2012 Şubat Anneleri

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
azoooo maşallah,suphanallah kuzey oğlanaa...kız bu oğlan bildiğin yağız delikanlıı olmuş karnındaa..Allah nazarlardan saklasınn,Allah bahtını güsel yapsın...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
maşallahhh yerim onu benn.daha da yakısıklı olmus bu benim dün gördüğüm resimden:evet:..biz damadı beğendik bakalım damadın anası benim kızı beğencekmi:cokkomik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ohhhhhh yavyumm yirim onun totosunu nahınıda yirim ellere bak maşallah

azoooo maşallah,suphanallah kuzey oğlanaa...kız bu oğlan bildiğin yağız delikanlıı olmuş karnındaa..Allah nazarlardan saklasınn,Allah bahtını güsel yapsın...

Oy masallah kuzumaaaaa..

Azelya aynı sana benziyor kız bu oglan :D

Sağolun kızlar Allah razı olsun..
Benziyor bana dimi :D Eeee çok uraştık benzesin diye :p

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
41 kere maşallah azom oluşun pek tatlı Allahım uzun saglıklı hayılı ömürler versin analı balı büyütmeyi nasip etsin (harakette çekmiş parmaklarını öperim):utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
41 kere maşallah azom oluşun pek tatlı Allahım uzun saglıklı hayılı ömürler versin analı balı büyütmeyi nasip etsin (harakette çekmiş parmaklarını öperim):utan:

Sağol laylam Allah razı olsun darısı başınıza inşallah size de su gibi akıp geçsin günler :utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
doğum hikayenide okudum azomm.ağlattın beni okurken.dediğim kadar varmıs dimi.korkulacak bi yanı yokmus normal doğumun? şimdi dikişlerin acıyor olabilir ama bi kaç gün içinde eskisinden iyi olcak bak gör :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar ben lansinoh pompa almıştım sütüm gelmediğinde emme refleksi sağlansın da gelsin diye... geçen de onla süt sağdım bir defa. ama direk biberona sağmak daha kolay olur sanırım, bu pompaya uygun biberon var mıdır bileniniz var mı? manuel benimki. içinde standart vida kapak biberon olur diyo ama o nasıl bir şey anlamadım.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

geçmiyor be azomm çok sıkıldım biraz önce annem aradı bir sürü dert yandım kadın telefon ettiğine pişman oldu heralde:)

Seni çok iyi anlıyorum..Ama öyle böyle geçiyormuş vallahi :D

tostik tostik olsun,boğum boğum olsun her bi yerii...:evet: utanırım kuzum bakalım benim ki kime benzeyecek.

aminn su gibii geçsin su günlerr...

Oyyyy olsun inşallah :D Valla ana da baba da güzel, kime benzerse güzel olacak kaçışı yok :D

doğum hikayenide okudum azomm.ağlattın beni okurken.dediğim kadar varmıs dimi.korkulacak bi yanı yokmus normal doğumun? şimdi dikişlerin acıyor olabilir ama bi kaç gün içinde eskisinden iyi olcak bak gör :)

Vallahi sancı kısmı hariç evet nazom korkulcak yanı yokmuş :D Dikişlerim bugün daha iyi, banyomu yaptım ilaçlarımı içtim artık oturabiliyorum :D

benzemiş benzemiş kurban olduğum şükürler olsun kucağında artık anneannesi napyıo sesi titriyodu mutluluktan

hahaha yağız delikanlı olmuş hayatımın şahin gibi allah nazarlardan korusun bebeklerinizi

Anneannesi pastalar börekler yaptı misafir bekliyor, ondan bana sıra zor geliyor valla evde yarış içindeyiz alt değiştirme konusunda :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Şimdilik çıkıyorum kızlar..Kendinize iyi bakın uğramaya çalışırım gelen giden olmazsa.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Seni çok iyi anlıyorum..Ama öyle böyle geçiyormuş vallahi :D

Oyyyy olsun inşallah :D Valla ana da baba da güzel, kime benzerse güzel olacak kaçışı yok :D

Vallahi sancı kısmı hariç evet nazom korkulcak yanı yokmuş :D Dikişlerim bugün daha iyi, banyomu yaptım ilaçlarımı içtim artık oturabiliyorum :D

Anneannesi pastalar börekler yaptı misafir bekliyor, ondan bana sıra zor geliyor valla evde yarış içindeyiz alt değiştirme konusunda :D

yakın olsak ta surdan toplasıp gelsek kızlarla..kuzeyi görsek :D ohh pastaları börekleri yesek..daha doğurmadım ya benim aklım fikrim halen yemekte:cokkomik: ayrıca o senin güzelliğin:sila:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar ben lansinoh pompa almıştım sütüm gelmediğinde emme refleksi sağlansın da gelsin diye... geçen de onla süt sağdım bir defa. ama direk biberona sağmak daha kolay olur sanırım, bu pompaya uygun biberon var mıdır bileniniz var mı? manuel benimki. içinde standart vida kapak biberon olur diyo ama o nasıl bir şey anlamadım.

benim maalesef hiç bi bilgim yok ya pompa,süt sağımıyla ilgili.taze anneler gelsede sorsak sanırım babus kullanıyordu pompa..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aaaay Azoşla Lidılım foto koymuş ben göremedim :( Neyse sağlık olsun.. Bebiklerimiz iyi olsunlar da... :)

Lilacscım Kuzey ismi gayet güzel bi isim, alışırsın inşallah sende...

Kızlar ben temizlik yapıyorum da, o yüzden bi burdayım bi değilim. Kusuruma bakmayın bugün için. Bugün böööyle okuma modunda geçsin benim için. Hepinizi öperim :)

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
offf yaaa 1 saattir nerdeyse burdayım geçmişi okumaktan güncele gelemedim kaçırdım kuzeyii

napıonuz kızlarr çok şükür geçmişte bi sorun yokk
herkes şükür iyii
bende dün yürüdüm biraz ama sonra garip ağrılar oldu hamlamışım tabii hava soğuk yürüyüşe çıkamıom

bu arada ilişki olursa doğum kolay olur diye konuşmuşsunuzz
ben doktoruma bi soramadım ya 2 seferdir yanımızda birileri vardı muayenede
sakıncalımı değilmi acaba???????????

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar