nazom tuğbam boşverin germeyin kızlar kendinizi bende iyi şeyler sezinlemiyorum ama bşverin doğuma az bişey kala saçmasapan şeyler için zıplatmayın o güzel sinirlerinizi bakim
eğer diğer mahalleden geldiysen güzelim dahada sinir oynatmadan bir an önce git derim haaa yoksada artık bişey diyemeyecem senin kararın
sus kız manyakbiliyoz tamam kasılmayı ben o yalancı kasılmayı 29.haftadan beri cekiyom biliyonmu sen..2o gun yattık hic kalkmadan sol tarafa yetmedi en son ilac kullandım erken dogum olmasın diye..adet sancısı cekmem mi her ay debeleniyodum yerlerde agrı kesici olmadan da gecmezdi..hayır yani total olarak dusununce dogum 18 saatte gerceklescegini insan daha cabuk olsun istiyo ne bilem
o saman sus otur yerine annene şikayet edersem görürsün o zilli kızını normal doğurcan bak annenden örnek all 4 tane doğurmuş kadın turp gibi maşallah
nazom, senin doğum gelmiş
aksama ne yemek yaptınız kızlar?
bende onumuzdeki hafta bekliyom ama sonra diyom kendi kendime kızm bosuna heveslenme bak normal yapanlar 39.haftadan sonra yaptı hep diye
dimi nazonun bu kız iremden sabırsız erken gelcek gibinazom, senin doğum gelmiş
ondan konusup duruyo ya zaten bizim zamanımızda epidural mi vardı bilmem ne..sizin ki can da bizimki patlıcanmıydı diye..
pilav zeytinyağlı fasulyem var kocişi arayacam hani eryamana girmeden benzinlikçi varya orda közde tavuk satıyorlar ve nefis oluyor bir tane ondan alsın
dimi nazonun bu kız iremden sabırsız erken gelcek gibi
ağzından bal akıyo annenin az cesaret al kadından benim annemde ne güsel anlatıyo bana korkma kızım eğer kötü bir şey olsa bir ana evladına normal doğur dermiydi diyo kıyabilirmiydi diyo
geçtimi senin tavuktan tiksinmengecen bizde aldık ordan güzeldi..bende de bi tek corba var.kızım bu aksamda gelmiyormus az önce halası aradı yarın alın bugünde durmak istiyor diye.bişey diyemedim.aslında aklımda doğurmadan bi sinemaya gitmek var.ama o kadar uzun süre oturabilirmiyim bilmiyom.sümelanın şifresine giden varmı ki acaba? göbeğimi oynatarak gülmek istiyomm...
evet normal doğumlar o civarda seyrediyor genelde.ben kendi kendime bu 2.olduğu için hevesleniyorum 38.haftaya.bide malum acılmamda var..hayırlısı olsun hakkımızda.nasılsa doğcaklar vaktini ALLAH bilir.
bu daha mı zilli olcak acaba ablasından.sabırsız seyminnak ellerini öpsem,emzirsem,yüzünü görsemm ne güzel bee...ara verince insan hakikaten özlüyormus bebeği ya..
selam millet
selam millet
vay zilli kızın seni sattı he annesi halayı bulunca anayı unuttubilemiyorum gitmedim ama bencede git iyi olur kocişinle son kez başbaşa bşiiler yap
selam millet