2012 Şubat Anneleri

Tepki
7
ooofff of..ben yorum yapmak istemıyorum bu kaynanalarla ilgili..madem paylasamican oglunu evlendirme yaa..bu ne kıskanclık fesatlık..halbuki ne alaka anne-ogul sevgisi baska karı-koca sevgisş baska ama bize ogullarını onlarda calmışız muamelesi yapıyolar işte..hepsinin kokune kibrit suyu... tobe tobeee :acep:

ya çözemedim kadını ya oğlu yokken lafı sokuyooo bana oğlu varken arada bi yağlıyo beni ellerine sağlık kızım çok güzel olmuş sana zahmet verdik falan...çift karakterli bu kadın ya...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sizinkilerde mi böle yaa...yoksa bana mi vurdu piyango anlamadım...

valla allah biliyo hakkını yemiim bizimki oglundan beklemek yerine kendisi ogluna ekstra ilgi alaka gösteriyo. bide ne kadar kızsam gıcık olsam da o arayıp bizi cagırıyo sürekli yemek için, bütün gece cayımı kahvemi bile o yapıp getiriyo. meyve tasıyo bana. ne bilim benim kayınvalidemin hizmette sınır yok. ogluna bu kadar asık olmasa ii anlasıyoruz aslında:acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoo napinnn kızz beben napiyoo?? hayatım gelmiyo 2 gündür neden ki?
herkes aldı bebesini kucagına bi ben kaldım yaf:acep: mevlüt ne zaman serbet yaptın mı? gelene gidene ne ikram ediyon? pijamayla mı geziyon de bakem:D

Napim kız kukumav kuşu gibin oturuyom evde :D Bebem gece bizi ayağa dikmek için enerjisini topluyor..Gündüz uykuda gece ayakta :D
Mevlüt 40ında düşünüyorum tabi kafam kaldırırsa daha netleştirmedim :p
Gelene gidene annem kek ve tuzlu pasta yapmış onu vercemde daha öyle gelen giden olmadı..Teyzem, kuzen burda onlar geliyorlar onlar da yabancı değil :p
Bana kimse gelmicek kız galiba :D
Valla eşofmanlarımı giydim, beyazda kokoş bi tacım var onu taktım öyle oturuyom :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
valla allah biliyo hakkını yemiim bizimki oglundan beklemek yerine kendisi ogluna ekstra ilgi alaka gösteriyo. bide ne kadar kızsam gıcık olsam da o arayıp bizi cagırıyo sürekli yemek için, bütün gece cayımı kahvemi bile o yapıp getiriyo. meyve tasıyo bana. ne bilim benim kayınvalidemin hizmette sınır yok. ogluna bu kadar asık olmasa ii anlasıyoruz aslında:acep:

ya ben acayip insan secerim herkesle anlasamam sevemem sevmedimmi de kesinlikle seviyomus gibi yapamam..gıcık oluyorum bende yapcak bisi yok isterse dunyayı tasısın bana

Tepki
7
bana bakmaya gelmedi bu yaa valla oğlunu görmeye ve torununu görmeye ... ilerde dicekki serap ın doğmunda ben gittim baktım demek için geldi .... kesin:sinir::sinir::sinir::sinir::sinir:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar benimle ilgilenmeyecek misiniz ya aranıza yeni kabul etmiyo musunuz ya
sizin bu tarzınız cok tanıdık geldi bana :D komsu mahallede durumlar nasıl? :)
Napim kız kukumav kuşu gibin oturuyom evde :D Bebem gece bizi ayağa dikmek için enerjisini topluyor..Gündüz uykuda gece ayakta :D
Gelene gidene annem kek ve tuzlu pasta yapmış onu vercemde daha öyle gelen giden olmadı..Teyzem, kuzen burda onlar geliyorlar onlar da yabancı değil :p
Valla eşofmanlarımı giydim, beyazda kokoş bi tacım var onu taktım öyle oturuyom :D

yerim seni,sizi benn..azom ne güzel yaa.kuzey paşamız yanında.şu günler hızlıca geçse bizimkilerde yanımızda olsa..demek gece uyumuyor hee.o halde annesini daha cok sevcek.öle derler ya-kop

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Hoşbuldum laylam..Ben daha iyiyim dikişlerin acısı geçiyor, Kuzey bey gündüzleri daha sakin gece 3 kere felan uyandırıyor bizi.Ama sinirli beyefendi..Mememi 2 dk. alamazsa ağzına siniri bozuluyor basıyor yaygarayı eşek :D Sen nasılsın bakim?

iyi olmana sevindim canım gece 3 kere uyanıyorsa iyi erkek adam sinirli olur yerim onu ben ben nasıl olayım beklemedeyiz işte:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bana bakmaya gelmedi bu yaa valla oğlunu görmeye ve torununu görmeye ... ilerde dicekki serap ın doğmunda ben gittim baktım demek için geldi .... kesin:sinir::sinir::sinir::sinir::sinir:

Aman yaaa oram ağrıyo buram ağrıyo de yat bu kadar stres olcana..Mecbur değilsin ya yemek hazırlamaya, hamilesin..Ben olsam ağrım var numarası yaparım..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sizin bu tarzınız cok tanıdık geldi bana :D komsu mahallede durumlar nasıl? :)

yerim seni,sizi benn..azom ne güzel yaa.kuzey paşamız yanında.şu günler hızlıca geçse bizimkilerde yanımızda olsa..demek gece uyumuyor hee.o halde annesini daha cok sevcek.öle derler ya-kop

Hadi ya :evet::evet: Ay ne güzel moral veriyon sen Nazom, gece kalkmasına göbek atacam :D

iyi olmana sevindim canım gece 3 kere uyanıyorsa iyi erkek adam sinirli olur yerim onu ben ben nasıl olayım beklemedeyiz işte:)

Korkuyorum bazen sesini duyamıcam diye.
Beklemek çok zor dimi, şimdi de ben az kilolansın diye bekliyom :) Üzülüyom incecik bacacıklarını görünce.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ayyy ben de gebe tickerımı değiştirirken bir garip oldum, o koca göbeğimi özlüyorum nedense..Hamilelikte ayrı güzelmiş aslında :D
Annelik hüznü mü geldi kız acaba bana da

gelmesin hüzün falan ölee.kovala kovala onları :D bak yanıbasında oğlusun.şimdi hareket etse bi tuhaf oluyorum etmese bi tuhaf.ne zaman,nasıl doğcak bilmiyorum.herkese bi sinirim var.hersey batıyor..bende doğurmak istiyoreee.bi doğuruyum allahın izniyle hiç hüzün neyim yapmıcam inşallah:beyazbayrak:

Tepki
7

böle kaynana bi sen de var herhalde yada bendeki numunelik...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Hadi ya :evet::evet: Ay ne güzel moral veriyon sen Nazom, gece kalkmasına göbek atacam :D

Beklemek çok zor dimi, şimdi de ben az kilolansın diye bekliyom :) Üzülüyom incecik bacacıklarını görünce.

çok hızlı kilo alıyorlar sen bile farkedemiyeceksin üzülme fotoğrafını eşime gösterdim akşam maşallah çok güzel toplu bir bebek dedi resimlerindemi öyle toplu çıkıyor?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

masallah masallah:D valla bize de eve gelcek 1_2 kalem insan var ama insallah onlar da hastahaneye gelir..konum komsum yok zati. annemlerin ordan var onlarda dogurur dogurmaz gelmez heralde. evde insan istegim yok nedense:acep: 40 içinde yapılıyomus mevlüt. aslında bende 40 ına dogru diyodum ama o stresle yasayamam 20 si gecsin yapıcam hemen:D

3 kez uyanıyomus aslında ii bi rakam.. ama kac dk uyanık kaldıgına sürekli bagırıp bagırmadıgına baglı. sen napıosun o bagırırken:D

ya ben acayip insan secerim herkesle anlasamam sevemem sevmedimmi de kesinlikle seviyomus gibi yapamam..gıcık oluyorum bende yapcak bisi yok isterse dunyayı tasısın bana

ben hemen yaklasmam insanlar ilk zamanlar nemrut oldugumu düsünür hatta. konusmam da cünkü. genelde herkesle seviyeli bi ilişkim var ama cokk sevgi patlaması yasayan insanlarla anlasamam nedense:acep: yapı olarak o atarfım yok yani. beni kimse öpmesin sarılmasın, sürekli ay seni cok seviyorum söyle böyle demesin. batar bana. kayınvalidem de istanbul türkcesiyle konusur. en sevdigi cümle de seni cok seviyorum yavrum dur. arkasından canımın içi gelir.ailedeki herkese ama. ben de hiç sevmem. millet arar bulamaz bende tam tersi.. :acep:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

öle kuzum.gündüz uslu duruyor,gece maymunluk yapıyorsa babaya rahat vermemek için derler hahaha:evet: bu durumda annesini seviyo derler annesi gündüz dinlensin diye :D öle iştee.ama bişiy dicem ben sana döv benii dövv sonra :D kuzey gözlerini senden almıs minnak caponum benim.ama bence babasına benziyor gibi senin feysdeki eşinle resimlerinden anladığım kadarıyla..zatii bizde gözler capon olsun diyoduk,aferrrin sana azomm güzel caponum benim..:beyazbayrak:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar