cm bir oğlumuz daha oldu allah analı babalı büyütsün gökçenin hepinize çok selamı var mecbur kalmayan sezeryan yapmasın diyorr ilgilerinize iletmek istedim göbüşü neyin kalmamış süperiz diyo-gozluk

ne kadar güzel haber bu..ohh maşallah gökçemizde kurtulmus sağ salim.allah analı babalı büyütsün..uzun,sağlıklı ömürler olsun adene...
slm kızlar
nasılsınız
geçmişi sabaha kadar ancak okurum
bblaucm doğuran oldu mu bu arada sen dogum yapmışsın sanırım hayırlı olsun fındık krdun nasıl..
bu arada ben DOĞUM YAPTIM-kop
Normal doğum ..üç hafta öncegeldi böceğim:ninni:..
gözünaydın calmiş canım.allah analı babalı büyütsün demek süpriz yapıp erken geldi bebişin.
Hoşgeldin Nazoş, günaydın :)

hosbuldum şimoşum :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın güzeller nasılsınız?GÖKÇEM doğurmuş akşam arayacaktım sabah ararım diye düşündüm sağolsun tubiş aramış haberini aldık
AZOM fotoğraflarınız mütiş bayıldım yine duygulandım
bişey sormak istiyorum gece 2 saat anca uyudum kabuslar gördüm nefes alamıyorum sabahtan beri astım hastaları gibiyim simdi kalp atışımı ölçtüm dk 112 atıyor çok güç soluk alıyorum dr izinde ne yapacam

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hastaneden de sağlık ocağına götürmemizi ve tekrarlatmamızı istediler. sanırım prosedür böyle :( ay benim memeler fena kızlar. ağlayarak emziriyorum sol taraftan. bir an önce geçse de kurtulsam, keyfine varamıyorum o güzel dakikaların.
Tuna tabiri caizse mememden düşmüyor. çok şükür tabi, şikayetim yok. emsin yeterki, acıların eeeen büyüğüne razıyım. ah annelik ne başka duyguymuş. kim için o acılara katlanır insan.
bu arada benim sezeryan ağrıları epey azaldı. dikiş yerim neredeyse belli olmuyor. çarşamba dikişleri alacaklar. oğlumu da kontrole götürcez. kızlar iyiki doktorumu bırakmamışım. çok memnun kaldım. hem hastaneden, hem kendisinden. tanselim çok desteklemişti bu konuda. güvenmemi telkin etmişti. burdan kendisine öpücüklerimi göndermeden edemiycem :utan:
verdiğimiz ücret de sadece 312 lira. şaka gibi geldi. 2 yataklı(artı yatak olan koltuklu) bir odada kaldık. çocuk hemşiresi, ebe hemşire, anestezistim, doktorum, çocuk doktoru...hepsi pervane oldular. Allah razı olsun...

Aaaa ücret süpermiş Lidılım.
Sen de sağsan makinayla belki daha az ağrır memişler :acep: Gerçi şişlikten mi ağrıyor yoksa yara mı oldu o da önemli tabi..

kendi ailemide düşündüğüm için esnek bakmak zorunda gibi hissediyorum kendimi simuşum çünkü ben eşimin ailesiyle kötü olursam ister istemez eşimde aynı şekilde benim ailemle kötü olacaktır. güselim akraba aile kavramı ne kadar kötüde olursa olsun yinede farklı kapıları kapatırsak türkiyeden çekip gitmem lasım benim he kimseye ihtiyacımız varmı tabiki yok karı koca bir çekirdek aile çok rahat huzurlu yaşarız ama ne yazıkki hiçbirimiz ceviz kabugundan çıkmadık bizler arın bigün nasıl k.valide olcaz aynı durumu kendime düşündüğüm zaman o zaman hak veriyorum sevmeye biliriz ama gecinmek için elimizden geleni yapmalıyız kuzucuğum bebişomla gecen uzun uzadıya konuştuk aslında herkesi kendin gibi görebilmeyi başarsak sorun kalmıycak art niyet aramadan laf sokmadan gırgır şamataya vurmak lasım biraz açıkcası yüzsüz olup oturmak daha iyi geliyor bazen bana çünkü hertürlü üzülüyorum ama huzursuzluk çıktığı zaman 2 kat yıpranıyorum o sebepten uygulama teorim bu oldu başarılıda sayılır çok iyi anlaşmaya başladık ben kendimden verdikçe herşey normale döndü :lilav:

İşte sorun şu ki; ben kendimden vermek istemiyorum. Kendi aileme yapmadım ben eşimin ailesine yaptığım fedakarlıkları. Kendi öz ana babama karşı bu kadar sabırlı değilim. Bana her bulduklarında laf sokuyorlar. bazen salağa yatıp anlamazdan geliyorum ya, işte öyle anlarda kendimden nefret ediyorum. Eve gelip eşimden çıkarıyorum. O da hep ailesini savunuyor; kötü niyetle dememiştirler diyor. Hııı evet, herkes iyi niyetli, bi fesat benim zati.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın güzeller nasılsınız?GÖKÇEM doğurmuş akşam arayacaktım sabah ararım diye düşündüm sağolsun tubiş aramış haberini aldık
bişey sormak istiyorum gece 2 saat anca uyudum kabuslar gördüm nefes alamıyorum sabahtan beri astım hastaları gibiyim simdi kalp atışımı ölçtüm dk 112 atıyor çok güç soluk alıyorum dr izinde ne yapacam

günaydın layloş cnm benim geçmiş olsun öncelikle ankara gibi bir yerdesin kendi doktorun yoksa bilem başka bir doktora bir gözük derim allah korusun bir müdehale eder belkim??? bişey der ihmal etme kuzum

Nazom sanada günaydın balum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Yaaa Babuşum, biz acaba neden senle nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız hayret ediyorum okurken. Evliliğimizin ilk yılı kabus gibiydi. Nerdeyse her hafta bu aile mevzuları yüzünden en az 1 kez "boşanalım" lafı geçiyordu aramızda. Sonra biz de baktık çözülemeyecek konuşmayalım dedik ve aynen sizin gibi hasır altı ettik. Ama şimdi gene gün yüzüne çıkmaya başladı. Eğer sık gelecek gibi olurlarsa evi Ankara dışına bi yere taşımayı bile düşünüyorum ne yalan söyleyeyim... Allah yardımcımız olsun cidden. Hepimizin. AMİİİN...

aynen simuşum, bak aynı şekilde olmuş olaylar...
bizim bir de düğünde kavga çıkarmışlardı, ailemle küstüler,1 seneye yakın konuşmadılar ve bunun hesaplaşması oldu eşimle aramızda, hep olayın mahkemesini yaptık, ailelerimize olan öfkelerimizi birbirimize kustuk...
e hasır altı ettiğinde aynı şeyler böyle senet zamanlarında yine ortaya çıkıyor işte.
ben bu kez eşime,"senin ailen", "senin annen" vs. tarzında yaklaşmadım, onlar sökmüyor çünkü.asla ailesinin hatasını görmüyor,hak vermiyor bana.verse de ikrar etmiyor.
aynı zamanda da "senin ailen de şöyle ama..." diye geliştiriyor savunmasını ki bunun sonu yok. e o yapınca ben de yapıyorum...aslında "annenin şöyle hatası var"ın cevabı seninkinin de şusu var olmamalı...benimkinin de hatası olması,seninkinin hatasını yok etmiyor, bize olan etkilerini azaltmıyor...benim annemin de hatası varsa seninkini yok mu saymalıyız yani?
ben bu kez,senden şöyle şikayetçiyim filan gibisinden yaklaştım olaya.doldurulduğunu ima ettim, ama zikretmedim.asla kabul etmedi,ama tavırlarını düzeltti biraz.
bir de birileri akıl vermiş galiba,artık ne dedilerse,eşin üzülürse sütü kesilir mi dediler,ne dediler, bazen de samimiyetsiz bi hoşgörü de görüyorum eşimde....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canım aslında alınan topuk kanları hep aynı merkezlere gidiyor.
Sağlık ocağında da alınsa, hastanede de.Sağlık bakanlığının belirlediği yerler var, İstanbulda Çapa mesela.
Sonuçlar 1.5 ayda filan çıkıyormuş.
İyi çıkarsa zaten sonucu vermiyolarmış, Allahım korusun,ırak eylesin bi sorun olursa arıyolarmış telefonla.
Aslında nerde verdiğin pek de önemli değil sanırım.
Bize sağlık ocağından ev ziyaretine geldiler. 2.kanı getirin alalım dediler, aynı gün hastanemiz de çağırdı dedim, peki öyleyse dediler.
biz ikisini de hastanemizde verdik.
bir de nasıl oldu bilmem,sağlık ocağı doğum yaptığımı ben bildirmediğim halde haber almış, daha hastaneden çıkmadan aradılar bilgi aldılar benden...kimlik no.sunu filan sordular...

Hadi yaaa... Anaaa nası biliyolar acaba? Ortak bi sistem vardır muhakkak da, bu ne sıkı takip bravo valla... Siz kimliğini hemen doğduğu gün mü çıkardınız Babuşum? Bide iş yerine hemen aynı gün haber mi vermek gerekiyor?

Günaydın Laylam, sanki nabzın azcık yüksek gibi. Tansiyon aletin varsa bide tansiyonunu ölçsene. Bence hemen doktorunu ara, olmadı o gittiğin hastaneye git bi... :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Canım günaydın...Bence bi doktorunu ara, yada ona ulaşamazsan bi acile filan git...İhmal etme derim ben...

Günaydın doğurmayı bekleyen anneler ile taze doğurmuş anneler :utan: :utan:

Günaydın canım...Hoşgeldin.

Lidoşum neden kendinden veresin? Kendinden verdiğinde herşey güzel olur tabi.
Ama işin şu tarafına da bakıyorum ben.Neden bizler geçinmeye çabalıyoruz ve kendimizden veriyoruz? Neden onlar gayret göstermiyor yada en azından neden onlar DA gayret göstermiyor?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aaaa ücret süpermiş Lidılım.
Sen de sağsan makinayla belki daha az ağrır memişler :acep: Gerçi şişlikten mi ağrıyor yoksa yara mı oldu o da önemli tabi..

İşte sorun şu ki; ben kendimden vermek istemiyorum. Kendi aileme yapmadım ben eşimin ailesine yaptığım fedakarlıkları. Kendi öz ana babama karşı bu kadar sabırlı değilim. Bana her bulduklarında laf sokuyorlar. bazen salağa yatıp anlamazdan geliyorum ya, işte öyle anlarda kendimden nefret ediyorum. Eve gelip eşimden çıkarıyorum. O da hep ailesini savunuyor; kötü niyetle dememiştirler diyor. Hııı evet, herkes iyi niyetli, bi fesat benim zati.

bebişim o kadar güsel anlatıyosun ki şu anda kendimle konuşuyo gibiyim ama eşinden çıkarıncada değişen bişi oluyo mu kendin olunca üzüntün sıkıntın geçiyo mu allah korusun aile içinde huzursuzluk olunca daha kötü oluyo insan inan bana ben kocamdan çok memnunum kocam için bazı şeylere katlanmak zorundayım eşimde aynı şekilde kimse 4 4lük değil ki bide hepimizin farklı bir hayatı yetişme kültürü olmuş zamanında birbirimizi garipsememiz çok normal aslında herkes herkesi olduğu gibi kabul etmeli ben artık böle yapıyorum o onun huyu deyip kabullenmiş durumdayım birazda politik olmak gerekiyo yani nabza göre şerbet vermek bir laf varya tecavüz kaçınılmassa............. die giden harbiden bunu yapmak en doğrusu bu saatten sonra ya bu deveyi güdecez ya bu diyardan gidecez ben eşimi kaybetmek istemiyorum mutluluğumuz içinde bişeylerden fedakarlık etmek zorundayız malesef

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

günaydın layloş cnm benim geçmiş olsun öncelikle ankara gibi bir yerdesin kendi doktorun yoksa bilem başka bir doktora bir gözük derim allah korusun bir müdehale eder belkim??? bişey der ihmal etme kuzum

Günaydın Laylam, sanki nabzın azcık yüksek gibi. Tansiyon aletin varsa bide tansiyonunu ölçsene. Bence hemen doktorunu ara, olmadı o gittiğin hastaneye git bi... :(

tansiyonum normal 11-6 nabız şimdide 120 atıyor eşimi aradım 1 saat yan yatıyım sonra yine yüksek çıkarsa hastaneye gidecem

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hadi yaaa... Anaaa nası biliyolar acaba? Ortak bi sistem vardır muhakkak da, bu ne sıkı takip bravo valla... Siz kimliğini hemen doğduğu gün mü çıkardınız Babuşum? Bide iş yerine hemen aynı gün haber mi vermek gerekiyor?

doğumun ertesi gün çıkardık simuşum kimliği.eşim gidip halletti,sonraya kalırsa yapamayız diye.
çarşamba doğum yaptım işyerine de pazartesi bildirdik.
iş yeri sgk'ya başvuru yapıyormuş, eşim sgk'ya gitti bildirmeye gelmenize gerek yoktu iş yeriniz yapsın demişler.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

canım geçmiş olsun.sen doktorunu ara burda olmasada o sana bi yol çizer.suraya git bunu yap tarzından..dikkat et kendine.. :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın doğurmayı bekleyen anneler ile taze doğurmuş anneler :utan: :utan:

Günaydın tatlım hoşgeldin :)

aynen simuşum, bak aynı şekilde olmuş olaylar...
bizim bir de düğünde kavga çıkarmışlardı, ailemle küstüler,1 seneye yakın konuşmadılar ve bunun hesaplaşması oldu eşimle aramızda, hep olayın mahkemesini yaptık, ailelerimize olan öfkelerimizi birbirimize kustuk...
e hasır altı ettiğinde aynı şeyler böyle senet zamanlarında yine ortaya çıkıyor işte.
ben bu kez eşime,"senin ailen", "senin annen" vs. tarzında yaklaşmadım, onlar sökmüyor çünkü.asla ailesinin hatasını görmüyor,hak vermiyor bana.verse de ikrar etmiyor.
aynı zamanda da "senin ailen de şöyle ama..." diye geliştiriyor savunmasını ki bunun sonu yok. e o yapınca ben de yapıyorum...aslında "annenin şöyle hatası var"ın cevabı seninkinin de şusu var olmamalı...benimkinin de hatası olması,seninkinin hatasını yok etmiyor, bize olan etkilerini azaltmıyor...benim annemin de hatası varsa seninkini yok mu saymalıyız yani?
ben bu kez,senden şöyle şikayetçiyim filan gibisinden yaklaştım olaya.doldurulduğunu ima ettim, ama zikretmedim.asla kabul etmedi,ama tavırlarını düzeltti biraz.
bir de birileri akıl vermiş galiba,artık ne dedilerse,eşin üzülürse sütü kesilir mi dediler,ne dediler, bazen de samimiyetsiz bi hoşgörü de görüyorum eşimde....

Hıh işte aynen yaaa. Bu kadar olur. Çok basit şeylerde bile aynısı oluyo. Yaaa illa her lafa verilecek bir karşılık var ve bu çok üzücü. Hatta bizim kendi aramızda bile oluyor bu. Mesela ben çorabını neden oraya atıyosun, eğilemiyorum alamıyorum yerden dedim ya, direk olay şuna geliyo; sen yere bişe atınca ben sana kızıyo muyum a. Yaaa arkadaşım, bu seni normalde rahatsız eden bişeyse kız. Ama sırf ben rahatsız oldum tepki verdim diye bana kızıp tepki verme. Yani bunu karşılık olsun diye yapma. Gerçekten rahatsızsan onu dile getir. Ama yok yani. Ya beyinler farklı çalışıyorondan çıkıyor bu sorunlar ya da içten içe bunu nasıl bastırabilirim isteği var... Anlamak cidden zor...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
çok sağol canım
geçen çarşamba doğum yaptım..
ultrasonda 36 haftalık falan çktı 2700 gr demişti dr. kiosuna ama meleğim 3010 gr dğdu..herşey kendiliginden oldu..çok şükür çok kolay bi doğum yaptım-kop
sen nasılsın..sizi çok merak ettim..
bilgisayarımın tuşları bozuk zoryazıorum..
sabah eşimin bilgisayarından yazaım dogum hikayemi

aaaaaa masallahh masallahhh bizz bilmedenn bi bebemiz daha olmus da büyümüss bile:evet: allah analı babalı büyütsün insallah korusunn melegini cnm:utan: darısı bekleyenlerin basına..
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....
Gökçem aradı az önce msjıma cvp verdi haktan aden paşa dünyaya gelmiş şükürler olsun dün öğlen 13,30 sularında 3800gr 53cm bir oğlumuz daha oldu allah analı babalı büyütsün gökçenin hepinize çok selamı var mecbur kalmayan sezeryan yapmasın diyorr ilgilerinize iletmek istedim göbüşü neyin kalmamış süperiz diyo-gozluk

kızlar erkenn gelirr lafınınn yanlıslıgınınn kanıtı benim anacımm:sinir: ayy masallahhh allah analı babalı büyütsünn, korusun herseyden insallahh.. hayırlı evlat olsunn.. :utan:

azosss resimlerinee baktımm kızz ne güzell cıkmısınızz ölee.. allah hepinizii korusunn nazarlardann.. hiç te cok kilo almıs gibi cıkmamısınn bi tek yüzün accık sismişş o kadar da olur yani. ayy kıyamam duygulandım yine :mendil:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Canım günaydın...Bence bi doktorunu ara, yada ona ulaşamazsan bi acile filan git...İhmal etme derim ben...

selam babuşum aradım telefon kapalı izindeyim diye kapattı heralde gerzek herif 1 saat daha böyle devam ederse gidiyim ben nefes alamazsam bebeğime oksijen gitmiyor offfffff:ates:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar