kız alıntı yapma dedük
ayyyy maşallahhhhh subhanallahhhhhhhhh
tuğbişimin dediği gibi yaaa sanki büyümüşte küçülmüşşşş
gözlerini hemen açmışşş maşallahhhhh yaaaa
rabbim nazarlardan kem gözlerden,şeytanın şerrinden korusun sakınsın inşallah hepinizin bebesini yaaa maşallah maşallah maşallah 41 kere maşallahhhh hayatımmmmmmmmmmm..kurban olurum boncuk gözlerine
ayyyy canımmmm hihhhhhhh nasıl yaptım bilmiyorum ayyy kafam bir dünya yaa inan farkında bile değilim napsamki silmeye çalışayım durda mesajı
sildim canım tekrar kusura bakma daldım demekki
canım direk başladılar ama inan detaylarını ben daha öğrenemedim annaneme soramıyorumm
annem yarın gelecek inşş ondan öğrenecem detayları ama sanırım göğüste kalmadı onunki yayılma olmsa hemen başlamazlardı bence kemoterapiye
yada yaşfaktöründen dolayıda hemen başlamış olabşlirler
gökçe için son çağrıııı
gökçe için son çağrıııııııııııııııııı :beyazbayrak: :beyazbayrak:
yine göremedim bebekleri. gerçi dün egepol bebeklerimiz de lilamın yavrusunu gordum hatta yorum da yazdım ki gördüğüm en güzel bebeklerden. maşallah.
şahini görmedim. kuzeyi görmedim. lidılşaynımınkini de gormedım. babuşunkini de ufacık avataradna gordum((
bende sıze gostermeyecem işte oh olsun.
aslıcım geçmiş olsun şimdi gördüm Allah şifalar versin
teşekkür ederiz gökçe teyzesi))
aslı yeni gördüm teyzenin haberini, çok geçmiş olsun, inşallah ilaç tedavisine cevap verir teyzen...
ben deldim mamamı yidim
sağol cnm benimhoşgeldin canım afiyet olsun
yok bekliyoz öle senden bi haber hep pipililer doğdu birazda kukulu bekliyoz yeter artıkselam kızlar nasılsınız ? varmı bugun doguran dogurmaya calısan
sağol cnm benim
yok bekliyoz öle senden bi haber hep pipililer doğdu birazda kukulu bekliyoz yeter artık