2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ayyyy maşallahhhhh subhanallahhhhhhhhh
tuğbişimin dediği gibi yaaa sanki büyümüşte küçülmüşşşş
gözlerini hemen açmışşş maşallahhhhh yaaaa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
rabbim nazarlardan kem gözlerden,şeytanın şerrinden korusun sakınsın inşallah hepinizin bebesini yaaa maşallah maşallah maşallah 41 kere maşallahhhh hayatımmmmmmmmmmm..kurban olurum boncuk gözlerine

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ayyyy maşallahhhhh subhanallahhhhhhhhh
tuğbişimin dediği gibi yaaa sanki büyümüşte küçülmüşşşş
gözlerini hemen açmışşş maşallahhhhh yaaaa

Allah razı olsun canım açıkgöz oğlum benim

rabbim nazarlardan kem gözlerden,şeytanın şerrinden korusun sakınsın inşallah hepinizin bebesini yaaa maşallah maşallah maşallah 41 kere maşallahhhh hayatımmmmmmmmmmm..kurban olurum boncuk gözlerine

Allah razı olsun Amin canım benim

ayyyy canımmmm hihhhhhhh nasıl yaptım bilmiyorum ayyy kafam bir dünya yaa inan farkında bile değilim napsamki silmeye çalışayım durda mesajı

dene bakalım :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
gökçe için son çağrıııı
gökçe için son çağrıııııııııııııııııı :beyazbayrak: :beyazbayrak:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
canım direk başladılar ama inan detaylarını ben daha öğrenemedim annaneme soramıyorumm
annem yarın gelecek inşş ondan öğrenecem detayları ama sanırım göğüste kalmadı onunki yayılma olmsa hemen başlamazlardı bence kemoterapiye
yada yaşfaktöründen dolayıda hemen başlamış olabşlirler

rabbim şifalarını versin inşallah tüm şifa bekleyenlerin canım.çok zor ve meşagatli bir durum ama inşallah neticeleri güzel olur.hımm demekki yayıldı ise direk kemoterepi yapıyorlar ..teyzeminki 13 mm kitle ve daha çok başlarıymış ilerlememiş şükürler olsun birde yaş faktörüde var 44 yaşında daha ayy neyse yaa kapatalım üzmeyelim ne birbirimizi nede arkadaşlarımızı

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
yine göremedim bebekleri. gerçi dün egepol bebeklerimiz de lilamın yavrusunu gordum hatta yorum da yazdım ki gördüğüm en güzel bebeklerden. maşallah.

şahini görmedim. kuzeyi görmedim. lidılşaynımınkini de gormedım. babuşunkini de ufacık avataradna gordum :(((

bende sıze gostermeyecem işte oh olsun.

teşekkür ederiz gökçe teyzesi :)))

aslı yeni gördüm teyzenin haberini, çok geçmiş olsun, inşallah ilaç tedavisine cevap verir teyzen...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
azo'nun hikayesini okudum simdi :mendil: of Allah'ım ya zaten yer arıyom aglamaya..cok duygulandım he..
Allah'ım insallah hepimizi kavustursun sag salim bebeklerimize:utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

sağol cnm benim

yok bekliyoz öle senden bi haber hep pipililer doğdu birazda kukulu bekliyoz yeter artık

:cokkomik::cokkomik: kız hic gulcegim yoktu..
valla bende sabırsızlanmıyo degilim ne yalan soyliyim..bugun aradım doktoru ben icmiyim artık magnezyumu dedim halbuki o 6 subata kadar ic demisti ama bıraktım ben icmiyom artık yoksa iice gecikcek bu dogum oyle hissediyorum..
onun harici benimde gunlerdir kafamda yuz tane dogum senaryosu dolasıyo acaba benimki nasıl olcak diye ama ooof of bekliyoz iste :ninni:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar