Valla eşine iş düşüyor burda...
ooofff of..ben yorum yapmak istemıyorum bu kaynanalarla ilgili..madem paylasamican oglunu evlendirme yaa..bu ne kıskanclık fesatlık..halbuki ne alaka anne-ogul sevgisi baska karı-koca sevgisş baska ama bize ogullarını onlarda calmışız muamelesi yapıyolar işte..hepsinin kokune kibrit suyu... tobe tobeee :acep:
sizinkilerde mi böle yaa...yoksa bana mi vurdu piyango anlamadım...
azoo napinnn kızz beben napiyoo?? hayatım gelmiyo 2 gündür neden ki?
herkes aldı bebesini kucagına bi ben kaldım yaf:acep: mevlüt ne zaman serbet yaptın mı? gelene gidene ne ikram ediyon? pijamayla mı geziyon de bakem
Azo, biz daha gebe ticker'ındayızzz Azooo![]()
valla allah biliyo hakkını yemiim bizimki oglundan beklemek yerine kendisi ogluna ekstra ilgi alaka gösteriyo. bide ne kadar kızsam gıcık olsam da o arayıp bizi cagırıyo sürekli yemek için, bütün gece cayımı kahvemi bile o yapıp getiriyo. meyve tasıyo bana. ne bilim benim kayınvalidemin hizmette sınır yok. ogluna bu kadar asık olmasa ii anlasıyoruz aslında:acep:
sizin bu tarzınız cok tanıdık geldi banakızlar benimle ilgilenmeyecek misiniz ya aranıza yeni kabul etmiyo musunuz ya
Napim kız kukumav kuşu gibin oturuyom evdeBebem gece bizi ayağa dikmek için enerjisini topluyor..Gündüz uykuda gece ayakta
![]()
Mevlüt 40ında düşünüyorum tabi kafam kaldırırsa daha netleştirmedim![]()
Gelene gidene annem kek ve tuzlu pasta yapmış onu vercemde daha öyle gelen giden olmadı..Teyzem, kuzen burda onlar geliyorlar onlar da yabancı değil![]()
Bana kimse gelmicek kız galiba![]()
Valla eşofmanlarımı giydim, beyazda kokoş bi tacım var onu taktım öyle oturuyom
Hoşbuldum laylam..Ben daha iyiyim dikişlerin acısı geçiyor, Kuzey bey gündüzleri daha sakin gece 3 kere felan uyandırıyor bizi.Ama sinirli beyefendi..Mememi 2 dk. alamazsa ağzına siniri bozuluyor basıyor yaygarayı eşekSen nasılsın bakim?
bana bakmaya gelmedi bu yaa valla oğlunu görmeye ve torununu görmeye ... ilerde dicekki serap ın doğmunda ben gittim baktım demek için geldi .... kesin:sinir::sinir::sinir::sinir::sinir:
Ayyy ben de gebe tickerımı değiştirirken bir garip oldum, o koca göbeğimi özlüyorum nedense..Hamilelikte ayrı güzelmiş aslında![]()
Annelik hüznü mü geldi kız acaba bana da
sizin bu tarzınız cok tanıdık geldi banakomsu mahallede durumlar nasıl?
yerim seni,sizi benn..azom ne güzel yaa.kuzey paşamız yanında.şu günler hızlıca geçse bizimkilerde yanımızda olsa..demek gece uyumuyor hee.o halde annesini daha cok sevcek.öle derler ya
iyi olmana sevindim canım gece 3 kere uyanıyorsa iyi erkek adam sinirli olur yerim onu ben ben nasıl olayım beklemedeyiz işte
Ayyy ben de gebe tickerımı değiştirirken bir garip oldum, o koca göbeğimi özlüyorum nedense..Hamilelikte ayrı güzelmiş aslında![]()
Annelik hüznü mü geldi kız acaba bana da
valla allah biliyo hakkını yemiim bizimki oglundan beklemek yerine kendisi ogluna ekstra ilgi alaka gösteriyo. bide ne kadar kızsam gıcık olsam da o arayıp bizi cagırıyo sürekli yemek için, bütün gece cayımı kahvemi bile o yapıp getiriyo. meyve tasıyo bana. ne bilim benim kayınvalidemin hizmette sınır yok. ogluna bu kadar asık olmasa ii anlasıyoruz aslında:acep:
Hadi yaAy ne güzel moral veriyon sen Nazom, gece kalkmasına göbek atacam
![]()
Korkuyorum bazen sesini duyamıcam diye.
Beklemek çok zor dimi, şimdi de ben az kilolansın diye bekliyomÜzülüyom incecik bacacıklarını görünce.
Napim kız kukumav kuşu gibin oturuyom evdeBebem gece bizi ayağa dikmek için enerjisini topluyor..Gündüz uykuda gece ayakta
![]()
Mevlüt 40ında düşünüyorum tabi kafam kaldırırsa daha netleştirmedim![]()
Gelene gidene annem kek ve tuzlu pasta yapmış onu vercemde daha öyle gelen giden olmadı..Teyzem, kuzen burda onlar geliyorlar onlar da yabancı değil![]()
Bana kimse gelmicek kız galiba![]()
Valla eşofmanlarımı giydim, beyazda kokoş bi tacım var onu taktım öyle oturuyom
ya ben acayip insan secerim herkesle anlasamam sevemem sevmedimmi de kesinlikle seviyomus gibi yapamam..gıcık oluyorum bende yapcak bisi yok isterse dunyayı tasısın bana
Hadi yaAy ne güzel moral veriyon sen Nazom, gece kalkmasına göbek atacam
![]()
Korkuyorum bazen sesini duyamıcam diye.
Beklemek çok zor dimi, şimdi de ben az kilolansın diye bekliyomÜzülüyom incecik bacacıklarını görünce.