2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Merak etme sen doğarken bile yoktu öle alenen apaçık orta yerde dogurmak arada paravan oluyodu.kaldıki simdiki zamanda hele özel hst nelerde olmaz öle bisey.Hem sen neden kurbanlık gibi hissediyon yaa hayret bisey

hayır yani yanımda biri daha dogurmaya calısırken oyle hissederim alla alla dizerler ya kurbanlıkları hepsinin nihayeti aynıdır bilirsin o hesap..banane ben yanlız olmak istiyom belki alla alla hem ya hatlar karısırsa ? hiiiiih ya bebekler karısırısaaaaaaaaa :sok :sok

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
şimdi hastaneyi aradım esler doguma girebiliyomu diye..doktorunuz girebilir derse alırız dediler ama o anda dogumhane de ben haric biri daha dogum yapıyo olursa alamazlarmıs..ulan ben baska biriyle aynı anda dogum nası yapcam ya onun sesi benim sesim yok bi suru hemsire nası olcak bu is ya arada bolme falan vardır heralde öff gormek istemiyom ben oyle bi manzara kurbanlık danalar gibi yaaa :sok

perde oluyo genelde coklu dogumhanelerde cnm görmezsin yani kimseyi merak etme:D denk gelmez insallah bende istemem.
Hepiniz hayırlısıyla sağ salim kurtulup meleklerinizi kucağınıza alın da,ne siz ne dr lar hatırlamıycak sizin biyerlerinizi merak etmeyin :D dert ettiğiniz şeye bakın yaa,kimin aklına gelmiş ki doğum sancısı çekerken,temizmiyim değilmiyim die sallayın gitsin :DNe kadan rahatım dimi eee yıllar geçtikçe insanlar öyle dertlere muzdarip kalıyoki bunlara gülüp geçiyoruz işte :)

ayy ben cok takarım kıla tüye:D stresten doguramam o derece. son dk son care jilete meylederim kendimi biliyorum:D bi kere denk geldi. kanama oldugunda gittik mecburen. hafta cok erken diye rahat davranmıstım.. rezaletti yanii. hala hatırladıkca kızıyorum kendime vaktiyle alsadın ne olcaktıı diye:D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

yaklaştı ya güselim hepimizde vr o senerya magnezyumu bırakmakla iyi yapmışsın bacımm

nilay ne işi var anacığım tepeleme hamile kadının evinde misafirin delimisin bacım sen son zamanda başına sakatlık çıkarcan allah aşkına yardıma birileri gelsin bare doğurcan mutfakta hizmet ederken haberin yok valla hakan abinin yerrinde olsam alır elime terliği totona totona vururdum :sinir:

off canım yaa sorma inan hiçç bişi yapmak istemiom
ama gelmeyin diyemedim yaa onların düşünmesi lazım ya
hakanda kızdı zaten ama napayımm yyaa geri çevirememkii
dünden haberli misafir olsa ine rahat olurum yavaş yavaş yapardım hazırlığı neyse küçük görümcemi çağırdım o evi süpürecek bende mutfakla ilgşleneyimm
öpüom sizii

ecrinnn canımmm kızın rahat belli yaaa yavrum benim iyi olsunda geç gelsinn yaa

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ohhh maşallah kızçene..Bekle daha aramızda 1 hafta vardı, 5 gün sonra doğurabilirsin :D
Koyayım tekrar fotosunu.

Ben son dakkaya kadar içtim kuşum magnezyumu..

Ben dün gördüm alıntılayamadım çok beğendim, güle güle dağır ecrincim, benim 25 tanesi bitti hastanede :D

ben bıraktım bugun icmicem artık yeter yani zaten gunde 2 tane iciyodum oyle hesaplarsan ohoo eksigim yoktur fazlası vardır :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ohhh maşallah kızçene..Bekle daha aramızda 1 hafta vardı, 5 gün sonra doğurabilirsin :D
Koyayım tekrar fotosunu.

Ben son dakkaya kadar içtim kuşum magnezyumu..

Ben dün gördüm alıntılayamadım çok beğendim, güle güle dağır ecrincim, benim 25 tanesi bitti hastanede :D

bak bide içip magnezyumu normal doguran var:D benim kızın gelesi yok magnezyum bahane. dimi kızz cumaya dogurcam bende arada gelmesse:D
ayy ne bilim ilk cok içime sinmemisti ama ordakiler arasında en iisi buydu. yapılı halini cok begendim ama dünn begenmediler gibi oldu kafam karıstı yine:lilav: sepet 20 tane aldı valla. cantaya bi 10 daha koyayım olmazsa. 20 si de kalsın evde.

ekle hadi bekliyommmm:evet:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Maşallah Tebarekallah :) analı babalı büyüsün çok tatlııııı..Bebikommm görüyon dimi hadi gari gııııı bende torun sevcem gaza geldim aaaa yeter artık

of anne ha,gorende beni 4o.haftayı da doldurdum hala bekliyoz sancak.benden onde olanlar var misal ecrinn bak hala bekliyo garibim kızın keyfini gelsin diye.. benim sıram degil daha yani :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bak bide içip magnezyumu normal doguran var:D benim kızın gelesi yok magnezyum bahane. dimi kızz cumaya dogurcam bende arada gelmesse:D
ayy ne bilim ilk cok içime sinmemisti ama ordakiler arasında en iisi buydu. yapılı halini cok begendim ama dünn begenmediler gibi oldu kafam karıstı yine:lilav: sepet 20 tane aldı valla. cantaya bi 10 daha koyayım olmazsa. 20 si de kalsın evde.

ekle hadi bekliyommmm:evet:

Hastaneye çok götürme, vallahi hemşireler isteyince hayır diyemedik biz :D

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
of anne ha,gorende beni 4o.haftayı da doldurdum hala bekliyoz sancak.benden onde olanlar var misal ecrinn bak hala bekliyo garibim kızın keyfini gelsin diye.. benim sıram degil daha yani :)

18 days to go :) haftaya gelirim ben zaten,ibibikler öter ötmez ordayımm..Ben kaçar şimdi mutfaga girisicem biraz hepinizden hayırlı hbr ler inşallah allaha emanet olun hepiniz.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
off canım yaa sorma inan hiçç bişi yapmak istemiom
ama gelmeyin diyemedim yaa onların düşünmesi lazım ya
hakanda kızdı zaten ama napayımm yyaa geri çevirememkii
dünden haberli misafir olsa ine rahat olurum yavaş yavaş yapardım hazırlığı neyse küçük görümcemi çağırdım o evi süpürecek bende mutfakla ilgşleneyimm
öpüom sizii

ecrinnn canımmm kızın rahat belli yaaa yavrum benim iyi olsunda geç gelsinn yaa

saol balımm.. valla cok rahatt.. bi yerlerde bekleyen ikinci bebeye duyurulurr. ekstra konfor ve rahatlık vaad ediyoruzz.. giren cıkmıyo:D

azossss yisinlerr seninn oglusunuuuu masalalllahhhhh kocamann allah nazarlardan saklasınn :bebek: burnunu ısırasım geldii:D cokk datluu kızz fındıkk burunn te allam aglıcamm bak yinee :mendil:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azossss yisinlerr seninn oglusunuuuu masalalllahhhhh kocamann allah nazarlardan saklasınn :bebek: burnunu ısırasım geldii:D cokk datluu kızz fındıkk burunn te allam aglıcamm bak yinee :mendil:

Sağol ecrinim :utan: Isır kız ben ısıramıyom sen ısır :D Kocuman değil ya 3 kilocuk :( Bi de iri olcak dedilerdi.Fotolarda az daha şişko çıkıyoz 5 kilo fazla gösteriyor anam bizi :D

Ben de bi yemek yiyip geleyim.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
azoooooo ben bunun pipisini yerim kızzzzz valla sosis gibi:):)maşallah yaaaa rabbim nazardan sakınsın canım benimm kuzey paşayı.

seninle hiç konuşamadık sayılır nasılsın bakalım..kendine geldinmi artık yavaş yavaş yolundamı herşey azcık anlat bacım denk gelemedik hiç..arayamadımda seni ben doğurduğun gün tüm gece uykusuz kaldın belki uyursun diye çekindim açıkçası dünde canım sıkkındı eve gittim erken çıktım işten aklıma gelmedi canım kusuruma bakma ama herşey yolunda okuyorum yazdıklarını şükür:):)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sağol ecrinim :utan: Isır kız ben ısıramıyom sen ısır :D Kocuman değil ya 3 kilocuk :( Bi de iri olcak dedilerdi.Fotolarda az daha şişko çıkıyoz 5 kilo fazla gösteriyor anam bizi :D

Ben de bi yemek yiyip geleyim.

olsun kızz daha ne olcakk emdikcee tosuncukk olur o merak etme :besik: ısırırımmmm benn murrnunu da ısırırım popişini de ısırırımm. ayacıklarını da ısırırmm bezelye kimindirr parmacıklarıı kıyamam:utan: hade afiyet ossun bakalımm

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende cıkıp az uyuyayım. ne mutluluk evde ütüden baska iş yok:D cocuk da gelmiyo gönül rahatlıgıyla uyuyabilirim:D hadş görüsürüz:utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar